never give up, keep fighting no matter what -

you catched me when I falled for you

Haha känner mig riktigt lyckad. Var ju meningen att jag skulle plugga.. Skrev en mening om inte ens det? Blev för trött för att dagen har inte varit min dag, inte någonstans. Ringde min fina pojkvän men samtalet bröts och efter det så har jag bara legat och tänkt på hur tomt det är utan honom, har ju varit med honom i alla varje kväll i typ prick en vecka nu. Fatta va underbart? :-D 
Haha, jag är inte fast, jag älskar honom och kan klara mig själv men de känns bara så jädrans tomt, funderar på att ta och fixa mina jädrans naglar? Skulle nog ta och vara något :-)
Blev sjukt sugen på att äta middag ute, speciellt på UNICO! Där jag åt i söndags, mums säger jag bara! Var inte heller dyrt 119:- för två kycklingspett och än massa potatis i ugn!! Gotttigott! Jag och älsklingen ska äta där någon dag och kom på det nu att vi kanske kunde äta där, men kanske lite sent? Haha vi får se :-)
Jag och mikael

Första advent



say what?

Åkte hem efter skolan, eller mjaee var bara tvungen och vänta på stan i en timme för att få min hemnyckel tillbaka, tog bussen hem och satte mig vid datorn. Har haft en sån sjuk dålig dag, blir alltid så när jag försover mig, vet inte riktigt varför?
På bussen klev det på två killar, vad kan dem ha varit? nio-tio år, och dem stod med sina touch mobiler och snackade facebook, saaay what!? Nej men det var min tanke, gulligt men ändå så jäkla bortskämda barn det finns nu förtiden.
Fast just nu ska jag ta tag i mitt kär plugg och fixa in bilder från första advent ;-)

jadu

Sitter just nu med min underbar kille i sängen och ska göra min engelska presentation, haha absolut inte en bra början, var så sjukt taggad, eller inte sjukt men var beredd på att sitta och jobba med den, men nepp blev bråk istället. Lyckat? Så nu måste jag ladda ner powerpoint och allt de där till min dator, bläää! 
I alla fall, slutade runt tjugo i fyra, åkte med moa hem till henne och hos henne åt vi, städade och lite sånt. 
Nu är jag äntligen klar med min PowerPoint tack vare min älskling :-D ♥
Aja ska väl äta nu, har inte ätit tidigare pga bråket med pappa, höhö


I love u, jag älskar dig,

Älskling, ifall du ser det här vilket du säkert kommer att göra. Så snälla läs rad för rad, ord för ord och varenda mening fullt ut. För allt jag skriver nu är bara tillägnat till dig och är rakt från mitt hjärta.

