never give up, keep fighting no matter what -

jag förstår inte......

Galet konstigt, försöker flytta min blogg, men vet inte riktigt hur man gör, för jag förstår typ nada, haha!? Skulle haft en data snille just nu, åhhhhhhh.. Aja har mailat och bara hoppas på svar och en bättre förklaring från någon som kan, hihi ;-)

Nu äre ba' och hoppas på svar på mailet, ETT bra svar!

bara sommar'n som saknas

Är så sjukt taggad på livet, nationella nästa vecka, inte nervös!? SKÖNT! Kommer även proppa i mig med frukt och kanske en milkshake eller två under prov tiden, naijs ju! Sitter just nu och planerar skolbalen förfullt. Okej jag va' skit trött sen vart jag på värsta humöret för att planera, vi har värsta bästa temat och nu kollar vi upp lokaler osv, riktigt naijs!? Självklart kommer vi att ha hollywood tema, galet bra ju :-D Ska även hålla ett tal på skolavslutningen som jag håller på att förbereda här, i mina tankar i alla fall ;-)

En läxfri vecka, denna vecka - underbart! På fredag blir det The Studio med Zeenat och ev Petra, ihh taggad. Haha. Ska även i helgen röra mig på arslet och skriva ut mitt CV och gå gata upp och gata ner och ta me fan hitta mig ett extra jobb! Ska även skaffa simkort NU(!!!!!!!!!!!!!) på torsdag, och simma på lördag, eller efter The Studio ifall det finns tid.. :-D
Är igång med planeringen, ska googla nu på hur man flyttar över bloggen till myshowroom, och då kommer det hända än massa med spännande saker, galet bra ju? Är så jäkla taggad på min motivation just nu som jag har!


hjärtat klappar till i bröstet och mjölksyra!?

Grymt läskigt, när jag går eller rör mig typ kanske 20M har jag redan typ hjärtklappning och mjöksyra i benen? Så himla läskigt och imorgon har vi de dära jäkla biptestet, så sjukt irriterande. Aja har insett att jag måste börja springa när solen kommer, och snön smälter. Galet skönt och naijs ju? Så vi taggar till det, right?

ohyeas

Sitter i skolan nu, har lite sådär halvtråkigt. Veckan är full med planer, har för mig att jag har bestämt träff med rätt så många, hoppas på att det blir bra! :)
Helgen har spenderats med min underbara älskling, konstigt? Hihi nej ;) I alla fall vi har haft det trevligt och planerat inför alla hjärtans dag, spännande, huh!? I alla fall, mitt liv ser typ samma ut hela tin,' kör mitt race and do it well


Bilder från sthlm

hahaha, ja jussteja Daniel kolla bak och sa tja till oss, lite kul

God förmiddag!

Vakna upp brevid en älskling, nu sitter jag och pumpar Moa Lignell - When I held ya, kan de bli bättre eller? ;-) I alla fall, igår va jag i sthlm med klassen, ärligt talat helt världelöst.. Vi ville hellre ha vanliga lektioner osv.. Så världelöst var det, det enda "coola" eller vad man ska säga va att jag stod cirka en meneter från kronprinsessan Viktoria och prins Daniel.. OMGAD!! Och FN:s högsta kandidat or something like that? Förstod inte riktigt.
Väntar på att hjärtat ska bli klar för sen ska vi gå och handla, eftersom han fyllde år, men då var han hos sin dadi och nu ska de fira honom här, hihi!


VAR!?

Vet någon vart St olofsgatan ligger i uppsala!? Inte jag - och jag ska dit imorn så snälla släng in en kommentar med en vägbeskrivning eller beskrivningen där ifrån :(

sthlm imorn - TAGGA!

Skönt! - Sovmorgon imorgon till nio typ!? Börjar skolan 11.15 för att bege oss mot stockholm, vadå taggad!? Vi ska främst kolla på ljusmanifestationen och bära facklor dit, alltså ska Fredrik Ragnfeildt hålla tal osv. Vi ska även på något museum! Vi är hemma ungefär sex/halvsju imorgon kväll.
Självklart ska kameran med, och självklart ska jag ta än massa pictures! Så jag taggar nu, hoppas även att man stöter på någon man känner i vår huvudstad.

Några saknade vänner från sthlm♥

i miss the summer 11


The studio Uppsala

Ska till The studio Uppsala med en underbar vän nästa fredag. Kommer bli hur grymt som helst! Gäller bara att ha alla smycken och tänka igenom tre snygga outfits! Måste ändå fixa lite naglar fram tills dess så att allt blir ännu snyggare! Älskar ju att stå framför kameran, så jag har stora förväntningar på att det kommer bli toppen!  Skulle ju dit med min vän Nathalie för någon månad sen men icke sa nicke, då hade dem inte sagt att föräldrna behövde vara med i början så vi fick åka hem igen och ta det lugnt hemme istället!

i miss the lovley summer

sjukling

Ingen uppdatering igår eller idag. Jo för att gick hem innan lunch igår, mådde absolut inge bra.. Min älskling kom i alla fall och tog hand om mig till i morse då han åkte till skolan. Jag somnade om och vaknade till halvfyra eller halvtre kommer inte riktigt ihåg. Men ska typ gå upp och göra gulashsoppa, eller något. Så himla hungrig men inte alls sugen på mat och eftersom att min hals bränner så kan jag bara äta rinnande som är varmt :(


..

