never give up, keep fighting no matter what -

suger,

Ja min bloggning har inte vart den bästa på sistone, men jag lever. jag har vart tråkig här i bloggen inte haft nån inspiration och grejs. nu ska ja försöka ta tillbaka o ge igen allt ni missat! Eller ja asso börja med bloggningen med nya tag :)

Under hela sportlovet har ja vart i åre med typ 48 andra, grymt mysigt kan ja säga. Säg lixom nånting som inte har hänt? Typ chips+chiken bits i ens säng i vårat rum, äcklig mat i nåns sko, ah massa sånt, plus två lätta hjärnskaningar, två styckna med smällar i armen, en som tappa andan, en slog ut hela tanden, massa som vart förkylda. Även fast ja va en av de som gjorde illa mig så är jag sjukt glad och nöjd över veckan i åre. Jag har även lärt mig åka skidor, wiho! Tack vare Ed faktiskt. haha. Fast han ramla under en gran, hahaha! Nej skulle typ ha åkt te tierp till älskling idag, men ja venne hur de blir med det för ingen kan ju svara eller nåt sånt. så ja. rolig söndag, eller inte



haha aww de va så gulligt att se alla små barnen ramla i den backen. nej nu ska vi inte va såna men ah dedär är världens lättaste backe måste ja nog säga! Bilder kommer när ja lagt in alla i datan. jussteja har ju även vart där ronja o birk i ronja rövardotter hoppar över fjället.

Har inte bloggat så mycket för ja är i åre...

mms_img27553 (MMS)

Har inte bloggat så mycket för ja är i åre men sitter i värmestugan och typ har en lätt hjärnskakning så har grymt ont i huvudet och ipren hjälper inte eller ah inget sånt hjälper på mig men har även kanske axeln ur led så ska te en kirurgpraktikter eller va de heter när ja kommer hem så ska försöka lämna in mina skidor idag. :-( fan vill ju åka :-( sån jävla härlig känsla att åka skidor fan de bästa ja vet typ. Min syrra kommer hem te uppsala i natt :-)


woho!

Omgad helt otroligt, har bara gjort av med 600:- denhär månaden. Känner mig så sjukt duktig att de inte finns! Ska fortsätta så, alltså att spara. För måste ju ha pengar i sommar ;) och ska spara minsta lilla öre. haha. nej men ibland köper man så onödiga saker som man tror att man måste ha, ah ni kanske fattar va ja meanar.


pms

tror nog ja örja få liiite pms. haha då är ja inte rolig att ha med att göra elelr hur man säger. så ja! vlle ba förvarna alla om det, jag bits inte i vanliga fall men nu kan man nästan tro att ja göre. uush inte kul alltså! Varken för mig eller dom i min omgivning.

seg!

Har mest legat i sängen och vilat ut hela dagen, vill ju bli frisk. Har även tänkt på vilka kläder ja ska packa till åre och sånt.När ja beräta för kim va ja skulle ha me mig så tyckte han att de va väldigt mycke, haha. Tycker inte jag dåra. Har rena packångesten. Har inte ens någon väska att packa i?

Förlåt jätte mycket för min dåliga uppdatering men ja är sjuk och ligger mest i sängen och vill bli frisk, då orkar man inte sätta sig vid datan i flera timmar och sånt. :(

'godmorgon'

Ja vakna typ åtta trorja av mig själv, o ringde direkt en liten sötis, men ja typ sov under hela samtalet sa inte så mycket iallfall? ah senså skulle sötisen dra te skolan o då gick ja upp o drack, eller ah värmde mjölk men skrek på mamma för ja höll på o svimma såg ba fläckit och allt snurra, ush. Men drack massa greijer samtidigt och även åt lite potatis soppa. gick och la mig och vakna tio i två igen. Satte mig vid datan o snacka me sötisen och lite me hans kompis :)

Nu snackar ja me dennis, gasshh va längesen man såg han känns de som! Han är riktigt grymt saknad alltså, och han är glad för min skull. hihi. och när jag berätta om sötnosen så var de första han sa att han skulle kolla upp honom, vilka vänner man har som ba vill ens bästa. :) ♥

Kommer antagligen inte få träffa sötnosen förrens EFTER sportlovet igen, gaaaah kommr gå som de går, men då har ja nåt bra att se fram emot när ja kommer hem! :) ♥


ja gillar bilden

sjukling

Är sjuk, har ont i hjärtat lungor, hostar och har feber. inte mysigt alls. Ändå så skulle ja envisa mig till tierp igår efter undersvik. Och i tierp hände de greijer, som ja inte kan ta upp här på ett tag. Men om allt går sin väg så som de va igår så är ja lycklig, väldens lyckligaste ♥

TÄnkte bara uppdatera er så att ni ser att ja lever överhuvudtaget. Känns nsätan inte som de med min förkylning eller vad man nu ska kalla de.
Glad alla hjärtans dag mina urgulliga fina läsare och hoppas att ni är friska och mår bra :)

Ja alltså vi typ har precis fikat och sånt...

mms_img52412 (MMS)

Ja alltså vi typ har precis fikat och sånt typ planerar och bråkar om när man ska sova haha ! Kul vi kan ha. Är extremt trött och SKA packa och duscha innan ja lägger mig i alla fall. På bilden ser ni fina dag och natta :-)


Ja här är vi laddade, kommer de bli mest f...

mms_img52411 (MMS)

Ja här är vi laddade, kommer de bli mest film eller sömn tro ;-) haha. Nej men vi har de mysigt :-) haha. Känner att ja behöver hålla er lite uppdaterade ;-) igår herregud vad vi hade problem med att få ihåg ljudet när jag,natta,melina,nathalie, virgina, sebastian, tobias,filip och martin trorja han heter när vi skulle kolla på film. Tog typ två timmar. Haha bäst vi är ;-)


Ska kolla på film nu haha. Har haft skit k...

mms_img52410 (MMS)

Ska kolla på film nu haha. Har haft skit kul och imorn är de söndag. Skoja inte va ja är nervös inför de! Haha vet inte alls vilken film vi ska kolla på men ja sen är de lunch, gottigotti


Haha vi har fastnat i bälinge med bussen s...

mms_img42923 (MMS)

Haha vi har fastnat i bälinge med bussen så nu får bälinge barna ut och skotta så är de typ någons föräldrar som går runt och skottar. Haha vi garvar grymt mycket åt dom . Haha kommer ba mer och mer och mer föräldrar som skottar.


