never give up, keep fighting no matter what -

hejsan sötisar

Shaa sötisar, hur mår ni? Själv mår jag helt strålande, redan min sista lekton, fatta vad fort tiden har gått.. Ah helt sjukt.
Hmm.. när jag kommer hem måste jag träna till programmet, verkligen måste, eftersom att vi har ju våran juluppvisning om två veckor, och har bara fyra träningar till det. Men ah de kommer gå bra.
Tänk er, att jag även typ har varit singel i snart två månader, fatta vad tiden går fort, och fatta hur mycket man kan tappa känslor och glömma saker, haha helt sjukt. Men yes.


video inlägg + video blogg






HAHA observera att jag är sjukt trött!

Underbart

För typ någon timme kom Olivia upp, vi kollade rejält gamla bilder, men synd bara att vi hade ett stort bråk för ett år sen, för då försvann massvis av bilder på oss tillsammans, som till exempel fjortis bilder, såna man bara skulle sitta och skratta åt idag. Haha! Shiet, vi gick lixom i fyra/feman, ah.. o de har ju inte blivit bättre heller..
Nej men iaf Olivia kom till mig, vi snacka ju o kolla på bilder, vi drog ut, senså stack vi hem. Nu skicka jag massa bilder till henne, och ah lyssnar på musik, ska lägga mig när hon tagit alla bilder ;)


Tänk att de va såhär man tog bilder förut





yesman, jag är sådär kort men japp :D


hahah vi ser ut som värsta paret, hahah, nejmen hahah! Jag älskar dig!

bilder från igår


Lisa, Josephine, Esther, Emma, Jag, Isabella.
Någon lek vi körde


Mattis, Astrid, Alva, Sofia
samma lek fast ett annat lag




Snygga coacharna Malle & Lisa

ingen dator

Inte suttit vid datan förräns nu.
Igår så åkte vi och köpte säng till mig, senså kollade vi på tapeter och golv, som vi köpte idag. Fett naijz. Va ju lagkväll igår, sjukt kul det va, en sak som måste göras om.
Det börja med att alla samlades vid valsätra skolan, så drog vi in till Lisa, vi besätllde pizza och gjorde nån lek, medans så kollade vi på film, pizzan kom, vi åt. Vi gjorde nån till lek, typ twister fast med lappar istället på varandra, haha! Sen kollade vi på wild child, filmen rekomenderas grymt! Sen typ snackade vi bara och sånt, somna vid tre halvfyra. Vakna vid tio typ och så ah fixa vi alltihopa, drog till valsätra skolan för att ha träning. Körde igenom hela programmet, såg skit bra ut, men när vi filma in det blev allting kaos. bilder kommer senare





Natta & Oscar

Drog ut med Natta, vi gick till ica, köpte lite greijs inför imorrn. Vi smsa oscar, han kom ut, vi mötte han. Och när vi väntade på honom så övade jag och natta lite i programmet (cheerleadningen) så håller Natta på och snurrar in i en cykel, och jag typ ramlade ner i snön av garv. Sen mötte vi Karin, typ Nattas kompis. Så gick vi in te Natta och bara snacka, tillslut körde Natta och oscar rockband, och jag kollade på. Jag drog hem och nu sitter jag här o lyssnar på musiik, naijz va?
Hur ser eran fredag ut?



julgranen ute på gården är lixom redan tänd?


Natta



Härlig bild på Oscar




grym låt

Shieeet vilken gammal men helt grym låt, minnen med den!



Zezz

Sitter med zezz hemma hos mig, hmm vi typ bah chillar o så, naijz! Har snackar en hel del minnen från nollåtta. Vi har väl inte direkt gjort så mycket, lixom svin kallt ute? Ush vill verkligen ha sommar nu. Men ah den kommer om typ tio månader? Tänker att om 6 veckor är det 2011? HElt sjukt!
Zebror är alltid fina och passar bra till allt, right? ;)

shoo!!

Shennaaa sötnosar, hur mår ni? själv mår ja helt strålande, hade ju NO prov förra lektionen, gick sjuukt bra, bästa provet jag skrivit, så de är naijz. Sitter och har engelska just nu, lyssnar på en presentation, boring, men har inte vart med i dom övningarna så yes.. Lunchtime om typ en timme, längtar men ska typ bli skit äcklig mat så funderar på o dra ner mig folk o äta på stan, mums!


ge mig sommar, NU!

.

Seg uppdatering idag, det beror på att ja har ahft träning, som gick grytm bra. kanske inte bästa men de är för att vi lär oss allt till programmet o börjar gå igenome xakt allting. men ah de kommer bli så jävla snyggt. Fick även reda på att v kommer träna RM i Malmö, naiijz, men ah kanske lite långt. Nerå men kul kommer de bli iallafall! :)
Har No proov imorrn så tänkte sova nu o plugga stenhårt imorrn.


Tränar!

Hejsan bloggen, är på träningen nu, skiit kul och går rätt så bra. Bra jobbat tjejer. fan vad grymt allting kommer se ut när allting är klart o vi kan exakt allt utantill o remixen e fixad. woho!!


HAHAHHA!

Visste ni att det var bland annat Påven som accepterade kondomen, att den fick användas? Jag tror att jag dör, tänk er Påven som är en religös vägledare? HAHHAHA! För han tyckte att de skulle underskatta aids och sån skit, allstå hade han verkligen rätt!
Utan Påven hade vi inte haft några kondomer, så jaa!


Nyseer

HAhaha ja är typ allergisk mot skolan? Nej men såfort jag kom in i skolan började jag nysa sjuukt mycket, har typ redan hunnit nysa fem gånger? och de kliar fortfarande i min näsa. Asso de är inte bra dehär. Ska nog gå o snacka med Helena om de haha, nej men jo.
Händer de er ofta? För de har lixom aldrig förut och jag brukar typ aldrig nysa.. Konstigt

Chill m musik

Har SO just nu men är klar med uppgiften så får såhära chilla o sånt, passar påo och bloggar, lyssnar även på musik, naijz. Fatta vad cill ja har medans alla skriker 'david' och massa ;)
Nej men om man står för vad man tycker och säger äre sjuukt lätt att göra uppgiften vi gör, hähä.
Haha David e värsta synsk, han har ingen klocka o kollar inte på nån ändå så vet han exakt hur många minuter de är kvar ;s scaryyyy


så jävla fiin låt!

Sheeennaaa

Sha sötisar, sitter och har engelska, asso jag dör. Skulle ju plugga igår, ah ja gjorde de sen de vart kaos. sen ja va påväg o plugga igen, de blev kaos igen. ah så va tvungen o plugga till halvett/ett inatt, då hade jag ändå rätt så mycket kvar. Men ah ahr ju NO idag så det ju naijz! :D
Ahjussteja, haha ja är så grymt duktigt, eller asso nån har typ tagit min laddare, så ja måste helatin fråga om en laddare, haha, för våran rektor kommer få damp på mig typ. Hade ju sönder den förra datorn (y'



Måste ju bara bjuda på den härliga bilden!

Somnade

HAHAHAHAH när ja skulle plugga så först somna jag senså vaknade jag upp igen o började skriva som vaanligt, så somna ja medans ja skriver? hur lyckas man? hahaha!
Jussteja fick även se vilken bild det blev till 'modell' saken med skolan, sjukt naijz.. Men är inte nöjd över bilden, fanns fan finare!


så ser 'modell' bilden ut för skolan          baksidan
baksidan

outfiit


svarta 'crocker' jeans - jc
vitt linne m trianglar - jc
ljusblå adidas - stadium

Dagens facelook


Chill

Ssta lektionen va såhär språk, världens chilliagste lektion, eftersom att alla lärare va på nån utbildning vare bara biträdand rektor o rektor. Dom va ju inte i klassrummet heller så ja satt o slappa, lyssna på musik o smsa o sånt, naijz.. medan de andra satt o körde adventur quest eller nå bil spel och musik, ah nörd skola vi är.. så de va sjukt naijz. Tog bussen hem, värmde plugg och pluggat i fakkin 2 hela timmar, tänk er? att jag suttit o pluggat i två timamr i streck, otroooooooooligt!


hahaha farmor o farfar?
neeej men de är khonaw o oliver, som stickar för slöjden. haha
alla som har slöjd går runt o stickar tjugofyra.


så ser bordet ut efter alla mina plugg papper. o kan säga är långt ifrån klar. Men måste vilaaa nu för mitt hvud sprängs!