Shennaa!t Lektionen slutar nu (a)
I alla fall pappa bokat biljetter till gotland, sjukt naijs!
Står brevid Josef just nu.

the bus

Nu ska jag ut till bussen och se fram emot en härlig dag, med planering efteråt, hoppas ändå att min babe kommer! Han är så underbar, hihi! Ska försöka fixa så att han kan följa med till Gotland, mysigt! Redan typ andra natten han sov här så pappa ba' ja du måste ju med till Gotland & grejer.. Hahah!


fixar naglarna

sitter såhär dags och fixar mina naglar, tar hand om dem varje dag så att de ska blli snygga och fina! Tilll hjälp har jag Depends naglevård, som jag köpte på Åhléns uppsala frö 79:- inte så farligt! Grymt värt, eftersom att man märker resultat dirrekt!


Leta pass i all hast

Godmorgon, sov som en gud, fatta vad skönt!? Idag ska pappa på anställningsintervjuv, bara att hålla tummarna! I alla fall nu på morgon har vi diskuterat mina resor jag ska göra, haha han skrev ner alla, slutade även med att jag har nästan vänt upp och ner på mitt rum för att hitta mitt pass, men det har ändå gått ut såå yeas!
Tog ju woterproof mascara igår, galet svårt att få bort!? Men har lyckats ändå rätt så bra, ska försöka ta bort ännu mer nu när jag märker hur mycket tid jag har kvar. Alltså fett chill jag satt och prata med pappa i typ 40 minuter, utan att vara stressad, ändå hade jag 50 minuter kvar. CHILL!


Ligger i sängen med oborstade tänder och k...

Ligger i sängen med oborstade tänder och kvarsatt smink, ofräsht? yes i know! Men alla är inte perfekta hela tiden, nobody! <3 Tänk igenom på vilka som förtjänar din tid, Vilka som du är värda. sovgott och peace out!


Hur bra!?

Innan jag går och lägger mig på riktigt så vill jag bara rekomendera om AD settings, en sån grymt bra hemsida för dig som vill tjäna pengar på din blogg på ett bra & enkelt sätt. 
Det enda du behöver gör är att trycka på bilden nedan och bli medlem. När du väl har blivit medlem så får du ansöka om att annonsera olika annonser. Tro mig du tjänar grymt på det!!


Klicka på bilden och du kommer inte att ångra dig!! ;-)

god sömn

Nu tar jag en god sömn och vilar upp mig för en härlig dag imorgon.  Vi har även nu bokat biljetter till älskade Gotland, hur naijs! Blir på påsklovet, wiiiiee! Hoppas det är tillräckligt varmt för att sola ;-)
Aja härligt, nu får man väl ta och drömma om det, right? ;)


Good night


ego i tomteluva


-


Tränings tips

När du känner att du inte orkar mer och mjölksyran i benen håller på att ta slut,
när du tänker att nu ger du upp, att kroppen inte orkar.
Men det är när kroppen känner så som man bygger upp muskler och bränner fetter.
Ifall det är på en idrott eller så, så kan du peppa dig själv genom som en liten tävling
typ som att du inte ska ge upp först osv, så brukar jag köra.
Att man sätter upp mål för sig själv.

Ifall du har planerat in att du ska träna en dag, eller går på någon sport
och har haft en skit dålig dag och verkligen inte orkar gå på dendära jäkla träningen.
Känner ni igen er? Japp, då är det bara att bita ihop för stunden, ta eget ansvar
och köra mer än någonsin, så att det bara ryker! 
Få ut allt, coh härda ut dig själv.

För mig är träning för att må bra, inte för att få en berkräftelse att man är något med en snygg kropp, likaså inget med ingen kropp alls! Det är fel. För mig ska man träna för att må bra, för att njuta!

Lyckan som uppstod när jag tog DM SILVER! ♥

hur du än tänker, finns det ändå alltid någon som skänker

Mitt liv rullar på som tusan, Njuter som en glädje. Alltså har en pojkvän som är underbar. Min skola, ah är läxfri hela veckan så himla skönt. Varit med en underbar vän som man inte sett på år!? Hur naijs är inte det lixom. Kollat på en film på trean, chill.. Den handlar om typ en skola och en tjej är motsatsen mot dem och en tjej hatar henne men sen lyckas dem vända på allt och den tjejen som hatade typ blir relegerad i slutet. Filmen är grym i alla fall. BTW nu när vi ändå snackar film, haha natten till i måndags så pappa ba' frågade mig och älskling typ ifall vi ville hyra film men jag och pappa gillar ju helt olika genre så alla han ville se tyckte jag var läskiga. Haha!
Riktigt taggad nu, inför mitt nya år. Som ska bli mitt, ska försöka komma in med träningstips för att jag vet att det är många tjejer och killar därute som typ dödar sig alla för att få sommarkroppen, i mean you are beutiful! Så tänkte ge små korta råd om lite kost och hälsa samt bra tränings tips när man inte orkar.
Ska även försöka få mer videobloggar och ännu mer intressantare blogg inlägg typ videobloggar, mer bilder osv. HAr bestämt mig att jag ska ha ett jobb innan jag går ut nian! Så att jag kan jobba i sommar, och köpa en Iphone. Haha intresting!? nej.. hihi!



jajjemän

God kvällens! Update live från Angelicas dator - jajjemän! Åkte till henne efter skolan och vad har vi gjort? Jo vi har typ gjort videosar(?) snackar än massa, och tagit foton. Ohyas! Kan det bli bättre eller? Alla borde tycka att jag vi är lite knäppa sådära men äsh vad gör det? Vi kör på bahh''




old picture

Dagens tips:

Alla vi tjejer använder bh:ar med olika kupor och olika omfång. När vi hittar en bh som är rätt i kupan, är den oftast fel i omfånget eller tvärtom. Vad man kan göra när en bh sitter med rätt kupa och lite långt omfång.
1. Sicksackar på symaksinen vid sista knäppalternativet
2. Klipper av på sidan av vid sicksackningen
3. Syr fast vid den som var sista knäppaöternativet - som nu är ditt första knäppalternativ.
4. Se till så att den bit som du nu har sytt sitter fast ordentligt!

