never give up, keep fighting no matter what -

~

What are words if you don't really mean them when you say them


Natt inlägg

Känner mig så sjukt glad, jag vet inte varför. Mitt liv går så udnerbart bra. Jag vill inte skryta men jag är bara självsäker. När jag är med honom kan jag göra vad som helst, till och med han skakar på huvudet, ler och skrattar åt mig men ändå håller i min hand. Sjukt alltså! Den senaste tiden har bara rusat förbi, och jag har en känsla att jag är ifatt mig själv, äntligen har jag landat. 
Nu börjar jag om på nytt, från vadå? Nej det vet jag inte riktigt, men börjar bara om på nytt. Kanske från min sommar? Nej har ju direkt inte tänkt på den? Bara att jag kan skrattar riktigt gott åt den, åt verkligen allt som hände. Idag var det inryckning för militärsaken, men eftersom att jag har tvingat mig själv att plugga på lovet så gick inte det, åh. Saknar ju alla, alla var så jädrans underbara. 
Känns som att det kommer bli ett inlägg. Jag vet inte varför, jo för att tankarna bara går och skriver bara de ord som kommer rakt från hjärtat. Känner att jag även behöver detta lov för att vila upp mig inför skolan, efter lovet ska jag satsa ännu mer, har satsat sjukt mycket under terminen som gått, helt otroligt att jag klarat det! Ifall jag har klarat det då vet jag att jag kan klara mycket mera. Som min barndomsvän sa till mig under sommarlovet när vi var ute och sprang: "Alltid när vi närmar oss mot slutet, ger vi upp. För att vi tror att vi inte kan mer, men varför tar vi inte i mera den sista biten och visar allt vi har." Han sa något i den stilen, och de orden kan eka i mitt huvud ibland, när jag är påväg att ge upp eller liknande. När jag inte riktigt ger allt.

Haha! Jag älskar dig min fina vän och saknar dig enormt mycket.
Döda mig bara inte för bilderna. De är ju nästan snart fyra år sedan ♥

överansträngnings astma

Det är väldigt många som jag har mött, vänner och andra som inte vill träna pga deras överansträgnings astma. Jag har själv överansträgnigs astma och tycker det är skitjobbigt! Men ju mer jag tränar och står i, ju mindre känner jag av utav det. Eftersom att då blir det som att du tränar bort det och kroppen vänjer sig, en annan sak som jag också alltid ha börjat ha till hands så fprt jag idrottar eller tränar är en vattenflaska. Då blir du inte lika torr i munnen och det känns inte lika jobbigt när du andas. Det är en liten sak men ett stort verktyg, i alla fall för mig :)


pannkakor!

Nu är jag färdig sprungen, och färdig tränad! Gick ju ut och körde en jogging men höll inte länge, pga utav min jädra överansträgnings astma. Sjukt jobbigt, men så är det. Jag vet att jag inte är ensam om det, men tänkte ge er lite tips som har komplex över den. I alla fall. Nydushad och ny insmord med viktoria secret, måste beställa hem en body lotion, börjar ju ta slut. Sitter just nu i köket och ska göra pannkakor, eller kanske baka pannkakor som jag sa förut ;)


before you judge me, get to know me.

Godförmiddag, eller säger man så? Ligger och segar i sängen, har gjort det ganska länge. Så fint väder ute och inget att göra då passar ju det perfekt med att ta på sig joggingbyxorna, träningsbh och mjukis tröja för en liten springtur. Hur bra låter inte det? Först ska jag bara ut med hunden, så att han får göra sitt. Ska även få igång min laddare, märkte nyss att den har lagt av? Fast nu funkade den igen när jag stängde av mobilen. Så nu är det lugnt, haha!
Skulle även höras med min kära syster idag, vad har hänt med oss? Vi har inte setts på hur länge som helst, jag saknar henne otroligt mycket! Har än massa nuheter att dela med mig till henne. Hon betyder så sjukt mycket för mig! Finns ingen annan som kan ta hennes plats alltså. Det bara är så! ♥
Blev nästan en lång bibel om ingentin? Skönt att skriva av sig, och skönt att dela med sig, oavsett hur många eller vilka som läser så är det ändå skönt. Att vara tillbaka till rutinena. Uppdaterar när min hund har fått gjort sitt och jag har fått springa av mig och kanske köra lite på maskinen som heter road boat. Jussteja, nästa månad blir det gymkort, lätt. Förstår inte vad som menas med alla priser osv på hemsidan, så får dra in till friskis&svettis runt den 20 november.
Vi hörs

jag ska lyckas få den kroppen igen! Jag ska bygga upp den igen,
för det är då jag mår som bäst.
Gör det för att jag själv känner mig som ett slitmonster när jag inte håller igång med träning.
När jag kollar på bilder hur bra jag mådde fysiskt/psykiskt och hur fin jag var.
Jag är fortfarande fin, men inte lika fin på grund utav min kroppsform.
Inget komplex bara att jag mår bra utav att träna, och hålla igång.
Mår som bäst när jag är i toppform och vet att jag klarar av de jobbigaste övningarna!
Livet går ju ut på att leva sitt liv så att man själv mår som bäst.