Förra terminen

Hahaha gudja, snackat skit mycket om förra terminen, snacka om minnen man kan ha. Iaf har matte just nu, typ min rektor o biträdande rektor som vikare, deom två vikarierar för typ 4 klasser, för alla lärare är på nån specc utbildning. och vi får ingen håltimme.. asso ah! Nej men de är chill måste ba plugga till skala prov o greijer. så de är naijz!


Ett leénde sitter aldrig fel, o inte att va glad heller!

SO

Har SO just nu, typ går igneom om att religonen är en ledstjärna, vilket menas med att det är nåt som guidar en o hur en bra ledare ska vara. ah tro mig man somnar snart!
Har tyvärr ingen bild på denhär datan, o man kan inte använda printScreen heller, snacka om att ja får flipp på de men yesyes..

HAHA börja tänka på när min syrra sa (som då va 24/25) vem var de som vann valet nu, vare barack eller obama? HAHA


pinsamt

OKej min mamma hon är ju sånhära mssör o greijer.. ah så ja sa att ja frös om benen, så vare tydligen levern o mjältens puntker.. ah fattar ju ingetning om dedära.. men iaf så satte hon tigerbalsam på pads och tejpa fast (sjukvårdstejp) lite här od är på benen o tummarna, de värsta är att ja ska gå så te skolan imorrn! Euw, fyfan va cäkligt o stinka tigerbalsam


så ser mina händer ut just nu & imorrn..

vågen som stjärntecken

Vågen är en charmig sällskapsmänniska som älskar att träffa nya människor. Vågen är helt enkelt speciallist på att umgås med andra. Mycket därför att det ger vågen kunskap och erfarenhet vilket vågen törstar efter, detta kan också ta sig utryck i att vågen (när de inte umgås med andra) slukar böcker eller filmer. Vågen älskar kärleken och tvåsamhet är viktig för vågen och utan en partner eller vänner runt sig känner sig vågen halv och ofullständig. Vågen lägger därför ner mycket kraft och energi på att ordna jämvikt i omgivningen, de avskyr gräl och är mycket diplomatiska och utmärkta medlare i olika situationer. De vill gärna ställa till rätta och lösa konflikter.

Vågens starka önskan att kompromissa och tillfredsställa omgivningens önskningar kan göra att det är svårt att veta vad vågen själv har för åsikt. Vågens strävan efter att vara omtyckt kan resultera i att de gärna lägger sig till med små vita lögner för att undvika motsättningar. Eller också kan de utveckla en manipulativ sida som gör att de kan få saker sin väg utan att den andre ens märker att de blivit manipulerade. Trots sin medlande natur så kan vågen tendera att vara riktigt snarstucken vilket ibland gör att de själva drar igång ett bråk trots alla goda förutsattser.

Vågens sociala behov kan göra att de lätt blir osjälvständiga och har svårt att fatta beslut. Vågen kan oavsett ha oerhört svårt att välja och kan hålla på och väga för och emot i det oändliga. När beslutet väl är fattat kan det vara försent även om det förmodligen var ett ovanligt genomtänkt och bra beslut.

Vågen är inte praktisk och är totalt ointresserad av praktiska saker. Att fixa ett motorstopp eller lägga energi på andra världsliga ting är verkligen inte vågens melodi. Men ingen fara, om någon får hjälp att bära väskor eller att hantera tråkiga vardagssysslor så är det vågen. Vågen är nämligen oftast både vacker och kontaktsökande, vilket gör vågen väldigt attraktiv för det motsatta könet så till den milda grad att de formligen står och hoppar jämfota över att få hjälpa och behaga den charmiga vågen .

Vågar är som sagt mycket kärleksfulla och lätta att älska och innan de finner den rätta så kan de vara riktigt flirtiga och ombytliga i kärlek. Men när vågen väl lovat någon evig trohet så bryter den inte det löftet i första taget utan de håller sig troget till sin livspartner för alltid eller till dess att omständigheterna tvingar dem att besluta annat. Vågen är mycket romantisk och är en sinnerlig och fantasifull älskare. Vågen är barnkär och trivs bäst med en stor familj.

Lämpligaste yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, såsom frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat, psykolog.
Känsligaste kroppsdel: Stjärten.

Vågens bra egenskaper

Diplomatisk och fredsälskande
Söker harmoni och balans
Sällskaplig och charmig person
Skönhetsälskande och mycket romantisk
Lojal mot sina vänner
Artig och bra på att lyssna
Kärleksfull

Vågens mindre bra egenskaper

Kan vara rätt lat
Ofta obeslutsam och ombytlig
Flirtig, ytlig och nöjeslysten
Lättlurad och lätt påverkad
Egen kär



Horoskop

horoskop, är något som jämt stämmer in på mig. vilket är lite läskigt att man vet vad som ska hända, men ah bätre och vara förberedd eller vad säger ni?
Jag brukar söka p internet eter vågens horoskop, så kommer de fram ett vecko horoskop, sen kan man söka på dagens horoskop också!
Varje gång jag alltid tryckt på dagens horoskop, hare stämt som ja vet inte vad.

Dagens horoskop
Dina planer kan ändras när det gäller resor och studier. En utomstående kan göra något överraskande.

Veckans horoskop:
Livet är fullt av hinder, berg att bestiga, dalar att ta sig igenom. Ingen kommer undan det här. Förr eller senare står man på en klippavsats och måste fatta beslutet att hoppa eller att vända om. Vill man utvecklas, finns det inga genvägar. Man måste våga ta risker. Din vilja att göra det kommer väl till pass den här veckan.


Typiskt!

när ja för engångs skull va pepp på och plugga, glömde ja hela skiten i skåpet.. inte bra! Men ah man överlever bara att de är imorrn ja har o plugga på! Så yess, men degår säkert bra har ju en mamma som vat sjuksköterska ;)
Så just nu måla ja naglarna, i en helt annorlunda färg!


n i röd lysande färg.

SLITEN


dushaaaaaaat!

tog en sjukt skön dush, kändes skiit härligt & naijz! Känner mig även väldigt fressh. Tänkte plugga lite nu, och såånt!
Lägger upp videon i nästa inlägget, håll utkik ;D

Hemma nu

Varit hemma ett tag, bara chillat o kolalt på tv, naijz ju!
Eftersom vi hade idrott som sista lektionen har ja inte dushat utan dushar hemma.. så tänkte göra de o känna mig litre fresshh.
Videobloggade lite på idrotten, ska slänga upp den när ja duschar, allt för er ;)



No

Hejsaaaan sötisar!
NU är jag tillbaka igen :)
Jag har NO i skolan och tränar inför provet på fredag
Jag har inte så mycket smink på mig idag och det tycker Mikael är bra för att då är jag ingen fjortis.
Nu ska mikael gå och träna på provet *host host* snarare spela jewel quest ;)

HAHAh sötissar, de dära va mikael som gästblogga, ah som ni förstår har vi en rätt så stökig NO lektion, ovanligt? hmm... Nej men alla pluggar till provet på fredag. Eller ah sitter och spelar jewel quest? Ah nörd klass vi är. ;)


en bild på mikael ;) lol// mikael

....

haha ja kommer ihåg vi skulle alltid leka med bratz och bråka om vilken docka/kläder/tillbehör man skulle ha. nu är soc o snuten inlblandad

Skrev jag till en barndomsvän på fb, vi snackar just om dagens samhälle. Eller ah hon kopiera en text från min bdb (teessyy). Tyvärr träffas vi så ofta längre.
Lixom när man är tio år, fyfan vad hemskt, fyfan vilket samhälle. ush!


