never give up, keep fighting no matter what -

vaken eller drömmer?

Fick en chockerande överraskning för en timme sen, tror fortfarande att det är en dröm, haha blev typ helt panik slagen, skaka och blev iskall och typ stanna med minen i nåra sekunder o typ hacka på rösten, kommer inte ens ihåg greijen. men ah är glad att de kom så snabbt, har ju vetat den greijen hela tin har bara vela höra de från personen ;)

Aja har börja gilla kaffe latte och KAFFE! ;o haha! nej men mums med kaffe latte och oboy sen vispgrädde, i die for it! speciellt angelicas mammas kompis hemmagjorda.. åh bereonde haha?
Ah är typ full på koffein och socker, så känner mig helt jävla off och flum, ingen aning.
Är så jävla glad över min brud angelica som håller på och får sig ett stadigt förhållande, med en kille som hon verkligen förtjänar. Naijz va? VI diggar killar som går efter insidan och inte efter sex o skit (y', right?

Hmm åker ju tåget 13.09 idag, haha. vart uppe hela jävla natten. ah sen när ja kommer hem, nej då får man inte sova då ska man få besök från eskilstuna ni vet emanuel o hans familj? haha hur fan pallar jag? ingen aning. Sen dagen efter det äre nyår? haha ingen sömn kommer jag o få fan :o

Asssoo kan man inte bara ha lov hela livet, haha! nejmen man lever verkligen livet såhär chillar små dricker vet inte vad, så sjukt chill! Haha jag och Angelica har ju värsta planerna för i sommar och när vi pluggat klart o greijer, ahja allt går om man vill, right? ;)

Vet inte varför jag sitter och skriver allt dehär. kommer säkert inte komma ihåg ett skit när alklt socker och koffein gått ur kroppen, haha! aja puss godnatt! fast ja sak inte sova, men iallfall


bruden angelica, sötnos ♥

död jag är!

Hejsan sötisar, omgasssh ni vill inte se hur trött ja är och vart idag? haha! nattten / kvällen igår va helt jävla kaos men jävligt rolig, snöbollskrig inomhus, upp o ner från stugan, damp attacker, driv attacker, skratt attacker, blivit pillad i örat och näsan, blivit boxad lite här och där, visst låter de två sista jävligt mysiga? -Nej. Men somsagt jag & Angelica hade jävligt kul iallafall

Dagen idag va väl att vakna, gå och sova i huset, äta mackor, typ chilla, vila, väcka angelica o äta frukost, träffa lukas och typ chilla och sitta tysta? haha. Jag och angelica är ju jävligt blyga när de gäller nytt folk, men inte när vi är med varandra, då kan vi göra vad som helst, haha ;)

Ahjussteja eftersom en propp gick igår, tror vi (?) så har vi vart jävligt beroende av ljus, speciellt såna hära långa, inte värme ljus, ah ni fattar? men vi glömmer alltid och blåsa ut dom, haha. Så imorse fick ja tvinga alex och blåsa ut ljuset för vi glömde bort de. nu har jag och angelica glömt bort de igen, haha duktigt (y'


jag älskar dig mest bästavän och kommer alltid och göra.

Hos Angelica

sitter hos angelica och dunkar musik, väntar på några killar som ska komma, haha? Aja de får bli som de blir och gå som de går,.. iallfall deras hus är asgulligt. Typ ett sånt som vi ska köpa på Gotland så ah får fett me längtan och blir ännu mer taggad tills vi får ett hus på Gotland som sommarställe.. åh längtar. Nej men jo typ.
Under dagen har vi typ inte gjort något asso vi har typ bara chillat, sen dragit te stationen och sen suttit på tåget, väntat på hennes mamma o hennes kille., vart inne på icamaxi. ah sen typ chillat!


hennes söta mamma och en av deras hundar :)

stockholm med angelica here we come

Woho fixar ju mig just nu för att ska träffa angelica vid ett, tror jag sen drar vi te sthlm vid tre? Om jag kommer ihåg rätt. Sover även över där, woho så grymt kul det kommer bli. Lämgtar, mega mycket! ♥
Kameran är självklart med och batteriet är laddat, så kommer komma massa bilder sen, så håll utkik ;)

fixar mig

Hejsan sötnosar, dålig bloggning igår och kommer ungefär va så till nyår kanske... Ialalfall igår så träffa jag angelica, vi gick till mig så drog vi till stan runt fyra tiden? chillade där, träffade chiman där typ tuen gånger, haha. Sen träffa angelica nån tjej. Ah hittade en as snygg skinnjacka till våren/hösten, åh för bara 250:- as billigt ju :o.
Sen när jag kom hem fick jag reda på att vi ska skaffa sommar ställe på Gotland, asso kan man bli gladare? Jag älskar Gotland av hela mitt hjärta, nej men så sjukt jävla fint, så vi har lagt lite bud på några. Men jag hoppas verkligen på att vi får ett hus i närheten av där Emanuel och dom bor! Fett me dunder. ÅH så jävla glad :D
Sen att min syrras killes plan lyckades landa på flygplatsen i NY, helt otroligt typ det enda planet som landade där! helt sjukt.

Sen ett stort jävla grattis till min syrra som fyller 27 år idag!!!
jag älskar dig & är så jävla glad för din skull



As fint ju, right?
(bild från google)


blivit moxad

Mamma är ju typ sånhär massör o greijer, vilket är as bra. sen finns det något som heter moxning(?) ah och man har typ som en kol bit, fast det är runda tjocka pinnar md olika örter i (?) och så håller man dem på olika pnkter och greijer. Vetinte vad det har för mening men det hjälper typ. så mamma moxa mig och sig själv. Luktar as äckligt, euw






så ser dom ut mamma använder

(bilder från google)

Städat

Gomorron sötnosar, vad gör ni? själv har jag precis städat klart mitt rum, damsugit och sånt, naijz! Dagens planer är inte så stora, ska nog fixa mig och sen ringa therese så hon får hämta mig, sen höra med angelica bruttan om hon vill hitta på nåt, naijz va?ohsen imorrn kanske ja åker te sthlm med bruttan, men de får vi se.


härlig bild

tim joel från ung&bortskämd

Haha ja tror ja är kär.. nejmen han är sån jävla underbar kille, asso tim joel från ung &bortskämd. Skulle dö för att få en sån kille, han verkar ju helt jävla undeerbar och bra på alla sätt och vis. haha. kanske lite gammal men ändå.


bild från google.
men åhhhh dööör

järn bra för blodet

Okej tydligen så är ju järn as bra för blodet de gör så att vi inte får blodbrister o sånt, så det är asbra för er med kraftiga menser. en sak jag kan rekomendera, mycket bättre än värktabletter.
Att ni kokar upp vin, okej inte as gott direkt men ah det funkar! Och i och med att man kockar vinet så försvinner ju alkoholen men smaken kommer fram mer. och de ska helst vara rött vin. Sen kan man ha i lite honung och sånt i. Och sen heller du i det i koppen coh kan gå och klunka på. börja emd typ tio teskedar det räcker du märker redan skillnad. och när du känner att smärtan är påväg igen kan du ta några teskedar till, smart va?