Tryggheten

Jag har många gånger tänkt på vad trygghet är för något för mig. Jag har kommit på det i helgen. Trygghet för mig är när mana är med någon person som står än nära, när man vet att man är i tryggt förvar oavsett kön. Trygghet för mig handlar inte om upbackning och sånt vid bråk, utan om att känna kärlek från vänner, när man kan bjuda på sig själv oavsett vad. Det ger en styrka, gladhet och pepp. Ger dig bättre självförtroende och gör så att du inte blir lika tillbakadragen.
Testa det ifall du inte känner trygghet, umgås bara med de du litar på och gör bara det du vill utan att känna dig tvningad. Avstå från allt annat ett tag, så att du hittar dig till rätt spår, på rätt perrong.


true words

~ Att vinna en vän tar flera år, att mista en tar inte ens en minut ~

~ Gråt aldrig över en tjej/kille som sårar dig, bara lé och säg:
" tack för du ger micg chansen att hitta någon bättre än dig " ~




you make me happy

Det finns en där ute, en som kan få mig att lé, en som kan få mig att skratta. Han kan få mig att känna det där pirret, bara någon säger hans namn eller liknande. Jag visste vad lycka var, jag visste vad kärlek var, men jag hade glömt bort hur det känns att bli kär på riktigt. Jag är inte riktigt kär, men snart. Jag gillar honom verkligen, väldigt mycket. Varje stund jag är med honom får jag spring i bena. Efter att ha varit med honom är jag som att jag har tagit än massa droger, får en sån jädrans energi. Jag kommer inte att få träffa honom på en vecka, vilket är bra på ett sätt, för att då får vi vara ifrån varandra, lixom sakna varandra. Jag får mera tid för att hitta vart mina känslor är, jag vet att dom finns och jag vet att jag nästan är där, men för att leta efter hur mycket. Jag vet att det är så mycket att jag kommer sakna hans famn, hans kyssar och att få somna in brevid honom.

Jag gillar dig hur mycket som helst, det gör jag! Att allt har vuxit och gått så långsamt men fort. Att tiden bara har gått. Som kultur, det va där vi verkligen fick kontakten, och dagen efter när vi bara gick runt i stan. Från början för att jag skulle leta efter prao och du köpa wax. Då var det bara en sjukt bra vänskap. Vi stod varandra sjukt nära då och hade hur kul som helst. Är så glad att allting har utvecklats :)


you make me happy ♥

friends are there to make you smile

Blir så glad för alla mina vänner, de berättar och pratar om sina förhållanden, att de har hittat en ny. En ny som förgyller deras dagar och ger dem kärlek. Folk kan tycka att de är konstigt att jag än inte har fallit för någon och att jag borde vara avundsjuk, inte avundsjuk men liknande. Jag blir bara glad för mina vänner. Varför ska man vara avundsjuk på andra? Finns ingen mening med det. Jag är bara så glad och så stolt över dem, att det har fått någon de kan dela skratt och tårar. För de har funnits för mig, och varit så glada för min skull, då är det min tur att ge tillbaka!

Kom ihåg det, ifall du är avundsjuk, ta bort avundsjukan och bli glad för den personens skull istället. Vilken vän är du ifall du bara är avundsjuk på dina vänner?


Lycklig

Åh jag är så glad! Min storebror, han är väldigt betydelsefull för mig och han har de senaste åren bott i Kina, någonstans i Peking tror jag. De senaste dagarna har vi haft en super mail kontakt. Så sjukt skönt. Att få höra av någon som man inte sett på evigheter och sen helt plötsligt börjar maila. Nu är det kul att gå in på mailen. Det är kul att läsa varenda ord han har skrivit till mig, fast de kanske inte är världens roligaste de han berättar.
Eftersom att
Kina är ett land med diktatur kan han tyvärr inte läsa det här, men när han kommer hem nästa gång ska han få se, han ska få se allt jag har att visa.



sista dagen innan du åkte, kommer du ihåg?
Vi tog än massa fotografier som jag ville ha som minne.
Då tyckte jag att de var många, idag tycker jag att de är väldigt få.
Vi hade det mysigt, hur jag än hade behandlat dig under din vitsel hemma, höll du om mig.
Jag minns allt så väl.
Jag önskade att du kunde se mig, jag önskade att du kunde ha sett och varit med genom mina framsteg.
Jag saknar dig min bästa bror. Jag älskar dig ♥


pressens skapas redan från barndomen

Har ni tänkt på en grej? Ifall ni går in på BR, leklust eller någon annan leksaksaffär. Har ni då tänkt på hur det är uppdelat? Tjejerna har rosa och glada färger,
de har
smala barbies med stor bröst, smala ben, smalt ansikte de har smala bratz med stora bröst och mycket smink,  höga klckar, smala bem, smalt ansikte,
de har leksaks dockor som oftast är
vita och ifall det finns en brun är den helt konstigt gjord.
Tjejer har även dessa låtsaskök som bara de ska använda.
De har barbie Ken som bara består utav muskler. VARFÖR?

Ifall vi går till killarnas avdelning där är det Blått, svart och mörka färger med än massa krigs saker, och dinosaurier, sådan som anses som "killigt."

Är det då så konstigt att vi lever i den värld vi lever i? Att allting är uppdelat för tjejer och killar, att det finns dessa "tjej och kill färgerna" som man säger på dagis. Att de finns dessa "tjej och kill baciller."
Varför kan inte en kille leka med en docka? Han kommer ju också ha ett barn en vacker dag förhoppningsvis. Nej då ser det fel ut och är helt oacceptabelt. Ifall en kille leker med en
barbie Ken är det också fel, för att då anses det som att han leker med barbies. Jag menar han kommer ju också växa upp och bli en kille.
Om en tjej leker med dessa krigs saker är det ändå okej, men man tycker oftast det är fel.
En kille kan inte måla med rosa för att det är fel.
En tjej kan måla med blått och det är fint oavsett.

Hur kan vi tycka att det är svårt att dagens samhälle och dagens barn beter sig som de gör? Hur kan vi fortsätta såhär? Hur kan vi tillåta denna ideal som inte finns på riktigt? Varför ska vi ge barn en låtsas värld, istället för en riktig?