Ligger i sängen och kollar på tv, ska snar...

mms_img42922 (MMS)

Ligger i sängen och kollar på tv, ska snart ta mig ut till bussen i det här ushiga vädret. Ush. skulle ju helst vilja slippa ! :-) ah allt går ju inte som man vill alltid. Oj måste dra upp persiennen nu typ. ah får väl gå upp och göra dedå. Kommer inte va hemma något i helgen så de kommer bli en jävla massa mobilbloggar. Haha jussteja jag och natta kom så värsta planerna igår om allt går enligt planen ;-)


trög dag!

HAr gått skit segt, då menar ja verkligen segt är dessutom as trött också. ah konstigt värre. haha shiet vad de håller på med mig :o haha! Typ simon förstora hela min skärm o alltihop till 500% så ska gustav fixa de, nej då så tar han bort hela skrivbordet? ah senså typ höll dom på med min mobil och nyss så typ fucka dom min skärm. haha och ja suger ju på datorer, haha! Fast ja lyckades ändra språk själv på telefonen. hihi! Tur! Men samtidigt som jag försökte fixa mobilen och datan från simon så höll mikael på att virvla min halsduk på runt halsen och verkligen försökte. ush! så känns as konstigt runt halsen nu. hahah! :) Välkommen till en normal dag i skolan, jussteja sen får vi i glömma att jonatan snärta till mig med enyas nyckel band på benet. Ush! Inte skönt. Fast såhär ser bara en helt vanlig skoldag ut för mig, inte förvånad, inte ett dugg.

En rolig greij är att ja snacka med kim imorse och ja kunde fan mer än han till nationella och jag ska ens inte göra nationella? haha. Tack vare att ja va med på khonaws lektion igår. hihi! Ah har träning ikväll så blir seg uppdatering. Måste även packa inför imorn. Kommer vara skit seg uppdatering här på bloggen ska ju till undersvik imorn, men kommer mobil blogga ;) Allt för er, right ;)



Pratade med min underbara syster igår, gud vad jag saknar henne alltså! Hon är helt jävla underbar och betyder grymt mycket för mig alltså. Fast hon kommer hit första veckan i mars, wohoo! ♥

De är underbart att ha dig och er som vänn...

mms_img20977 (MMS)

De är underbart att ha dig och er som vänner. Haha vilka minnen vi har seriöst :-o hihi ja mår grymt bra. :-)


Sitter och tar en morgon mys med flipp i s...

mms_img22589 (MMS)

Sitter och tar en morgon mys med flipp i soffan. Haha han är en riktig gustaf hund, istället för katten gustaf så blir de hunden gustaf. Naijsbaijs allting fixade sig igår, brabra. Eller ja sköntskönt. En annan grej som är skön är att ja får skjuts till skolan. Grymt skönt alltså !


alkohol löser inga problem!

Okej, det är sant. Man hör det varje dag i massa olika sammanhang. men idag gick vi verkligen in på liv i balans på no.n. Skoja inte vad kul det var alltså! Då gick vi speciellt in på alkohol. Att folk ba ah ja blir glad av det osv, så tar man lite till, men det dära lilla steget till lite till är farligt. Det är det lilla steget som gör att du tappar kontrollen, att du hamnar i någon buske och bara spyr. Sen får vi ju såklart inte missa bakfullan. Inte många som vet varför den blir så kraftig. Det är för att ju mer du dricker alkohol ju mer vattenbrist får du, för alkoholen tar lixom ut vattnet. Så ja det är därför!


känner mig som en liten kurd

haha jag har nu fattat att om man jiddrar med mig, eller ja typ sviker mig eller nånting så är hela min familj och backar mig plus mina vänner. haha. lite roligt att de är nu jjag verkligen fattar att min familj typ kan bråka tillbaka, fast försig pappa har ju hotat en unge för min skull. haha! Sen nu med det som händer nu så ja. haha. Jag älskar er. Sen igår på idrotten, de va så himla kul att när ja snacka med min idrottslärare han ba 'haha du snackar som en äkta blatte' ja ba 'haha ja vad hade du tänkt dig umgås med tre kurder varje dag.' Ibland måste jag även påminna mina tre underbara små kurder om greijer som inte ens angår mig eller ja som är inom islam? haha! Ja jag lär mig väldigt fort, eller man brukar ju bli som man umgås? ;) ♥


It's not too late - Demi Lovato


så sjukt jävla fin låt alltså! Okej har inte kollat på camp rock eller nånting men fick länken till denhär låten nyss av en liten emelie. så ja den är grymt fin, lyssna på texten :)

åhhh nooooooo !

Hahah japp idag så blockas facebook på skolans internetnät, buhu. Haha de borde istället blocka minecraft? För det är det alla kör i alla klasser? sjukt. Och man förlorar direkt inget arbete på fb? för de blir man inte beroende av. haha. eller inte jag iallafall. Nej men fatta vilken mardröm att inte kunna logga in på fb. Fast då kan de heller inte bli några facerapes av benai och mikael. haha :)


haha

Hur ska jag förklara min dag. Har nog inte vart någon gång jag inte skrattat faktsikt. Har haft så himla kul och ja haha! Åt typ ingenting. Hade as roligt på NO.n senså på SO.n samma greij där och på matten gjorde ja typ inget o inte på engelskan heller, eller jo men de pallar jag inte ta här :) Hoppas ni alla har haft lika rolig dag som mig? ♥

Dagarna är verkligen underbar med de tre tjejer jag hänger med, lixom ah helt sjukt. skulle aldrig klara av skolan utan er. Snackar ju med alla i klassen och sånt men ja er umgås jag med dagligen. haha. Shieet ah! Aja jag älskar er och ni är sjukt underbar! :)