(går inte o ladda upp en bild -.-''
så får bli en gammal bild)

tv

Hmm... har precis kollat klart på paradise hotel, ung & bortskämd och kollar på svenska hollywoodfruar just nu, mend e är eklam så tänkte slänga in ett lite snabbt 'godnatt' inlägg.
När hollywood fruarna är klara så ska jag lixom ta bort sminket o sånt, krypa ner i sömnen o så, naiijzz! ;)




Beats

Vet någon vart man kan få tag på bra beats nånstans? ska nämligen börja röra mig framåt med alla mina texter jag har liigggandes.. så håll utkik i blogen, naijz va? ;)
Musiken är fan mitt liv


världens bästa dag, britney spears live i globen ♥

irriterad!

Är det någon som har abonemang med tele2? För mig blir det att jag kan ringa o kolla mitt saldo, så har ajg ringt för så mycket mindre än vad fakturan visar? helt jävla sjukt. och de är inte första gången de händer heller. för jag tar verkligen hand om dedära hur mycket man ska ringa för o skit -.-'. jag är seriöst hur irriterad som helst just nu!


Dagens skratt

Hahahahha!

'nu kom surpottan hem'

hahahhaha, när börja man säga surpotta?HAHA emelie, du är rolig du


kolllaaa vad söt hon är (bilden är dock några år gammal)

Tagit tag i garderoben

Nu har man fixat garderoben, hitta massa kläder jag hade glömt brot att ja hade, men de är naijz ;)

en av världens finaste låtar


hår styling

hmm.. en sak kan ju va rätt så svår ibland o de är hur man ska ha sitt hår. jag brukar oftast ha rakt men lite vågit med volymspray, men vill göra nån förändring, så ny tänkte jag fråga er om hjälp


så som jag har nu


vågit


lockit


eller mera vågit?

misslyckade..

hahahha ja misslyckades totalt med mina vårullar, men de är vårullar så de va gott! :D
Men är inte mätt så funderar på att göra pankaks smet och baaka pannkakor. hmm? fett gott med de ju! :D


fett frestande?

Lagar vårullar

haha första greijen ja gjorde va att tappa alla vårrullar på golvet, så sköljde av med vatten o nu är dom hlt mjuka o liger i stekpannan.. klantigt men hoppas dom blir goda.
Skypar md emelie, ah hon tycker ja är rätt så bäst dåra :)

men måste springa o kika vårullarna


bild från i somras.
saknar & älskar dig sötns, syster ♥

Dagens facelook


Dagens outfit



ljusblå adidas - stadium
linne m ttrianglar - jc
adidas byxor - vetinte.
halsduk - vero moda

Körde på en rätt så soft klädsel idag, skönt och naijz.
Haha min hund kom och satte sig precis när kameran skulle ta, perfect timing? ;)

Sjukhuset

Kom precis hem från sjukhuset. Gick bra men min fobi.. ville bara springa där ifrån, fick kväljningar och skit. En sak som va rätt så rolig va att undersköterskan kände igen min mamma. Min mamma har ju jobbat som sjukskterska och medans mamma plugga så va denhär undersköterskan där på prov, hennes pappa tog även hand om min brorsa när han åkte in på akuten när han va liten, liite kul faktiskt!
Tänkte göra iordning några vårullar nu, mummmms!


dåligt samvete

ska försöka sova nu med ett dåligt samvete, eller ah är irriterad som faaan nu!
så vi hörs efter eller innan sjukhuset. puss!

sjukt

Med detta samhälle skriver ja ju hela tin att de inte kommer hålla i längden?
Det är bara o se på videon, känsliga tittare varnas!
Hamdlar om en kille som hänger sig själv, för att folk tror att han nte vågar..

http://www.truecrimereport.com/2010/10/video_marcus_james_21_commits.php

vila i frid Markus Jannes! ♥

flyr

en sak jag verkligen stör mig på det är att människor, flyr från sina känslor, från sig själva för att dom känner sig mindre värda, mindre älskade. Det ska inte vara så. Alla är lika mycket värda. Alla är unika. Jag stör mig på dehär för att ja tycker att samhället inte ska vara så. De ska bara vara så har man någon där man kan snacka ut med. Vem fan kom på lögner, skitsnack o allt dedära. Helt onödigt, ingen mening. Förstör ju bara. Ibland kn de va så att man flyr, för att vännerna inte tar en seriöst, o de är också ren idioti.

När jag menar flyr, menar jag att allt oftare så pratar man bort sina sår
folk känner att dom inte har nån att lita på.
hur dom än försöker så kommer de förflutna tillbaka.
hur man än vill o kan, man blir ovänner för en del fattar inte.
man gräver sin saknad, sin kärlek för nån person genom en annan o låtsas som att allt ä perfekt.
man glömmer bort hjärtat o tar hjärnan.
man tar lixom de första bästa, utan o vänta.

jag är så otroligt glad, att jag lixom inte behöver oroa mig för vilka som finns där. utan kan lixom ba börja snacka om problemen.

Dagens samhälle, kommer gå under. kommer inte hålla i längden.
så ta vara på dom du älskar, dom du bryr dig om.
dom som finns oavsett. dom du älskar.


Rädd

Såhär rädd inför imorrn. kommer inte bli en rolig dag. okej som jag skrev i våras att jag va på längdkoll på sjukhuset? Har fått återbesök o ska dit imorrn.. jag hatar sjukhus, får panik så fort ja känner lukten eller bara går in på en vårdcentral..

Tävlar

Är med och tävlar i Issas blogg, ni vet rapparen? Men om ni inte vt så sök på henne på youtube. Har följt hennes blogg rätt så länge, men inte haft tid för o checka bloggar på ett tag.
Nyss när jag gick in på hennes blogg såg jag att hon har en tävling, där man kan vinna en dag framför kamran med riktiga makeup greijer och sånt, sjukt naijz om man vann!
Länken till inlägget kommer här
http://issabellek.blogg.se/2010/november/tavling-vinn-modell-for-en-dag.html#comment


tips

tänkte börja med veckans bloggtips eller något sånt ibland.
dagens blogg tips är

http://thelifeofcrille.blogg.se/

för hans otroliga texter som man blir helt rörd av ♥


så sjukt fin text


hemma nu!

Kom hem för en stund sen från Ellinor, vi hade det bara mysigt, chillade och pratade på om ja allt möjligt, härligt härligt Vart inga bilder men ja, och vädret vi gick ut och gick en liten sväng först till kiosken senså gick vi bara runt., fy vad kallt det är ute, ush!


sööt hund va?

blogg adressen

Är det bara för mig min bloggadress inte funkar? ;s

Kär?



Hm.. vem kan de vara, är jag kär eller inte?

Färga håret?

Som rubriken lyder, vad tycker ni?
just nu är jag ju såhär blond typ, eller ah mellanblond. Men mot våren när solen kommer ram kommer de blekas som fan, och då tänkte jag bara använda kamomill balsam & schampoo för att då en ännu naturligare blond färg och i så fall tona en färg mer mot röda hållet nästa höst, eller ska jag skita i o vänta med det blonda o tona/färga en ton mot de röda hållet nu?


normal hår färg


mörk brun


ljusare brun


brunt med ljusa slingor


slingrat blondt


hårfärgen i somras, mera blond


hårfärgen just nu, lite mellanblond

Modell?

haha jussteja, förra veckan tror jag att de va fick jag reda på att jag och en snubbe i min skola ska bli vårans skola modeller. Alltså typ när dom har annons om våran skola och så, så ska vi va med som en bild, sjukt naijz ju? Ser verkligen frame mot vilken bild de kommer att bli!