Allting började den dagen, den dagen du fick mitt fel skickade sms. Jag kan berätta den historien om och om igen för att jag kommer ihåg allt så väl. Ifall vi aldrig hade möts i Stenhagen kyrkan dendära dagen då det var alla hjärtan dag 09 och du aldrig hade smsat mig, så hade det där smset inte kommit till dig. Då kanske det hade kommit rätt, eller att jag inte hade skickat något alls, vem vet? 
Jag är så glad över det. Vi fick en riktigt bra kontakt enda från början. Det var helt sjukt hur bra vi kom överrens. Vi blev så jäkla tighta och varje diskussion vi hade, hade vi kul. Men de tog ändå lite tid innan vi såg till att ses igen. Det var både på kultur och dagen efter, då vi började vara med varandra. på kultur fick vi direkt inte så mycket kontakt eftersom att det blev så kortvarigt men redan då visade du att du hade fått en grymt bra uppfattning och jag ville inte gå för fort så jag låtsasdes som om jag aldrig kände din arm bakom ryggen. Jag låtsades som om du hade den vid din sida för att inte gå alldeles för fort fram. 
Dagen efter åkte vi ner på stan, du för att köpa wax och jag för att leta efter prao. Ingen utav oss ville åka hem så vi gick runt, runt, runt. Upp och ner för varje gata. Där vi inte alls kände igen oss. Vi gick och åt på Rififi. Vi pratade om än massa saker. Även gångerna efter den gången byggde vi upp något, mer och mer för varje gång. Det utvecklades båda vi ville ta det försiktigt. Vi ville inte bli svikna. Vi gjorde saker tillsammans, var med vänner, helt enkelt vi hade kul. Jag älskar dig något så enormt mycket!! Vi gick ut med det den
22 november 2011 fast det egentligen var innan. Men det var då vi var säkra. 
Jag älskar dig, jag älskar oss för att hur ofta vi än ses, hur lite vi än ses så gör det ingenting vi har det bra ändå. Vi är inte beroende utav varandra, fast vi är det ändå. Vi ger varandra frihet. Vi ger varandra möjligheter till att vara med andra, vi är öppna inför varandra. Ifall någon såg oss så skulle dem säkert tro att vi är dumma i huvudet och inte har ett rätt i skallen för att vi kan spåra ut. Vi kan även prata om vad som helst när som helst. De är det som är så himla skönt! 
Jag är så himla avslappnad med dig, jag är så trygg. Jag vet inte hur jag ska beskriva. Det är första gången jag inte kan beskriva för någon hur jag känner. Jag hittar inga ord förutom att det är helt annorlunda. Har aldrig varit med om något liknanade vilket är hur bra som helst. Jag önskade att jag kunde förklara men jag kan inte. Bara att den tiden vi har ägnat åt och med varandra har varit helt underbar! 
Jag älskar att ligga brevid dig, jag älskar att somna in och vakna utav dina kyssar. De är det bästa jag vet. Vi kan lämna alla våra saker hos varndra och hämta dem efter veckor. De är det jag har letat efter. Att ha någon som dig, vi kan betala för varandra utan att tjaffsa om pengar eller bråka om vem som ska betala. Jag känner mig så mycket äldre när jag är med dig. När jag har dig vid min sida, har jag det livet jag vill ha och den jag vill vara. 
Du förgyller mina dagar så enormt, och all din kärlek som du ger, hoppas jag verkligen att du känner att du får tillbaka utav mig. Att du får tillbaka det du ger. Jag vill inte förlora dig, inte än i alla fall. Jag är säker på att vi ger varandra det vi behöver och att vi älskar varandra fullt ut. Vi lever tillsammans, och inte för varandra. Vi kommer så bra överrens och är så lika fast ändå olika. 
Jag önskade att jag kunde beskriva bättre men just nu går det inte. Eftersom jag inte vet hur jag ska beskriva. Jag vet inte hur jag ska skriva. Jag hoppas att det jag har skrivit är något du kommer ihåg, och är något som ger dig en underbar känsla! 
Jag älskar dig min underbar pojkvän, du är bara min likaså är jag bara din ♥



Guess what!? I am back!! :-D

Åh vad glad jag blir för era fina kommentarer!! ♥

Till och börja med har jag helt enkelt inte haft tid, vet inte hur det har blivit så? Men har varit rätt så mycket med killen min och lagt tiden åt mina vänner och sådant! Lixom gjort något med mitt liv. Haha varför jag fick för mig att blogga just nu är för att jag ringde min kille som satt på lektionen, fast han svarade ändå, aww hur gulligt? Hur som helst så kollade han ändå på min blogg, och tyckte att det var skit tråkigt, eller ja att det inte var roligt alls för att jag inte hade uppdaterat. Då tyckte han att jag skulle slänga in ett blogginlägg nu. 
Men har NO just nu ska skriva om stjärnor som ska helst vara klart skrivet på måndag, och imorgon har jag eventuellt en engelska presentation, FML.

Ska nog vara med moppemoa efter skolan, sen kommer älsklingen hem till mig för att hjälpa mig med engelska. Hihi han är helt underbar! Haha vi har sovit över hos varandra hela helgen samt igår och det förvånar mig inte ifall han sover hos mig ikväll. Men samtidigt så ägnar jag tid åt mina vänner, för han ger mig inga hinder. Vi nöjer oss med att bara vi får somna in till varandra så är vi nöjda. 

