Kärlek

Kärlek,kärlek. vad menas med ordet kärlek? att bara älska någon, haha neeeeej! man kan älska någon, men de bhöver inte vara kärlek, all kärlek handlar om älska. men ordet kärlek går lixom inte ut på 'jag älskar dig' utan såå mycket mer. tillit och tilltro är nog det viktigaste som finns inom kärlek, att man kan lita på personen och den personen kan lita på den, och att det verkligen är äkta. men hur vet man om det är äkta? jo de märker man, man känner sig speciell och man kan säga allt mellan himmel och jord, sex ska kunna få vänta i miljontals år. Man ska få vara med andra, man ska få ha sin mobil ifred, man ska inte kolla den andres sms hela tiden, för då litar man ju inte? Alla som playar, vet inte vad dom vill själva, är helt jävla osäkra. det är ingen bra anledning men för dom är det de. Dom dära som går runt o knullar hela tiden, samma anledning där. men ingen ursäkt..dom personerna är så jävla sänkta själva, att dom tar ut det på annat sätt.
om du är med din tjej eller din kille, du ska få kunna vara glad, ledsen & arg. du ska kunna se ut som ett jävla troll, som om du inte borstat håret på dagar eller har gått i samma kläder och allt sånt, du ska kunna ha kläder du vill, du ska kunna se ut hur du vill , fjortis, emo, punkar yea you name it utan några problem.
Om du inte kan det, så äre absolut inte äkta. om du har distans förhållande, är det extra svårt. då blir det att man måste tänka alltihopa dubbelt så mycket, och hur ska du veta om han träffar andra, eller vad han gör? va inte för överbeskydande hon/han har också ett liv. Våga tro på han/hon, om du inte gör det, skit it och lev vidare. du kan inte fastna för en i årr. utan du måste gå vidare. kärlek är nog den största sorgen, det hör lixom till.



Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Petter – Längesen

Sebastian Krantz – Ta tag i situationen

några bra låtar som ändå är sorgsna men man blir ändå pepp av dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0