Ändrade planer

Hmm.. blir inge stan, aja tas igen imorrn, är ju ledig ;)
Eftersom Ellinor är hos sin pappa är hon framme i uppsala vid fyra, så istället ska vi ha chill kväll hemma hos henne o så, naijz va? ;)
Grmt längesen aj träffa den tjejen alltså!


Dagens facelook


dages


Rosa linne med spts - fått av syster
rosa tunika - h&m
brun/beige stickad kofta - holmlunds
ljusa strumpbyxoe med motiv - fått av syster
geopard strumpbyxor - fått av syster
korta shorts - new yorker

stan

Hejsan sötisar, vad gör ni? Själv messar man och sånt, planerar inför dagen, naijz, huh?
Precis fixat klart mig och sånt, blir väl snart att dra ner på stan med Ellinor och bara gå runt och chilla, måste iaf köpa lite julklappar och mascara, kajal och eye liner, fett naijz.
Måste ta tag i min garderob också! ;)
Fett synd, i torsdgs var ju träningen inställd, och de är den idag också, sjukt tråkigt, men det är bara och träna hemma, eller göra sitt bästa!

Hur ser en vanlig söndag ut för er?


bjuder på bilden

new clothes

Shieet, jag vill ha nya kläder till vintern, konstigt nog har jagt yp emst sommar kläder och sånt. Så jag fryser typ ihjäl ibland och sånt. Men ah får väl dra ner på stan typ nån dag.

Börjar även bi daxs för och handla julklappar!
Haha har ni redan börjat julhandla?

CEPE BLOGG går inte laddda upp bilder -.-

gammal låt

hahaha satt och lyssna igenom min spotify lista och helt plötsligt kom HighWon- från hjärtat upp. Snacka om de gav mig flashbacks.. Drogat den så sjukt mycket. Speciellt dan innan höstlovet. HAAH!


Naijz

Fick sova ut i natt, riktigt naijz!
Dagens planer är att fixa min garedrob, har riktigt mycket rena och fina kläder.
Såg att jag hade mera pengar på kontot än jag trodde, riktigt naijz ju, så tror ja ska handla lite julklappar snart så jag har de gjort, naijz!


förbättring

Nej men seröst, haha vill ha förbättring i bloggen, så ge tips och förslag som ni vill se mer av osv. ;)

hiss & diss

Dissar:
Falsk vänskap, vem vill råka ut för det lixom?
Kylan som kommer mitt i vintern.
the darkness, nej men seriöst de kan va kolsvart vid fem typ?

Hissar:
Äkta vänskap, lovley
Stämningen som vi börjar närma oss.
Somamren, ni kan bara hålla med om att de är bästa årstiden?
Musiiik
Sen får vi inte glömma, singellivet ;)



min nya tröjja


snygg va? ;)




ja, lixom bara för att.. :D

Täby Centrum

Hejsan sötisar, vad gör ni då? själv så messar jag med llite folk, en speciell sötnos också! Undra vem de kan vara? ;)
Och enligt Benai är jag kär, så jani ;D
Yapp som ni vet var jg ju i Täby centrum.
Undra vad jag gjode där?hm.. Jo pappa hämtade ut sin mobil, jag kollade lite i affärer och så, sjukt naijz.. Vill ju fan dra dit typ en hel dag och ba gå o chilla, fett grymt med mys!
Köpte en tröja på Gina, skit snygg! Passar perfekt till alla årstider, ni får bild på den senare, för ska käka nu puss!

SO

Har So just nu och fick väcka Josef för en stund sen, eftersom vi ska kolla på någon film.
Vi håller på med typ om hur samhället är? Eller det är de jag har fattat av alltihopa.
Är det typ konstigt att man fryser sjukt mycket och är sjukt torr överallt? ;S
BTW, jag hataaar att vi slutar sist idag. Nej men seriöst vi är sista klassen som slutar.

Engelska

Tja allihopa! Sitter och har engelska, men gör No istället eftersom att på no:n fick jag och några andra göra ett prov till någon hemsida vi ska börja jobba med.
Tänk att vi ska ha ett sjukt stort prov nästa fredag på hela blodsysytemet, hur orkar man? Men ja plugar på som fan, och har snart gjort klart allting till provet. Så jag kan sätta igång och plugga.
Efter skolan drar jag till Täby centrum och ska shoppa lite där, naijz ;)

Inställd träning

Sista lektionen var drama, jag och mikael flumma runt riktigt ordentlig, de va så sjukt kul! :)
Jag och Mikael gick till stan, eller ah han följde med mig, så väntade vi på Linn. Mikael drog hem, jag och Linn gick runt och babbla massa, träffade även Kenneth & Maggan, så snacka med dom lite.
Tog bussen till träningen, och precis när jag är framme nästan messar Natta att den är typ inställd? Ah sen jag messa såhär våra tränare, den ena va sjuk, och den andra va på såhära begravning :(
Men jag och natta drog med hennes morsa till biltema och jysk, kom hem, börja rensa mitt nattduksbord och ätit och sånt..

Khonaw jag lovar dig, jag kommer inte.
Det jag lovar håller jag.
Vill inte svika er igen, och kommer inte göra det.
Ni betyder mest, så ja.
Du kan va helt säler på det.
Jag lovar inget är fejk, eller inget är fejkat.
Tro på mig, jag lovar alla orden som står ovanför ♥.


Natta, bästavän jag älskar dig, kommer sakna dig så fakking kuk mycke när jag flyttar ♥

SO

Sitter och har SO just nu, skrivit om hiphop och sånt. Hur musikvideor påverkar samhället och sånt, haha min text blev nog rätt så bra. Jajusste vi har en ny kille som provgår i våran klass, han lär ju tycka att vi är helt jävla ree.

Dunder kväll

Tja alla, haha igår vare helt dunder med Angleica och jennifer, såhär längesen man var med de :)
Hann inte blogga eftersom jag fick skjuss till ikea från skolan, för och kolla på möbler och lite sånt till mitt nya rum, NAIJZ.
Efter det kom jag hem och åt skit fort, drog till stenhagen med jennifer. Vi träffa angelica. Luffade lite på maxi och sånt, senså drog vi in till angelica och glodde på ph. De va grymt kul. Sen vi planerade när de blir bättre tider att ja o jennifer ska dra te angelica i sthlm och va där en hel helg. Sjukt dunder det kommer bli.
Just nu jag sitter och har engelska, vet inte vad ja ska göra så bloggar så länge, naijz va? hmm. idag jag kommer nog inte blogga nåt, eftersom har träning efter skolan, och sen ja svär ja kommer va helt död!

Kriminell?

Hahahaha Josef har börjat gått runt och säga att jag är kriminell, och allting jag gör är tydligen kriminellt?haha, och så tycker han att jag börjat få damp sjukt ofta.. Eller ah har ett litet tålamod och sånt, hahaha kan nog hända. Just nu sitter han och sjunger massa låtar, fast låter ju som mummel, dör av garv! Samtidigt så verkar han plugga o leekaa värsta inför evelina. Haha fett oseriös lektion seriös, ingen kan något och alla babblar, musik eller kollar på film.