Igår var det första advent, var riktigt mysigt. Hade en konfirmations inskrivning, gick väl ändå rätt så bra. Vi lyckades få ner hela gänget ner i källaren och där försökte vi bryta isen, eller ja spänningen men hoppas att vi lyckades lite i alla fall :-) Var även på Chris Medina när han spelade på forumtorget här i Uppsala. Var mysigt, med älskling, Natta, Julia, Jasmine och Maxi, fast han gick innan Chris började, menmen.

Gammal bild på mig och Jack

crazzzyy

Ojoj verkligen dåligt uppdaterat utav mig, då ställer jag alltid frågan varför? Som vanligt finner jag aldrig något riktigt bra svar, att jag inte haft tillräckligt med tid osv. Har knappt suttit vid en dator på cirkus en vecka. Just nu väntar jag på honom har inte fått träffat han sen i torsdags typ, tror jag! I alla fall saknar honom så sjukt mycket att det inte finns! ♥
Dagen idag har väl varit lite halvt crazy, jag har varit helt crazy och spårat ut totalt, men alla har såna dagar? Har knappt haft något tålamod idag heller, sjukt. Har även varit typ ett bråk, haha så sjukt onödigt men irriterande, okej inget att ta upp här.


vem är du? Vem är jag levande... badibadoobadibadoo, yeaaah!

åhåhåhåh. Jag känner mig helt störd. Sitter och gör än massvis med konstiga ljud. Vill bara slänga mig och sova. Men det är mat på G och han kanske kommer snart för att slagga här. Ah man kan alltid hoppas!! :D I så fall när han kommer, kommer vi nog lägga oss o sängen och soooooooooooooooooova. Både jag och han behöver det efter denna vecka, eller ja dessa dagar. Okej han behöver ha mest sömn men då kan jag ligga och hålla om honom och se på honom när han sover, wieee. Haha han kommer även få se den mongade sidan utav mig när jag är som tröttast fast piggast. Känns som ett välidgt ovärt inläägg det här men vi kör på det.


bikramyoga

Är så taggad! HAr ju tjatat om gymkort osv, det vet ni ju? Men om bikramyoga faller mig mera in i smaken ska jag önska mig ett tio klippskort eller vad det var dem hade. Det är nyöppnat här i uppsala och alla som bor i det område har fått ett prova på erbjudande med en vän i två veckor. Vilket min syrra har fått, och ska ta med mig som vännen. Vi ska köra vårat första pass på måndag.
Bikramyoga är 90 minuters pass yoga i 40 graders värme och det tar på varje muskel och led i hela kroppen, är otroligt dyrt ett årskort obegränsat ligger på närmare tiotusen svenska kronor. Jag skulle kunna betala det ifall jag hade dem pengarna eftersom att det är otroligt bra och du blir vig, du får kondition, du blir smidig och det tar på hela kroppen. Hur naijs låter inte det?


ja, det är så svettigt. Men inte ett undra på när de är 90 min i 40 graders värme :)

Titta vad jag hitta


Ifall ni inte ser vad det står i mitten så står det:
"Ni varken så eller hörde mig och mina skrik."
Sorgligt men så löd sanningen.
Hittade detta kollage i Picasa nyss

jag tipsar


julklappar

Nu är det ju så att det ungefär är endast en månad kvar till julafton, kan ni förstå? De kan i alla fall inte jag. Jag har inte köpt en enda julklapp i år, och måste snåla så sjukt mycket. Har ni börja köpt några än? Eller har ni glömt bort det helt och hållet som mig? Jag menar första snön har ju än inte kommit, förra året vid denna tid var det helt vitt på alla gator och torg.


För nästan precis ett år sen

morsning korsning

Ännu en dag då man vaknade sent, inte så konstig när man somnade runt tre snåret? Funderar på att ta en liten tupplur, haha. Ska träffa Kajsa runt kvartöver två eftersom att hon behöver ha kakpengarna. Får även äntligen träffa honom idag, vi får se vad vi ska hitta på. Tror inte att vi kommer göra så mycket eftersom att båda är så grymt slitna.