Jag gjorde detta för hand, för våran symaskin kom inte över alternativsrutorna eller vad man ska säga för att dem var för hårda för nålen, eller så kom nålen rakt på!





Like I made of glas, like I made of paper


Ett år sen..


sånadär måsten man måste göra

Ingen bloggning? Nej, tog det en lugn lördagsmorgon med min gullunge. Vi vaknade halvelva låg och pratade i sängen, sen satte vi på något tvprogram som jag blev beroende av, hihi! Vi åt frukost och sen drog han hem för att vara med sin lillebror. 
Jag har städat, tvättat, rensat skor&kläder, ja gjort sånadära måsten, som inte alltid är så kuliga att hitta på. Imorgon blir det hur mysigt som helst, ska bruncha med syster och mamma där min syrra ska gifta sig. Hur underbart blir inte det?


lyckad

Haha gissa vad!? När jag skulle ladda på busskortet så funkade inte det, fick typ testa att dra kortet minst fyra gånger men funkade inte så jag gick ut och tog ut pengar istället, nej då fick jag minus. Tur som var så låg swedbank precis där så då satte jag bara in tillbaka, haha


Simmning - toppen & fredagsmys med hjärtat!

Mötte upp älskling på stan efter skolan för att köra vårat simpass! Snacka om bra träning och hur mysigt som helst eftersom att det är lugn miljö och 16 årsgräns, galet naijs. Dem har ju värsta gymmet och yoga, allt möjligt. Galet bra!
Efter att vi simmat tog vi en stund i den älskvärda ångbastun som var tillför alla, snacka om galet len hud och fint ansikte man får alltså! Just nu ligger vi i sängen och checkar tv. Är sjukt glad att jag får vara med honom, eftersom att det är fredag, vilket innebär fredagsmys ;) Har ni någon att mysa med!?


Tar helg

Sista lektionen för helgen, hur naijs? sen tar jag helg! Startar hlgen med ett simpass trots att jag är lite harklig i rösten. Efter simningen HOPPAS jag att det blir fredagsmys med min älskling, var ju så underbart att få se honom igår. Hihi! Var även skönt att vara ifrån varandra ett tag, vilket även kommer att bygga upp vårat förhållande ännu mer. :D
I alla fall, jag undrar hur många som gör det dem ska göra här i klassrummet, och ja.

naijs

Tjejer där ute, har hittat en otroligt naijs hemsida för underkläder, gå in och checka själva, dem har allt man kan tänka sig önska ;)

tryck på bilden för att komma till hemsidan

handeln lurar oss med doft

Haha visste nie att alla affärer/hotell/resturanger har olika dofter? Fast man inte tänker på det så har dem det för att locka köpare?  Say what? Dem brukar ta till typ speciella dofr människor. Allt för att vi ska köpa och locka till oss omedvetet.
Haha satt och fixade naglarna i skolan, hihi! Nej men why not!? Jag tycker att det är något fel med det ifall det inte stör, samma sak som att borsta håret och sånt. Kanske lite respektlöst men jag visar att jag lyssnar och är aktiv samtidigt.


svar på kommentar

Anonym om Påminnelse till mig själv - intressant för er:
vad för resor? :)

Svar: Hej sötnos! Min två resor blir antingen Israel/Italien och en med min syster i sommar, vi vet fortfarande inte vart. Har även kanske en tredje på väg och den är till Polen. :-)
Samt så om det blir av blir det en resa på höstlovet också :)

museiiic

Sitter på musiklekitonen, och väljer en låt i en film/reklam. Ihh fick min favorit låt - Phil collins I'm on my way. Så sjukt fin och taggande ♥
Pratade även med min musiklärare så vi ska öva,öva och träna på den så att det kanske blir något resultat över skolavslutningen, alltså fatta vad kul det skulle vara!? :D
I allla fall mitt liv rullar på, har även dans idag - sjukt naijs!
Sitter mellan Mikael och Amandus, hur bra kan det inte bli bra?
Men aja puss babes så uppdaterar jag mera senare

facelook


Förväntan

Godmorgon, har ni sovit gott? Själv sov jag som en gud, lovley! ♥
Har en spännande dag att se fram emot, jag undrar hur provet går, jag hopps verkligen att jag klarar det!
Dagen idag ser ut som att sluta med dans, hem fixa det sista ringa över pojkvännen och så kommer vi ha det hur mysigt som helst, och om han nu ser detta så är det ännu en ledtråd ;)
Fast nu ser jag att klockan är dags för att fixa sig ut till bussen, time!


godnatt

Godnatt!
Tänk igenom vilka som du älskar - ta vara på dem när du vaknar för ingen kan ana vad som händer under morgondagen. Vem vet, kanske det värsta kan hända? Vi ska inte tänka så utan vi ska alltid tänka på det bästa utan att ta förgivet, förstår ni? Vi måste vara rädda om dem vi älskar, vi måste ta vara på dem.