Våga vara viktig

Kom precis hem från min kära farmor och farfar, mysigt! Farmor fyllde ju år idag så hon fick en blomma och jag fick min födelsedagspresent så man kan säga att vi bytte ;)
Funderar på att åka till dom här någon gång i veckan, och hälsa på dom med en vän. Skulle vara riktigt mysigt alltså, får se hur det blir med den idén.


Igår var jag fullt upptagen i Bollnäs hela dagen med svenska kyrkans församling. En del saker var roligare än andra, så som det är i livet. Men Pär Johansson, som startade Glada hudik teatern var där och höll en föreläsning. Var jätte intressant att lyssna på med allt om uppdrag granskning och hur han startade teatern och hur han kom på idén. Fick ett ännu nyare perspektiv. Nu förstår jag varför jag fortsätter som konfa ledare, många gånger jag tänkt tanken att hoppa av, men eftersom att vi ledare får gå på så mycket kurser och sånt om att "växa" och "våga vara viktigt" och sådant, så får vi höra på än massa föreläsningar och få nya perspektiv på saker och ting.
Så nu har jag ännu mer i min vektygslåda till hjälp. Känns skönt, att kunna hjälpa folk på ett bättre sätt och lära sig nya saker hela tiden.

Våga vara viktig var gårdagens tema. Det stämmer in så sjukt! Du är viktig som du är, oavsett om du är vit, svart, hörselskadad, har ett handikapp, har cancer, har brännskador, tar mediciner, inte har något fel.
Det är dumt att kalla alla som inte har något utav det här "normala" för alla är ju ändå normala? Handikappade kan så mycket mer än vi tror. Det är ju så många som tror att det är barn, men låt de visa sina talanger så kan de också läsa, skriva, prata osv precis som vi. Ifall man är homsexuell eller bisexuell, är väl heller inget fel? Man blir kär i den man faller för, och man kan inte styra över sina känslor.
Tänk igenom dina fördomar innan du börjar döma, sätt dig själv i varje situation typ hur du skulle bli bemött ifall du hade något handikapp, eller var homo/bi sexuell.




Min respekt växte för folk som föddes med något handikapp, och det människor som skiljer sig från mängden.
Min respekt växte för det mobbade och de som känner sig utstötta, hur de ändå klarar av allt.
Min respekt växte för människor folk sätter fördomar för.
Min respekt växte framförallt åta Glada Hudik teatern!
Tänk igenom du också, så kanske din respekt kan växa för andra människor.


grymt

En grym blogg, som skriver om peppningar till livet och lite andra allmäna peppningar.
Tycker att ni ska göra ett klick in på länken och kika in! :-)

www.nattstad.se/sångfågel

Vad ska man klaga på?

Känner för att blogga just nu, har inte hållit igång så mycket. Jag och min blogg verkar gå i kuvor. Aja, man kan inte vara besatt utav någonting livet ut. Gäller att leva ut livet på bästa möjliga sätt. För mig är det genom att göra saker och ting precis som jag känner för, för stunden eftersom att det är för stunden jag lever för.
Apropå ingenting måste jag ta bort mitt nagellack, böjar bli fult och bortnötet och sådant, ush. Ser ju hur fult ut som helst?
Haha nu när jag har fyllt 16 har jg under dagen samlat club kort på än massa affärer, går knappt att räkna på fingrarna haha! Kommer inte ihåg vilka affärer det är, eftersom idag får man inget kort utan det är leg som gäller. Drygt men åandrasidan är det väl ändå ganska fiffigt, slipper man ha än massa kort trängas i plånkan.

Känner för lite te och sömn nu, så ska gå ut och göra mamma sällskap med lite kvällste och sen blir det natten för mig, skönt att kunna sova tidigt och sådär. Ännu skönare att det är första dagen på flera veckor som jag inte behöver plugga! Går inte att klaga, livet leker! :-)




My words


Jag har lärt mig en sak, eller en del men just att hur omogen/mogen man än är har det betydellse med sin bakgrund. Du kan aldrig själv råför för att du är lite omognare än alla andra, eller kanske inte i det stadiet där alla andra är. Men vad spelar det för roll? Du kanske får underkastelser för det, men du lär dig utav dina erfarenheter precis som de andra. Ni har bara varit med om olika upplevelser och händelser men för det kan ni vara hur lika som helst. Ni kan ha likadan humor, likadana åsikter osv. Sånadära småsaker som gör en stor skillnad i slutändan. Förhasta dig aldrig när det gäller att tycka och kommentera om andra människor. Lär känna människan ordentligt innan du börjar att döma! Tänk även på vad du säger, för det som är helt okänsligt för dig, kan vara jätte känsligt för en annan. Vi alla är olika, och det bara är så, för att vi ska kunna lära oss utav varandra.




Mina erfarenheter som jag lärde mig är mitt nu
Mina erfarenheter jag lär mig nu kommer vara mitt
Mina erfarenheter kommer göra min framtid med hjälp utav nuet och dåtiden


en del kan kalla det provocerande, men jag kallar det att skriva av mig.

Efter en dag med försäljning i Fyrispark med Kajsa, Benai, Anna, Mikael & Leniya så kände jag mig väldans välförtjänt utav min älskade chailatte som jag tog med Vicktor som var riktigt mysigt! Tänk att inte träffas på nästan ett år och ändå kunna sitta och snacka som om sist ni sågs var igår, härligt! Älskar sådant. Funderar på att lägga mig i sängen och sova. Skulle vara skönt. Att få sova ut, men min matte. Jag behöver verkligen plugga matte, men jag är för trött. Kan inte någon komma och göra den? Haha. I wish, I wish.