Linas kvällsbok

Haha för någon timme sen gick Linas kvällsbok för nån timme sen, jag tycker att den filmen är så jävla töntig och löjlig, för dem har skrivit manuset så ah,, vetinte. Men iallafall så satt ja o kolla på den och typ ah om man kollar på film med mig kan ja komma med onödiga kommentarer o greijer och är skit känslig ifall om nån gråter eller i sorgliga scener. haha! Så jag va bara tvunga o skrika 'fan va töntiga' lite då o då. så säger mamma nej jag tycker den är bra, just för att den är så löjlig, ja ba wtf?






kolla tv

Kom precis upp ur badet, och har smörjt in mig med bodylotion och tänkte sätta mig och tare lugnt framför tvn, mysigt! Imorn blire fan o hitta på nåt, funderar på o dra till stan eller nånting i den stilen, grymt naijz! :)

ta ett bad?

Hmm funderar på och ta ett varmt bad eller en lång skön varm dush? Känner mig fett ofräsh så de skulle va fett me naijz ju. Typ dagen har vart världens chilligaste dag, aja det är skönt de med när man verkligen bara kan slappna av! Nej men det är astråkigt för kan ju inte ta några bilder heller för allt sånt är hemma hos pappa, fan att aj inte tog med mig väskan hit igår, tänkte ju de men senså tänkte ja att de inte kommer behövas eftersom ja tänkte åka till pappa igårkväll men palla inte. 
Aja pusseN så länge

ordet hata

Det är många gånger man uttrycker sig 'jag hatar henne/honom' men hur ofta äre att man verkligen menar ordet hata-r. det är så otroligt starkt att vi inte ens tänker på hur starkt det är utan bara något som kommer. Jag tror ärligt att det är väldigt få som menar att dom verkligen hatar personen i sig, utan bara det den gör och hur personen håller på. Man kan nog aldrig hata någon som du verkligen älskat och kan nog inte riktigt heller älska någon som du hatat. Där är ett exempel på hur ofta vi använder hata, men istället för hat kan man ju sätta ogilla. För man ogillar ju personen men hatar det den gör, right?



extremt gammal bild den me

söt hund

haha awwh min hund springer runt och vill leka men ingen orkar leka med honom så typ ser han as ledsen ut, nawwh. Nejmen skulle ju träffat nea idag på gränby men är skit ledsen för att de inte blev så eftrsom jag vakna med en rejäl jävla mensvärk, ush längesen ja hade så ont asso! Hemskt.
Nej men de har blivit bättre nu så tänkte fråga henne om vi ändå kan göra nåt tror jag.. hmm?



haha extremt gammalbild

natten

sääger ett stort godnatt alla sötisar. kollade igenom mitt arkiv, vet att jag skrev de för nån dag sen men då kolla ja ba snabbt nu verkligen läste jag igenom allt, finner inga ord för något, as mycke tankar fick jag dessutom. Nej men imorrn blirreee nog gränby med nea o man vet ju aldrig när den tjejen vaknar, så ska sova nu.
Godnatt sötisar ännu en gång och hoppas ni får/har en god natt sömn! ♥


sjukt gammal bild på mig o nea sen sum 09

godhjärtad

Har märkt en sak nu, en greij som jag älskar att göra det är och hjälpa mina udnerbara vänner eller vem som helst som har problem, helt underbart att finnas där för någon som hade känslan av att dom inte fick prata ut osv. och jag är enormt tacksam att dem är lika godhjärtade mot mig, något som verkligen har stärkt mig själv extremt.
Tycker alla ska ha denna känsla någon gång när man ger en känsla att någon faktiskt bryr sig. Att man faktiskt delar med sig av moments i sina egna liv som liknar händelser som personen är med om, och ge råd som man själv inte gjorde men som man borde ha gjort.
en till greij, man ska aldrig ta något förgivet utan kämpa tills man dör, okej nu äre säkert många som tänker efter och ba nej jag tar inte någon förgivet. jo det är enklare gjort en sagt för engångs skull. När felsteget är så nära det är då du bevisar och kämpar som en dåre, som du aldrig gjort förr, för du har trott och inbilldat dig att det alltid kommer vara så osv. Detta händer rätt så ofta men något man inte tänker på. Så jag vill upplysa att alltid kämpa tills personen inte förtjänar dig än o ge upp. Ge aldrig upp, för ditt eget bästa. Allting går om du vill, ingenting är omöjligt




sover

Awwh så gulligt, skypa med emelie och så när ja kolla till henne så log hon och sov, as söt ju!
Men sen efter så hörde hon hur djupt hon andades, awwwh dör för att få se det, äkta bebis aktigt ju, naww :)



söt va?

jobb

Åh ja ska ju ska ju åka utomlands nästa år, så jag funderar på att börja tjäna egna pengar, tjänar ju här på bloggen men vill ändå ha mer, så asso jag ska ju praoa i vår, och där ska jag försöka få sommarjobb, naijz va? såå ja är extremt taggad!
Vill gärna ha en egen ekonomi och eftersom jag älskar shopping i mängder så äre ju bara naijz att få in mer och mer pengar, right? haha ingen dör av lite jobb, asso ett jobb som man gillar



~ Nyckeln till dina drömmar är dig själv  ~

mini julafton

Hejsan alla jul söta! Hur mår ni? Själv mår jag as bra och kommit på massa nya greijer jag ska göra nästa år, och vad jag ska lärodom av allt som hänt under året.
Somsagt mina föräldrar är ju skilda så jag har alltid firat varannat år, jul med pappa i år, och då så firar jag nyår med mamma, och nästa år blir det jul med mamma och nyår med pappa osv. Så igår hade vi en väldigt mysig julafton, ni vet familje mys och sånt som alltmer försvinner för all stress, så de va as naijz! Men idag har jag firat en mini julafton med mamma och min syrras kille, med god mat och snack och sånt härligt, inga julklappar för det kommer när min syrra och min syrras kille kommer hem från usa. så de blir naijz.
kraaaam


hmm bilf från 08/09, tänk er att säga 09va för två år sen?
Tiden rinnner iväg. Nyår om en vecka ungefär, enormt taggad.
Vad ska ni göra på nyår ? :)

jul facelook


jul outfits


_______________________________________________________________________________________________________
Röd silkes tröja, ingenaning, skärp med nitar - bikbok, svart volang kjol - gina, strumpbyxor - h&m

julaftons morgon!

Godmorgon sötisar, hur mår ni? Själv mår jag as bra, är ju JULAFTON! Har precis fixat klart sminkningen och sånt, har fortfarande håret kvar som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med eller hur jag ska ha det, funderar på att våga topparna och köra tomteluva? aja vi får se hur det blir! Kan ni tänka er att jag vakna klockan åtta bara för att hinna och fixa mig klart, lyckades ju det iallafall. Packar lite greijer och sånt också. Haha btw, när jag och  mamma åt frukost så kom det och gick en tomte runt om här, och det är en barnfamilj som bor här så tomten skulle till dom men han gick runt här och ah vetinte vad, såklart var jag ju tvungen och ta kort, men tyvärr så vart dom asdåliga :(


med tomteluva


utan tomteluva, fast måste fixa håret (a)

sova snart

är ju jul och sånt imorrn, så funderar på att fixa naglarna sen sova. Haha det kommer typ ta minst två timmar för mig och bestämma sminkning och hår och sånt och pappa kommer ju lixom och hämtar mig tolv.. lite tidigt men ah! bloggningen imorrn kommer även va rättså dålig, de är ju jul.