Trött som fan är jag, och fryser gör jag också. Funderar på att sova efter maten, shiet. kommer väl få äta snabbt dåra för klockan sju kanske de händer greijer här, beror på personen. jaja. Inte värt att snacka om nu för det som händer det lixom händer så ja :) haha. jag är ändå glad? aja här finns de inga bekymmer haha! naijsbaijs att hare så alltså! :)


HAHAHA jag, khonaw, och camilo ba tjafsar ...

mms_img22588 (MMS)

HAHAHA jag, khonaw, och camilo ba tjafsar om vem som är hjärta vem. Haha. Och limman tycker de ska bara vara hon hjärta mig, medans camilo tycker de ska va khonaw hjärta chiquita bananer. Haha alltså fan va kul man får ha alltså. Haha


Hahaha kul jag och khonaw har när hon plug...

mms_img22587 (MMS)

Hahaha kul jag och khonaw har när hon pluggar till nationella haha trodde inte de kunde va så kul. Haha nu berättar hon vad drömmar betyder. Haha älskar henne alltså. Jag garvar sönder mig alltså HAHAHA


snabbt de går :o

Shiet, hela veckan har ju bara lixom åkt förbi. Nej men allt har gått så grymt fort, snart är det söndag, kändes som de va söndag igår? Ahgud, men så är det när man mår bra? Då går tiden fort och man bara flyger på moln, hihi! Imorn äre träning, längtar. Sen är det inte länge kvar tills söndag! :) Men nu så slutar ja denna lektion, har bara engelska kvar nu. och så ska ja ringa en gullunge nu, hihi. puss ♥

Jag gillar dig precis som de står på bilde...

mms_img22586 (MMS)

Jag gillar dig precis som de står på bilden. Snart får ja höra din alldeles underbara röst. Hihi :-) <3


Hihi typ chillar runt i skolan och väntar ...

mms_img72802 (MMS)

Hihi typ chillar runt i skolan och väntar på att klockan ska bli halvtvå. Hihi. Är på mupp humör alltså på bra humör. Dagen har varit as rolig hihi och ja mår bra. Puss


De datumet kommer jag nog komma ihåg. För ...

mms_img37825 (MMS)

De datumet kommer jag nog komma ihåg. För de datumet kommer bli underbart. Kan jag säga på en gång. Helt plötsligt börja solen skina awwh :-)


saknar dig

Sitter och har SO skriver om elförbrukning, vilket miljöproblem det är egentligen :o haha! Nej men jag är typ klar och har rast om sju minuter, hihi då är det bara 4 timmar kvar tills sötnosen får sin mobil, ihhh! :) Har nördat sönder en låt sen i förrgår som han skicka till mig och fick världens åhhh känsla i magen, hihi ♥


chill ju

sådärja har fixat mig för sängen för tog ett lååååååångt skönt varmt bad! Var grymt skönt alltså, fick även ett par tankar avklarade ;) Vet att hjag har varit as dålig på att uppdatera här i bloggen, men asso jag verkligen försöker hinna med men när jag har fyra nästan fem saker som jag veerkligen brinner för, och insett det nu så blir det grymt svårt alltså!

Var på träffen angående Undersvik, kommer bli jävligt naijs, men vi har tydligen bara två enkelrum, ett 5bäddar rum och ett 8bäddar rum. helt sjukt hur det kommer bli med boendet alltså. För alla är ju som sagt inte vänner bland oss ledare, lite konstigt eftersom vi ska vara ledare men ibland händer greijer på vägen fast man ska fortsätta det man vill göra :)

Förövrigt så ligger jag och väntar på att ringa min gullunge. Har hänt rejäla greijer mellan oss som vi måste snacka om. inte så allvarliga bara att jag kan verkligen överregera ibland pga händelser i mitt liv, och försöker verkligen förbättra mig på de sakerna! Så ah, jag hoppas bara på det bästa lixom, vad mer kan man göra? :) Snacka även nyss med Evelina, grymt vad jag saknar henne och alla andra eskilstunabor faktiskt, lite tråkigt sådära men ah de är sjukt underbara vänner alltså!

Tack alla fina underbara vänner som alltid finns där och gör vad som helst för mig. Jag älskar er och gör samma sak för er alltså! Ni får mig lixom att klara av varje dag, dag in och dag ut. Hur jag än mår. Ni är världsbäst! ♥


Är på new yorker med lanya och haha har lo...

mms_img11159 (MMS)

Är på new yorker med lanya och haha har lovat mig själv att inte köpa något får se hur de går med det då :-) haha . Ska på träff snart angående undersvik de ska bli grymt kul. Är as taggad


chill dag

Har haft bild, sen nu b-språk, engelska och ah sen har jag nog matte eller no har jag för mig? Sen äre ba lixom idrott. Snacka om grymt chill. Senså blire nog att vänta i stan lite eller om jag frågar pappa om skjuts hem för att typ dusha o så. För ska till lötenkyrkan ikväll ju angående undersvik som är nästa helg, wihooooo. Taggad till tusen. hihi alla har nedräkning till fredag men jag har tills söndag hihi! ;) Hungrig som fan är ja också :)

knas

Haha, okej igår jag ba ah nu ska ja kolla på tv. haha så somnar jag? klockan kanske ba va fyra fem. Ah senså ropar pappa mat, fast ja tyckte det lät som om han sa frukost. Så jag börja fixa mig och bah aha nu ska jag till skolan? för klockan var även sex, och brukar gå upp då. haha! MEn sen ja åt och ba aha den är sex på eftermiddagen. haha. Så jag gick in i mitt rum och typ somna om? Så satte ja på tv.n och ringde en underbar människa för det hade vart massa knas hos honom, men jag fick ju honom och le. såklart ;) hihi! Nu är nästan allting löst, gud vad skönt säger jag bara!



hihi en låt som han skicka till mig om det fortsätter i i dethär läget mellan oss :) så jävla sööt, och jag saknar honom grymt jävla mycket alltså! hihi. Ah jag är kär haha, varje person ba ah tess du är kär haha. Senså ler jag världens smile och bara skrattar och typ gör någon random greij? hih. haha! :D ♥

sommar på g?

