never give up, keep fighting no matter what -

sent inlägg

Slutade skolan runt tio över fyra, vi drog över lite på tiden eftersom att jag har dans sista timmen på torsdagar! Var riktigt kul, hade Robin som går på street dance, han är grym. Jag lovar ;-)
Aja lärde mig några steg, haha fick in snitten på en grej as bra när jag väl lyckades, wiiieee! Så fick jag applåder också, mihihi :-D
Just nu sitter jag hos min kära syster och äter mandarin, hon håller på med maten, vi ska äta grekiska hemmagjorda köttfärs biffar, med lite fetaost och vitlök i. mummmmmsfillibabbbaaa!
Haha jag stör mig fett mycket på att jag har blivit laktos igen, så sjukt irriterande. Tänka på vad jag äter hela tiden, så idag råkade jag äta lite utav en tårta som Soma fick. Eftersom att hon ska till kurdistan i två månader och under dessa två månader ska hennes mamma bestämma ifall dem ska flytta dit eller inte.. åhåhåhå :(

Kan ni fatta att det typ bara är 8-9 dagar kvar till julafton? Utan snö, utan minusgrade fine typ -5. Men det är ju ingenting jämfört med vad det brukar.
Vet inte vad jag ska ha på mig på självaste julafton, men jag har en nyårs klänning iallafall! Lyckat :-)

 
Förra årets jul outfit. Var så jäkla glad över att jag hade fått ihop något utan att köpa något nytt,
utan att det bara var kläder som jag aldrig hade använt som jag bara mixade ihop :)








Lite julmusik på köpet tycker jag :-)

GRYM!

nehepp, youtube suger!!!!!!!!! går ju inte att dela videor!? wtf är det här? ;S

fråga inte vad jag gör

Somsagt sitter just nu i skolan, får ju skriva om allt eftersom att Mikael är så duktig att han missuppfattade mig och råkade ta bort inlägget som jag skulle publicera. :-(
Skulle nog hellre vilja vara hemma just nu, fatta vilken grym känsla, men när man är sjuk kan ju ingen vara snäll och säga vad man missar. Så lyckat! Whatever ska försöka skriva lite på min fusklapp som jag knappt har börjat med, bajsblä!




Mikael gästbloggar ^^

Hej alla sötisar! Jag har saknat er! Vad gör ni?

Visst är jag duktig på att härma tess, den fjollan. :P Vi sitter i skolan och jobbar med NO kemi.. Piss att vi missade sovmorgon -.-¨ Vi glömde bort den.. Hur lyckas man? Charlie sitter o spelar som vanligt... Man är ju inte förvånad. :) 

Aja ska dra nu! Ses... lol :P 


Just nu:

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA GARV ÅT BILDEN ♥
Han är tråkig som inte vill vara med på kort men det häe var det bästa..

:-(

Jag vet inte ifall det är för att jag har slutat helt med mjölkmat och sånt.. Men jag känner mig sjukt smal jämfört med tidigare. Eller om det är ifall jag äter mycket mindre när jag är sjuk eller har mens. För då känner jag ingen hunger alls. Då går jag oftast ner än massa kilon och har grymt svårt att äta upp mig igen :-(
Alltså ush jag förstår itne hur folk kan vilja gå ner i vikt och verkligen bantar, då menar jag verkligen dödar sig själva för att komma ner till dens egna vikt linje, observera att det är olika vikter för alla! Jag är så stolt över min fina vän C som kommit bort från allt såntdära med anorexia och bullimi. Jag vet inte så jätte mycket om det men jag vet att det är hur jobbigt som helst.
Alla killar och tjejer, istället för att jobba ner med vikten, jobba upp den så att ni ligger där ni ska ligga, ni dödar er sjävla med alla psykiska tankar. Jag vet att det är hårt att sluta, jag vet att det är tufft MEN våga be om hjälp, våga fråga om hjälp för ni behöver allt stöd i världen. Ni duger precis som ni är skapade