julsöt

Håller ju på och fixar rummet med alla kläder som ligger lite hä och var, och s jälvklart måste man ju kolla på något tills imorrn, för man kan ju inte ha vanliga kläder på julafton de går ju inte? Så nu är jag as nöjd för ahr hittat världens sötaste outfit, har fått hitta och mixa men denhär blev verkligen as söt!
Och såklart får ni ju inte se allting förrens imorrn ;)

Vad har ni för något på er på julafton? Har ni något speciellt eller tar ni bara vad som helst?


förra årets juloutfits

Städa

Omgasshh måste städa rummet men jag orkar fan inte? Aja hellre ha de fint och snyggt än skräpigt och stökigt, right? Fast jag har direkt inte så mycket skräpigt men stökigt ni vet alla dessa kläder? ah iallafall, vad är erat bästa tips för att få igång städningen? ;)


Dagens facelook


Dagens outfit


____________________________________________________________________________________________________
ljuslila linne - vetinte vitt linne - vetinte, stickad kofta med vita katter - vetinte, skärp - vetinte, strumpbyxor - h&m, ljusblåa jeansleggings - bikbok.

halsduken






gosig va? och snygg ären också, 149:- jc
det är en såndär halsduk man virrar runt för det syns inte så mycke på bilderna
men i love it!

stan med nea!

Hejsan sötisar, hmm ingen bloggning idag? Vakna typ runt tjugo över tio, halvelva frukosten va klar så gick upp och åt. Börja kavla ut alla degar från igår, ellr börja med vita gubbarna senså gjorde jag pepparkakorna med mamma, så jävla tråkigt och tog en jävla tid men näre va klart fixa ja mig på kanske 45 minuter, fett snabbt asso, lixom välja kläder (till -20) och sminka mig och sånt!
Drog ner på stan mötte linnea och sofi men sofi va tvungen och dra nånstans så jag o nea fortsatte o ha lite mys för oss själva ;) nerå men vi kolla i affärer och jag fick en as bra julklapp av henne och köpte ävenv ärldens dyraste nagellacksbortagnings medel lixom hundra spänn? aja bra äre iallafall!




hundra spänn på åhléns

natt inlägg

Borde egentligen sova just nu, är hur trött som helst men ändå så jävla glad, verkligen bästa dagen på länge!
Pratade nyss med khonaw, awwh saknar den kvinnan alltså! Men ah vetinte om jag ska ta o lägga mig, skulle va rättså skönt faktiskt. Kan bara säga att jag är jävligt avundsjuk på min syrra som är lixom i new york nu. vem skulle inte vilja va där, www.queenmallan.blogg.se



godnatt!

tror jag sak dö

åherregu har tränat vighet, magstyra och ben, haha! Tror jag ska dö satt i 90 graders vinkeln i typ 2 & en halv minut, senså gjorde jag typ hundra situps, och typ hundra armhävningar, senså tränar jag vigheten i benen och ryggen!
Men skönt känns det iallafall och en god sömn!

vilken header

Erica va så söt så hon fixa en header till mig, tycker om båda två as mycket, så ni får bestämma vilken för jag har ehlt enkelt beslutångest. för båda headersarna är lixom jag!


Av Erica : sixxtard @ bdb

eller


av : www.jennyahlstrom.blogg.se

glädjetårar

omgad fick precis reda på att jag ska åka och hämta min syrra på arlanda den 12 januari när hon komer hem till sverige. Och jag skriker när jag sa det till mamma fatta hon inte vad jag sa. och jag skrek och hoppa och vetinte vad. och nu gråter jag glädjetårar så jävla glad att de inte finns!


träna

Japp, har lovar mig själv, eller har som ett jullovs löfte att jag ska minst göra 50 armhävningar och situps, även sitta i 90graders vinkel mot en vägg i 90 minuter, en gång om dagen under lovet. tänkte börja med detta efter att jag ätit!
Önska mig lycka till


hissar & dissar


people som vågar stå upp för sig själva
julstämningen
boots med klack
smycken & färger nu i det dystra mörkret
jullov


kylan -20
mörka färger
kalleanka
julskinka
julklapps stressen

iq på hög nivå här!

somsagt jag visste ju inte va det va för dag idag, och fick reda det nyss utav att ja kolla i en blogg, sen säger khonaw att jag kunde ha kollat de i datan och varför jag nte hade gjort de. så hade jag inte alls vetat att man kunde göra så, eller ah inte tänkt på de? hahaha


förändrad

Kollade igenom mitt arkiv och lite sånt. HErregud vad jag har förbättras som människa. För ett år sen var jag inte alls lika stark som jag är idag. jag hade inte alls lika stor koll som vem jag är som jag har nu. Är extremt stolt över mig själv att jag har förändras så sjukt jävla mycket på insidan. Har ett helt nytt sätt att tänka och se saker och ting på. Ett sätt som jag aldrig haft förut.
Jag hoppas att alla ni där ute också kan känna denhär känslan någon gång och att ni faktiskt blir stolta över er själva! Go for it. Lev upp till dina drömmar, lev upp till dina krav så kommer det att gå


vinter 08/09


vinter 09/010


vinter 010

haha bjuder på sista bilden, men ser ni någon skillnad? Det gör defenitivt jag!

julbak

sådär nu har man gjort
lussebulls deg
pepparkaks deg
och vita gubbar deg.
Allting ska tydligen bakas ut imorgon för bäst och goaste smak.
Men under tiden håller vi på och gör en pepparkaks kaka, asso typ som en kladdkaka fast med pepparkaks smet ;)


bild från google


bild från google

va äre för dag?

Haha tänkte skriva dagens namn på rubriken och tänkte skriva lördag eftersom jag sluta skolan igår och sen kom jag på att det är lov och inte vet vad det är för dag? HAHA!
Nej men sötisar hur mår ni? Själv mår jag grymt bra. Ska baka lite pepparkakor och lussebullar o sånt idag, myys! Syrans kile ska även komma hit med deras hund så det blir naijz, woho kommer få julklappar från new york, fett glad jag ä!
Nej men idag har jag typ ätit frukost, och dushat och sånt. inte hunnit längre, fick ju sova ut i dag så vakna runt halv elva, feett med naijz!


helt ofixad och nydushad. ush. bjuder verkligen!

nytt

Tack www.jennyahlstrom.blogg.se för headern och designen!
Vart som jag hade tänkt mig och så. as snällt!

bror och syster

jag har ju två syskon, en syster och en broder.
Båda två i vad som än hänt har dom två stöttat mig, vart som en extra mamma och en extra pappa.
Båda två betyder något enormt för mig. fatta va skönt att ni har någon som verkligen känner er. som verkligen vet hur just du fungerar som ni kan berätta allt mellan himmel och jord för. Fattar ni vad glad jag är att ha det så, fattar ni hur jävla mycket jag älskar dom.
Det som är så jävla synd är att jag är den enda som fortfarande bor hemma. dom två bor utomlands förtillfället. annars bor syrran i jönköping, men de är ju nästan utomlands, sjukt långt ner iaf, och min brorsa bor i kina! Det kan gå flera dagar som jag går och tänker på hur jävla fint de skulle sitta med att ha en famiilje middag. eller ah något sånt. har inte hänt på två år.
Ibland så önskar jag att det var som när jag va liten. som när alla vi bodde hemma. som när jag fick träffa er varje dag, men det tog jag förgivet va ju så liten och fatta inte allt som hände.
Jag vet att det är jobbigt för er också. för jag vet att ni älskar mig så otroligt mycket och har mig som eran förebild, fast ni är lixom 10 och 12 år äldre, helt sjukt. och det är tack vare er. ni har gett mig tips och råd om hur jag ska göra i alla situationer. Utan eran hjälp skulle jag absolut inte vara samma person.
Jag älskar er två. grymt mycket. såatt ord inte kan beskriva. så att jag saknar er varje dag.
Ni är mitt allt, och faktiskt räddningen till livet många gånger när jag bara velat ge upp vart nära dedära steget så är det faktistk er jag har stannat kvar för. tack för räddningen. tack för att ni finns


systrar genom allt, nu, då föralltid ♥


bror och syster genom allt, nu, då, föralltid ♥

(väldigt gamla bilder! )

eadfs


header bilder



header och design

Någon som är bra på att ändra heeelt design och header?