MINUS 7

Kan ni fatta att de tlixom är minus 7 grader, fan redan vinter nästan? Palla, jag frös ihjäl om mina händer imorse iallafall! Tycker synd om alla fjortisar som går runt i oäkta uggz eftersom de håller inte ens? Själv har man ju äkta, som är så grymt mycket bättre ;)

omg

Haha omgg, idag jag visa Lanya min blogg såhära, eller ah jag visade henne med nåt inlägg jag hade skrivit om rökning, sen vi kolla igenom några inlägg. asso skoja inte vad jag ahr förändrats, asso jag va världens fjortis, med såhära vitt o fjortis miner o rökte och asso gjorde inget i skolan, pluggade aldrig. haha nu jag gör iallafall nåt försöker nå VG/MVG i alla ämnen.. omgad den tanken hade jag absolut inte för ett år sen, eller ja några månader över ett år sen!





nu

ändring?

lala

Dagen har väl varitsjukt naijz, benai & khonaw va inte i skolan, de är ju sånhära islamsk dag idag, ah grattis till allihopa muslimer, ingen aning men man ska ge presenter o sånt, typ som påsk..hahah nej men ah typ som haloween också, fast mera festande och brotse pumpor o skit.
Kom hem hoppa in i duschen, så sjukt skönt, sen jag plugga och typ bah börja tvätta?haha nej men ibland när man inte får de kläder man vill ha tvättade så äre så sjukt drygt att vänta, så ah jag bara gjorde det.
Sen jag kom på att jag typ vart singel i en månad, asso fatta va tiden gått fort, asso bara typ vart glad och allting har gått sås sjukt bra tack vare mina vänner. Jag älskar er.


HAHAHA omg tänk att jag sett ut sådär? HAHAHAHA!

Bädda

HAHA måste bädda min säng nu, eller måste & måste utan enligt mig själv måste jag. Ser ett skit intressant program på trean, såhära det handlar om mammor som har söner som är mördare.
Senså måste jag gå på toa & släcka lampan också.
Vet att det inte är mycket bilder men har bild brist och sånt. Men jag lovar att de kommer och förbättras!

PUSSSENNN

Onyttigt

Asso jag spyr så fort jag äter en pizza, haha nej men jag får sånahära va heter det, kväljningar? ah ni fattar att man verkligen inte vill äta något för att man känner att det inte är bra och så jävla onyttigt, samma sak med greijer av socker i. Som för ett tag sen tog jag ett glad med juice, asso deet vart jätte surt och bara så grymt äckligt, och jag mådde absolut inte bra av det.. Efter jag ätit godis får jag bara ont i magen, och om det är såhära mycket fett i maten, så känner jag själva fett smaken så kan inte äta.
Antar att det ändå är en rätt så bra vana att äta nyttigt, som bananer istället för godis och sånt, och nötter, asso inga konstgjorda nötter, utan bara vanliga salta eller vad man säger.
För någon vecka sen provade jag även saft, ush fyfan vad äckligt säger jag bara.. Men greijen är jag mår bara bra av det, det är för min egna skull så jag gör inte det lixom för att jag tror att jag är tjock och sånt, utan bara för att jag tycker det är riktigt jävla äckligt.
Kan lixom inte ens äta på donken eller nåt?


Dubbel inlägg?

Okej, fråga mig inte varför,, men av en konstig anledning blir det dubbel inlägg? Händer det här er också, asso helt konstigt typ.. Nej men skulle jätte gärna få de fixat för asso vem pallar ha en blogg där det hamnar dubbel inlägg?

.

Hur kan du blivit såhär, snubben ja känner inte dig, snubben, du får ta dina konsekvenser. Är inte din lilla prinsessa längre, som gör allting för dig. Snubben jag vet att jag är ditt botemedel, men du kommer nog aldrig att få det. Haha det du gör har bara blivit skratt retande, hur? För att du bah flyr från dig själv, från ditt hjärta. HAHAHA sämsta jag har hört, sämsta jämnförelsen, snubben seriöst. din själv är död precis som du sa.



.

Hur kan du blivit såhär, snubben ja känner inte dig, snubben, du får ta dina konsekvenser. Är inte din lilla prinsessa längre, som gör allting för dig. Snubben jag vet att jag är ditt botemedel, men du kommer nog aldrig att få det. Haha det du gör har bara blivit skratt retande, hur? För att du bah flyr från dig själv, från ditt hjärta. HAHAHA sämsta jag har hört, sämsta jämnförelsen, snubben seriöst. din själv är död precis som du sa.



.

Hur kan du blivit såhär, snubben ja känner inte dig, snubben, du får ta dina konsekvenser. Är inte din lilla prinsessa längre, som gör allting för dig. Snubben jag vet att jag är ditt botemedel, men du kommer nog aldrig att få det. Haha det du gör har bara blivit skratt retande, hur? För att du bah flyr från dig själv, från ditt hjärta. HAHAHA sämsta jag har hört, sämsta jämnförelsen, snubben seriöst. din själv är död precis som du sa.



Pluggning på hög nivå

Inte hunnit blogga på några dagar, varför så vet jag inte faktiskt själv, men har väl bara blivit att jag inte hunnit.
När jag vaknade imorse var jag rent ut sagt helt jävla död, men kom på att jag hade träning så de gjorde mig pigg och glad, fixade mig för träningen, hade träning. Glömt bort såhär mycket fast jag tränat hemma. Men det blir så mycket saker på engång eftersom vi håller på med programmet, och snart får vi reda på om vi ska tävla i Boden eller i Uppsala, jag hoppas verkligen på Uppsala. För jag pallar inte åka upp till Boden, men då får vi sova över och sånt, så då blir det väl kul.
Sen åkte jag hem, åt börja fixa mina kläder, gjorde klart tre läxor & fborde egentligen göra mig klar till No provet, alltså skriva av med egna ord så att jag får lättare att plugga, men orkar verkligen inte, så vi får se hur det blir med dit. Annars sitter jag i världens mys kläder och lyssnar på musik och bara längtar efter värmen.


Cheerleadning

Efter draman gick ja te donken, fast på vägen mötte jag zezz & Kenneth :) Det var mys. Vi snacka sjukt länge, så följde dom me mig te donken & hemköp. Senså drog ja te bussen, dom till genomfarten. Åkte till träningen och är alltid lika osäker på om de är rätt eller fel buss fast det är rätt. träningen var suupeer! Vi började med programmet, en del greijer man måste öva. Men kommer bli skit snyggt om alla tränar & tränar. Iallafall, asso fatta va sjukt underbart att bara hålla på med något som man typ brinner för och älskar den känslan, sen när man sätter sig bara i sin musik på högsta volym och bara är sjukt glad&lycklig, snacka om vilken ball känsla.
Btw, idag fick vi våra lagtröjor :'D


Framifrån
'MUSTANGS
Love to be, got to be'


Bakifrån.

Naijz va?:D
Men nu ska ja äta, sen ta ett bad & sen sova!

NO

Omg, såhär svårt. De i min klass ska ha prov på heelaaa blodomloppet på fredag vecka 47.´Måste plugga sjukt mycket, ska kunna 9 sidor utantill för att få MVG, kan ni tänka er?
Just nu går vi igenom hur hjärtat fungerar, sjukt svåra ord man ska kunna.
SLutar halvfyra idag igen, kul va? eller inte..

Engelska

Hejsan sötisar, hahah drömde värsta konstiga drömmarna inatt ;o typ att jag skulle dö o greijer, haha nejmen jo. Har en ny tjej i klassen, hon är inte välkomnad av mig, haha vissa leker värsta typ som om dom älskar hennne. Har gramatik just nu, kan faktiskt rätt så mycket,


I misss the summer

Skypar

Skypar med en liten Emelie, omg vad jag ssaknar ungen alltså!
Aja, du vet vart ja finns, och jag älskar dig sötis.
Bara att vi inte kommer träffas så mycke, men ändå! :D


STARK

Ordet stark, vet många inte ens vad det betyder, fast dom säger det tjugofyrasju. Får höra ofta 'men du är stark, gråt inte, kolla på det du är stark' ah ni kanske fattar? Men asso att vara stark betyder att man är ledsen, blir sårad, blir svag. Det är då man visar att man är stark. Det är sjukt starkt att visa att man mår dåligt, att man inte kan kolla på en del saker för att de skär i hjärtat, det är så sjukt starkt att gråta, vara arg när något har hänt. Man måste vara svag för att bli stark.
Medans de som inte låter sig själva visa känslor och sånt, har sönder sig själv, lixom spricker inuti. Bara gör saker för att tro de ska gå bättre. Att de inte får tänka igenom det. Att dom tvingar sig själva och glömma bort, ändå så sitter det fast som en spik och det är absolut inte och vara stark, där visar man ju bara att man är rena motsatsen, att man absolut är allra svagast.
Jag kanske alltid visar mig som dendära glada, och har nog alltid gjort. Men de som känner mig, vet hur jävligt jag har haft det. Hur en del har behandlat mig.. Jag själv tycker jag är jävligt stark, för jag tillåter mig själv och gråta och sånt. tillåter mig och visa känslor, tillåter mig att vara svag. Tillåter mig att tänka klart, tänka igenom på vad jag verkligen vill.