Nu är det bara att hålla tummarna!

Sitter jsut nu och håller på mett projekt som nog kommer gå ganska bra när allt sitter. Gäller bara att vara igång med det så mycket som möjligt så att det blir klart snart samt att jag har med mig det överallt. Så det går ännu snabbare, måste ha de på mailen oavsett vad. Så får inte glömma det. Vill itne säga något än, eftersom att det bara är en början. Början på en hjälpande hand till alla er där ute :)


words


~ When someone walk out your life, let them
They are just making room for someone better to walk in ~

Vad lever vi i för värld?

Har ställt mig i kö nu i uppsalahem. Känns skönt att ha fått det gjort, äntligen. Har även skickat in mina syn papper till dit de skulle. Så nu är det bara att vänta på körkort tillståndet, kan inget annat än att längtaaa. Ska bli så jäkla kul med att köra bil. Jag säger bara en sak, akta er på vägarna. ;-)
Kollade nyss på Kalla fakta. Förstår inte en del dagisfröknar, går och kollar posten när man har barn ute och är den enda fröken ute på gården. Vet inte ens om jag vågar att mina barn ska gå på dagis? Flera barn har ju dött och nästan skadats för livet. Jag menar vad gör fröknarna under deras tjänster? Varför låter inte kommunen att anställa fler fröknar så vi slipper alla olyckor. 
Sammasak med att alla dagisbarn har sämst skydd att de inte alls har samma plikt och regler som vi oss äldre? Varför? De är ju bara sjukt, de är våra minsta och våran framtid. Bara för att det kostar för mycket pengar enligt kommunen, men kostar inte alla skador nästan mer som sker?



Känns skönt att i alla fall stå i kö i uppsalahem, eftersom
att man kan få vänta i flera år på en lägenhet.


Jag är kär i barn, jag tycker att de är de bästa som finns. 
Kan inte förstå hur dagis kan vara så underskattat i kommunenas ögon.
Kan heller inte förstå att det är över 6000 dagisbarn/år utsätts för akutfall


grattis


when you see the darkness learn to see all the sunshines

Sitter här nu och försöker få upp ett videoinlägg men de vill ju inte fungera, eller jo men så sjukt segt. En procent i minuten, jag lovar. Fick ett sms för ungefär en halvtimme sen utav honom och jag kunde inte sluta lé. De bästa av allt är att imorgon kommer han hem. Hoppas jag. För att då får jag vara i hans famn hur mycket jag vill och visa honom hur mycket jag har saknat honom. 
Ångrar nu lite att jag inte åkte på militärkursen, eftersom att jag trodde att den var länge. Eller det var det som pappa sa till mig men den slutade idag. Blev lite ledsen och fick ångerkänslor när jag såg att den var avklarad idag. Får tänka positivt att jag kan några stycken utantill ur min NO bok. Lovade ju igår att inte skriva mera om det.
Fast gör så ni också, när det är något negativt som väger över det positiva, så tänk mera på det positiva från olika synvinklar hur bra det positiva är på alla sätt som du kan komma på. För att det hjälper inte att sitta och ångra, eftersom att det kommer fler chanser och fler situationer.


Bjuder på en bild på mig & Mikael.

lycka gånger tusen

Okej nu förstår jag varför min mail blev hackad, just min och just idag. Eftersom att livet inte kan vara bra, och det kan aldrig vara dåligt utan där det finns lycka, finns det även sorg eller ilska. Min helg kommer bli så himla underbar. Jag kommer somna in till honom igen och natten efter det kommer jag ligga brevid min underbara vän Clara och prata som små 6-åringar med småskratt och lite sådant prat. Kommer bli hur mysigt som helst! Är super glad just nu eftersom att Clara bor på hem.

finns inga ord hur mycket som jag älskar dig min fina och underbara bästa vän ♥

Innan jag drog


say hallo!