Påminnelse till mig själv - intressant för er

Mitt 2012:
Få detdär klart. - Har en lösning
Minst två resor inplanerade
Komma in på det gymnasium
Tjäna egna pengar
Flytta hemifrån inom två år. <- HOPPAS!
Träna; Simma, powerwalks, jogging & runing
Lära mig gitarr
Lära mig att sjunga






Känslosamt inlägg för dig som behöver

Jag är den personen som vill ge stöd och stötta, peppa och trösta. 
Allt dedär en vän ska göra, allt det där en bra människa anses att göra.
Man behöver inte vara en bra människa bara för att kunna sköta allt det dära sociala.
Dina erfarenheter behövs, din öppenhet behövs, din omtanke behövs, och din omsorg behövs.
När jag ger råd och stöd, kanske jag inte är den där människan/vännen som säger "åhh vad synd det är om dig!" Utan att jag tror att jag är den vännen som sårar mest, genom att vara rak, ärlig, snäll men ändå hanterbar så att personen i sig oftast blir irriterad eller ännu mer ledsen MEN sanningen brukar svida, right!? I just say the true story. Men när man är i den sisten själv, vill man allt annat höra hur det ligger till, för att det är som att man är i en sagovärld, man drömmer sig bort.
Jag blir så sjukt irriterade på folk som stör sig på att jag kan det jag kan, och säger åt mig med vad jag håller på med eller gör när jag försöker att prata om något eller säger något psykiskt bra. Egentligen så hatar jag när människor skriver typ "Vadå profet?" "Vadå känslosam" <- dessa påstående, stör jag mig på något så enormt. För alla kan, alla har sina egna erfarenheter att gå på efter. Tänk ifall inte alla våra utbildningar fanns, som förr i världen. Förstår ni hur MYCKET bättre vi skulle leva då, alla skulle göra det dem ville och skulle vara bra på det, och fortsätta utvecklas som det. Då slapp folk känna att dem vill byta - för i dagens läger går det nästan inte att utveckla saker. Jag tror att det är därför allting har så dålig kvalité. 

Vi människor har tappat 85% utav våran smarthet för att vi har google, och alla andra smarta sidor, om vi inte kan så googlar vi bara upp det. Förut fick man ta reda på saker och ting. 
Precis som om du är med i en motgång - ju fler du har haft, ju annorlundare och mognare blir du. Om du inte haft lika mycket - har du inte lika mycket erfarenhet. Men vi har varandra för att lära oss utav varandra.
Vi behöver inte kriga och bråka, vi behöver varandra i varenda liten stund. Jag lovar er. Se inte folk som era motståndare, fiender eller liknande. Den kanske ser dig men ifall du visar att du inte vill något ont så ser du hur den människan sänks i dina ögon. Hellre att du utesluter helt och går förbi människan utan kontakt, och ifall ni råkar få kontakt så behöver den varken vara långvarig eller hat.
Mitt liv är pga mina erfarenheter, pga allt det som jag har varit med om. Jag vet människor som har varit med om samma saker, jag vet människor som har varit med om ännu mer. Som jag knappt kan föreställa mig in i. Men jag tror att jag är så pass bra på att lyssna för jag har grävt mina egna gropar, djupare och djupare utav nästan alla situautioner och händelser MEN inte tagit ut det på samma sätt. Jag tror även att jag är bra på att lyssna för att jag är inte den som skiter i människor när dem är sorgsna - jag är den som finns där! Jag är den som har fått stått själv - känts som att hela världen har varit emot mig, alla har haft den känslan, right? Då vill inte jag att någon ska ta efter. Jag vill inte att folk som jag bryr mig om eller som jag inte alls känner ska gå igenom samma smärtor, plågor och all skit jag har varit med om för att jag vet att INGEN människa är värd det, vi är värda så mycket mer! 
Men vi kan inte älska oss själva i dagens samhälle -det är fel. Då är man ego, man är inte normal. Man måste hitta något fel på sig själv för att passa in, när man väl får en komplimang, går allt åt pipsvängen man tar inte åt sig utan tror att det är något påhitt. 

Jag tycker däremot tvärtom - att älska sig själv är bland det starkaste man kan göra. För den enda människan du kan lite på till hundra procent är dig själv och ingen annan. Det är du hela livet ut, medan du förlorar vänner, träffar nya osv. Men du och dig själv träffar du dagligen, överallt. Så ta vara på den du är. Ta vara på dig själv. Lär dig att hitta dig själv. I värsta fall säga upp kontakten med en massa, att bryta ett mönster. Jag har själv gjort det ett ex antal gånger och kan hålla med om att det är hur jobbigt och svårt som helst. Men inget går att jämföra med när du väl är ute ur prcessen, du kommer tacka dig själv så grovt. Du kommer se hur folk blir mindre i dina ögon, du förstår då hur du själv har tillåtit dig själv att bli behandlad på dessa sätt som du nu blivit behandlad.
Våga stå upp för dig själv, våga visa vem du är, våga skratta, våga visa ett riktigt leende. Du har en stolthet för att det finns bara en utav dig. Men om någon försöker komma med en nertryckande komplimang eller osv, ta inte åt dig utan fortsätt att lé och fortsätt att vara stolt över den förmågan du själv har för att personen som försöker få dig nerstämd kommer bara inse att det är den själv som mår dåligt och får dåligt tålamod, eller ja, förstår ni vad jag menar?