Så skönt att veta vart en del står, nu vet jag i alla fall att du står och att jag inte behöver lägga ner onödig tid för at försöka få och inbillda en kontakt som längre inte finns, vilket är lite synd, men min energi ska gå till något bättre. Behövde bara skriva ut det. Tack för alla stunder vi delat och tack för alla upplevelser, men nu är det slut på det. Jag tänker heller inte leka något som inte stämmer. Tack för att du visade mig det, jag uppskattar det faktiskt för då vet jag att det här är den sista energin jag slösar på dig i onödan :)

Kanske barnsligt, en del kan kalla det jag nyss skrev provocerande, men för mig var det bara att skriva av mig, och eftersom att det är min blogg där det är mina ord och mina åsikter som gäller så vet jag att jag skrev det för att bara få ur mig det sista. Som alla behöver. Iställt för att slå, dricka, deppa så är det tusen gånger bättre att skriva ut, behöver inte vara mycket. Kan vara lite, kan vara få ord likaså ett ord. Huvudsaken är att man får ut sig och skriver det som verkligen är sant, så att man inte ljuger för sig själv.

Funderar på att ta hål i öronen igen och börja med eye-liner?



jag har inte gjort något, men jag känner mig skyldig.

Åhhh, jag blir arg på mig själv. Nej inte arg. Men jag vet inte hur jag varken ska acceptera eller agera. Jag kommer alltid svika någon, och jag hatar att svika folk som står mig nära. Men ibland så blir det så. Jag måste gå efter egna känslor och egna tankar. Just nu hoppas jag, för att de skulle vara pricken över i:et! Att få som jag vill, och ni som tror att jag alltid får som jag vill osv, så nej. Absolut inte. Men jag har slutat klaga, folk kan tycka att jag är kräsen, men nej inte om du känner mig på riktigt. jag låter tiden gå så får jag se, men jag kan garantera att jag önskar att det blir så, förlåt ifall jag sviker dig. Men så är det. Jag vet inte hur jag har rört dig, men på något sätt har jag ändå berört dig. Ge mig bara lite tid, så ska jag fixa allt på bästa möjliga sätt, ge mig bara lite tid och ännu en gång förlåt! ♥


Hur jag än vrider och vänder det hittar jag ingen ursäkt om hur det kunnat blivit såhär.
De är inte mitt fel, för jag vet inte hur jag lyckas. De bara händer.


nothing to say

Allt faller nu, verkligen på plats, eller det håller på i alla fall. Känns så skönt. Efter allt vet jag vart jag står, jag vet vart jag har de flesta, och snart alla. Beroende på vad som sker. Jag borde sova nu, eftersom blir en tidig morgon imorgon också. Vill ju sova, sova ut. Men aja, med glatthumör och ett skönt gäng kan de inte bli bättre(!) får vi hoppas.


höst

Haft en riktigt underbar dag trots den kalla kylan. Hösten är verkligen här nu. De känner man. Fryser sjukt mycket fortfaranede, borde värma mig genom att krypa ner i min sköna säng. Får väl bli snart, ska ju trots allt upp och sälja kakor imorgon med några från klassen. Inte taggad, verkligen inte men blir nog antagligen det imrogon eftersom att det är ett vi är ett skönt gäng som ska sälja tillsammans! :-)
Efter försäljningen i Fyris park ska jag träffa
Vicktor åhh så saknade han är! Haha det märktes i alla fall att han slutade och när han slutade. I alla fall så vi ska ta en fika! Sen blir det väl hem och räkna i den förbaskade matte boken. Måste göra't så lika bra att få det gjort ;)



stor på orden, liten på jorden

Det måste ha gått bra för dig på provet eftersom att du inte ens kan stava till ESSÄ. Finns inget ord som heter essär och vill du ha ordet ESSÄ i plural så heter det ESSÄER. tack o hej

Svar: Haha(!) Det är min SO lärare som har sagt Essär prov till oss, och ja det gick faktiskt hur bra som helst på provet. :)

underbar födelsedag

Ingen bloggning på ett tag. Jag vet att den har varit dålig men har haft så mycket att göra! Igår pluggade jag häcken utav mig för att kunna skriva mitt essär prov som jag hade första lektionen idag, samt att jag blev firad igår utav pappa och Therese eftersom att jag fyller år idag!
Så under dagen har jag blivit grattad tusen gånger om även blivit påhoppad utav flera stycken. Blir så glad utav det, att så lite kan göra så mycket! Jag har verkligen de bästa vid min sida har jag märkt. Hur jag än tänkt och försökt se på hur allt egentligen är, så vet jag redan det nu och er älskar jag ♥

De gamla vännerna kommer tillbaka mer och mer, men de är de äkta som man kan göra så med! Oavsett bråk, tårar och skratt. De är verkligen något jag har insett att det verkligen stämmer. Även att jag själv måste våga lämna ännu mer gammalt bakom mig. För det är faktiskt mina fotspår jag ska gå!


Jag var den då. För ett år sedan. Idag är jag en ännu nyare människa
som ännu få känner till. Jag är glad. För allt jag hade då. Ingenting har jag idag.
Jag har andra saker, som betyder tusen gånger mer och är tusen gånger bättre.
Jag är förändrad jag är ny. Det här året är mitt, om ännu ett år ska jag känna samma
glädje över en ännu bättre föränding! ♥

godnatt

Sjukt att jag är sexton år nu, och att jag har spenderat hela kvällen på mitt essär prov till imorgon. Men nu äntligen blir det sömn. Skön ljuvlig sömn! Behövs verkligen.




japp

Godmorgon kära läsare, hur mår ni? Själv är jag grymt trött så jag ligger i sängen. Skönt! Fick sovmorgon idag till 09.20 fast jag gick upp halvsex eftersom att jag brukar ungefär gå upp två timmar innan bussen. Men idag fixade jag mig grymt snabbt så jag har varit klar i över 90 minuter snart, känns grymt ovärt. Skulle kunnat ha gått upp nu.




att vara spontan är nog det bästa som finns

" De bästa stunderna är de spontana."