Tänkte kila ner nu till coopen eller icamaxi vi får se vad det blir, tänkte köpa något braigt i present till pappa och en försenad till Therese. Kanske blir en mcchicken@donken också. Vi får se. Haha är grymt äckligt på donken men deras Mcchicken in my heart alltså! 
Min design och header kommer också att fixas utav http://fannywikstrm.blogg.se/. Kika in och kolla på hennes fina deigener hon gör alltså! Och hon fick väldigt fria händer utav mig. 
Nej nu måste jag kila ifall jag ska hinna klart med allt, eller ja. Kommer säkert få en hel del beslutångest inne på affären, har ju så jädrans svårt att bestämma mig över en hel del grejer, har ni också det? Eller är jag ensam om det, som det svarta fåret och den fula ankungen? Nej jag skojade bara.


-.-

ÅHHHHHHHH!!!!! BLIR SÅ ARG. VILKET LIV HAR MÄNNISKOR? SIITA OCH LOGGA IN PÅ ANDRAS MAIL OCH FACEBOOK KONTON. SNACKA OM ARG JAG BLIR. EFTERSOM ATT JAG HADE VIKTIGA SAKER PÅ MAILEN SOM KANSKE ÄR BORTA IFALL JAG INTE GETT LAGPOM MYCKET INFO SOM KRÄVS FÖR ATT ÅTERSTÄLLA -.-'

Nej, nu ska jag ta min käraste NO bok och läsa på. Återkommer när jag har lugnat ner mig och blivit lugn och sansad med lite harmoni. Nej men ja.

stone sour

Haha, en dag för länge sen när jag hade tråkigt tog jag alla vänners spellistor på facebook och la in i min egna. När jag lyssnar igenom min lista som har 3658 tracks och tar en vecka att lyssna igenom. För varje dag hittar jag alltid en ny låt som gör mig så berörd och som jag inte alls visste att jag hade. Förstås om det är en dålig låt, raderar jag den på direkten. Jag kan hittils ha raderat över hundra låtar.


I took me upp on my own


Ett "tand inlägg"

Är jag den enda? Eller borstar ni också tänderna i evigheter? Eller jag gör det när jag orkar rättare sagt. Då borstar jag tills det gnisslar. Tar även sånhhär plackevers eller vad det heter för att motstå tandsten. Tandsten är inget vidare att slipa bort, gör on som f*n. Vet inte hur dethär lyckades bli ett "tand inlägg." Haha!


morning

Nu har jag ätit frukost, och skurat alla rum samt vikt än massa tvätt. Tänkte hoppa in i en dush snart, och börja fixa mig skulle vara så skönt. Jag är grymt törstig också, kanske ska gå och dricka lite vatten?  Ja, jag gör så, ska gå och fixa lite vatten och ta en dush! 



För att kunna, måste du vilja. För att vilja, måste du kunna

Jag vill kunna sova utan längtan och saknad.
Jag vill få bort alla tårar från min kind.
Jag vet inte varför de rinne.
Känner mig skyldig till något jag inte gjort.
Jag vill inte bort, vill ha mer tid, tid till vänner och familj.
Jag är rädd, för att mista dig.
För har ett par ord att säga till dig.

Jag har inte gjort något, jag känner mig inte skyldig. Jag känner en stor längtan och en stor rädsla. Är jag för rädd för att påbörja något nytt? För rädd för att gå in i kärleken och våga älska, och våga att bli älskad? Jag tror att det är så faktiskt. Varför ska jag vara rädd när jag litar på dig? De borde ju gå. De ska gå. De måste gå. Är det något i hjärnan som sitter där inne och trycker? Jag kan nog tänka mig att du har samma problem, det kan jag faktiskt. Med tanke på alla fina ord som du har sagt till mig. Jag uppskattar dig verkligen, och jag bara längtar, längtar. Det är en dag kvar nu. Vi kommer att hålla ut det vet jag. Jag gillar dig nå så enormt mycket och vill absolut inte förlora dig. Spelar ingen roll om det är som vän eller pojkvän för att ändå på något sätt är jag beredd, med mer tid. Är jag beredd att satsa på ett förhållande med dig. Alltså jag är beredd för att utveckla, men ändå offra vår vänskap. Vilket jag själv tycker är stort, trots att jag känner så som jag känner.
Jag vet att det kommer att ordna sig, för allt ordnar sig. Allt har en mening så det ordnar sig så som det är menat att de ska ordna sig till. Hur det ordnar sig till får vi bara vänta och se för att vi kan inte bestämma vad som ska häna utan låta tiden sköta sitt.