Halleluljah moment

Efter en ond hals ffrån idrotten, när INGEN lyssnade och jag tog i hur många gånger som helst, samt ett jubelrop "HALLELULJAH" - ÄNTLIGEN KLAR (fysiklappen)!!!! Så förtjänar jag min sömn inför ett kemi prov, slöjdlektion m ny lärere OCH en mysig överraskning till EN UNDERBAR pojkvän ♥
- Så säger jag godnatt! Ska bara fixa mig inför sängen. Ska bli så skönt att lägga mig i sängen. Vill bara sova, och blunda, vila, lixom sluta ögonen. Gör typ ont, så att dem svider? Ush!
By The Way ska jag typ börja äta MSM, något vitamin kostillskott? Har brist på framförallt B-vitaminer och järn, hihi not so good! Äsh godnatt och sov gott!


aögfjaääeta

LÄR  ER ATT TA ÅT KOMPLIMANGER - POSITIVA SOM NEGATIVA, TA INTE ILLA UPP UTAN UTVECKLAS I SÅDNA FALL PÅ DET SÄTTET SOM NI VILL UTVEKLAS OCH PÅ EGEN VILJA, INGEN ANNANS!!!!!

Ni kommer komma så mycket längra i saker och ting då, tro mig det hjälper.

Känner att mitt liv går bra nu


planer

Sådärja, nu får man köra ute på vägarna, LAGLIGT! Hur naijs? Systers sista skoldag idag, samt redan varit på en anställningsintervjuv, hur BRA är inte det? Imorgon blir det överraskning för pojkvännen, helt underbart vi har ju inte träffats på två dagar, hur mysigt? Imorrn skriver jag ett fysiklapp som kommer att GÅ BRA! - Gäller bara att starta. På fredag BÖRJAR jag att simma, ska även få med mig pojkvännen på att börja springa/jogga/powerwalka, grymma vi är!?
Mitt liv går bra nu, seriöst. Skolan - ah okej en sjukt jävla Nationella och bara repetion, repetion men wahtevere? Skolan går ändå fort, okej!? Haka inte upp er, okej fine jag börja gråta samtidigt som jag började skratta eftersom att vi fick KEMI i NO, så jag känner mig inte sådär jätte glad. Men det bästa utav situationen, right? :-)

Förvånansvärt är jag pigg, taggad? Hihi! Helgen har jag planer för, MÅSTE köpa en almenacka. Känner mig så tom utan en. Hihi på lördag blir det ev. träffa en gammal vän samt 50 års kalas för ED, prästen. Åhh han förtjänar alla gratulationer, han är så GRYM!


Ta hand om omgivningen!

Nejmen hejsan, gash jag vill blogga men alltså min dator tid har runnit iväg, i don't know how!? I alla fall så går det bra för mig, och jag ska få tid att blogga, jag ska få tid till det. För jag tycker att det är kul. 
I och för sig tar pojkvännen och vännerna den delen eftersom att jag ger all tid till dem, som det var längesen jag gjorde. Så otroligt skönt, när man vet vart man  har allihopa. 
Jag vet att det är tråkigt med min header och design, och att jag ska fixa hela tiden men hinner aldrig, eller så glömmer dem som fixar bort hur man gör.


Godnatt

Nej nu skriver jag godnatt, så uppdaterar jag imgon! ♥

sleepa?

Klockan står ju på cirka halvsex imorgon, så då måste jag nog få min skönhetssömn ;-) Okej kommer aldrig lyckas att sova åtta timmar på den korta tiden, men någon sömn hinner jag väl få?
Får linda in mig i täcket och försöka drömma underbara drömmar om pojkvännen, hihi!


Gokart imorrn med pojkvännen

Ligger och lyssnar på musik, skulle ha sovit för länge sen var min tanke. Hur lyckas jag? Så tomt att sova själv. Haha nu förstår jag varför min syster ringer mig så fort inte B är hemma. Hihi! 
I alla fall, får ju träffa honom i morgon - då vi ska åka GOKART! Shit vad kul alltså. Sist jag åkte var ju i somras, lixom på barngokart inne på leksands sommarland, för att de tyckte ja va för kort för vuxen, men fick knappt pltats i bilen så gjorde skit ont när jag gasade? Haha! Och när jag väl hade lyckats smita mig in och åka på de vuxnas bana så nådde ja knappt ner till gasen, och natta vågade inte gasa så hon bromsa mer än gasa - åh minnen!♥
Sen var det ju i somras på Gotland också, åh så kul det var, men haha då vågade jag inte gasa på eftersom vi åkte samtidigt som några galna killar (var typ drop in go kart) så dem gasa och jag vettefan, varva mig fem gånger typ? Haha! Kände mig som någon jädra barnunge, haha!


Ska jag göra blonda slingror igen? :-)


Vad söt jag har varit

Ska börja komma upp igen på min nivå. Där jag brukar vara. Har blivit en helt omvänd värld för mig sen jag träffade min fina kille♥ För mig är det något helt speciellt, fine jag är bara sjutton eller inte bara och bara och fyller om dryga tio månader, whatever! Sen jag träffade honom, är det svårt att förklara, han hjälper mig verkligen med allt! Allt som går att prata om. Ingen, nu är jag hård men ärlig men Ingen har gjort det som han gör för mig. Ingen har någonsin behandlat mig så som han behandlar mig. Jag är så ovan. En nu värld med en otrolig tryggvärld. Jag behöver inte ha min mur längre. Eller när jag blir ledsen, sur eller arg får jag världens utbrott, nej inte världens utbrott men jag stänger av. Ja - jag stänger av helt och hållet samtidigt som jag bara ser en väg, det är den vägen som jag är på. Förstår ni? För att jag har varit med om så enormt mycket händelser just med dedära, men han står ut och hjälper mig på alla möjliga sätt. Han ställer upp som ingen annan har gjort förut.♥

Nu vet jag att inte alla har den här hjälpen MEN stå ut, för att hjälpen kommer. "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad." Det stämmer. Man kanske inte får tillbaka på en gång, man kanske känner att det enda man får är svikningar, huggningar och knivar i ryggen och jag vet inte allt som finns! Men du kommer att få tillbaka och då kommer det att bli som en nyvärld, ny omgivning. Till exempel som jag pratade om min "mur" den kan också komma upp för att jag blir osäker och vill bara skydda mig själv - men på ett fel sätt. Men det är så jag har varit tvungen att försvara mig förr vilket också är på fel sätt. 