Jag kan inget annat än att säga
att jag är en tusen procent spontan! Jag älskar att bara leva livet och göra spontan saker varje dag. Jag hatar när man ska sitta med en almenacka och planera, det värsta jag vet! För planerna blir inte som man tänkt sig, man råkar alltid dubbelboka, man sätter fel datum osv. Ni fattar min point va? Haha har märkt att jag blandar engelska och svenska rätt så mycket i vissa inlägg. Inget med saken att göra men var bara tuvngen? Haha! I alla fall, ifall du har tråkigt och de känns så normalt och tråkigt varför inte bara ringa någon och åka och fika, bio, shoppa, äta ute osv? Tusen gånger roligare och de förgyller verkligen dagen!




Typ som att jag bara köpte en helt ny toningsfärg och färgade håret.
Eller som att jag har olika stilar varje dag.
Eller som att jag måste vara med olika människor annars går det i överstyr.
Eller som att jag måste kunna hitta på någon, jag måste göra något varje dag.


Annars är inte jag, jag. Utan dedär så vet jag inte hur mitt liv skulle se ut? Ifall jag pratar med en människa i telefonen och båda har tråkigt, vi kan bara ha setts en gång eller hundra gånger så säger jag men okej vi möts på stan då. Eller jag är klar om två timmar då gör vi något. Jag är sån. Jag säger så och gör precis så. Sen att man har träffats en gång? Man vill ju alltid lära känna de personer man hälsar och snackar med, så vad gör det för något? Man måste ju kunna vara spontan för att få kontakt alltså socialt umgänge och jag är även tusen procent beroende utav socialt umgänge. Jag kommer bra överrens med vem som helst, jag kan ändra en helt negativ sak till värsta positiva saken.
Jag är sjukt stolt över att jag är så, och att jag har de egenskaperna. För att jag skulle inte klara mitt liv annars. Jag måste variera mig. Ifall jag kunde så skulle jag vara ute och resa just nu, vara runt om i världen och träffa nya människor, skapa nya kretsar. Den dagen kommer då jag har alla pengar, då jag har allt på plats och får leva mitt liv fullt ut med resemål och umgängs kretsar. Eller alltså utomlands och sånt. En utav mina mål är att lyckas jobba utomlands bara för att se hur det är. Lixom inte för att bli något eller få uppmärksamhet utan jag skulle bli nöjd ifall jag fick jobb som bartender, bara få se hur det livet är. Att komma till en ny stad, nya människor, ingen som du känner, nytt ställe, nytt jobb, ny grej, nya upplevelser. Ja ni fattar nog min poäng?


Ett sjukt bra exempel var som när jag och
Fredrik snackade i telefonen i lördags, jag har ingen aning om vad vi pratade om egentligen? Men det slutade med att jag sa men okej följ med på stan med mig(!) du ska ändå köpa ditt wax och jag leta efter min praoplats. Så blev det av typ två timmar senare? För att de tog så långt tid för mig, men det är en annan femma. Så var vi på stan hela dagen? Från tre till kanske tio? Bara hade det roligt. Vi var hungriga så var vi utanför Rififi, en resturang här i Uppsala så gick vi in och åt? Bara satt där i två timmar, och innan vi skulle dra hem så va ja sjukt sugen på en milkshacke. Precis när vi gick mot bussen var jag bara tvungen att köpa en, då vi gick till max och satt där ytterligare hur länge som helst. Haha. Men sån är jag och jag är så jävla glad över det!!! :D


att ta förgivet är som att ge en plågsam och långvarig missahandel

Här i livet har jag lärt mig att man aldrig ska ta någoting förgivet, det stämmer. Jag hatar folk som utnyttjar andra, det är det värsta jag vet!!! Eller jag kan inte hata någon men jag hatar det dom gör, det beteendet. Så sjukt nej, jag tål det bara inte. Vi ska ta hand om varandra, vi ska vara trygga tillsammans. Inte utnyttja, kriga, slåss och allt såntdära! Vi ska vara tacksamma över det vi har.

Över att du har en frisk mamma & pappa. För de finns de som har mist båda två.
Över att du har det hemmet du har. För det finns de som får sova ute på gatan och bo där
Över att du har rent vatten. För det finns de som får gå flera mil för att hitta en droppe vatten.
Över att du har den telefonen som du har. De finns de som inte ens kan skriva brev, för att det inte kan skriva.
Över att du har de kläder som du har. Det finns de som får gå i samma kläder varje dag i den varmaste hettan.

Vi är på tok för bortskämda. Vi klagar på allt vi har, visst vi klagar sjukt mycket på skolmaten (jag själv), de i min klass tror att jag är hur kräsen som helst, att jag bara äter 'finare' mat. Men nej så är det inte? Jag är emot skolmaten för att jag tycker att de kan laga tusen gånger bättre, eftersom att fängelset är tusen gånger bättre, lixom det är fel. De är inte utan bara det, utan jag lyckas alltid att få något i maten. Men jag har börjat äta ändå. För att jag behöver den energin. De finns de som inte får mat. De finns de som skulle döda för att få äta det jag precis ska äta. De finns de som äter skräp från sopptunnor, och jag menar ifall dessa kan äta från sopptunnor, kan väl jag åtminstone äta mat som jag har fått ett hårstrå i? Okej det är sjukt äckligt men det finns värre saker.

