never give up, keep fighting no matter what -

sjukt. ni är bäst!

Även fast jag har lagt av att blogga här, så är det ändå fullt med besökare ;o Ni är så himla bäst, seriöst! Och eftersom att ni är så bäst kan ni även ta en kik in på www.fylldagarmedliv.blogg.se :) ♥

Ny blogg!

Sötisar, har en ny blogg med neah.
www.fylldagarmedliv.blogg.se
Där håller jag hus nu. Tror inte de t kommer bli så mycket bloggning på denna blogg på ett tag, men väljer att ha den kvar för det är kul att kolla igenom! :)

babbel

det är insidan som skapar utsidan och utsidan som skapar insidan.
Personligheten är det viktigaste som finns.
personligheten är de man ska falla för och sen om utseendet ser bra ut, de är bara plus.
Du kan inte sluta älska en person bara för att den vill ändra sig till någon annan stil eller något.
Jag själv har svårt att acceptera att folk tycker ja är fin och sånt utan smink för jag själv tycker ja inte ser bra ut. Men jag måste vänja mig vid att en del tycker jag är finare utan smink och måste lära mig ta dom komplinmangerna på rätt sätt. Ibland så sminkar jag mig faktiskt för alla andras skull. För ja är rädd att dom ska tycka att ja är ful. Det är nog oftast därför tjejer sminkar sig. men jag vet vart ja har mina vänner. jag vet att dom älskar mig för den jag är. jag vet att dom älskar mig för mitt inre. så lixom varför ska ja inte våga gå utan smink? Folk får tycka vad dom vill om mig. och om jag säger så så menar jag det, alltså ska jag inte behöva sminka mig för någon annans skull. de ska ingen. ingen,ingen,ingen! :)


baby

Sitter och checkar lite på nätet. Har ju vart ledig hela dagen skönt! så ska snart ta bussen för ska till min lilla baby. åhgud han va ju här igår. så underbart. shiet min bloggning va äre som händer? Förut jag älskade att blogga lixom nu måste ja göra inlägg o blabla. Men nu ja har inte samma kraft längre. känns som att det finns så himla mycket viktigare saker som måste prioteras först. aja jag får lösa det på något sätt :)


tips till pluggning

Varför. varför. När man som minst vill. eller när man som minst har orken och kraften det är då allting kommer. alla läxor, uppsatser, prov, nya moment. Oufh. Bara att ha en tanke att du lyckas och priotera de som du tycker är viktigast att plugga till. Det är så jag gör. lixom prioterar på vad ja tycker är viktigaste skolämnene och satsar på dom först, sen aoutomatsikt blir det att du har tid till allt då.
När du väl pluggar så har musik i ett par hörlurar så funkar allt mycket bättre! Så lycka till :)

Dagens facelook




chill

I skolan var de rätt så chill, direkt inga krävande lektioner. naijsbaijs. stack efter lunch till en kirurgpraktor för min vänstra axel. åhgud han knäckte ju upp alla spänningar. Gjorde ont men skönt som fan nu! Han knäckte även upp nacken lite. Så härligt. Gick lixom från fyrishov hem te mamma. shiet. tog typ en timme o en kvart för ja hitta ingenstans vid polishuset. haha pratade med baby och gick omkring och yra och bad han om hjälp. haha.


Äntilgen kikar solen fram och snön smälter bort, ett tecken på att våren kommer? HOPPAS! :)

Hihi bara sant de som står habibi. Ja älsk...

mms_img31538 (MMS)

Hihi bara sant de som står habibi. Ja älskar dig baby . <33 hihi du är underbar


rast + kanske hål?

Hejsan sötisar sitter och har rast nu, om vi har NO efter rasten kanske vi får hål, hoppas,hoppas! Sitter vid Mikaels data eftersom den har fejjan ;) haha. beroende eller vad? Nej men han tog min mobil istället och tog massa kort på klassrummet under SO.n. Min SO lärare har inte hand kräm. Kanske förståligt eftersom han är en boiiy men när han sa 'har ni några mer frågor? annars slutar vi' så sa ja 'haru handkräm?' och alla börja skratta. jaja.

Fick en förfrågan om mina smycken, har inte lixom haft tid för att fixa nåra smycken men jag har väldigt mycke inspiration så de kommer när ja har tid!

Seg.se

omgad. precis gjort klar en no greijsimoijs om droger som skulle vart inlämnat igår aja. bättre sent än aldrig o typ alla andra kommer ändå lämna in den typ nästa vecka? haha. stolt. nej men har ju missa så himla mycket när ja va sjuk så imorn blire musikplugg, eng plugg och bild plugg sen typ clara. haha har dagarna fullt upp och på fredag ska ja höra me zezz om vi kan träffas då.

haha min lilla älskling har fått en självupptagen tjej ;) nejdå. ska ju träffa han på söndag, sen kanske på måndag, och kanske på lördag. om han kommer på lördag blir jag grymt glad. för då ah. Det blir bättre för han och för mig då. hihi! Har ju snacka om att ja vill tjäna egna pengar osv. och mina smycken. ja har inte ens haft tid med det! Så på måndag blir det att skriva en CV till coop och lämna in. så får vi se. Ska även försöka på typ h&m. eller nåt sånt. Naijs med egna tjänade money. Vill ju lixom ha lite mer inkomst en barnbidraget så att man känner att man kan göra något! :)


älskling, du får mig på humör. du är underbar.
när ja är med dig de finns inge bättre. seriöst. ♥

RSS 2.0