Det jag vill övertyga er om mina fina läsare är att stå ut sorgen, stå ut smärtan. Det kommer stunder då du skrattar, ett riktigt skratt, den känslan när du hade glömt bort hur det kändes att skratta på riktigt. Den kommer! Du kommer att må bra, du kommer inte att må dåligt hela livet. Hitta på grejer, va med folk du litar på och inte än massa killar som du lixom "jagar." Det blir heller inte bättre, inte på något vis! Du klarar det, kämpa!! :-)



åh vilken fin bild!? Gash jag måste hålla igång med träning och så.
Jag ser lixom på hur jag va hur bra jag mådde och så.
Okej kanske inte på insidan men med träning.
Ska ju skaffa simkort med pojkvännen - ihhhhh! TAGGAD! :D


I'm sorry for this.
Du kommer dampa sönder men bilden på nyår i bac

-.-

Mitt pluggande är inte på topp, åh vad jag hatar sånt. Jag är en såndär som vill göra alla roliga grejer istället och ta hand om min kropp, verkligen vaad jag gjorde igår när jag fick akupunktur. Ibörjan gick jag som en kärring, resten av tiden gick jag väl och haltade. Men gör ju så jäkla ont när man får en nål där det behövs, då händer det grejer och det är pain!


-.-

Mitt pluggande är inte på topp, åh vad jag hatar sånt. Jag är en såndär som vill göra alla roliga grejer istället och ta hand om min kropp, verkligen vaad jag gjorde igår när jag fick akupunktur. Ibörjan gick jag som en kärring, resten av tiden gick jag väl och haltade. Men gör ju så jäkla ont när man får en nål där det behövs, då händer det grejer och det är pain!


vad en bild kan förgylla ens dag

Haha, gud vad man kan bli glad för en bild? http://boysinheels.blogg.se/2012/january/vid-slottet-1.html
Gå bara in där och kika så finns jag med på en bild med pojkvän och en underbar vän ♥ Alltså bilden förklarar hur roligt mitt nyår var. Okej dålig förklaring men så mycket som man kan skratta åt den bilden, så mycket skrattade jag under mitt nyår.
I alla fall ska inte shabbal så mycket mer just nu. Lyssnar på skön peppnings musik till plugg, ah allt måste göras ändå. Även det tråkiga, tyvärr!

Åhhhhhhh dedära skorna har gått sönder, 
Minusgrader - inga roliga outfits! 
FML för att jag inte kan anväda de jag vill använda.
Förra bilden togs bort för att ja den gjordes det :)

random

Ibland från ingenstans kan jag bara börja tänka, som vilken annan människa som helst. På senaste tid har jag tänkt ifall man verkligen kan allt man vill, och det kan man! Bara man verkligen kämpar och kan ge allt, verkligen allt

äshdå

Haha, jag är ju en sådan person att om det stinker, eller någon stinker oc har fettigt hår, ska jag vara motsatsen. Varenda gång, alltså jag ska vara snygg och lukta gått osv. 
Så när jag vaknade fick vi köra thai style med att sitta på golvet och äta frukost, jag går in i vardagsrummet för att se hur knäppt alla sover. KÄnner hur det bara stinker en viss killdoft; INSTÄNGT! Så jag smyger mig in i Fredriks rum och hämtar kläder, alla parfymer tar en varm dush och smörjer in mig med Victoria Secret bodylotion och parfymerna som tillhör den! Efteråt fixade jag mina naglar. Så nu känner jag mig så sjukt mycket fräshare och mår sjukt mycket bättra :)
VÄntar på att få ett sms utav Natta; Nu är jag klar. Men först måste jag sminka mig och borsta håret. Aja, nu blir det väl att fixa det sista :D


laaaaan

Sitter hos min pojkvän nu, med typ sju andra? Haha, alla killar och de luktar lite äckligt, aja! Sånt är livet. Nu förstår jag ännu mera hur jag är emot dataspel,lan och gibb. Haha! 
Men jag har det bra i den soffan som jag sitter i, ändå rätt så chill att inte behöva trängas med dem andra som typ sitter helt trångt. Just nu sitter min pojkvän och hålkler om mig i soffan och är med mig, han har typ varit det rätt så länge medan alla andra spelar, hur gullligt? Anledningen till varför jag älskar honom för att han alltid ska bry sig om mig och vara med mig oavsett vad! 

så man har set ut

nu kör vi

Sitter i Fridas rum och gör inte alls mycket. JAg ska snart ta bussen, allt nerpackat. Jag är ju tjej och ska umgås med typ lan killar så då måste man ha alla neccessärer och lite kläder med sig.. Så har två väskor. Haha en med dator, och data saker samt lite neccessärer samt min no bok. I den andra har jag bara kläder i, haha! ;)
Men nu måste jag kila ut till bussen typ, fixa mig och så med väskor och jacka. 
Bloggar mera under kvällen ;-)

ändrade planer

Hade sjukt svårt att uppdatera igårkväll för mit internet presic som nu hackar rejält. Jag antar att det kan ha och göra med min rauter eftersom att den är ikopplad i min bärbara dator och då är det svårare att ha sladden rak hela tiden än en stationär dator.