Teessyys önskelista

Har ni börjat tänka på julklappar i år? Jag började riktigt sent vilket blev lite pengarbrist. Tyvärr så blir det absolut inte lika många klappisar i år som förra året. Känner ju mig så snål då, haha! Men i år har jag hunnit skriva min egna önskelista vilket knappt händer. Men det är ju olika till olika personer så att man inte får samma grejer ;-)
Önskelistan:

♥ Kyl platta till dator
♥ Handledar kurs - övningsköra!
♥ Inflyttnings grejer
♥ Pengar in på ett konto samt pengar till i sommar och så
♥ Underkläder
♥ Simkort (när man simmar)
♥ Platt/locktången i keramik som är hur grym
♥ Smycken
♥ Nagellack

Vad önskar ni er i julklapp?

knäppa inlägg

Ny kategori(!!!!!!!!!!) Där alla mina knäppppaaa inlägg kommer att hände, dem som typ inte har någon betydelse och är allmänt spårade, okej jag är lite allmänt spårad. Men jajjjaaa nu finns dän iallafall och den heter "knäppa inlägg"





movie time

Precis ätit, är sugen på att baka, men orkar inte. haha! Whatever.. Hmm. Funderar på att sätta på en film "pistvakt" den sägs vara bra, men det är väl inte så kul och kolla på film själv? Vadå forever alone typ? Så jag väntar tills min underbara kommer så kan vi kolla på den. Haha han kommer säkert bli annorlunda eftersom att alla filmer vi sätt hittils, förutom jägararna 2 så har vi bara kollat på romantiska filmer. Hihi! Jag är en sån tjej. För när vi kollade på Jägarna 2 dog jag typ, kollade bort fett mycket men då tvingade han mig och kolla.. haha! 
BTW(!) Sjukt tråkigt inlägg, men VISSTE ni:

♥ När man kollar på bio med mig, glömmer jag bort att det är bio och tror det är hemma så jag kan sitta och skrika.    Hihi, blir fett irriterad på andra när dem gör så men opppaaa ibland så glömmer man ;-)
♥ Alltid när det kommer en läskig scen som andra knappt anser som läskig så kollar jag bort.

♥  Alltid när man kollar på en film i klassen så behöver de andra knappt se på filmen eftersom det räcker med ifall       dem tittar på mig så ser man ifall det är något bra, romantiskt, läskigt eller sorgligt för jag gör alltid miner eller         blir glad eller typ får värsta "skynda attackena."


Godmorgon/god eftermiddag

Vaknade kanske runt ett? Skit trött, behövde verkligen vila. Så skönt! Hjärtat mitt kanske ska komma till mig efter hans lillebrors lucia. :-D Just nu ligger jag och kollar på O.C så grymt jädra bra, jag lovaaaar! Älskar det programmet, har ju redan sett alla avsnitt men whatever, samma sak emd sex and the city. Dem serierna går seriöst att se om och om igen! Man tröttnar lixom aldrig.
Twilight kanske är bra, hmm? Har ju inte sett en enda film? Say what!? Haha jag vet inte varför men när en del filmer blir så himla uttjatade så då orkar jag inte kolla. Wierd i know.


vadå trött?

Okej upp imorgon? Vi chansar på det, soo let's goooo!! Gosh vad jag TAGGAR till next weekend with Nathalie! Woho vi kommer röja everything så att det bara ryker!!! Goshhh vi måste bara fixa allt så att det kan bli checkat. Åhåhå om ingenting blir checkat blir det en underbar helg med min underbara pojkvän! Typ matlagning, ljus, bakning, movie osv! Galet naijs? Iaf vi kanske sleep over there ifall vi haffar saker! Jussteja måste hämta min sko kasse och lämna hennes tröja imorgon typ... orkkkkaa!

vadå att jag börjar bli trött!? Näeeeej nu ska jag försöka att sleepa lite här. Vi får se hur det går.. Har ju ingen fin kille man kan ligga och pussa på, stackars mig? Näej eftersom att huvudsaken är att jag har honom vid min sida, vilket jag har!!!!♥

haha mina så kallade "utbrott"