Kommentera isåfall detta inlägg, vore enormt tacksam!!!

header och design

Någon som är bra på att ändra heeelt design och header?

Kommentera isåfall detta inlägg, vore enormt tacksam!!!

bilder på sminkningen


ögonfransarna


sjävla ögonen


kindben och lite öga och mun


läpparna


hel bild på hela sminkningen

sminkningen


sminkningen


lala

har precis gjort ett inlägg om sminktips och sånt, som ni ville veta i frågestunden, så stay stuned så kommer det upp närsom helst ;)


svar på frågestunde

Tänkte svara på frågestunden, inte så många frågor men vi kör ändå, right?

1. Dåså teessyy tycker du att du är fin eller ful?
Jag tycker att jag är fin som jag är och att jag duger som jag är.
om folk inte tycker det, bryr jag mig inte för dem behöver jag inte! :)

2. Vad föredrar du för smink?
Jag föredrar helst mineral smink, snällast mot huden,
men kan göra ett videoin lnlägg om hur jag sminkar mig? ;)

3. Läser du min blogg ofta?
Nej, försöker hinna med min och uppdatera min så mycket jag kan,
och om jag får tid så kikar jag in på storbloggarnas och min syrras.

4. Vad gör din syrra i usa?
Min syrra valde att plugga en termin i usa i våras och även sökte då
till arkansas universitet (?) ingen aning, men någoting sånt och hon fick åka dit,
så tog hon chansen. Hon tycker själv att det är en upplevelse för livet och kan rekomendera det starkt!
Följ henne på hennes blogg och se vad hon gör i new york www.queenmallan.blogg.se

5. vem/vilka är dina bästavänner och varför?
man kan direkt inte säga att jag har några 'favoriter'
för jag umgås endast med folk jag litar på till över tusen procent,
och det har hjälpt väldigt mycket och kan starkt rekomendera det.

6. Är det slut mellan dig och din pojkvän, vaför?
yesbox, det är allt annat än slut! Varför vetjag inte.. men för mycket bråk och skit.
Men ah sånt händer, och jag har blivit en starkare person och mycket bättre människa,
så det har inte skadat mig så mycket, har ju lärt mig av alla mina misstag och fel och hur jag
kan bli bättre som människa.

7. Oskuld?
ah jag är oskuld, för vill inte vara någon som springer runt och knullar varje helg,
eller ha ett förhållande sen efter tre veckor har man sex och blir lämnad.
Min oskuld ska försvinna i ett stadigt och stabilt förhållande.


lägga ner tid och inte bry sig

hmm.. jag stör mig på folk som säger 'jag bryr mig inte' ' jag orkar inte lägga ner mer tid på dethär' men ändå så går dem och snackar om det, skriver om det? klart som fan att man bryr sig då, right? Eller äre bara jag som tycker helt fel, tror jag inte. sen en annan sak är att man ska försöka att inte bry sig, försöka att inte lägga ner mer tid på dethä. det är en helt annan greij. men att säga ah jag ska inte bry mig, ska inte lägga ner mer tid. men ändå gör det så äre bara onödigt. och eftersom man lägger ner mer tid på det, och att man pratar eller skriver det då bryr man ju sig? annars skulle man ju aldrig börja prata om det och sånt.
stå för vad du säger, stå för vem du vill, stå för din stil, stå för det du gör, dtå för dig själv.
gör allt det, men då ska du även mena det!
Sanningen mot dig själv är alltid att mena vad du säger, annars blir det kaos och du skapar en ond cirkel runt det hela.
Va alltid ärlig vinner man längst på, ingen vill ha någon falsk, ingen vill ha någon som snackar skit, om du tycker att en tröja är ful som din kompis tycker är fin om hon ska köpa den, våga säga nej. din kompis blir inte ledsen, hon blir glad för att du säger sanningen!


dagens tips

gjorde nog nyss världens goaste dryck, banan smoothie/milkshake.
så jävla good.









  • häll i soya mjölk i en tredjedel utav glaset,
  • häll i turkisk yoghurt typ tre fyra klickar (går med vanlig men helst turkisk)
  • ta mellan två till tre rejäla skopor med tofuline vanilj glass
  • skär en till två bananer beroende på hur mycket banan smak du gillar
  • mixa ihop allt i en liten bunk
  • häll i lite havregryn och råflingor
  • mixa alltihopa snabbt
  • häll i glaset och drick!

sötisar!

hejsan sötisar, hur mår ni? själv mår jag super bra! Hade ju avslutning idag och vi samades i såhära aulan och typ massa sjöng, vetinte vad. Jag och lanya skrek iallafall grymt mycket och försökte få med benai, men det gick inte. khonaw hade bäst betyg i nian skrek som fan åt min lilla solstråle.
Fick ju betygen idag, bättre och sämre än jag trodde men är riktigt nöjd, fyra mvgn första terminen sen bara 4gn som jag kan jobba upp hur mycket jag vill så de är naijz! när vi var på väg ut ur skolan så ser jag jasse och donna i korridoren och ba skriker och springer typ? haha! Trampa nog även lite på rektorn och några lärare, aja dom är grymt saknade! Sen drog jag och lanya ner på stan och handla lite julklappar och hon bjöd mig på donken frivillgt för de var sista måltiden 2010, aww söt va?


jag just nu

nya tröjjan


inte rätt baslinne till men iaf.


i love then! min nya hit i vår, helt självklart!

outfit




____________________________________________________________________________________________
stickad tröja h&m, bas linne ingenaning, jeanslegging h&m, ringar h&m och gina, strumpor ingenaing, skärp mammas.

ett litet citat från mig

~ Stå för den du är. tänk igenom vem du är efter varje avslutat kapitel. på det sättet lär du känna dig själv bäst. ångra aldrig något, lär dig av dina misstag istället och fånga dagen. Planera inte för mycket, ta hellre dagarna som de kommer och låt allting ske med viljan. Låt ingen få styra dig. Våga säga nej till saker och ting. Våga stå för em du är och den du är. Låt ingen ta dig förgivet och ta inte något förgivet. Säg aldrig aldrig för vem vet vad som väntar härnäst. ~


HAHAHAH!


goodnight!

Woho, fan vad skönt det känns att kunna veta att man börjar tio imorrn och får jullov efter typ två timmar, fatta vad härligt? Ser fram emot morgondagen får även mina första betyg, spännande! :)
Tänkte dra mig mot sängen tvätta bort allt smink och sånt, funderar på om man ska ha nåt speciellt imorrn, typ nåt i rött. Vad tycker ni? Det är ju inte såhär värsta greijen heller aja men det blir nog stan efter med tjejerna så det blir grymt! fan vad jag skriver på här.
Ni får en dagens outfit snaart!