godnatt

Nu säger jag och min blogg godnatt. Vi ska sova inför imorgondagen, då måste vi verkligen vara pigga och alerta när det är städning och släkt som står på schemat, eller vad säger ni? På kvällen tror jag även att jag drar till Angelica igen, hon ville det och jag vill också det. Måste även fixa mina naglar imorgon, eller ja fila de iallafall.

Godnatt så hörs vi imorgon. 
Funderar på att ha en liknande make-up imorgon som jag hade idag, eller "idag" eftersom att klockan är över tolvslaget. Blev bara sugen på att göra något annorlunda och tyckte att det var snyggt också :)

oförberedd bild

halvklar pose bild

Tävling

http://www.bluebox.se/fars_dag.asp

Tävlar om farsdagpresent, spännande! Är ju den 13 november, då passar det ju perfekt att ha vunnit ett litet paket åt far sin, det är han väl värd. Eller vad tycker ni? Klicka på länken och välj en produkt som du skulle vilja vinna till din pappa.
Lycka till! :)

chillout

Ligger just nu helt sängklar och kollar på värsta pojkvänsakademin. Hur vissa kan bete sig? Och hur vissa kan stanna för osäkerhet, helt sjukt. Om jag ska vara ärlig. Varför kollar jag då ifall jag tycker det? Jo för att jag älskar framsteg, att se någon gör framsteg med egen vilja, eftersom de vill vara kvar trots bråk osv.
Hemma hos Angelica var det trevligt som vanligt, helt underbart att se henne och hennes mamma. De två förtjänar verkligen bästa livet, håller tummarna för de nu! Verkligen! De är så jädrans underbar.


städat förfullt :D

Äntligen städat hela rummet klart, och dammsugit lägenheten klart. Lixom de basics inför imorgon. Sitter och chillar med musik. Rätt så skönt faktsikt. Frågade nyss Angelica ifall hon ville hitta på något, så vi får se. Hon är med sin kille men kanske går ändå. Kom på att imorgon fyller min käre far 45 år! ♥
Nej nu drar jag till angelica.
Hörs


rummet

Nu blir det storstädning för mitt rum, för imorgon kommer nästan hela tjocka (lilla) släkten hit och vi ska fira mig, pappa och therese, tre flugor i en smäll. Haha nejdå. Men vi alla har fyllt år, eller pappa fyller år imorgon. Så nu ska jag ta tag med mitt rum med hög musik, hur naijs låter inte det? Även imorgon väntar en stor städdag med skurning, tvättning och dammsugning. Kände att jag skrev allt helt i oordning nyss, haha! Who cares?




Hösten

Kom nyss på att det är första november 2011. Helt sjukt, hur fort tiden går. Snart är det jul och nyår igen. Lite småmysigt är det ju trots allt. Speciellt när man har någon som sprider kärlek runomkring än. Tycker att det är härligt att promenera gata upp och gata ner hand i hand när det kallnar ute. Komma in och lägga sig i soffan eller sängen och värma varandra. Tycker att det är så sjukt underbart, vet inte varför just hösten. Tycker även att hösten är rejält deppig, gråa moln och svarta eftermiddag, vem blir pepp på att vara vaken då? Försig livet blir ju vad man gör det till, fast ändå. Haha!


