never give up, keep fighting no matter what -

blabla

Kanske uppdaterar här inom en snar framtid.
Den andra bloggen (http://www.fylldagarmedliv.blogg.se) kanske läggs ner
inom en snar framtid tyvärr :(
Pågrund utav personliga anledningar.
Så ni vet.
peace out.



Sitter i sängen med Fanny snart så pusss ♥

förstååå

Godnatt sötisar
tänk på vilka du älskar
tänk på dom du förtjänar
tänk på komplimangerna du får
försök att ta åt dig om det är positivt
försök att skita it om det är negativt
duvet själv vem du är och vad du vill innerst inne.
Vägen dit är det svåra
Take care


/tess

fejk

Trodde det va svårare att fejka ett skratt
Trodde de va lika svårt att fejka ett leende
fejk, fejk.
Ibland äkta, varför ?
svårt att veta vilka känslor vad man har.
har ena dagen massor, andra dagen känner jag inget.
Vet säkert inte vad jag själv just nu.
så jobbigt med så blandade känslor.
Vissa samanhang måste man priotera sig själv svårt
inte alltid lätt men jag vill ju också må bra.
Att må bra är inte lättaste vägen dit.
Värt att kämpa, i know just därför jag kämpar förfullt.
Jag vet hur jag vill ha mitt liv och hur jag vill leva,
det är ett mål jag ska nå. Oavsett hur jag mår
och hur det än blev/blir.
Meningen är till för att menas, just därför allt har en mening
Komplimanger hit o dit. Bored vara tacksam att varje dag
får jag höra 'fan vad snygg' 'fan vad söt' 'ohshiet kolla in bruden'
Men det är svårt att vara tacksam när man inte begärt något
när det blir för mycket när man inte vet vad som är bäst för än själv.
eller man vet men det är svårt att hitta vägen dit.
går och går men hittar inte ut.
Jag är inte deppig. jag vet bara ingenting
känner mig så jävla känslokall som att jag inte är jag.
jag är mig själv. försöker men jag är inte känslokall
men svårt när man lixom inte hittar några känslor?


/tess

~

Du får va precis hur du vill, bara du är dig själv

ordlös

Awwh så jävla gulliigt seriöst. Ett av mina ex har ju en lillasyster och hon fick ALLA mina kläder som jag itne ville ha längre, haha snällt va? ;) nej men i alla fall så fick hon någon adidas vindjacka eller regnjacka som jag själv typ aldrig använde och när jag väl hittade den så var den för liten? haha så då fick hon den och nu så skrev hon att hon skulle börja använda den osv. haha ja dör så himla söt, right? ♥
länk till hennes blogg:
http://emisss.bloggplatsen.se/

Fan jag fattar inte vad som händer med världen 11 åringar som springer och bantar, det här är inte okej. 11 åringar ska fan inte behöva göra det alltså. Förskräckligt typ.. :(

people, let it go

Kom ihåg att hur mycket man älskar en person, så kanske det ibland inte räcker
Hur du än ser en människa, så visar den sig en annan
Hur du än vill förändra, så låt personen i sig förändra sig själv.
Hur mycket du än tror, kanske det inte är tillräckligt med tro.

~

dåtiden har varit
framtiden är då
nuet är nu och det enda du ska tänka på

Chansen

Våga ta chansen du får, kan va första och sista, kan va en livschans som en chans om livet. livet du lever, som är ditt. Vill du verkligen sabba allt till bittert, så att det kanske blir ännu bittrare? Jag skulle väl i så fall välja att vara glad och fnittra mera. Lixom vända blad till en ny chans, en bättre balans istället för att kvälja. Kvällja fenom kväljningarna som blir allt fler. I know baby. Jag vill inget annat än att se dig må bra, snälla inse hur det egentligen är, hur ditt liv egentligen är. Du kan inte hålla på såhär hela livet. Du måste ta det nästa klivet.