~ Stå för den du är. tänk igenom vem du är efter varje avslutat kapitel. på det sättet lär du känna dig själv bäst. ångra aldrig något, lär dig av dina misstag istället och fånga dagen. Planera inte för mycket, ta hellre dagarna som de kommer och låt allting ske med viljan. Låt ingen få styra dig. Våga säga nej till saker och ting. Våga stå för em du är och den du är. Låt ingen ta dig förgivet och ta inte något förgivet. Säg aldrig aldrig för vem vet vad som väntar härnäst. ~


skol lunchen

Som alla kan hålla med mig om, kan ni väl tycka att skolmaten är rättså snål och inte god, right? Bara för det så var www.camiloo.se tvungen att göra den lite extra god, och recepten får ni även om ni kikar in på hans blogg ;)


hmm kan iallafall säga att det är
  • potatismos
  • ketchup
  • mjölk
  • vatten
  • tomat
  • sallad.
Något mer är dt säkert, men somsagt gå in på länken där uppe och läs receptet, visst kan man tro att han är en bebis som inte riktigt växt upp än ;)

nya tag

Hejsan sötisar, hur mår ni? själv mår jag grymt bra, så edt är naijz. Lov imorn fett skönt, blir att vara med grymt folk och träffa bästavän Emanuel, fett soft det kommer bli!
Julafton snart, åhhh längtar, fan vad härligt det ska bli, längtar :)
Idag så vare chill i skolan, drog dit och tänkte 'fan orka sluta fyra' men sluta tjugo i två. Så jag och Lanya drog på stan medans vi vänta på khonaw. så hitta jag en skit snygg tröja för bara 49.- fett billigt ju. sen drog vi till skolan och mötte khonaw och dom drog til cubus jag drog hem, åt, åkte med mamma till coop och 'julhandla' så de va naijz! Sen har jag bara chillat!
Har fått reda på att jag typ har 3 gn inte bra, men ah fattar inte heller hur en del lärare bedömer heller ;s men palla skriva om skolan i bloggen.
chiaaaoo



jag just nu

större garderob?

Oufh, fan vad mycket kläder jag har, det är inte sant. får ju fan inte plats i mina garderober, irriterande


garderoben hos pappa, med skjutdörrar helt propfull!


En proppfull stol med typ 40 klädesplagg, som inte får plats.


En bild på sängen också, min mysiiga säng, åhh loveit!

ushh

ush fan vad dålig jag känner mig har ju inte bloggat på typ hundra år? kan inte blogga lika ofta längre *snyft* och det går inte och fixa inlägg i mobilen heller, åhh så tråkigt.
Förövrigt så hade  jag juluppvisning idag med hela uppsala cheerleadnings förening, okej inte så många typ fyra fem stycken, men ändå! Det var naijz och gick mycket bättre än jag trodde.
Kan ju tyvärr inte lägga ut filmer eller kort på det vi gör, men 6mars kan ni få se för då drar vi till boden och tävlar, tänk er boden? och om vi vinner där drar vi till malmö i juni. så de blie najz!
Hade ju hoppats på att kunna ha min 'normala' bloggning med typ fem-7 inlägg per dag igår men nixpix, då ville inte min data fungera eller internet på den datan, ahh synd.



fina Frost på bilden

sämäst!

Åh så tråkigt att inte kunna blogga inlägg efter inlägg som vanligt.
men ah håller ju somsagt på och flyttar, och min tapetserare kommer förmodligen i helgen och tapetserar mitt rum och nästa vecka fixar dom in internet i hela lägenheten i alla rum, så ah det kommer.
sitter just nu med huvudvärk, oväntat?
Drog till skolan en timme idag, a´wh blev så glad när jag såg lilla khonaw komma ut från sin sista lektion med värsta depp minen sen när hon såg mig sken hon upp som en sol! awwh!
Aja matte provet gick bra, musiken hjälper alltid.
Trodde jag skulle hem efter de, men köpte lite gardiner, åt på waynes i love deras kycklingsallad! senså åkte vi ocoh hämta pappa, åkte till gamla lägenheten och städa det sista, awh att inte bo där längre,, nej men alla fina stunder kommer alltid o leva kvar, och mi erat fina folk!


random bild, men tyckte den va fin

huvudvärk

Hade ju min första uppvisning idag i cheerleadningen, grymt kul vare. Kanske inte gick så bra men yesman.
Just nu håller vi på och fixar upp min garderob och ev imorrn kommer tapetseraren o tapetserar mina tapeter, naijz va?
Har även grymt ont i huvudet, åhhh försvinn huvudvärk. Mitt rum ser även ut som en hej kom och hjälp mig stuga. men ah puss

flyttar

Dålig bloggning och dålig uppdatering kommer de va här under helgen, just nu kör vi för fullt med släp och bilar och kartonger, inte så kul men yes sånt är livet. Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg så att ni ser att jag lever. Sjukt trött är man också, och imorrn äre träning + uppvisning, ah hur fan ska ja orka? jaja.
puss på er


fuska

Hejsan sötisar, har inte använt datan något förräns nu, sitter på min sista lektion som slutar om en timma, ahh sen äntligen helg, woho! Haha en i min klass ska dra om tjugo minuter för att kolla på idol finalen live ikväll, och bara för det måste jag titta för att se om man ser honom ;) annars har jag inte sett på idol förutom uttagningarna.
Idag så gjorde jag mitt kompletterings prov i NO gick nog rätt så bra eftersom min idrottslärare hjälpte mig ;) Nej men han undrade om jag behövde hjälp med någon fråga så fick jag det genom att han kollade på internet, naijz va?


ätit

Sötisar, åkte ju hem emellan skolan och träningen, inte ofta det händer men sluta typ 40 minuter tidigare så de va naijz! Åkte ju till träningen och så hade vi extremt mycket styrka. Är fett stolt lyckades sitta mot en väg i niottio graders vinkeln i fem minuter. haha! Mina bena var som popcorn bara hoppade och skaka. Men ah de känndes grymt skönt efter!
Har ätit och pratat med min gulliga morfar, aww han är så söt, en som verkligen vart med om mycket men ändå tänker på allt och alla jämnt och ständigt, så var mormor också men yes saker och ting händer.
Tänkte hoppa in i en dush nu

ush. ja just nu

prov

hade ju svenska prov idag, och ja trodde att jag typ skulle få max g. men fick faktiskt vg- så var otroligt nöjd! :)

seg dag

hela dagen ahr gått supersegt, har varit trött som vetinte vad och hållt på o somna på mina två lektioner jag haft samt på teatern klassen va på. och haha ja va så jävla nära på o somna så  hör ja ett skjutskott, fan va ja vart rädd, haha!
Klovkan börjar närma sig mot träningen så ska fixa vatten o frukt och sånt.

Dagens facelook


ögonfransarna


videoblogg


syster

Skypade med syster för några timmar sen, helt sjukt att hon kommer typ hem om en månad? ah längtar som fan. Sen vi la på för att hon skulle kolla på paradise hotel, och ja missa ju de idag så då tänkte jag ah varför inte? Så jag har kollat på de nu. Vet att det är fett ovärt egentligen för de betyder att ja kommer va helt död men ändå.
godnatt sötisar


sexi bild

vad händer

ibland när så jävla mycket händer, hänger inte med.
Haha jag skrattar åt allt, haha ni fattar om ni vart med om att det är flera saker som händer på två dagar som aldrig skulle hända, okej detta är ett bevis på att man aldrig ska säga aldrig!


one piece

HAHA ja dör av garv, min syrras kille undra nyss vad ja önska mig i julklapp, och jag har ingen aning så skrev jag typ en jump piece, pengar, smycken o parfymer, för de kan man lixom aldrig få för lite av, right? För det första visste han inte vad en onepiece va
För det andra, när han såg den jag ville ha (i hel rosa) så tyckte han att dem likan teletubbies.
HAHAAH!