14 år till salu

Under svenskan ska vi läsa en bok, man fick välja vilken man ville. Och jag valde 14 år till salu. Kan rekomendera den så grymt stark. Om jag ska läsa en bok, vill jag helst läsa något som är baserad på verkligheten, för det är mest intressant.
Denna bok handlar om en tjej som bara är 14 år, och precis som den heter, så säljer hon redan sex och under sommarlovet söker hon till ett gymnasium, 80 mil hemmifrån och är så glad, det ska bli hennes nya liv, början på något nuytt. Men en dag förändras allting..Allting får henne tillbaka igen.


10/10 enligt mig

haijsan everyone

okeeej hade dedära stödmatten som sista lektionen, hann göra ett tal och de gick någolunda. Kändes baa konstigt de va heelt dött på hela skolan. Men ah allting gick bra. Jag åkte hem och sånt, tur som va så kom bussen snabbt så jag behlvde inte vänta på den. Vädret idag har inte varit världens bästa, längtar så sjukt mycket efter sommaren. Satt och tänkte på att typ bara för några två månader sen gick jag lixom i bikini? och nu äre lixom snö.. ah helt sjukt och så mycket som har ändras på två månader. Om yttligare två månader kommer min underbara syster hem från USA. Längtar så enormt.


jag just nu,

RAST!!

Sen vi fick våra datorer har seriöst alla blivit helt beroende. Vart man än går så ser man någon med blicken i en data skärm, helt stört! Nej men asso hmm, slutar halvfyra idag, seriöst jag orkar inte, eller säg någon som orkar lixom.

SO

Sitter just nu i klassrummet och har SO. Vi snackade lite om dtaorerná iblrjan, och när jag säger sanningen, att det finns bättre skoldatorer så värkar det som om att de ångrar sig redan..hmm, bra lärare? Kanske borde lyssna lite mer.
SItter och går igenom Microsoft OneNote.. Fattar ingenting & det gör inte halva klassan heller.

SNÖ

Okej, när vi hade lunch så såg jag att det snöade ute, detta gjorde mig riktigt besviken. Såklart alla killar börja direkt kasta snöbollar på oss, omogna ;) jag & benai gick istället och skrek, för v fick snö i ögonen hela tiden, och vi frös riktigt mycket!
På idrotten, gjorde vi inte alls mycket, eller ja inget intressant. Så vi går till bussen och sånt. Skit mycket folk vid busshållsplatsen och det hade kommit hur mycket snö som helst. När bussen väl kom, så trängde sig alla på den, och ja det var folk som inte kom på, för den var full


Utanför skolan


Efter Idrotten.

Kan ni fatta hur mycke snö de kan komma på timmar, och det är lixom bara början av november? Förra året kom den försent, i år kom den för tidigt..

SNÖ

Okej, när vi hade lunch så såg jag att det snöade ute, detta gjorde mig riktigt besviken. Såklart alla killar börja direkt kasta snöbollar på oss, omogna ;) jag & benai gick istället och skrek, för v fick snö i ögonen hela tiden, och vi frös riktigt mycket!
På idrotten, gjorde vi inte alls mycket, eller ja inget intressant. Så vi går till bussen och sånt. Skit mycket folk vid busshållsplatsen och det hade kommit hur mycket snö som helst. När bussen väl kom, så trängde sig alla på den, och ja det var folk som inte kom på, för den var full


Utanför skolan


Efter Idrotten.

Kan ni fatta hur mycke snö de kan komma på timmar, och det är lixom bara början av november? Förra året kom den försent, i år kom den för tidigt..

Godmorgon,

Har en sjukt kort dag idag, naijz! HAr haft bild nu, sen har jag B-språk, NO & sen idrott! :D
ah har börjat med B-språk nu, så shaooooowww

seeg kväll

Ah ända sen jag kom hem från skolan har allting gått så sjukt segt, lixom sjukt kallt ute och blir mörkt såhär fort. Nog inte med de så har jag hört att de ska snöa imorrn??? Vem pallar ha snö, bara o ta fram mina sköna nya uggs ;)

Datorer

HEjsan sötnosar, hmm kan ni gissa vad jag gör?jo sitter i klassrummet och försöker fixa datorn, men min och minst fem stycken andras datorer hackar till i skärmen, vanligt? kan vara att det är för många uppkopplade, men tydligen inte, enligt våran data snubbe på skolan.
Har ni kollat ut, seriöst såhär mörkt nu, redan kväll? ah jag vill bara ha sommarn tillbaka!

Skola

Shaaaa sitter och lyssnar på musiik & sånt, naiiijz ju. ah men snartmåste jag dra ut till bussen till skolan, kan någon ge mej lov? haha nej men dethär lovet har vart helt sjukt underbart!
Det va helt konstigt för inatt drömde jag bara så konstiga drömmar att de va som värsta verkilgt så ringde jenny så snacka vi i timmar, tween i love u ♥


jag just nu, puussaar!

baadat

Så sjuk sköönt med ett långt varmt oljebad med ljus och ansiksmask. Fick mycket tänkt och ah mycket gjort i min hjärna. torka håret och sånt, hämtade glass! mums, och har stretchat lite nu, ;)


just nu


naijz or what

Bada

Ska ta ett varmt långt skönt oljebad, med ansiksmask och sånt, hur skönt som helst, med en tidning eller bok till, känner mig absolut inte fräsch! Bloggar efter de med glass, sen blire sängen, är ju den förbaskade skolan imorgon. Det gillar vi inte!

ingen bloggning?

Hejsan alla sööta, hur mår ni? själv mår jag bra men vart lite hängig när jag kom på att det är skola imorrn, aso vem pallar efter en underbar vecka som ledig? Aja sånt ät livet, that's it. Vad ska jag göra idag då? Hmm.. Tror jag ska träna lita, och göra ansiksmask, ta ett långt sköönt bad, ah ni förstår, en mys dag. En greij som är sjukt bra är att imorgon får vi våra datorer i skolan, så kommer nog kunna uppdatera skiiit ofta


~ I miss you, really relly much! ♥ ~




inte jag som gjort bilden, men saknar tideeeerna!

Danish

omg, haha om ni har hört Danish? så har han släppt en ny låt med två andra rappare, jag själv tycker den är ball, eftersom jag känner igen mig i texten så den hjälper mig! lyssna du också, så gå in på hans sida ;)

http://danish.blogg.se/2010/november/ny-lat-danish-feat-kenny-puttiz-tror-p.html?_tmp=e72570b5d5ca0716408642aabfa934f53f6e3a7e

lalala

Många undrar om det är jobbigt att va själv efter ett år. visst de kan ju va lite såhär tomt och sånt, ingen som såhär smsar för o se om man mår bra och de kan kännas ensamt, men då är det viktigaste man vet att man har sina underbara vänner som man kan leva och ha kul med. Det är mina vänner som har gjort att jag känt mig trygg och älskad, lixom finns där till tusen, sen har även låtar hjälpt mig ;)

Film

Haha, mamma hade ju köpt en film, ah sen skulle vi kolla på den, så funkar den inte?jävla skit sak. men istället kollade vi på Bäst i Sverige, sjuuukt gammal film, haha ja typ älskade den när jag va liten?haha, nu så tyckte jag den va så sjukt tråkig!