Idag trodde jag att jag vaknade tio, men icke sa nicke klockan stod på 14.50 vilken ångest. JAg hatar ju sådant. Så ringde några samtal samt planerade världens roligaste grej.. Alltså det skulle bli så himla perfekt, men nej då ska ju Natta bli konstig i huvudet och sånt. Ah jag vet inte, människan blev ju så igår också, typ yr och allt? Så fick hon vatten och sen friskluft eftersom att vi gick in på donken. 
Så hennes mamma ringde mig och sa att hon låg över toalletten och att jag gärna fick komma dit, but i don't know, eftersom att jag inte vet om hon är sjuk eller något. De vet ingen. 

Har nya planer men vet inte om det är så kul att vara på ett lan bland massa människor när jag själv inte gillar att spela, haha! Man kan ju alltid "lana" med faceboook och bloggen? Haha. 



fixx

NU jäklar ska ja ta tag i detta med att fixa en ny design och header! Kommer bli galet har bilder och hur det ska se ut i hjärnan. Så om min blogg ser lite kaosad ut.. som den gör redan nu fast den är ju på bättringsvägar dåra så är det därför! :)

har du svårt när det är nytt folk

Jag förstår mig inte på detta internet. Åh så sjukt irriterande har behövt koppla upp mig typ tio gånger och starta om datorn tre.. osv! Ja okej nu ska jag inte skriva om det utan om en annan sak..
Jag känner väldigt många, jag har börjat tänka på det nu på senare tid. Hur ofta är det att man kan umgås flera stycken samtidigt? De händer inte ofta alls. Jag menar genom att umgås med nya människor lär man känna nytt folk och nya kontakter. Det är väl bara kul? Sen väljer man ju såklart själv hur mycket kontakt man väljer att ta och om man fortsätter kontaten efteråt.
Eller om pojkvänen är med någon kompis och du vill vara med honom, joina dem? Även fast dem är väldens bästisar och du känner dig helt utfryst. Va bara dig själv. Din pojkvän älskar bara dig och det kan vara lite svårt för kompisen att förstå att det är ni två och kanske kan ta över lite för att inte känna sig ensam. Men ta honom i handen? Eller om ni är på ett fik så ta handen över hans lår och kanske krama honom.
Samma sak om du är med en vän och din väns kompis så försök delta i samtalet eller kom med nya diskusioner och svara på deras frågor och såntdära! Skratta med dem och typ få ut något "haha det verkar kul, det skulle jag vilja sett!" Ja något sådant, men du måste komma ihåg att alltid vara dig själv och inte bli avundsjuk, eller ifall du blir det så visa det inte.
Jag hoppas att det kan vara en hjälp på vägen. För du måste lära dig att visa vem du är i alla sammanhang för du är dig själv och det finns bara en kopia utav dig. Du behöver inte vara bäst och vackrast, bara du visar ditt unika jag så går det enligt dina vägar. 
Alla har komplex och nojjor du är inte ensam, tänk även att den tjejen du ser upp till, kan önska att hon var du ibland. Den du ser upp till behöver inte alltid vara nöjd med hur hon ser ut men hon kan ändå strecka på ryggen och slå till med ett léende för att känna sig bättre och känna sig bättre.
Det brukar jag göra när jag känner mig nere. Funkar alltid! ;-)


allvar - du är inte ensam

Jag ska börja blogga på allvar, jag ska börja blogga om det jag vill blogga om. Nämligen att uppmuntra människor till livet, för jag vet hur nässtan allting känns. Så från och med nu ska jag nog mest skriva det som jag känner för och inte blogga om onödigt, nej men typ blogga för att jag vill och inte för att jag måste uppdatera. En del kanske kommer tycka att det suger. En del kanske tycker att det hjälper? I don't know, men jag kör mitt egna race så får jag se vart jag hamnar, jag strävar inte efter något speciellt, bara att folk därute ska förstå att dem inte är ensamma.


julklapp

I år fick jag grymt braiga julklappar, typ allt som jag ösnakde mig, samt så har jag gett mig själv de saker som jag inte fick, hihi.. Som två nya vinterjackor, ett par mocka skor, en björnborg väska och lite så. Galet nöjd! 
Jag är en äkta klocksamlare och jag kan ha det som en accessoar, som att hålla tid och bara för att det känns helt okej bra. Fick en skitsnygg klocka i julklapp utav min pojkvän. Helt otroligt! Den klockan har jag haft på mig sen dag ett - alltså på julafton eftersom att vi firade jul tillsammans, hur mys? :-)
I alla fall, jag har klockan också bara för att det känns så himla bra, att ha den för det är som en påminelse utav att jag har världens finaste pojkvän, samt vänner och att tiden hela tiden rinner iväg, att jag måste ta vara på det jag har mer och mer för varje dag. En klocka för mig är inte bara en klocka som visar tid, utan den får mig även att tänka efter.


jag kan om jag vill!

Nu har jag bestämt mig för en sak! En sak som jag ska starta själv, som jag har börjat med och som jag ska fortsätta med. Mina drömmar ska bli sanna. Jag vet att jag kan om jag vill, jag vet att jag har den förmågan. Jag vet att jag har det som krävs. Nu jäklar.. Nu ska det bli av! 
Folk som jag har sagt detta till tror på mig, och framförallt jag tror på mig själv! Ni kommer att få se en dag, för en dag så står jag där och vet att flera stycken har blivit inspirerade, och tagit till sig. 
Jag är bra på att lyssna, vilket betyder på att jag är bra på att ge råd, eftersom att folk ser mig som en förebild, inget jag skryter om utan bara är glad för. Den förebilden dem ser. Det är jag själv, och jag ska bli en ännu bättre förebild med mitt moment eller ja, projekt som jag håller på med. Jag ska kämpa som tusan. Jag ska ge gärnet!