om du vill så kan du :D

Lyckades läsa hela boken, sjukt stolt över mig själv. Förstod ännu mera nu när jag lästa, andra gången. Får läsa igen och sen skriva allt som är viktigt, lixom plocka från styckena, ett sjukt bra pluggtips. :D
Okej ska inte skriva mycket om plugget, för att det är inte roligt att läsa om läxor osv. Bäddade ner mig i sängen och känner mig helt slö. Orkar typ ingenting? Så jädrans trött. Om två dagar kommer han hem, så sjukt glad! Kommer krama sönder honom :) 
Chillar med musik ihopp om att inte somna, Frida ligger brevid mig och läser hon också. Tror att hon pluggar på till sitt traktorkörkort. Jag själv förstår inte riktigt såntdära.


plugg med frida

Kom hem för en stund sen, vi åkte ner och köpte ett frimärke, gick runt och letade efter en postlåda. Haha, ingen av oss visste inte vart de låg? Fast vi båda hade sett dem på storatorget så tillslut hittade vi. Borde ha sett sjukt kul ut när vi sstod och såg helt förvirrade ut. Tog bussen till Vimplegatan för att gå till svenskbilvård. Vi kom helt fel och virrade oss mitt i boländerna. Gick framåt och tillbaka, gata ner och gata upp. Tillslut hittade vi och det gick väl bra Frida gav numret till dem så att de kan höra av sig ifall de behöver hjälp. Haha, vi tog bussen till stan för att vi inte orkade gå. Just nu sitter jag här med musik och ska läsa lite i NO boken.


18-årsfest

Wiiieee vi har kanske värsta bästa planen inför Fridas 18-årsdag, woopppawoopa. Eller ja inför den helgen, snacka om att de ev kommer bli galet bra, och stökigt och ja helt j*vla crazzzzyyyyyy :D

Nu drar vi och gör Uppsala osäkert


fixxaaa

Nej nu ska jag fixa mig så blir det en sväng till stan sen, såg på tempraturen att det var närmare 12 grader ute, sjukt naijs! Vill bara ha sommar, fatta vad skönt? I alla fall, måste köpa än massa kläder, men har inte alls pengar, åhåhå jobbigt läge. Haha. Nej men ska försöka att få timanställning på holmlunds efteråt att jag har praoat där. Skulle vara så sjukt jädrans naijs alltså! Nej nu ska jag fixa mig från sliten tjej till en normal tjej. Haha okej jag är normal, men till att inte vara sliten ;)


Måste ta tag i saker och ting

Nu är jag vaken, eller har varit det i snart två timmar. Sitter i hallen och känner mig sliten med Frida. Normala vi är som sitter i hallen och snackar? Haha! Roligt liv, nu plingade det på dörren. Var en telefon nisse som skulle fixa telefonerna eftersom de bara brusar och absolut inte fungerar. Problemet tog ungefär två minuter att återgärda, var bara fel sladd tydligen.
Under dagen vet jag inte vad som händer, funderar att åka ner på stan och fixa till min praoplats. Såsom åka in och få koder osv, skulle ju få det. Behöver även frimärken för att posta min synkoll till trafikstyrelsen. Måste göra det idag. Kanske ändå blir en tur ner på stan med Frida eftersom hon ska till svenskbilvård och försöka fixa timanställning.

Frida
Måste ta tag i rummet
sliten tjej

sovgott

Ni ligger säkert i era sängar och sover hur gott som helst medan andra är och festar loss och räknar med än sån jädrans bakfulla imorgon. Passar jag på att skriva sista inlägget för natten och ska alldeles strax fixa mig inför den sköna sängen. Får tänka att han ligger och håller om mig. *Ler* 
Nej nu säger jag godnatt, eller kan man verkligen säga så? Eftersom att det redan är natt, så jag säger sovgott. Låter det bättre? Nej jag vet inte, men jag säger sovgott så länge och än massa pussar på er.

Jag tänker på honom, med ett starkt leénde


Chris Medina <3





.

video på G

I am who I am


RSS 2.0