Åh så sjukt glad ja blir när ja går ut från dörren/proten och ba ser solen skina, eller när klockan typ är fyra och det fortfarande är ljust ute snacka om härlig känsla alltså! Eftersom jag älskar solen och värmen för då får man mer energi och blir piggare och ah så sjukt bra. Jag kan nog inte må bättre nu faktiskt. Eller jo men inte för tillfället



åhh va gulligt

Kom precis hem från skolan och skolan har seriöst bara glidit runt i chill. kanske för att ja mår så bra som ja mår faktiskt. Vet att man inte kan vara kär i en människa som man ba snackat med. Men kan ju inte säga att ja älskar honom men känslor finns där just för att vi måste träffas nåra fler gånger, och det är båda med på :)


Iallafall åhh blev länkad denhär låten för att det är så en kille känner för mig, awwh fatta va gulligt? Jag typ dör. åhh! :)


Sitter i något fönster i skolan och ja tro...

mms_img21242 (MMS)

Sitter i något fönster i skolan och ja tror att ja saknar en person jävligt mycket men ändå haha. Asso ja dör av garv åt lanya för hon är rolig. Jag och benai sitter och flirtar me varann medans lanya dansar haha nerå men har saknat mina underbara brudar :-)


du snurrar i min värld

Du snurrar i min värld. och ja! Haha ingen va vaken en hel natt och sen ha skola efter. ahah ni kommer vara helt döda, seriöst. Men ibland så förtjänar en del människor massor med tid och den här personen förtjänar mest :)

Nej nyss dryga simon lite, ahaha tog min mobil och bytte språk och greijer haha och ja typ slog ner den på golvet värsta slaget så den ba åkte rakt ner. Mohammed var min räddning eftersom han har en xperia x10 bara och jag har lixom en mini ;) Så ja. Utan honom skulle jag fortfarande säkert ahft ryska på telefon? haha!

bussen nurå

Ska ringa och väcka en grymt sötnos som säkerligen ligger och sover och drömmer om mig? hihi ;) Så ska snacka med han så jag klarar av dagen iallafall haha har ju redan snackat med han hela natten. Då menar jag verkligen hela! haha. Snackar även med brori, saknar han grymt alltså! Nej men han är en grym hjälp alltså! :) Nej nu blire att stänga av greijer och klä på sig ytterkläderna och sånt. Nya tag inför en ny vecka och taggad till tusen tills på söndag ♥



ett grymt leende för din skull baby. ah jag kallar dig min nu. min baby. jag gillar dig enormt starkt mycket!

dagens facelook




Du är värld all tid

Godmorgon sötnosar! Gick upp faktiskt rätt så tidigt och har fixat mig grymt snabbt. Sitter typ och sover nu har direkt inte sovit något inatt. Har snackat med gullungen hela natten. Fan saknar honom redan :( awwh. jag är kär. haha! Nej men på söndag kommer jag nog bli världens lyckligaste :)



Så som du får mig att le, så som du får mig att känna. Ah. Att vi säger samma greijer samtidigt. Att vi tänker lika dant. Att vi är rätt så lika. Eller ja vi är grymt lika. Blir varm i hela kroppen bara jag hör din röst lixom. Ah jag är kär i dig. Står för det också. Ska hjälpa dig med allt. jag lovar och svär gubben min. Kanske för tidigt att kalla dig min, men det är verkligen så som jag känner. Att vi förstår varann på direkten är helt ofattbart. Ah jag är kär på riktigt och är en sol inuti mig, eller ja snarare sommar så som du själv sa ♥

solsidan

Nu blire solsidan senså blire nog chill i sängen framför tv.n tills halvtio då jag ska ringa han den underbara men ah han kommer nog bli lite orolig eller besviken på mig. aja bara leva med det och göra det bästa av situationen eftersom de har hänt en del greijer här hemma så har jag på nått sätt skit lätt att bli mätt eller typ inbilldar mig att jag är mätt fast jag inte är mätt? Fast jag inte vill gå ner i vikt eller ah jag har inte någon problem med min vikt alls? Konstigt aja bara hoppas på det bästa.


pluggande

Okej ska ta mig an och plugga nu, datan har ju inte bara hemsidan där vi jobbar med engelskan utan även andra sidor som typ lockar lite mer? haha. nej jag skojade men ah ska ta mig till plugg sidan och göra klart kapitlet tills imorn. haha!



längesen jag gick runt med ett äkta leende på läpparna dag in och dag ut, så som jag har haft nu. åh vad jag gillar ♥dig

jag är kär i dig

Gubben, jag är kär i dig. jag vet att det finns känslor i inblandat att jag gillar dig är en självklarhet, varje ord du säger till mig får jag leende på nytt. somnat med ett stort leende på läpparna två dagar i rad nu tack vare dig. Jag gillar dig grymt mycket faktiskt. vet inte om det är rätt eller fel men det är lixom mina känslor som bestämmer, inte jag. Du är helt underbar och att du verkligen gör allt för mig är helt underbart och att du sa de face2face lixom hur glad får man bli? Visade inte det så mycket för var blyg men jag verkilgen gillar dig okej? Kan ah mina känslor för dig är sjukt starka, kan direkt inte säga jag älskar dig och mena det fullt ut men kommer kunna det med tiden för just nu är det starka känslor för dig. oavsett hur det blir, hoppas jag att du blir nöjd med hur det blir gubben. För im du är glad så är jag glad, om du är lycklig är jag ♥


helgen!

okej åkte ju till Clara eller först hem till Natta och åt. Senså gick vi til Clara och chilla snacka runt och så. Sen typ drog Clara och jag och natta gick hem till henne så kom Oscar så typ kollade vi på Avancyc eller nåt sånt hette den, typ oscar drog? Jag och natta ba snacka trorja. Aja somna tillslut senså på lördagen typ åkte och köpte skidjacka till natta senså helt random åkte vi till tierp till en as gullig gullunge, så det var grymt naijs. hihi. ska även dit på söndag åhgud längtar! ♥