/tess

'Singel livet'

Hahaha när ja kollar tillbaka i tiden, shiet jag mådde så sjukt bra. Lixom all tid åt vänner,skola och träningarna. När ja föll in i kärleken igen så mådde jag så himla bra för att då kände jag att jag va någons specielll, förstår ni vad jag menar?
Det är alltid jobbigt att dumpa någon eller att bli dumpad. I allafall när man är såpass kär. De är svårt att låta någon gå som man verkligen älskat. För om du någon gång älskat en människa så kommer du alltid att göra det. Sånt är livet. Så det är typ det enda som är jobbigt trorjag. Ska även skita i killar ett tag nu. Haha så sa jag sist men de va då han kom ;)
Nej men nu blire ännu mer planer för leksand med natta. Haha. shiet alltså. Chilla runt och sheka in lite grabs och så vidare, nej jag driiver haha.
Men ja är ju absolut den som föredrar att vara i ett förhållande än att va singel. Jag tål absolut inte playning. Det finns inte på kartan hos mig. Om man släpper mig så får man skylla sig själv att jag går min väg. Ibörjan kan jag jaga men när jag inser hur dumt det är så släpper jag och går. Det är efter den tiden folk fattar, eftersom alla kommer ändå tillbaka med tiden?

dåliga kretsar

fyfan vad synd att se typ 8-16 åringar att umgås i de dåliga kretsarna fine, ja fyller 16 i höst men vafan? Så jävla svårt att sluta upp med sånt. Så svårt att säga hejdå. så svårt att man går miste om de finaste. Jag fattar inte greijen, varför blir dethär allt mer vanligare? Varför går de inte att stoppa? Varför? Varför hjälper man inte dessa, utan förvärrar de genom att sätta dom på hem och sånt? Varför inte ge dom den hjälp dom verkligen behöver? eller försöka. Alla människor uppskattar minsta lilla tillit. Att veta att man har en människa att snacka med kan underlätta och kanske rädda ens liv. Så snälla alla folk där ute. Gå inte runt att var rädd för alla 'gäng' och sånt. Snälla dom är precis vanliga människor som oss. dom har ett gott hjärta också men dom väljer själva vilken sida dom ska visa och ingen ska behöva gå runt och vara rädd. Fatta vilken onödig känsla.
Nej jag uppskattar inte dessa barn och ungdommar, nej jag försvarar dom inte alls. Jag undrar bara varför alla ska gå runt och va rädda för dom och varför dom har så svårt att ta sig ut, fine. Kanske lättare sagt än gjort men om man verkligen får rätt hjälp och velat haft den hur länge som helst, så varför tar man inte den då? Varför leker man med den? Varför leker man med sina chanser? Varför?







Är det såhär våran jord ska sluta? Eller kanske genom att alla börjar sälja saker och tjäna lättförtjänta pengar? Jag fattar inte hur man kan leka med sina chanser, eller med sitt liv. En greij jag aldrig kommer förstå mig på och en greij som jag kommer kämpa för att få slut på. Seriöst.
Varför ska man gå och ge igen hela tiden? Och om någon tjallar? Vafan gör det? Det är väl bra egetnligen? Men är mn bara för rädd att visa att man egentligen uppskattar det? eller är man för rädd? Om man ens är rädd, varför ska man då hålla på med sån skit? Om man nu är så jävla osäker varför följer man inte sitt hjärta eller magkänslan? Man känner väl att nåt är fel leller bra? Varför ska man va så jävla rädd med något man möligtvis har gått med på själv?

/ tess

tillit, tilltro

Ett förhållande utan tillit och tilltro, funkar inte, right? men vågar man bygga upp tilliten och förtroende för någon som har ljugit dig en centimeter från dina ögon? vågar man? Att älska något, att säga jag älskar dig är starkt. otroligt starkt. att säga du kan alltid lita på mig och jag finns alltid. Är minst lika starka ord, om man verkligen menar dom. Innan man säger något så tänk. Tänk innan snälla så när de väl händer kan man inte alltid lita på dig, eller att du alltid finns. Dehär gäller alla människor. Jag tror ingen människa vill gå runt och ha känslan fan ja duger inte som jag rä så folk måste ljuga för mig i mitt ansikte. rakt i mina ögon. Va ärlig istället, och ta vara på de du har. Ta allting som om det försvann imorn. Fånga dagen som om den vore den sista dagen med alla som du verkligen älskar. Ta vara på dom du kan va dig själv med. Ta vara på orden som du verkligen vet att du menar och håller. Säg inget för att det låter gulligt eller bra. utan tänk vad det innebär innan du säger det. innan du menar de fullt ut. det blir bättre för dig själv och alla andra. Vad ska hända med världen om alla fick för sig att inte säga sanning? Det skulle inte sluta med fred, och de är väl fred vi stärvar efter? Eller, ska man döda varje männsika so ljuger för att det är fel? jag kommer aldrig förstå mig på varför man drar en lögn för någon man älskar, eller att man inte tänker innan man säger något. Alla måste tänka efter innan man gör något. Tänk,tänk,tänk!