Ta vara på det du äger och har. För en dag finns det inte där. En dag kanske det försvinner, det vet du aldrig. Längta aldrig efter något, för hur du än längtar och kan ha en bild i huvudet vet du ändå inte hur det kommer bli. Varför ska vi längta till något längre fram när vi har nutiden att ta vara på? När vi ska ta vara på tiden, på det som står oss nära. Du ska kunna dö imorgon och veta att nu har jag gjort allt jag kunnat för stunden. Jag har visat min kärlek jag har visat allt! Så stolt ska du vara över dig själv för dina dagliga insatser. Men vi lever i en blindad värld tyvärr!




Oh boy vad jag lever just nu!

Ifall jag skulle beskriva mitt liv just nu för stunden så skulle den nog beskrivas såhär, fast utan sommar dåra;


Dance like you are the one

Gash vad jag älskar att träna. Jag märkte det idag när jag kollade på Kajsas dans! Lixom göra motions framför folk, som ser hur grymma ut som helst fast det är små enkla steg. Bara ge allt, bara göra hur skarpa rörelse som helst och samarbeta i takt med sitt team, hur underbart är inte det? Love it! Finns inga andra ord, så U N D E R B A R T! ♥




när de lutade mot sitt slut, började allt om igen

Min dag har varit jobbig men sjukt rolig! Jobbade sjukt bra på alla lektioner och sånt, kul när man hänger med i alla fall! Satt även och höll i Josef för att han inte skulle gå ut och in, haha! I alla fall sprang ett spår på idrotten, eller ja powerwalking/jogging med Kajsa, hon hade ont i knät och jag hade dåliga skor alltså hade jag sjukt ont i mina fötter och typ brännskavsår. Inte naijs alltså! Kom hem och åt och sånt, skulle på Kajsas dans som hon hade sagt började halvsex, så visst jag åker ner. Ser henne inte. Så går jag in i ett rum där hon skulle ha varit. Så är jag på deras kurs i typ en halvtimme? Så ringer hon så går jag ut och så, så då satt hon i bilen och var på väg, alltså menade hon halvsju till halvåtta. Men de gjorde ingenting jag väntade och kollade på hennes danskurs. Var extremt kul, men det är försent att anmäla sig! Får nog bli dessa zumba pass på gymmet, och känna mig helsvensk.. Kanske inte det jag vill men tills man kan söka in till en kurs i alla fall!!




Vilket gymnasium

Nu ska jag börja göra mig iordning för bussen, ta med gympakläder och sånt. Vad ska man ha gympa i? Har ingen aning om vad vi ska göra för något. Äsh det är väl bara att ta med  mjukisbyxor och en snygg tröja? Nej jag vet inte.
Vad brukar ni ha på er när ni ska idrotta i skolan?

Har nog matte idag, hoppas att den inte blir som igår. Då går jag ut från lektionen igen, haha! Fett psykande. Appropå psykande, vilket gymnasium är bäst att gå när man ska bli
psykolog? Är det Fyris eller Katte sam - beteendevetenskap eller Lundellska - psykiatri? Skulle vara grymt tacksam om svar.




Massa pusssar till er ♥

facelook




lite allt möjligt

Haha! Somnade klockan sju igår? Med datan brevid och massa saker i sängen, hur lyckas man? Vaknade någon gång runt halvtio och då fixade jag mig, somnade om lika snabbt som jag hade vaknat. Hahahahha, sen har jag lyckats ställt in världens deppigaste låt som alarm, så innan jag gick upp fick jag välja in en ny låt, men igår hade jag en annan låt? Konstigt.


Igår på SO:n så gick vi igenom SO provet, eller ja vi ska skriva en essär. Vilket betyder att du får välja mellan ett par påstående och skriva så mycket som du kan hemma och i skolan. Sen får du ta med dig alla dina anteckningar till provet och skriva av. Men då kom jag på att då kan man ju lägga lite extra jobb så att man skriver allt hemma, sen på fredag är det bara att skriva av. Min SO lärare stod bara och log för att  han tyckte att jag var smart som kom på den idén. Haha då kände jag mig smart :)




kaos dag

Nu är jag äntligen hemma efter en lång skoldag! Har rätt mycket plugg nu terminen innan nationella, eftersom att det är så sjukt mycket som man ska få in i hjärnan, men de kommer väl glida ut lika snabbt? Fast när jag väl sitter där framför mitt första nationella hoppas jag på att jag kommer vara riktigt pepp!
Hahah i skolan har vi matvärldar(
?) Sjukt löjligt, verkligen. De får hjälpa till att skura bord osv, så idag var det jonatans och josefs tur men efter matten så sa jonatan att han bjöd mig om jag följde med honom och åt på stan, självklart! Vem säger nej til gratis lunch ;) Haha allt för att slippa att vara matvärld, i allla fall nere på stan träffade jag saknade Alice så vi måste verkligen ta tag i dethär med att ses.

Men nu ska jag försöka få lite plugg överstökat. Måste i alla fall jobba med matten när Therese kommer hem. Mattelektionen spårade ju ur! Fick ingen hjälp alls eftersom att det var folk som kasta jackor, sudd, sparka på dörren i klassrummet, smällde i dörren, gick ut och in och ja det hela slutade med att jag gick ut och satte mig, men även där var det spring. Så märkte att min mobil var borta fick panik? hahaha! Så jag och
Charlie stod och ringde som två idioter efter den när det visade sig att jonatan hade den, då kände jag mig sjukt idiotförklarad. Haha!




beslutångest, eller kan man kalla det för de?