3/10

städa hela huset

Haha mamma åkte och handla, så kom hon hem med en film och en tdning till mig :D
Men sen så var jag tvngen att antingen gå ut med min hund, eller damsuga+skura alla golven, jag valde det sista för jag orkade inte gå ut i den kylan som är. Men gick mycket bättre och fortare än ja trodde ;)
Medans jag höll på så kom jag fram till att jag absolut inte vill bli varken städerska eller hemmafru!

Björklinge?

Okej kanske drar till bjk idag, ingen annan eftersom natta ringde nu och fråga om jag kunde komma för och följa med till bjk, men mamma är inte hemma eller nåt, så måste vänta på henne + har inte fixat mig eller nå sånt.. så ah vetinte.


sliten?jag just nu

smöra

åhgud damp jag får. nyss på facebook såg jag att en person hade skrivit att hon tror att hennes kille smörar för henne? wtf om man smörar äre ju inte äkta? Man ska inte behöva smöra för någon om man VERKLIGEN älskar varandra? ;s ah jag förstår mig inte på dedära, och hu folk tänker ibland..

inget är glömt

jag har inte glömt dig, våra minnen är så sjukt underbara, tänker faktiskt på dom då och då.
Jag har varken glömt bort dig eller oss. Du var min första största, och är så sjukt glad att jag fann dig, hur det än har blivit, vilka bråk vi än har gått igenom, så står vi varann fortfarande nära, kanske inte lika nära som förr men ändå. Jag tänker på oss rätt så ofta. tagit klien framåt, ett nytt kapitel men inget är glömt. Det kommer aldrig glömmas.


träna?

Godmogon sunshines, hur mår ni? själv mår jag sjukt naijz, bara lite trött sådär. Vad tycker ni om att det är söndag imorrn? blääää för mig, man vill ju v ledig och chlla och sånt ;)
hmm, vad ahr jag gjort idag då? jo typ sovit, ätit frukos, tränat liite, muik och bloggar.

outfiit


vit tre kvats armad med 'fluff' på ärmarna - zara
'lagade' jenas - bikbok
ring - h&m
klocka - teknik magasinet

manikyr

kom hem från min faster och dom för ett tag sen. Vi fikade och snacka och sånt, de va mysigt, sen skjussa pappa & therese hem mig till mamma, snacka med mamma och sånt.
Satte mig vid datorn för och blogga ;) kom även på att jag kunde göra en fansk manikyr, så det blev så. gö inte så mycket annat förutom musiik, och messar lite, naijz ju









jag just nu

fixa

Okeeej typ min fasters sambo, eller är dom gifta? nej jag vet inte, men min fasters man fyller år idag, så ska vi åka dit idag, typ efter sex.. naijzzz. men iaf drar till mamma sen så måste packa ner smink och smycken och laddare, ah ni fattar. så typ tänkte göra lite sånt nu, så jag har det gjort. omgggg sista dagen på lovet, seriöst, baijssss ;(

Kärlek

Kärlek,kärlek. vad menas med ordet kärlek? att bara älska någon, haha neeeeej! man kan älska någon, men de bhöver inte vara kärlek, all kärlek handlar om älska. men ordet kärlek går lixom inte ut på 'jag älskar dig' utan såå mycket mer. tillit och tilltro är nog det viktigaste som finns inom kärlek, att man kan lita på personen och den personen kan lita på den, och att det verkligen är äkta. men hur vet man om det är äkta? jo de märker man, man känner sig speciell och man kan säga allt mellan himmel och jord, sex ska kunna få vänta i miljontals år. Man ska få vara med andra, man ska få ha sin mobil ifred, man ska inte kolla den andres sms hela tiden, för då litar man ju inte? Alla som playar, vet inte vad dom vill själva, är helt jävla osäkra. det är ingen bra anledning men för dom är det de. Dom dära som går runt o knullar hela tiden, samma anledning där. men ingen ursäkt..dom personerna är så jävla sänkta själva, att dom tar ut det på annat sätt.
om du är med din tjej eller din kille, du ska få kunna vara glad, ledsen & arg. du ska kunna se ut som ett jävla troll, som om du inte borstat håret på dagar eller har gått i samma kläder och allt sånt, du ska kunna ha kläder du vill, du ska kunna se ut hur du vill , fjortis, emo, punkar yea you name it utan några problem.
Om du inte kan det, så äre absolut inte äkta. om du har distans förhållande, är det extra svårt. då blir det att man måste tänka alltihopa dubbelt så mycket, och hur ska du veta om han träffar andra, eller vad han gör? va inte för överbeskydande hon/han har också ett liv. Våga tro på han/hon, om du inte gör det, skit it och lev vidare. du kan inte fastna för en i årr. utan du måste gå vidare. kärlek är nog den största sorgen, det hör lixom till.



Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Petter – Längesen

Sebastian Krantz – Ta tag i situationen

några bra låtar som ändå är sorgsna men man blir ändå pepp av dom!

finnas där

jag tror många undrar, varför jag finns tjugofyrasju för mina vänner, eller hur jag orkar höra på alla om vad som hänt dem, hur jag kan lyssna på dem utan och bryta ihop själv.

Jag har lärt mig att man måår så jävla mycket bättre om man har någon som finns där, som kan få en skratta,gråta och bli arg. Det är så sjukt viktigt här i livet, eftersom jag inte kände att jag hade någon där när jag själv var mitt inne i skiten, så vill jag deras bästa, för jag vill inte att någon ska må som jag mådde. okej vvet att det finns folk som mått sämre, och mår sämre. Men jag kanske inte kännder dem, och då kan jag inget göra,, utan bara finnas för mina vänner. och det dom säger till mig stannar mellan mig och dom. Många kallar mig psykolog, och att jag borde bli en, men det vet jag inte om jag vill, vill iaf jobba inom något som hjälper ungdommar!
Om du vill din väns bästa, så finns där för den men få den ändå och skratta mitt i alltihopa om något gammalt minne så att hon/han vet att du inte glömmer henne/honom utan alltid finns där!


jag högst upp, jenny längst ner, för ett år sen.

...

Såg nu att jag skrev fel datum på 'nattinlägget' jag skrev i natt.. shieet vad tiden går fort. KAn inte fatta att snart är det lixom 2011, asso jull & nyår.. ah herregud vad det går fort. haha känner att jag låter som en jävla kärring, nej men ah. Hur mår ni idag sunshines?själv mår jag sjukt bra, ska nog träffa calle, om han kan vakna någon gång i år, ah sen drar jag till mamma. då lovar jag er, då ska jag fanimej kunna gå ner i spagat efter helgen! Ska träna som fan där och så ska jag kunna ha nåret i golvet på väg ner i brygga!

Fick väldigt med posetiva kommentarer från inlägget 'självförtroende & självkänsla' ska jag fortsätta skriva såna texter? :)


älskar bilden, gotland 09

ingen bloggning?

Okeeej , min dag, eller ah det är ny dag men dagen 'idag' eller hur man säger, alltså tredje november. var sjukt jävla bra. Jag vakna runt halvelva, tog det chill, drog till sportex & stadium för att köpa skidgreijer till åre. Allting vart i någon form av rosa färg ;)

När jag kom hem chillade jag bara typ i timmar, det va rätt så naijz faktiskt! Natta kom upp, vi bakade vaniljbullar, brandlarmet börja pipa, ingen aning om varför. Sen stack vi ut, satte oss och gunga,, haha! Drog in till henne kolla på en serie, spelade skipbo, ett kortspel. ah drog hem. fixade min nya mobil.