Nagellacks borttagnings medel

någon som vet vart det finns ett BRA nagelborttagnings medel att köpa? Som INTE sliter ut naglarna eller bildar FULA märken, ush hatar sånt! Så behöver verkligen ett grymt!

bed sättet



http://www.hemtex.com/sv/se/produkter/paslakanset-adam-stripe-percale/nougat/sova/paslakanset#?bloggat
snyggt va? asso de är snyggare i verkligheten ;)

don't forget

http://teessyy.blogg.se/2010/december/fragestund.html

filten/pläden


Hemtex fit/pläd 599
kudden (inte på bilden) hemtex - 199/299

det är min gosiga filt, köpte ju en kudde också i som tillhörde men hitta ingen bild.
Och på andra sidan av dedäragosiga är fleace tyg, snacka om mysig! ;)

sv prov

Gjorde ju ett sv prov idag, gick väl sådär kanske inte världsbäst men aja.. Svarade på allt jag kunde. Det handlade ju om gramatik vilket inte är min starka sida. Så det är bara och hoppas på att inte få göra omprov. På tal om prov, måste jag plugga till ett kompletterings prov på fredag. Fick ju ett vg- på första men allt för mvg i biologi right? ;)


inredning

Efter skolan gick jag till åhléns & hemtex för och köpa massa mysiga saker till mitt nya rum! Hittade en jätte mysig filt med kudde för typ 900 tillsammans, men de får det kosta! Åh blev så sjukt kär i det. Hittade fler myskuddar, gardiner och tllochmed ett perfekt bädd sett, är inte de naijz?
Tänkte filma mitt rum när allting är klart, åhh längtar sjukt! :)


fick även den av mamma, lite suddig bild men det är en skit söt julkalender, aww !


hahaha shiiet, vad redigerad den ser ut vid hakan, men redigerar inte bilder, så det bara blev så när jag tog ;o aja så ser jag ut just nu.. hahahah får ett litet skratt när ja ser bilden

dilemmor

Gå morgon sötisar. Sitter i skolan och ska komma två på dilemmor. Va ju inte i skolan i fredags så har lite svårt att fatta vad dem håller på med men aja har ju iaf kommit på två olika som man skulle, kanske inte världsbäst.

När jag åkte på mötet igår så såg jag när bussen kommer att det är en timme kvar, så jag gick på stan och träffade fanny, madde, deras kompis, dennis, elliotp, josef och massa, men var mest med fanny och dennis, sen drog jag till bussen och dennis följde med. Vi snacka så sjukt mycket, tack för att du finns ♥


taggad inför åre

ingen akut. plugg

De va tydligen nån greij som man såg bara.. peuwh! Men nu fåre fanimej ta o bli plugg här hela natten, om inte halva. aja sovsågottt.
och glöm inte http://teessyy.blogg.se/2010/december/fragestund.html ;)


äta, massage, dusha, plugga, akuten?

Åt för inte så länge sen, och hade världens huvudvärk. så bad mamma göra te åt huvudvärk, men hjälpte inte. Så bad jag henne att kolla mitt huvud så gjorde hon det och tröck på en massa punkter, huvudvärken försvann lite och det var väldig skönt! Min mamma är massör och sånt, sjuk naijz! :D
Sen bestämde jag mig för att ta en skön dush, gjorde det. smörjde in mig och sånt som man brukar göra, allt för att vara fin? ;)
I duschen märkte jag att jag hade massa prickar? Så mamma ska kolla det nu... är skit rädd att få åka in til akuten.. men ah hoppas på positivit.
När mina prickar på benen är klar kollade blire pluggning.


gammal bild, men ska jag tona håret igen?

äta sen plugg

Kom hem för en stund sen, kollade på ph och ska äta när somhelst. Måste även plugga stenhårt. har ju svenska gramatik prov imorrrn, ah herregud men yesman.

Är med i en dagens blogg, woho fett naijz, haha!
Nej men bloggen verkar vara bra och sånt så yes ;)
http://majuss.se/2010/december/dagens-blogg-tisdag.html#comment

drar nu

Drar nu så hörs vi sen ;D

dagens lycka

Haha, snacka om glad jag blev, min SO lärare sa till mig att han hade rättat än massa uppgifter som jag skulle läsa kommenatarerna på och komplettera det, snacka om glad jag blev, inga negativa kommentarer bara possitivia, sen en observation vi gjorde skrev han att det var så man skrev på universitetet och massa, woho fan vad glad jag blev! Plus i NO gåre grymt bra, kanske lite trög fattat men det går bättre än jag förväntat mig så jag har inget G i någon ämne, bara vg/mvg. Snacka om lycka ♥

~ Om du vill så kan du, om du vågar, så kan du, om du inser, kan du, om du har mål, kan du uppnå. ~



Dagens facelook


bowling

Bowlade sista lektionen med klassen,  det blir naijz. Ska göra nåt att äta nu, sen blire väl lite plugg och sen måste jag dra igen på mötet! TAGGAD! haha! nej men jo typ


jag just nu

hipphopp text

Sha sötisar, hur mår ni? själv mår jag bra fast är hur trött som helst, inte bra inte bra. nej men eftersom jag ärlskar att skriva texter och sånt, så tycker jag att det äör grymt kul, men asso skit svårt och komma på engelska, så sitter och tänker på svenska och gör om allt till engelska, men de går bra de, naijz ju:D


sleeep

oufh fan vad jag är trött, vill fan sova nu, men ah vill vänta tills mamma kommer hem, vist har hon en söt dotteR? *blink*
ska nog fixa mig för sängen o sova när hon kmr hem, vi får se om ja uppdaterar mer idag, men iaf pusss sötisar, sov gott!


trött ellr vad? :D

paradise hotel

haha somsagt jag följer ju nämligen paradise hotel, och idag kom ju jean pierre in igen. haha iböjran hatade ja hans tänkade eftersom han bara tänkte på spel spel spel inget annat. Sen när jag såg ung&bortskämd såg jag att han även var med där, och då börja jag gilla honom, tyckte han va skön grabb o sånt. Sen nu kom han ju in i ph igen, och på nåt sätt vart jag glad, haha nej men hans garv och sånt! haha!


Jean pierre & Lorenzo

Bild från google ;)

Frågestund

Frågestund

vetinte

Nivet han/hon som det bara är och kunna springa hem till så fort det är något, som ni alltid gjort ända sen ni va små, sen du får reda på att du ska flytta, först tänker du fan vad naijz och blir glad. men när flytten väl är inne, när det bara är några få dagar kvar. så ångrar du allt. du vill inte lämna henne/honom där. Du känner ingen i de nya området. du vet inte vad som kommer hända. sen har du även få en sjukt bra konktan med en kille/tjej du verkligen börjar gilla starkt. oufh. ordlös. nej men jag vill inte fast jag vill. flytten känns som mil, fast det är 40 minuter ifrån. från att ha vart 30 sekunder. Jag lovar att aldrig ersätta dig. jag lovar. alltid vaka över ditt liv. alltid finnas där. vi ska hålla ihop. det är du och jag. min bästavän, min soulmate min tvilling.