~ jag är kär i dig. och jag menar det ~

dag 25 ~ min favvo sport

Såklart är cheerleading en stor del av mitt liv och en av mina favvo sporter. Jag gillar alla slags sporter för jag älskar att röra på mig och må bra.  Så jag har nog direkt ingen favo sport alltså. Finns ju såklart sporter som jag inte tycker är lika roliga. Men jag är nog en av de få tjejer som verkligen älskar idrott och ger hundra procent på lektionerna

Vad är eran favorit sport? :)


dag 24 ~ mitt liv

Mitt liv. ja vad kan man säga om mitt liv? En bergochdalbana upp och ner eller nåt? Mitt liv har varit långt ifrån lätt iallafall. kan jag säga nu på engång! Kämpat ända sen första dagen jag föddes för att överleva. Sen dess har jag fått kämpa för att överleva psykist Kämpar fortfarande. Kommer aldrig sluta.

Kärleken dåraaa lixom alltid haft killar efter mig, men ingen jag riktigt fastnat för, förutom han som jag va ihop med i ett år ungefär tror ja? Men nu är kärleken på väg tillbaka verkar det som, för ah har verkligen fastnat för en kille. Blir skit lätt kär men sällan jag verkligen fastnar för någon och när jag väl fastnat för någon då är det lixom han som gäller haha! Så ah. jag är bara lycklig nu på den fronten :)

Kompisarna, ja har väldigt få men de som jag älskar, de som är äkta rakt igenom. De som har vunnit över alla problemen tillsammans med mig. Det är de som jag har kvar, är stolt över det faktiskt. Är även bara med de som jag litar på till tusen procent och så.

Familjen, jag älskar min familj mest av allt. de är allt för mig. verkligen allt. skulle inte klara mig utan dem, för det betyder så jävla mycket för mig. stöttar mig alltid till tusen procent i allt, oavsett vad. skulle seriöst verkligen kunna dö för deras skull, och det är sant.

Skolan, jag har direkt aldrig vart en pluggis eller misskött skolan. Utan har typ vart mitt i mellan och det är rätt så skönt. just nu har jag grymt bra betyg, för att vara mig dåra. För hellre skiter jag i uppgifterna och slarvar än att göra noggrant men nu har jag ändrat på mig :)


Måste ja låta dig gå eller kan jag få dig ...

Måste ja låta dig gå eller kan jag få dig att förstå. Hur ska jag kunna välja kommer ju börja kvälja. Varför är det så svårt hur kommer det sig att jag börjat hålla dig så hårt. löjlat runt mig och trott något som varit inbilldning. Bara att ta sunt förnuft till fånga och acceptera, istället för att diskutera något som inte finns. Hur kan de komma sig att jag fortfarande binds till dig mer och mer, oavsett det hära, tänker härda ut och ta smärtan som den kommer.


dag 23 ~ vad jag hatar för nåt

Jag har verkligen svårt att hata något. För ordet hata är lika starkt som ordet älska så ja, de två orden är väldigt starka för mig. Så tror nog jag verkligen inte kan hata någon, men jag kan hata det den gör men inte personen i sig, för isåfall ogillar jag bara det den gör. så ja, hata är nog som ångra för mig. Varför lixom sitta och hata folk? Vad är det för mening egentligen?
Va snälla och tänka positivt så kommer allt gå sååååå superbra grymt mycket bättre :) ♥

Sötnosar sitter på bussen nu på väg till k...

mms_img16410 (MMS)

Sötnosar sitter på bussen nu på väg till klara, ska ju dit med natta ska bli grymt kul att ha en liten återträff med oss tre. Haha säg typ något vi inte gjort tillsammans? HAHA. Nej men hoppas ni får en grym fredags kväll!:-)


kläder i överflöd!

fixaar kläderna just nu, herregud vad me galjar jag har? Eller snarare kläder? haha. MEn nu har jag rensat upp de som ska säljas och de som ska ges bort. För man kan ju inte sälja alla kläder? inte så freessht, enligt mig iallfall. Kanske blir en bloppis eller så slänger jag upp allt på tradera? :)


bild från google

hem ljuva hem :)

Äntligen hemma nu efter en ganska kort skoldag, känns väldigt skönt. Haha på so.n kom jag typ en kvart försent och hade seriöst nåt fel under hela lektionen för jag satt inte stilla en sekund. Skrev typ två meningar. Så jag hade Värsta energi förrådet i min kropp haha! Hjälpte inte heller at springa ett race i korridoren mot Lanya hoppade även och ah vetinte vad!


gammal bild

NO

Ouffh har NO just nu alltså, ah går igenom massa frågor som jag inte ens har papper på typ? Fast våran no lärare ska kopiera upp med svar och greijer till mig :) Så jag kan läsa och fatta vad vi snackar om. haha :D  HAHAHA! nyss fick iv reda på att ju bättre hälsa man har och ju mer man rör sig så kan man föröka sig bättre, och livet är till för att vi ska föröka oss? AHAHA!

Oufh har presentation efter det här, får gå som det går men yesbox. Åhh slutar tio över ett, sen är det HELG! Fan vad naijs, men typ ingen träning på söndag? Ush :( Tråkigt värre!