Nej nu blir det lite eller ja verkligen jallajalla för mig. Bussen går om tio minuter. Måste bestämma mig för min outfit, men har beslutångest, nej inte ångest bokstavligen men jag kan inte besluta hur jag ska ha den, hur jag ska ha linnet, ifall jag ska byta det eller inte och så vidare. Nej nu måste jag sätta fart här!!




facelook





mysig morgon = härlig dag!

Mysigt, har ätit frukost nu och så gjorde Therese mig sällskap för att hon tog sitt morgonkaffe så satt vi och snacka! Framförallt om hur många olika kulturer det verkligen finns och hur vi kan göra på våra musikcafén och så! Samt hru vi kan få in pengar lättare till Aushwitz. För vi vill ju dit på klassresa, så hoppas att det blir av!! :)





Daim kaffe

Godmorgon, har ni sovit bra? Själv lyckades jag få i mig fyra timmars sömn, kanske inte så lyckat men what ever! När jag väl hade somnat så sov jag ju som jag vet inte vad.
Håller på occh gör frukost nu, typ kaffe fast med daim smak, så jävla gott! Så nu är vattenkockaren klar och jag ska göra min crunchy tallrik!




Acceptera att det bara är så.

Ifall nu vi ska vara så exakta så fyller jag seton år om fyra dagar, lite mindre. Är ju född precis på tolvslaget, eller runt där någonstans mellan den sjunde och åttonde oktober. Ingen vet säkert när jag föddes, för barnmorskan som tog hand om mig och mamma, slutade dagen efter och det är bara hon som har mitt register där de skriver upp det. Ingen annan har hittat det. I alla fall, har ingenting med det här att göra. Känner bara för att skriva lite, inget särskilt bara att skriva av mig.

Efter min vår och min sommar så har jag förändrats, jag ser saker på ett nytt perspektiv och har en ny instinkt. Jag är inte den jag var längre. Kan ni snälla bara att acceptera det? Jag har förändrats, jag har blivit mognare, jag har vuxit upp och fortsätter växa mot samma linje. Jag är nöjd över hur långt jag har kommit här i livet. Det är jag. Jag har lärt mig så sjukt många fördelar som jag kommer bära med mig, men jag har även lärt mig utav en del nackdelar, mer eller mindre.

Min utvecklingskurva klagar folk på; att jag inte är jag, att jag har PMS hela tiden, att det är massa sånt. Men nej! Det är såhär jag funkar. Jag är inte arg, jag har inte blivit argare jag är bara så less på omogenheter och allt fjanteri. Ge upp bara, jag menar vad tjänar ni på att sitta och klaga på mig? Mår ni själva bättre då eller? Är det för att ni också vill få en bättre bild över livet? Varför kan ni inte acceptera att det är så? Eller är det för att ni inte gillar att se mig klara mig på egna ben? Så sjukt töntigt att sitta och klandra andra människor innan du känner den. Innan du vet dens bakgrund.

Så när jag har fyllt sexton, då sker det ännu större förändringar att jag ska ta emot ännu mindre skit. Ska ta emot ännu mer kärlek. Jag ska välja människor på rätt sätt, istället för på fel. För jag vet ju egentligen hur jag resonerar när jag väljer folk men jag ska låta bli det här "prova på" ett tag. Ska ligga lågt för att just nu ligger allt tid för mig, vilket jag kallar ensamtid. Så skönt. Så otroligt skönt!

Jag vet i alla fall att jag är tusen gånger starkare än er som behöver sitta och klaga på folk för att själva kunna må bra. Det är bara patetiskt. Klandra ner en annans liv för att själv kunna känna lite glädje för stunden. Nej sån skit tar jag inte emot, aldrig mer. Jag visar mig inte svag i dethär inlägget jag skriver bara ut att jag ber er en gång för alla; att acceptera att folk förändras här i världen. Alla gör det. Det finns ingen som inte gör det.



jag är inte den som ger upp i första taget

Modelljakten

Istället för att ladda ner en film eller något liknande mysigt så sitter jag och kollar på de tre nya programmen från modelljakten! Ska bli riktigt spännande och se när Uppsala kommer, ifall man ser mig eller inte? Haha!





skolfoto

Vilken dag! Vaknade upp med en Moa på golvet och en halvtimme efter det hör man en Leniya plinga på dörren, var ju precis ny kommen ut från dushen, så att jag öppnar ytterdörren i bara underkläder? Haha! Vi fixade oss, åt frukost och lyssnade på musik, hade det allmänt kul och mysigt! Måste göras om, älskar sånt. ♥

Väl i skolan så hade vi mentors halvtimme om våran klassresa vi ska göra i vår, och okej vi har vart vi vill åka, vi kan samla in pengar men våra mentorer är så sjukt dumma i huvudet att det vägrar typ se att de går framåt, utan väger allt negativ i det hela och verkar som om det inte vill att det ska gå framåt? Så då klagar 'klassföräldranas' barn på alla andra föräldrar?
Sjukt!


Hade skolfoto idag, gick nog hur bra som helst, blev nog riktigt nöjd! Fick ta tre kort, eller ja först tog vi massa bilder tills det blev en bra gruppbild och senså för skojsskull så tog vi en skojbild, fast det var bara jag & Leniya som gjorde till oss? Haha! Sen var det porträtt, blev nog sjukt bra! :)
Efter det hade vi NO och jag fick
VG på mitt NO prov, sjukt nöjd alltså! Så nu ska vi börja på något nytt, inget att oroa sig för, allt går ju ifall man vill? :)
Efter det var de kamratstödjana och elevrådsrepresentanternas tur för fotografering, och eftersom att jag är en utav elevrådrepresentanterna i min klass så det har varit väldigt mycket fotografering för mig!