~ Nathalie Sverin jag älskar dig~


första mötet? ;)

Woho imorrn ska jag på första mötet inom ledarna, som jag skrivi tidigare konfirmerade jag mig i sommras, och kan grym  r e k o m e n d e r a detta! I alla fall i lötenkyrkans lägergrupp, uppsala. Haha så himla grymt och en upplevelse jag kommer ha med mig hela lviet. ah efter det valde jag att bli ledare för nästa grupp, så imorn ska vi typ träffas och snacka och sånt, och jag älskar ju sånt, att planera och fixa och bara få de så roligt som möjligt. Så snacka om att jag är ritkigt taggad!


plugg på hög nivå

Jossan kom inte, så ah blir pluggning på högnivår till svenska proveet nu, har även precis ätit och sånt, naijz ju! Fett mett jag blev.. mat är mums, haha :D




hissar & dissar



People som vågar
glada people!
julen och alla dess känslor och dofter
äkta vänner



falska peolpe
kylan
people som inte visar känslor.
julskinkan



food!

gash, väntar på mat just nu, sen blire plugg inför svenskan, och jossan skulle kanske komma, naijz. Haha våra mammor ska på glugg kväll? ah så då så typ skulle hon komma hit, värsta naijz ju! :D
Kom förövrigt precis hem från skolan, och äntligen, äntligen, äntligen kompletterade vi en skit greijsemoijs som vi planerat hur länge som helst, så ah de kändes bra. Efter det stack jag hem med lanya & Mikael, nu sitter jag här. naijz!






Dagens facelook


Dagens outfit


_____________________________________________________________________________________________________________________
adidas stadium/intersport. rosa chillax tröjja tshirt store.Byxor med 'lappar' biknok.




omgash bilder fårn min födelsedag

hahahah hittade bilder från min födelsedag nyss, hahah gud!












tråkig skola

hahahah gud vilken tråkig skola vi har så vi roar oss med att knuffa ner folk från bänkar? och skrattar sjukt mycket, och att typ flumma runt, helt sjuka saker. och samma sak med att spela schack. haha snacka om att man har en tråkig skol miljö.. yesman .
ouffh engelska nu sen en lektion kvar, herregud vad sköönt.


morrssss

Sitter i skolan nu, fick reda på att vi har bara nio dagar kvar i skolan, wiiie! Idag slutar jag klockan fyra, oufh palla men yes sånt är livet. Efter skolan ska jag satsa som fan till sv provet.
Haha vilken klass vi har alla är typ beroende av något spel, förutom jag dåra ;)
Fick även reda på att vi ska till gröna lund med klassen i vår, haha alla ba wtf ska vi? fast ah vi ska göra en klassresa. hhaha!


härlig bild från när jag va med olivia! inga bilder på denna dator

godnatt

godnatt sötisar, tänkte ta mig till sängen nu, fett mys! haha fett soft o ba lägga sig i en sköön säng och ba somna, hahaha nej jag skoja! blev inge pluggande idag, men kör stenhårt imorrn o på tisdag, naijz! har ingen aning vad jag ska ha på mig imorrn vill göra nåt annorlunda, så vi får se! :)


bada

tänkte hoppa i ett bad nu och läsa, fett naijz. sen blire nog lite plugg.
En helt sjuk greij är att jag kommer adlrig hitta en bh som verkligen passar mig, eftersom jag är rätt så kort och har runt en 80C kupa.. sjukt svårt så kan någon ge tips på bra bh affärer?




ny header

Äre nån som är bra på o göra snygga headers, inte som jag har nu utan värsta förändringen senså skulle jag vilja ändra alltihopa..


grymt härlig bild ja hitta!

mobbat


jag och natta i våras, haha shiet vad vi har utvecklats!

gamla låtar

ohh omgad tänk er när man va liten kunde man bli kär i kändisar på en liten tv och ba han älskar jag. haha ja alla har vi varit små någon gång.




myys

omgassh fatta vad mysigt att ha någon varje dag som förklarar för dig hur fin du är, ahhh blir knäsvag bara jag tänker tanken, haha nej men fatta va glad man skulle bli och åh ah. Och fatta vad mysigt att ha någon att bara ta hand om typ stå och krama, någon att ligga coh mysa, åhh haah shiet vilka underbara stunder. aja du är perfekt som du är! :)


alla är perfekta hur man än ser ut. :D

hemma nu

hejsan på er. hemma nu efter en sjukt underbar träning, haha ibörjan gjode jag akos ifrån mig,hängde inte med i räkningen eller något, emn senså sen gick de sjukt bra. Såg även att Jossan gästbloggade lite, awwh det är såna vänner man kan kalla äkta :)
Nej men är sjukt hungrig och mamma är inte hemma, svälter snrt, gah ge mig MAT NU! nej men jo typ. Tänkte dusha och plugga till sett sv grammatik prov på onsdag, ah herregud. nej men jo.


en sjukt söt bild på jossan ♥

jossan som skriver

sämst på at blogga aldrig gjort detta förr.
men min fina vän tess bad mig så jag slänger väl iväg ett litet inlägg.
Just nu är den fina flickan och tränar och jag sitter i hennes rum, ska snart göra mig klar för att kanske träffa älskling ett tag vi får se hur de bli med den saken, om jag får tag i honom eller inte. men man kan ju alltid hoppas !
tess och jag hade en riktigt mysig kväll med varandra , inte täffat varandra på ett bra jävla tag så det var på tiden. tycker att alla ska få veta hur underbar min fina lilla flicka är. hon är en av de få personerna ja ser upp till hon är en väldigt stark männsika och klarar för de mesta allt. hon finns alltid för alla och hjälper dem.
du är otrolig vänenn jag älskar dig!
puss

minnen

haha shiet, kan ni tänka er vad med otroligt minnen man kan skapa med en person? haha det är inte sant. När jag tänker efter asso ah herregud... tänk er själva att ni tänker på en person som ni glidit ifrån o inte tänker på längre som ni har glömt bort, sen att ni börjar tänka på hur jävla mycket minnen ni har med den personen för att du och en kompis sitter och snackar om det? herregud coh hur tiden kan förändras, och hur folk kan förändras, ah helt sjukt


jossaaan !

Sötisar, hur har eran lördag sett ut? själv så har man vart med jossan hela dan, sjukt mys. haha hon kom hit, vi satt o prata o sånt, sen drog vi till willya o köpte godis, vi hitta ett ställe och loda på vid kassorna senså drog vi till typ ett ställe där dom gör pizzor o skit så köpte vi bara pommes frites o åt, men dom smaka fisk plus så vare hår i maten? ah sen drog vi hem och gjorde varm chocklad o kolla på vem kan slå filip och fredrik. just nu läser hon min bok sex&kärlek, och jag bloggar.


haha jag älskar dig ♥

Dagens facelook


shabba shena hallå vi säger så

Godmorron sötisar, haha ställde veckarklockan på tio för palla sova bort en hel dag? men jag kom inte upp så jag nästan rusade upp när jag fick ett sms av jossan att hon va på gång, och jag hann! För hon har inte kommit än, så jag väntar på henne, ingen aning om vad vi ska göra men vi kommr ha sjukt kul iaf.