.

Jag fattar inte hur dumma vi människor är. När vi till exempel går ute på gatan och vi kollar upp i någons lägenhet där det lyser. Så oftast så får vi nog alla än tanke 'tänk att bo där, där finns det inga problem.' Fan alla har problem? Eller när vi ser ett gulligt 'par' och så pekar vi på några och ler, hur vet vi att dom ens är lyckliga? Varför blir folk avundsjuka när dom ser att någon annan är lycklig? Ett äkta leende, är nog det som jag blir gladast av, spelar ingen roll vem det är. Jag behöver inte känna människan, utan bara den ler och det är äkta så får jag världens leende och sprall och ler tillbaka. För jag blir så jävla glad att de finns någon som är lycklig och glad, och vågar visa det! Tycker vi är för dåliga på att stå för saker och ting. och säga till om något är fel, vi är för rädda för att bli fel pekade på. Ingen är perfekt, alla är perfekta. Alla är inte bra, alla är bäst på sin greij, på sitt sätt. Vi kan aldrig begära att en anna person ska förändra sig. Men vi kan bara finnas till hjälp om den söker tröst och stöd, men om den inte tar emot hjälpen får personen skylla sig själv, eller om personen skäller ut dig och sen precis ångrar sig efter nån timme, så avgör du själv om du fortfarande väljer att ge tillbaka den hjälpande handen. ingen ska avögra dina val. ingen, ingen,ingen. Du ska själv gå efter din magkänsla och ditt hjärta. om det inte känns bra, skit i. om de känns bra kör fullt ut.

/ tess

jag vet inte

Jag vet inte hur jag mår.
jag kan inte säga att jag mår varken bra eller dåligt.
Ni vet den där känslan när man bara måste tänka.
Tänka igenom allting. Hur allting ligger till.
Hur du ska hantera situationer.

Känslan man får när de känns som om ingen bryr sig.
När de enda man får tillbaka är rent sagt helvete hur man än ställer upp och finns.
Ingen är perfekt, men dedär lilla stödet, är väl inte svårt att ge tillbaka?
När man känner igen sig i så himla många låtar som handlar om hur folk behandlar rapparen som rappar.

Man säger att man aldrig släpper någon.
Allting kan inte hålla förevigt. Ingenting håller förevigt.
Allting tar slut någongång.
Det finns inte bara ett sätt att zläppa, utan flera.
Beror på hur du behandlar den andre, eller den du älskar.
Alla måste få må dåligt.
Ingen kan alltid vara glad.
gäller det att finnas där även hur du själv än mår.


Självförtorende är hur man mår

Sen bara januari har jag förändrats som fan i ansiktet med smink och fixering. Alltså jag kunde inte visa mig själv utan smink för bara en månad sen, fast jag inte palla sminka mig så va ja ändå tvungen, fast ja lixom ba va hemma? För de va så jävla mycket som hände för jag trodde jag hade förlorat allt och allting var så himla komplicerat. Men de jag trodde att jag hade förlorat, hade jag tydligen vunnit. är så sjukt glad över det. för den personen betyder allt för mig. den personen är den jag älskar och det är min underbara pojkvän! ♥
Visst en del först sa dom att ja skulle satsa på honom, men sen när de komplicerade kom så vart dom lika osäkra som mig, och ärligt talat så kunde de inte hjälpa mig för dom hade samma frågor som jag. Sedan bevisade han, eller han bevisade inte men de blev som ett bevisande att de va mig han ville ha och verkligen gillade! ♥

~

~ Ta vara på dom du älskar, älskar är något som kommer från hjärtat, en känsla, inget ord, inget utan mening. mening utan mening är lika dant. ~

FRÅGESTUND

http://fylldagarmedliv.blogg.se/2011/april/fragestund-1.html

gå in och lämna gärna en fråga :)


RSS 2.0