Dagens outfit :)




vitt basic linne, monki, svart skjorta, monki, vita jeans, ginatricot, flätat skärp, h&m, smycken - h&m och USA

dag 22 ~ mina misstag

Wow, jani, vad vill ni veta?haha. Har gjort en jävla massa misstag om man får säga det på rensvenska. Allt från att göra andra så de mår bra, till att skada mig själv, till att låta folk trycka ner mig, och även trycka ner mig själv. Ja you name it. Greijen är den. En period när jag såg just black and empty. Så ångrade jag ju allt satt och ångrade dag in&dag ut. Hur fan kunde jag leva så? Du trycker bara ner dig själv. Sen lärde jag mig av att man ska lära sig av sina misstag, därför man är med om samma händelser om & om igen, just för att man ska lära sig av förra gångens misstag.
Mitt år 08/09 var jävligt tufft, faktsikt hela året, för det var folk som förstörde hit&dit, det var ah rena depp åren nästan. Om jag ska vara ärlig är det nog mina värsta håt hittills, för hade lixom allt jag kunde önska om, fick minst hundra spänn varje dag, uppmärksamhet, kramar. Men ingen riktig kärlek. Fanns ingen som förstod hur dåligt jag mådde och som verkligen insåg hur dåligt jag kunde må. Förutom min syster men hon bodde ju direkt inte nära mig? Så det var skit jobbigt! Sen fick en person mig att må bra, verkligen helt bra. Då fick jag skit för att de tyckte jag försämrades för jag slutade med alla dumheter och börja satsa i skolan, blev ah ledsen för det för de va ju mina vänner och de var inte glada att se mig lycklig för engångs skull! Fast det löste sig också, tillslut!
Så hur många motvindar du än har, stå upp för dig själv. Va dig själv rakt igenom i vilken situation du än är i. Gör hela greijen till att du accepterar dig själv. För det är det absolut viktigaste. Våga chansa. Våga säga ifrån. :)


precis haft träning

som jag skrev i förra inlägget har det varit sjukt dålig uppdatering, men har typ bara haft roliga lektioner där jag har varit helt inne i det jag gör, inte ofta sånt händer faktiskt. Tänte ta igen det nu på kvällen! Kanske lite för sent, och lite för plågsamt mot mig själv men allt för er, right? ;)



Ah inte så fresssh som ni ser, så ska äta nu sen typ plugga, plugga, plugga, plugga sen äntligen sovaaa! Så dushar jag imorn. Men kommer uppdatera innan jag lägger, mig, har ju outfiten och dagens grej, sen säkert nåt mr ja kommer komma på. haha! :)

Sjukt dålig uppdatering idag. Usch. Dagen ...

mms_img25553 (MMS)

Sjukt dålig uppdatering idag. Usch. Dagen har ändå varit rätt så chill fast än jävla massa presentationer som vi ska ha och sånt. Aja bara att träna på! Sitter på bussen på väg till träningen så de är naijsbaijs. Haha stressa sönder för att både hinna och äta och byta om, men jag hann :-) så nu vet jag inte om jag ska av på centralen eller stadshuset, för vilket blir närmast? hmm vi får se vilket de blir. Nej centralen är nog närmast, aja hej så länge <3


natten för mig

Kanske rätt så tidigt men behöver sova och så behöver ajg vila upp mig, för imorn äre först kanske engelska redovisning senså är det matte prov, kommer förmodligen även ha ett prov nästa vecka i matte? oufh bored. Aja bara att köra allin och hoppas på det bästa, right? Så tänkte ta och koppla av med en bok som heter Simon & Sophie, skriven av: Emma Granholm. Själv tycker jag att den är grymt bra för att författaren tar med att alla har en fin insida och verkligen visar det :)



Awwh, jag och mamma har ju en uthyrningsdel i vårat hus, som vi hyr ut till något forsknings grej, där studenter eller ja forskare kan komma och bo. så nu är det två tjejer, och så kom de och plingade på för att presentera sig och så. Snacka om gulliga :)



dagg 21 ~ mina högsta drömmar

Shiet, vad svårt, för jag kan ju lixom inte palnera min framtid, för kommer säkert ha massor av greijer i vägen som händer. Mina högsta drömmar är nog att jag ska leva ett bra, hälsosamt och aktivt liv. För det är då jag mår som mest. Så mina högsta drömmar är nog att jag ska fortsätta att leva så som jag lever nu hela livet, motvindar som i medvindar :) Fast kanske tjäna typ 50.000 i månaden? Så att jag kan göra det jag vill göra. Det är mina högsta drömmar, rätt så ovanliga, men ah!


mitt nya jobb, kock?

HAHAHAHAHAHHAHAHAAH andra gången ja håller på att eldar upp huset kolla först när ja bakade bullar i typ oktober/november med natta, precis innan vi skulle flytta. Sen nu skulle ja steka hamburgare eller ja en hamburgare för ja va inte mätt. Så ja, den vart lite bränd, och det bara rökkk om stekpannan och så kommer ja på efter tre minuter att ja kanske ska ta bort den från plattan? Haha sen de belv värsta dimman i köket, mamam vat tvungen att hälla vatten i stekpannan? HAHAH!


O.C

Kommer ni ihåg programmet O.C? Eller ja, jag kanske gick i ettan eller tvåan. Blev skitsur för att min syrra fick sitta och kolla på det om kvällarna när jag skulle sova. ville ju också titta. tillslut blev jag så envis att jag fick det, av en överenskommelse att jag skulle lägga mig på direkten när programmet var klart, eftersom det gick så 'sent' haha! Sen när jag blev äldre så följde ju jag den serien och blev totalt kär i Misha Barton som spelar Marissa Cooper i O.C.
Andra kända skådespelare/skådespelerskor, är bland annat Rashel Bilson, Adam Brody & Benjamin Mckenzie :)
Igår fick jag reda på att det har börjat gå igen från halvfyra till fyra på femman på vardagarna. Snacka om att jag inte ska skaffa mig ett liv och bänka mig framför tv.n varje eftermiddag som jag kan, eller se repris på kvällarna. Grymt värt

Varför jag tror att jag gillar serien så mycket är nog för att den stämmer rätt så mycket fårn mångas perspektiv i livet, iallafall om man har sett från första säsongen till den sista. Ska försöka fånga alla seasons, har ju hela season 1 :)


hela gänget från första säsongen till sista säsongen ♥


Rashel Bilson, MIsha Barton, Adam Brody & Benjamin Mckenzie


hela gänget, första säsongerna ♥


en liknande bild, hela gänget första säsongerna ♥


ett slags bild colage typ?


hela gänget från första säsongerna ♥

Dagens facelook




dagens inköp


1


2.




3.




4.