Hur ser eran lördag ut?


dröm jobb

Mitt dröm jobb är att skapa ett eget psyk hem för barn & ungdommar, där de ska va lungt och tryggt att komma till, jag sa va chefen, sen mamma o hennes två kompisar och min syrra och min brorsa plus folk som kan ta hand om såna människor. Sen de ska va inga mediciner och skit utan lugnande teér o grejer, fett värt att kämpa för seriöst
I love to help and make people happy




fan vad underbart om hela jorden såg ut såhär, right?
Vad är ditt dröm yrke

soffa

Jag har ångest, nej men jag är skit ledsen, jag ska ju flytta till stenhagen hos pappa. Och greijen är att vi har världens skönaste soffa, men den får typ inte plats i vardagsrummet, för det är för smalt, damp jag har.. vill inte överge min fina sköna soffa.




exakt en sån fast i brunt tyg och gosigare, snacka om att jag är ledsne, haha trodde inet man kunde gilla en soffa så jävla mycke

2009

tänk er att kunna kalla 09 för två år sen, shiet vad tiden bara flyger förbi, vad fort allting går. Snart är de lixom 2012 och så mycket minnen man hinner skapa under så kort tid, tänk er att varje dag bildas det minst tusen nya minnen, ah helt sjukt. men jag kan däremot kalla att 2010 har nog varit det bästa jävla år, okej man säger så varje gång men jag verkligen menar det!

  • verkligen slutade upp med massa saker
  • slutade sminka mig
  • fick självförtroende
  • lärde mig att inte ta emot skitsnack
  • lärde mig att fortsätta gå hur mörkt det än är
  • förändrades helt
  • fått alla ign och gn till vgn mvgn
  • inse vad jag verkligen vill bli
  • slutat äta godis och läsk
  • börjat träna och verkligen må bra.
  • insett att jag klarar mig själv på egna ben
  • insett att mina vänner är verkligen bäst.
  • insett att inget håller för evigt
  • insett hur mycket man kan dela/delar med en person/personer
  • insett att bara umgås med dom man verkligen litar och tror på.
  • insett att jag verkligen kan hälpa people.
  • insett hur jävla stark jag är som person
  • insett att jag verkligen brinner för cheerleadningen.
  • insett hur mycket jag betyder för people
  • hittat ny musik
  • bestämde mig för och släppa ut alla texter
  • bestämde mig för och visa alla mina vänner hur underbara dom är
  • blivit en gladare person
  • mår/mått bra på riktigt

ah det är mitt 2009 i ord fast mycke mera!


sommar 09


hösten 09 - jag & jenny


julen 09


haha nyår 09 - jag o jojo


lalala

Orkar itne ha rubrik. nej men jag och frida drog till Gränby, va fett naijz, köpte alla julklappar förutom en, så det är naijz att ha de klart! hmm vi åt på BK så de va naijz, sen vi tänkte dra hem men drog till nya lägenheten för vi trodde alla möbler o sånt hade kommit men nixpix, så jag drog hem till mamma och just nu chillar jag bara, fett soft.
Jussteja köpte lite kajal och sånt, men lämnade det i nya lägenheten så kunde inte ta bild på de, och sen i veckan ska jag o therese köpa inrednings greijer till mitt rum, fett me naijz.



jag just mi


Hemma

sha sötisar, hur mår ni? själv mår jag bra, stanna hemma från skolan idag, kanske inte så värt men ah pallade verkligen inte, hände en massa greijs igår här hemma *suck* men ah sånt är livet. Har precis fixa mig o tänkte höra med frida om hon vill dra upp till gränby ;) Naijz va? Ah drar till mamma senare, fett värt och sen imorrn kommer jossan ännu mer latch. Haha nej men de är fett naijz när livet leker.
Btw jag drömde världens dröm inatt, ja drömde att jag va med ***** och senså strulade vi och sånt, typ såg världens finaste solnedgång, åhh helt underbart! :D

Vad brukar ni drömma?


jag just nu

Ingen träning

Hade ingen träning idag, sjukt tråkigt, men hade ju träning sista lektionen, och så gjorde vi nån greij typ som charader och mitt lag va typ hela klassen förutom en person. Så då skulle vi göra charader för han o när han had ekommit på skulle vi springa till vår sida. Var lite svårt eftersom vi va nästan hela klassen ah så jag hade människor bakom och framför mig, kommer inte ihåg men de vart knuffande o greijer så jag får en armbåge på näsan, och håller på o ramlar bakåt så tar all balans framåt o slår i ett knä i tinningen. Gjorde skit ont och tydligen grät jag utan att veta om de? haha. Va nära på o få åka in till akuten men slapp det, vilket var sjukt tur, hatar ju sjukhus. Vart som tur var bara yr och har inte mått dåligt o sånt. Just nu lyssnar jag på musik och sånt sjukt naijz!


värme & kärlek

Tänk er i denna vinter kyla, fan vad mysigt att bara ha någon att krama om och känna värme, men deppa inte ihop på det, gå ut och ha kul med dina vänner. hitta på något, sätt på en film med varm chocklad o grädde, spela spel, ha flumm kvällar.. fatta va mys? Jag kan grymt rekomendera det. Man behöver inte alltid ha en pojk/flick - vän. Livet går bra ändå, du kan leva ändå. Stå på dina egna ben, det går om du vill. Du hittar dig själv bättre, du lär känna dig själv bättre. Tro mig det funkar! Pröva, kan rekomenderas grymt! ♥


godmorgon

Hejsan sötisar, hur mår ni? Själv mår jag helt slitet, är grymt trött och har ont i halsen, inte så bra men sånt är livet. Sitter och chillar just nu på SO:n eftersom att jag har gjort allting vi ska och ligger till och med före, naijz ju ;) Har träning senare, grymt kul men ah är ju hes och har ont i halsen så kommer nog inte kunna vara med så mycket vilket är sjukt synd.


godmorgon

Hejsan sötisar, hur mår ni? Själv mår jag helt slitet, är grymt trött och har ont i halsen, inte så bra men sånt är livet. Sitter och chillar just nu på SO:n eftersom att jag har gjort allting vi ska och ligger till och med före, naijz ju ;) Har träning senare, grymt kul men ah är ju hes och har ont i halsen så kommer nog inte kunna vara med så mycket vilket är sjukt synd.


sötisar

Hejsan sötisar, har inte haft tid o bloggat på länge, ingen aning varför men ska ju snart flytta sen skit mycket i skolan kan nog vara de? Men ah iaf efter skolan stannade jag och Mikael efter skolan för att vara med på ett info möte i skolan för typ nya som ska börja? hah de va fett naijz, vi fick pizza o greijer.. haha. nej men jo sen gick vi in i lärarrummet och våran NO/MA lärare hade värsta roliga sakerna på sitt bord typ o'boy, massa spel och vet inte vad.. HAHA! men yesman.
Just nu sitter jag i sängen och ska fixa mig för sängen är riktigt jävla trött så de inte finns.


Ibland måste man bjuda på sig själv, right?

shallalal

Orkar inte ha någon rubrik för vet inte vad för rubrik jag ska ha, haha nej men jo. Sitter i skolan just nu och ska va kvar till typ sju, för ett jävla info möte? asso wtf, men ah.. Jonatan sitter och mobbar mig höhö, nej men haha ny ska jag typ gå o köpa mashaller (?) ingen aning hur man stavar. Hahaha jag och Mikael ska ha de.
Ehm yesman.

RSS 2.0