Fixat bilder till datan, fixat mobilen, har ju fått en xperia X10 mini prao, hört att den är sjukt ball, så bara hoppas på det, förstår mig inte på den än, men jaa.. får väl lära mig.
HAHA har kollat igenom massa gamla bilder, från ett gammalt minneskort, gud vilken mongo fjortis man va ;o


så såg jag ut på båten till Gotland, sum09'


Självförtroende & självkänsla

I dagens samhälle så går allt ut på utseendet, hur man ser ut, hur modet är, alla måste följa de och de, allting är perfekt, alla ska vara perfekta. Perfekt, är ett ord som inte finns, ingen kan någonsin bli helt perfekt eller orginell, vilken människa är perfekt och orginell, som ser bäst ut, som är bäst? Alla vi männsikor är perfekta och orginella på sitt sätt. Men självförtroendet och självkänslan, tappar så jävla många. Det är mindre än en tredjedel av världens befolkning som veet vart dom har sig själv, som vet vad dom vill, som har självförtroende, som har självkänsla vilket är hur synd som helst! Alla kan vara starka, alla är starka, det är bara och gå igenom situationen, vara ledsen, vara arg, vara glad, prata ut, ha någon där. Utan att få visa sina känslor och prata ut kommer insidan spricka, allting kommer bli för mycket. Lyssna på dina vänner, lita på dom, lita på orden dom säger. Ha någon där, någon som du lyssnar på till hundra, som verkligen hjälpt dig i alla situationer. Säger inte att det bli lätt, men det blir så mycket lättare då. Så fort jag går igenom något, hör jag från folk 'du är så jävla stark, jag skulle aldrig ha klarat av det du går igenom' det handlar egentligen inte om varken stark eller svagheten, utan om att du har någon/några där som lyssnar på dig. som du får prata ut med. som du får gråta framför. Därför ska man helst vara med personer man bara litar på. Jag själv föredrar få vänner som man kan lita på. Då mår man bäst själv. Man känner sig alltid trygg. Man ska våga sätta gränser, våga säga ifrån, våga sätta stopp. Inte lätt. Men det blir det med tiden.



Skillnad?
Första bilden, är sommaren 09, så jag såg ut då.
kände att ingen fanns där, kände att allting va tomt.
att alla lekte med mig, att jag inte hörde hemma hit, att allting var svart.
Inget skulle gå, var helt fast med att ge upp. Ge upp livet, allt jag älskade.
Som tur är stoppade massor mig, men två som lyckade, min syrra & mitt ex.
Jag tackar dom så enormt mycket, och det vet dom om.
Även om det är slut, så kommer datumet 10/10-09 ha en speciell plats i mitt hjärta.
Människan jag blev, människan jag hade drömt om att bli.
Andra bilden, var förra veckan, veckan innan lovet.
Så glad, så bra livet är/var. Så glad jag har varit.
Är för att jag fått vara ledsen, fått vara arg, fått gråtit.
Haft dom jag bara lita på. Flera har sett mig gråta.
Nu, för varje dag som gå, ler jag mer och mer, för livet bara chillar och leker.
Det är så sjukt ballt. Även om det är slut, jag har kommit över det,
men minnerna kommer förbli, det är en självklarhet.
Jag kan vara lycklig med mig själv, det är det viktigaste, och det är tack vare mitt ex.
som fick mig att inse, den människan jag verkligen är, och kan bli. och ja.
Faktiskt ibland så kollar jag i spegeln och bara ler för jag älskar mig själv.
Sånt är härligt!

~ OM JAG KAN, KAN DU, BARA DU VILL, BARA DU HAR MÅl, BARA DU FÅR VISA KÄNSLOR, KAN LITA PÅ FOLK ~


Victoria Secret

Jag får sån damp på Sverige, att vi inte har Victoria Secret produkter här. Hennes egna parfym, body splash, body lotion & lip gloss luktar så sjukt gott, och är även sjukt bra. Min syrra skickade ju hem ett paket till mig i fredags, och då hittade jag dem produkterna där i!

Om ni kommer ihåg Calle, som jag skrev väldigt mycket om förra året, och va sjukt mycket med i skolan? Han har ju flyttat till Göteborg, vilket alla tycker är skit synd, för alla saknar honom! Men iaf, jag ska träffa han på fredag, så sjukt jävla naijz de kommer bli! Ser verkligen fram emot det

~ låt ingen trycka ner dig, du kommer förbli älskad av dem du står närmast, det är dem som räknas ~


Lite om dagen

Under dagen vi var i stockholm, så gjorde vi massa greijer, och det kändes för oss alla tre som om klockan inte alls gick, utan som om den stannade till ibland.
Det första vi gjorde var att leta upp en donken och åt där, vi fick lixom stå och äta, sen gick vi runt och kollade lite, tills Jenny vart sugen på Energidrycka, jag var den enda som hade leg, så jag köpte ut ;) haha de va ballt! Nej men vi typ dog av garv åt det, för vi va riktigt flum och folk i kassan verkligen höll sig för garv eller gav riktigt sura miner.

Förutom att vi träffade Dessie, så såg vi även Emanuel. Ni som har sett eller följer paradise hotel vet vem det är, han dendära balla killen, eller jag tycker han är jävligt ball. Varför vi inte hälsa på honom va för att vi vart osäkra om det verkligen va han eftersom det bara var evelina som såg honom i ansiktet, jag och jenny såg han bakifrån.

Vi åkte hem rätt så tidigt, men det var nog lika bra det. För vi kände att vi var klara, hade gjort allt vi tänkte och så, så vi tog tåget runt fem? Om vi hade gått kvar så hade nog alla tre dött, för på tåget så chillade vi enormt bara typ vilade och snackade, medans på dit resan så dunka vi på musik, skratta och var väldigt högljudda, haha




Bjuder på alla bilder, jag just nu.

Stockholm!

Åkte till huvudstaden Stockholm idag, va så sjukt kul!
Hittade lite najziga greijer, hittade sjukt bra också, naijz ju, huh?
Åkte med ett enormt trevligt sällskap, och såg även Dessie!


jenny, evelina, dessie & jag!

alltid lov?

Sjukt naijz att ha lov, seriöst fan vad naijz och skönt att vara ledig varenda dag ;)
Haha nej men asso allting är så fritt, kan göra vad man vill.
Tiden kan väl bara stanna nu, mår så sjukt jävla bra, allting rullar bara på, allting är så sjukt ballt!
Kan verkligen inte sluta tänka på Åre resan, då jävlar ska kameran med, haha!




ÅRE på sportlovet

Fan vad ballt! Nu är det bestämt, jag & Natta drar till Åre på sportlovet, fatta vad naijz lixom?
Vi blir där i sex dagar, med underbart folk. Det roligaste av allt är nog att jag aldrig åkt skidor i hela mitt liv!
Så det kommer gå som det går, men kommer bli sjukt naijz asso! Längtar riktigt mycket!

ÅRE på sportlovet

Fan vad ballt! Nu är det bestämt, jag & Natta drar till Åre på sportlovet, fatta vad naijz lixom?
Vi blir där i sex dagar, med underbart folk. Det roligaste av allt är nog att jag aldrig åkt skidor i hela mitt liv!
Så det kommer gå som det går, men kommer bli sjukt naijz asso! Längtar riktigt mycket!

Städat

Sen jag vaknade har jag städat mitt rum och lite sånt, sjukt skönt och ha ett heelt rent rum!
Ännu najzigare är att om EXAKT en månad, får man ett helt nytt rum, men helt nya möbler, så sjukt naijz!
vill hitta på något, men vet inte riktigt vad, funderar på och sätta på en Bring it on film?
Vad brukar ni göra när ni är lediga?

RSS 2.0