Just nu sitter jag med Fanny och vi ska nog snart gå ut? Tror så, åh hon är helt besatt utav
wordfeud fan vad tomt det känns utan det, vilket liv egentligen, när man inte har något att göra eller liknande så kan man sitta och spela så fördröjer man tiden hur länge som helst!



Bild från imorse.


Bild ifrån elevråds fotot. Haha ser lite rolig ut måste jag ändå säga :)

de é chill mannen, de é chill!

Ska alldeles strax gå ut med min hund, just nu lyssnar jag på underbar musik! Musik är typ det bästa som finns, haha? Tränar på rolling in the deep och price tag, eftersom vi ska sjunga dom på vårat musikcafé i år, samt i love the way you lie. Intressant? Haha! I alla fall så väntar jag på mat också, är så sjukt sugen och hungrig, har ju stått och skalat äpplen i stora lass.







jag ser problemen som utmaningar

En del saker som vi människor lägger alldelse för mycket tid på är onödig energi, typ folk som drar ner dig, som får dig att känna dig dålig och sånt! Vi människor är för rädda för att släppa taget om någon vi har hållit kär för vi vet inte vad som kommer att hända utan den människan, men innerst inne så vet vi att vi skulle må tusen gånger bättre utan den och att vi skulle kunna spendera våran energi på saker och ting som är tusen gånger bättre. Vi är bara för rädda för att vi ska bli ensamma! Grejen är den att vi aldrig kan bli ensamma. För den enda människan du kan lita på är dig själv. Du kan inte lita på någon annan upp till tusen procent. Så det vi egetnligen är rädda för är att vi tror att vi inte kan leva utan den människan, men det kan vi. Vi kan leva utan vem som hest, allting handlar bara om viljan.
Jag menar vem vill släppa någon man har känt hela livet? Ingen.
Men vem vill ha den människan som drar onödig energi i onödan? Ingen.
Så bara för att den människan har betytt något, så kanske det inte är så längre, eftersom att allting ändras. Du också. De är därför vi ibland knappt kan känna igen oss själva hur vi var då, hur vi såg ut då. För att vi tar nya vägar, vi hittar nya spår att följa. Genom att ta dessa vägar och följa dessa spår så växer man isär med vissa, och det bara är så. Det är inget att bli ledsen eller deppa över. Eftersom de bästa finns där hela tiden. Men bara för att de bästa finns där, kan man inte ta det förgivet. Utan du måste kämpa för allt, oavsett vad, hela tiden. Du kommer inte undan med det. För här i livet gäller det att se alla problem som utmaninger alltså livet är en gåta som är för svår för att förstå sig på, precis som med matte, bara är att acceptera att det är så. Fortsätta med talen och bara räkna på, fast här i livet gäller det att fortsätta med utmaningen och fortsätta att gå. Du kan inte ge upp mitt i utmaningen, då förlorar du i fighten och jag tror att ingen vill vara en förlorare här i livet. Jag tror att alla vill räknas som en vinnare. Du kommer alltid vara en vinnare över dig själv ifall du ger dig an dessa utmaningar som kommer följa dig livet ut och vinna över dem. Då är du en stor segrare över dig själv!

Jag vet att jag är en vinnare över mig själv,
jag är en kämpe över mitt liv, 
jag kommer att ge mig an dessa utmaningar,
Ingen kan vinna över mig, jag kan bara besegra över andra.
Jag är en riktigt fighter som inte ger upp i första taget.
Tycker att ni också ska vara så, om inte, börja nu!
All kärlek till er ♥


skolfoto

Gash har skolfoto imorgon, ingen aning om outfit? Jag bryr mig så sjukt mycket om skolfotot, kanske överdrivet eftersom att alla ändå bara klagar och klagar över hur det ser ut. Vad de hade på sig, vilken min man gjorde och så vidare. Så i år har jag bestämt mig för att jag ska vara en utav de få som är riktigt nöjd över hur jag blev på skolfotot :)



saker & ting går bra nu

Åhh! Har haft det underbart hela helgen. I fredags blev det idolmys med mami, sen stack jag till Sävja och gick omkring med Love och Fredrik! Hur kul som helst. Haha vi gick i flera timmar typ? Mysigt! Sen kom jag hem och somnade på direkten, lovley!

Igår stack jag ner på stan med Fredrik igen, haha! Men han behövde wax och jag behövde en praoplats. Så fick en praoplats på Holmlunds sjukt naijs! De är ju sjukt trevliga där också. Haha egentligen så hade det typ fullt men hon kunde ta in en till, så jag blev super glad! :')
Vi gick vidare och jag träffade massa folk som;
Charlie, Julia, Dennis & Micke så det var chill! Aja vi gick och köpte hans wax och senså gick vi bara omkring? Ingen utav oss ville hem så vi gick till massor utav delar av staden som vi inte kände igen oss i. Haha? Men sen blev vi hungriga och åt på Rififi så sjukt gott och prisvärt lixom spaghetti och bolonese för 79:- och man får hur mycket som helst också! De är även fräsht och mysigt. Så vi satt där i typ två timmar kanske? För att jag äter så sjukt segt. Haha!

Så idag är det en riktigt chill söndag. Har inte fixat mig och kommer inte göra det heller. Vilar mest upp mig inför morgondagen. Då det är en ny skolvecka med nya tag! Är så grymt taggad eftersom att jag ska eventuellt på Rimbo marknad, då det kanske blir en sväng förbi farmor & farfar! ♥ 
Dagen efter fyller jag
hela 16 bast så sjukt taggad och sen bär det av till fina morfar för Strägnes marknad. ♥ Då jag även ska träffa jacob eftersom hans tjej bor i Strägnes. Så det kommer bli en kanon vecka för mig!! :)





RSS 2.0