1. vitt basic linne som är hängit, - monki
2. svart linne med coolt mösnter på - monki
3. svart skjorta med gullig spets eller ja motiv på nacken/ryggen - monki
4. svart flätat skärp - h&m



stan med alice!

När jag sluta så satt jag med på khonaws lektion i tyo en halvtimme, blev lixom grymt bored utav att bara sitta med, men ja hade ju typ inget annat att göra för att jag väntade på Alice. Aja mötte alice så gick vi till bibblan för att jag skulle lämna & låna om böcker. Så drog vi en snabb runda runt på stan i två timmar? Inte så värst länge iallafall. Hann hitta tre plagg för bara 200:- Helt sjukt vad billigt. Okej det var månadens första&sista köp. Jussteja köpte ju ett skärp också :) haha!


är du värd? Nej jag tror inte det, eller?

På bussen hem tänkte jag en hel del greijs. Har lixom börja tänkt på hur bra jag har haft det utan än massa folk som egentligen fick mig att må sämre. Alla dem förstår jag nu, att de bara drog ner mig, grymt mycket i energimässigt iallafall. Så jävla glad att jag tog mig ur dem, och ah bara har skitit i dem. Har hänt en del andra greijer också. Vet inte riktigt vad som händer i mitt liv just nu, bara att typ alla killar jagar mig? En del kanske önskar att dem var mig, men ah är hur jobbigt som helst. Så utifrån den situationen så har jag typ tänkt på ifall om jag skulle ge de gamla folket en till chans om de kom tillbaka till mig. Varför jag tänker så är nog för att varna mig själv, för att två av dem håller redan på och en kommer komma med tiden. Så då har jag utgått från är den människan värd en till chans? Varför? Mår jag bra av det? Kommer jag må bättre/sämre. Greijen är ju den att jag har mått så mycket bättre utan dem, än med dem. Så egentligen varför förtjänar dem en extra chans?
Så ifall om du är i minst två situationer som gör dig lika förvirrad tänk från första början och enda in till slutet, inte halvvägs.


varför? ska jag, eller ska jag inte?

Idag var jag somsagt på stan, hihi säg någon dag jag inte är det? Nej men åter till själva greijen, gick med en helt underbar vän. Vid massa sammanhang sa hon 'men såklart du är ju så smal' osv. Fine jag är i toppform nu när jag tränat i kanske ett halvår? Greijen är den att hon som sa det, alltså min underbara vän., har den längden jag vill vara i. så ja, hur många fel man kan hitta på sig själv, så finns det massor med tankar om hur en annan människa tycker att just du är perfekt. så ingen är perfekt. Finns inget ord som heter perfekt egentligen, beacuse alla är perfekta. så tänk på det till nästa gång ;)


shoo bror

Har engelska nu, palla harrypotter lixom så sitter i korridoren igen och ska köraa lite EF, eller ja jobba med det, men hinner slänga upp ett inlägg innan, hihi. Allt för er, right? ;) Fail det går för våran lärare med harrypotter filmen för ingen vill kolla på den! haha. Shiet vad damp dom har där inne. haha låter lite kuligt dåra! Nu sjunger någon också. haha! Verkligen skitkul att sitta i korridoren ;)




HAHA förra inlägget

Angående förra inlägget så tog först mikael min dator för att 'facerapa' mig på bloggen, men han tog bort. Senså tog Benai min data och 'facerapa' mig med förra inlägget. Alltså haha! Jag dör av garv. Så jävlaa, ah vilken fantasi hon har! HAHAAH! jag älskar dig ändå ♥

jag är bääääst

cha cha bloggen asså ah men liksom jag var och shoppade idag haha, asså liksom vadå jag är rik och kan köpa vad jag vill, eller det är ju pappa som betalar, hehe asså daaah men jag gör ju vad jag vill, men men idag eller när det blir mörkt ni vet så ska jag gå och festa med killar, ska dricka sååå här mycket ska bli full, men oops hoppas mina föräldrar inte får reda på det, men aja jag kan ju bara skylla pp att en snubbe kidnappa mig och tvinga mig dricka alkohol annars skulle jag bli våldtagen och vilken ska man ju välja klart jag dricker hahaha, jag vill ju inte bli av med min oskuld ni vet, daaah, men men nu ska jag gå och flörta med killar i klassen och se ifall de kan göra mina läxor om de får ett ligg, det är ju en vana här ;) ciaao bitches

MVH
arbetsförmedlingen


dag 20 ~ mina vänner

shiet, vad ska jag säga om mina vänner, förutom att de är världsbäst? Lixom finns för & till en till tusen procent. Så fort det är problem med något så ställer dem upp. så otroligt tacksam för det. Alltid backar up migg till tusen och tänker åt mig nästan ibland. Lixom får mig att inse att alla gånger kanske det inte är bäst för mig själv att göra si&så. Utan mina vänner som jag har & har haft skulle jag aldrig någonsin vara den jag är idag, så ett stort tack till det, verkligen! ♥
Önska att man kunde göra ett lag av alla man känner och knäppa en stor jävla lagbild, och bara ah skratta när man kollar på den, haha! Shiet skulle va värsta smart ju :o



En vänskap för mig handlar verkligen om tillit, tilltro & respekt. utan något av de tre så finns ingen vänskap För att kunna klara alla problemen så måste man ha tillit , tilltro och respektera varandra! Så enkelt är det bara. Kanske just därför jag har dem vänner som jag har. Därför bilden säger mer än tusen ord för mig. ♥

detta händer bara inte!