09:21

Godmorgon, uppe med tuppen. Var snarare så att jag låg kvar och var hur seg som helst. Okej då kanske ni undrar varför jag är uppe såhär tidigt frivilligt på ett jullov. Jo, för att jag och min fina pojkvän ska bege oss mot Thun's och hans mormors&morfars landställe för att kika hur det står till med dem. 
Jag är ju en såndär person som hatar att stressa, och hatar att ha för lite tid. Vilket min underbara pojkvän har förtsått och han är så gullig att hela tiden gå upp mina tider och acceptera det. Så himla snällt! Vissa kanske inte tycker att det är världens grej, men att gå upp kanske två&en halv timme innan man ska ta bussen, men det är många som undrar varför, och nu vet ni varför.



Blandade tankar och känslor

Ska försöka ta mig an ett inlägg här, var ju så längesen. Ska försöka att inte göra det varken för långt eller för kort. Något där mitt emellan. 
Jag vill blogga, jag vill se att människor läser för att bli inspirerade, jag vill inspirera människor på alla håll och kanter, alla sätt och vis! Jag vet att det inte alltid är så lätt att komma upp i topp, varken här i livet eller på att vara bästa på något. Varför ska det vara så svårt, när vi alla är så unika och har så speciella kompotenser. Det finns ingen annan som är som än själv. Vi alla skulle var på någon sorts topplista, vi alla skulle vara värda allt som de högre får. Varför ska vi alltid kategoriseras och tävla mot varandra? När vi vill ha en värd där vi vill och kämpa för fred. Hur fasen går detta till? En fråga som jag har undrat länge och kommer att fortsätta undra, tills jag söker mitt egna svar. 
Jag började skriva på detta inlägg främst för att en tjej som jag bryr mig om jäkligt mycket, som jag tänker på dagligen hur det går för henne, och hon ville att jag skulle blogga. 
När du läser det här så ska du veta att jag tänker på dig dag in och dag ut, hur det går i ditt liv, och hur du växer som person, jag vill vara där och se dig växa upp. Jag vill vara där och ge dig alla råd och allt stöd jag har att ge, lite svårt med ett sånt svårt avstånd. 
Jag blir så arg när jag säger att vi kanske kan träffas så blir det där kansket till att inget blev av. För jag vet att du skanar mig minst lika mycket som jag saknar dig! Jag vill se dig växa som människa. Trots att jag fick lära känna dig under ett helt år så känns det nästan som att jag kan se varenda sida hos dig, okej det kanske jag inte kan. Kanske gick till överdrift. 
Jag vill veta att du ska veta att du behöver inte tveka en sekund på mig, du är som min lillasyster. Jag kan till och med kalla dig min lilla syster för jag ser dig som det. För att vi fick en sådan pass nära och bra relation till varandra. Jag bryr mig om dig tjejen, det ska du veta. Det kan du lägga till minne på hjärtat! ♥
Just nu vet jag att detta kommer bli ett otroligt långt inlägg, som knappt någon kommer att orka läsa, eller vad vet jag? Jag sitter i alla fall just nu i samma säng som min fina pojkvän. Någon centimeter ifrån honom bara. Jag önskade att hela världen kunde se honom. Jag önskade att hela jorden, hela universum kunde se honom. För han är en sådan underbar och fin person. Det går inte att beskriva, dessutom när en utav mina bästavänner taggar mig, med mitt namn och skriver att jag har världens snällaste pojkvän. Till och med på nyårsafton så nästan grät hon för att hon tyckte han var så snäll, eller inte grät men ville släppa fram tårar. 
Min bästavän är också helt underbar och jag hoppas att hon slutar tänka allt negativt som hon har i sin lilla hjärna och att jag hoppas att hon vet att jag och min pojkvän alltid finns för henne!

Du betyder hela min värld för mig. 
Du underlättar trycket så enormt. 
Du är världens finaste man kan hitta. 
Jag vet att jag kanske har nämt eller sagt allt
hundra gånger om, men det är för att jag verkligen menar allt. 
Det är ofta saker man säger som man kanske inte menar, 
men med dig menar jag det!
Våran relation är så enormt stark, att ingen kan dra sönder den,
"Vi kämpar på så hårt det går, rocka på, rocka på!"
Haha bara för att du lyssnade på den tusen gånger om när du var liten ;-)
I love u ♥


Bästavän, haha bara för att bilden är så WTF. Så valde jag den.
Jag älskar dig, jag bryr mig om dig.
Jag önskar att vi kunde ge varandra mera tid. 
För att vi har det så jäkla roligt, så jäkla kul. 
Allt vi gör kan vi sitta och skratta åt i timmar efter timmar. 
Jag kan tänka mig oss, sitta i varsin gungstol, med varsin stickning
och linser, utan grått hår och vara världens coolaste farmödrarna/mormödrana.
Så sjukt vad du betydeR! ♥

Haha, förlåt för bilden, men tycker att du är bara för underbar!
Du är min lillasyster, oavsett ifall vi inte är från samma familj.
Så ser jag dig som en! Det ska du veta.
Jag vill att du ska veta att jag finns för dig när som helst,
och att jag faktiskt älskar dig. 
Jag tänker på dig dagligen, undrar hur du växer som människa,
undrar hur det går för dig helt allmänt.
Jag hoppas att du vet ifall någon gör dig illa, oavsett om det är mil
så skyddar jag dig. Såpass mycket bryr jag mig om dig! ♥

RSS 2.0