Vaken nu och det är skolan imorgon? Hur går det ihop om min mensvärk är så kraftig att jag spyr. Orkar inte. Har inte spytt på evigheter :( Har även blivit o-f-f-c-i-e-l-l-t laktos intolerant nu, börja få tillbaka alla mina exem. Livet är inte alltid en dans på rosor. Har ändrat mat kost i skolan nu också. 
Btw "idag" var det bråk i skolan och jag fick ett utbrott på en liten människa och var tvungen att örfila honom ett par gånger för att visa vart gränsen går, som på köpet fick min klass ännu en gång se hur arg jag kan bli när jag bara kastade papper och böcker inne i klassrummet.
Ja allting låter helt lite kaos, egentligen inget att klaga på för ändå något alla kommer skratta åt nästa termin? Sometimes I just love my self..


Respect broooo!

simkort

Ouffffh! Jag är fett taggad! Jag ska önska mig simkort på centralbadet i julklapp! FAtta vad nice och hur bra det är att simma? Man rör ju typ alla delar i kroppen och alla muskler får arbete. Jag är så sjukt taggad till att äntligen få börja träna med något igen, så att jag mår bra!!!


Vänner är få, men dem som fyller hela himlen när den mörknar

Vänner är verkligen dem vackraste som finns, precis som stjärnor. Det är vänner som förgyller ens dagar och ens mörker. Alla vi har vå vår/våra vänner som vi ser som en solklar solstråle. Ta vara på dem du har, så att du inte går miste om någon speciell. 
De vänner som finns där är kanske få, men dem som ger dig ditt ljus i dem mörkraste stunderna, dem som ger en hjälpande hand när du har tappat din egna, dem som får dig att skratta, dem som får dig att lé och dem som du kan visa alla sidor framför. 
Alla vi tycker vi att våra vänner är bäst, så bara där förklaras det att vi aldrig ska jämföra, eftersom att alla är bra på sitt sätt och duger som dem är! Men det vi kan göra tillbaka mot dem är att ge dem handen, ge dem en kram. Bara någon som du ser som behöver stöd, kan du ge en hjälpande hand för att visa ditt tack så som andra har gjort mot dig, på så sätt skapar vi glädje och trygghet.


10.000:-

Tävla och vinn 10000:- genom att gör en egen reklamfilm.
Jag har fixat min wipeout jul, gör det du också, och en bit på vägen så kan ni rösta på min kanal5.se/wipeout/Xh5ldujfgmnf9! ;-)

google.se

Bort med ytan, fram med insidan

Jag har tänkt på en sak. Hur mycket vi trycker ner oss själva. Inte många som ser vart världen är på väg. Inte många som lägger märke till hur det är. Många som blundar, för att inte vilja se vad som försigår runtomkring. Felfelfel enligt mig. Hur ska vi då kunna göra världen bättre?
Jag höll i en "självförtroende lektion" idag för Leniya. Jag pratade bara på, kom helt spontant för att den tjejen är så osäker på sig själv. Inte bara det, hon pressar sig själv och sätter ett sånt jädra högt tryck på sig själv. Allting är från henne själv.  
Det värsta man kan göra i livet, är att sätta ett tryck på sig själv, för att då gräver man sin egna grop. Du gräver och gräver, kommer bara djupare och djupare ner. Inte upp, inte dit du egentligen vill. Hur gör man då för att börja komma upp? Jo att strunta i alla onödiga kommentarer, gå sina egna vägar med hjälp utav murar. Ungefär som staket så att man ska veta vems tomt som är vilken. Precis samma sak, du sätter murar för ditt place och när någon kommer för nära säger man ifrån. 
Helt plötsligt har du börjar prioritera dig själv, det är inte lätt. Men det viktigaste i livet är dig själv, du är huvudrollen över hur ditt liv kan se ut, just därför ingen kan bestämma över dig. Man kan känna sig tvingad, då ska man stå på sig själv och säga ifrån. 