Alltså. Ah. Vart ska jag börja? Först så börja en människa helt random börja hålla på med mig? Ah fattade & fattar fortfarande ingenting. Senså ringer man Benai för att tro att hon ska hjälpa, haha ne vad gör hon? Jo hon dör av garv, fast försig jag skriker och har mig. haha! För att göra det lite bättre kommer fbs spåkula greijsemoijs och ba 'va inte rädd att berätta dina känslor, du kan nte förlora något' Fan blev ännu värre där, jag tänkr inte fölora han i onödan. Nej jag tänker faktiskt inte de! Senså ringde jag Kim, och typ gjorde han döv, irriterad och kansek arg, för att jag var så mycket uppe i varv, sorry for that ♥
Förövrigt har jag precis ätit. ush kommer ju fan dö vilken sekund som helst. Nej det här händer inte. uessh. Aja bara leva livet, right? :)


frågestund?

om ni vill ha en frågestund så kommentera frågorna i dethär inlägget, om det blir mer än tio styckna så kör jag en frågestund, inte annars så de är upp tll er ;)

tro på mig någon gång

Oftast så är det först jag som utsätts för nånting av en människa, så känner mina vänner den människan. Fine jag låter dom inte välja, för om de älskar varann så varför ska man behöva välja mellan två personer som man älskar? helt sjukt, tycker jag själv. Bara de som är osäkra & rädda som gör så. Sen fine jag kan ju varna lite fint om hur personen kommer behandla dig till slut. ingen lyssnar. Men vad är det som händer? jo precis det som jag har varnat. Aja. Lyssna bara på mig. vill lixom inte förstöra för nåt. Vill bara att ni inte ska gå på samma greij som jag gick på ♥


dagens tips x2

1:
Att alltid ge en person sin första chans, oavsett vad. För om du inte ger någon chans, hur ska du då veta. du kan missuppfatta så mycket om du inte ger den personen en chans. Vi blir dem vi blir av vårat förflutna. Så ja. Du kan ändra heelt uppfattning. Jag vet både hur det är att en person har missuppfattat mig, och att jag har missppfattat en annan men vi tog chanserna, right?



2:
Om du typ har rätt så platt hår så kan du alltid lixom vira runt det runt fingrt så det blir som små locka i håret, har lärt mig det va mn biträdande rektor. haha!






nya bamse?

haah shieeet, vad jag är stolt över mig själv alltså, klarade av att ligga i plankan i två minuter utan att gå ner ller ligga konstigt. Utan låg heeelt rakt i två minuter, kunde längre men efter två minuter sa våran idrottslärare '2,1.. och där får ni gå hem' haha!  Så nu har jag dushat och fixat mig, ska ju på åre träff greijs. Skulle gått på estet men hann verkligen inte och idrotten var verkligen svettig så nej ush. :)


Drömkillen

DRÖMKILLEN!


Utsidan

1. Ska han ha långt eller kort hår?
  kort
2. Fixa frillan? beror väl på. smått kanske.
3. Klä sig snyggt? ja!
4. Snobb, punkare eller hiphopare? - bara hn är sig själv:)
5. Lång eller kort? lång
6. Ögonfärg? spelaringenroll.
7. Hårfärg? spelar ingen roll
8. Ska han ha muskler? ja, :)
9. Ha någon piercing? nja venne.
10. Vad kollar du på först t.ex. ögon, hår osv? helheten, mest personligheten.


Insidan


1. Ska han vara blyg eller social? - social.
2. Ska han vara romantisk? ja! :)
3. Ska han vara lätt att prata med? ja absolut!
4. Ska han vara rolig? ja det är klart.
5. Ska han vara omtänksam? ja, absolut
6. Kontrollfreak? nej
7. Ska han bestämma allt? nej.., jag bestämmer haha
8. Ska han beskydda dig?
ja, eller och visa att jag är hans
9. Ska han kunna lyssna bra? självklarhet
10. Ska han lita på dig? självklarhet, annars äre ju ingen idé?

Övrigt


1. Hur stor får åldersskillnaden vara? ingenaning
2. Pluggis eller inte? inte pluggis, men han ska bry sig om skolan.
3. Spelnörd? nej
4. Fårhan röka eller snusa? helst inte, sluta för min skull ;)
5.Ska han festa mycket? inte utan mig i så fall
6. Ska han bry sig om vad sina vänner tycker? beror på ämnet.
7. Vilket land ska han komma ifrån? spelar ingen roll bara han är sig själv
8. Vad är viktigast, utseendet eller personligheten? personligheten gör utseendet och tvärtom :)
9. Skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player? - ja, om han hade ändrat sig
10. Skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex/gamla strul? nej inte nu.

min blogg - lärare - haha?

Haha min so lärare kom precis förbi typ och ba ah hej och greijer, han skrev ut massa papper så han skulle hämta dom, ah sen han fårgade vad jag gjorde, då sa jag ju ah jag bloggar typ lite, då blev han typ intresserad av min blogg, haha? så nu ska jag visa han den och greijer haha! Konsitg skola jag går på, jag vet x)


säkert bild i repris, men har ju inga jävla bilder på denhär datan för jävla webcameran fungerar inte? ;s

skolan

Sitter i skolan nu , eller ja i korridoren har engelska och tränar på min presentation, wieh kommer gå sjukt bra kan jag säga. Chillar nu för är klar med allt lixom är man bäst, eller är man bäsT? ;) Åh bara en lektion till, sen äre idrott, äter ju ingen mat längre. Fan hur ska jag orka? ;o haha. Jaja min kropp och jag är uthålliga, eller heter det så?

Du får mig ur balans. Vet inte hur många gånger jag skrivit det eller tänkt på det. Lixom så grymt gullig. Man dör för dig. Ska kämpa för att få dig, för du ska bara bli min, lixom min. Åh du är hur underbar som helst, du ah är obeskrivlig. Att jag kan prata om dig i timmar varje dag, tyder det på att jag bara har känslor eller att jag är kär? Jag vet inte, men en sak jag vet det är att jag lyser upp som en sol när jag hör dig, och du är värd att få hela världen med dig.


Åhh jag vill träna, seriöst :) Fett kul ! ♥

Dagens facelook










inte försenad iallafall

Sådärja. Nu är jag klar fixad, bussen går 59, hihi kommer precis hinna, vad gör dedå? haha! :) Idag är det typ världens kortaste dag, chillerill heltklart! Vaknade grymt sent enliget mig lixom tjugo i sju, fick världens panik upp. Nej nu måste jag klä på mig för att hinna med bussen!
Ha en rba dag sötisar ♥


RSS 2.0