Vi alla har våra motgångar som medvindar. Vi alla njuter av medvindarna. Eftersom att motgångarna är dem hårdaste, slitsammaste och kämpigaste som finns här i livet MEN dem viktagaste. Ifall vi vidararbetar dem på rätt sätt, skapar dem erfarenheter hos oss själva samt gör oss starkare. Motgångarna är där för att vi ska lära känna oss själva bättre, lixom kunna hitta oss själva, utan masker. 
Vi tycker att vi har allt förfå medvindar, kanske för att vi inte visar den glädjen och uppskatten när vi väl har dem, för att vi alltid klagar över det minsta lilla. Att vi aldrig kan koppla av, aldrig kan njuta fullt ut för att i dagens läge är allt så stressande och det finns ett tryck. MEN man kan välja ifall man väljer att ta detta tryck eller inte, du väljer själv. Du väljer trycket genom dem du umgås med, dem sakerna ni gör tillsammans, hur nöjd du är över dig själv och hur du har det hemma. 
Ingen ska någonsin tveka på hur man ser ut. Ni ska kunna kolla er i spegeln varje dag och känna att ni duger som ni är, att ni är vackra. Du, du, du, du, du och du. Det är inte fel på något på era kroppar. Du är skapad för att bli du, ingen annan. Därför ska du vara du och ingen annan!




Den bilden tycker många är fin på ytan, men ingen såg hur skör jag var på insidan. 
Insidan har knappt någon betydelse, bara man ser bra ut så duger man.
Bara du har allt dem andra har så är du
bra.
Ifall du sticker ut från mängden, kan du få blickar, du kan bli hotad och skälsord.
Men om någon såg din skörhet, din personlighet och din snällhet vet du att
dem skulle sluta. 
Varför är det så? Varför är det just jag? Varför mig?
Ja jag vet dessa frågor, jag vet dessa situationer. 
Ordet
utnyttja har snart ingen mening, för att utnyttjningen är så vanlig.
Händer hela tiden, överallt. Ja precis överallt i en massa olika sammanhang. 

Var rädda om varandra, få varandra och lé. 
Personen där borta som går ensam,
Personen där borta som ser glad ut, 
Personen där borta som ser lycklig ut,
Personen där borta som verkar ha allting,
Personen där borta som du ser upp till,

Kan vara den Personen som mår dåligt, 
fast Personen väljer att fejka för Personen vet att den lyckas.
Den vet att det är ytan som räknas. 
Vart tog våra egna invidider vägen?
Vart är
du någonstans? 
Gör dig synig,
Gör din röst hörd.
Var inte rädd. För att du är du och duger som du precis är.

sorgligt men sant


min fina, underbara

Okej, min uppdatering? Är knappt vid datorn längre, har skaffat mig ett vettigt liv med händelser och mycekt skratt! Äntligen! Har även min underbara pojkvän, trots offciellt knappt en månad så har vi delat många skratt och upplevelser, gash vad jag älskar den killen alltså! ♥
Ta verkligen den personen som verkligen dödar för dig, och inte den som du dödar för men den som sårar dig mest. Nononono. Blir så mycket bättre ifall man tar det sakta, steg för steg och lär känna varandra innan man börjar hålla på med tokigheter. 
Somsagt, hur är det med mig? Jo det är väl bra förutom att jag inte tål kyla vilket betyder att jg har ont i huvudet, ont i halsen och typ måste ha hundra lager kläder på mig för att inte frysa.
Ett tips till er alla som har köpt en stor fet jacka och ni inte vill knäppa/dra igen den för att då blir den ful. Gör det ändå! Du kommer få lida grovt efter några år för att det värsta du kan göra är att gå med öppen jacka, tunna strumpbyxor och bara ett linna, och en tunn dragkedje tröja över det. Trots att du tycker det är snyggt eller kanske inte vågar ha på dig något annat för du är rädd för alla kommenterar. Fine! Skit i dem för förstör inte för dig själv. De är det sämsta du kan göra.


RSS 2.0