never give up, keep fighting no matter what -

jag = lärare = ?

Haha var typ klar med allting på engelskan så fick gå runt och hjälpa massa folk, samtidigt som jag hhjälpte otilia med hennes presentation hjälpte jag Josef att läsa, tro mig det gick strålande båda jobbade sjukt bra och jag hjälpte båda två när de bhövde hjälp. haha! Någon kanske ska bli lärare? Nej. ush. Nej. Räcker med att jag redan ska praoa som lärare. Det ska faktiskt bli grymt kul. Hahaha!


olivia, riktigt myys igår. Förlåt om jag lät otrevlig/arg men blev sååå sjukt stressad honey ♥

Nu säger jag godnat.. på riktigt!

okej, nu på riktigt så säger jag verkligen godnatt! Har ju ens inte tvättat bort sminket? uahligan! Eller säger man så? Haha älskar gamla uttryck, de låter så roliga! haha. Imorn har jag idrott och estet dans, fan vad kul! Senså inte nog med det, så är det Åre träff, snacka om att man är taggad dit? haha. fan vad kuuul!!!! :)))))) Ja, jag är lite övertaggad kanske? Eller går det? Nej. Allting går om man vill, och jag vet att vi vill ha kul och då kommer det bli jävligt kul. haha! oufh. nej fan nu måste jag börja fixa mig innan jag blir helt snurrig och börjar prata i natt mössan.

~ blond och brunögd, du kommer bli farlig när du blir äldre ~

Inte förrens nu jag verkligen fattar vad du menade varje dag du sa det till mig, fine jag var liten och var ett barn, men trodde aldrig att jag någonsin skulle få lixom se vad du menade med det. Trodde det var typ bara något som lixom kunde hända, eller ja, som du trodde kunde hända, men nu inser jag hur du menar och varför du sa det.


så gulliga people det finns!

awwwh, tänkte, äsh jag slänger upp ett godnatt inlägg, men nej då såg jag en ur gullig kommentar, alltså verkligen ur gullig:
Amanda om flummdag:
Asså, älska dig o din blogg! Går in på den typ 5-6 ggr per dag, du är så söt!
svar: Awh ! Tack så himla mycket, hihi. Gud vad glad jag blit. haha! Du är också söt, alla är söta :) ♥

Fick ju även ett samtal från Kim för någon timme sen, där han bara undrade hur jag mådde, alltså snacka om gulliga people det finns? Såna vill vi bara ha mera utav och är glad att det bara är såna som jag känner/umgås med ♥


ja fin bild, hmm vaför finns det för få urgukkiga människor?

du, vet inte hur känslorna kommer.

Börjar bli dax för sängen från mitt håll. Fan. Bild läxan kvar. Skit också! Har dubbel läxor. Åh fan,fan,fan,fan. smart jag är, jag kan ju göra dom nu medans jag skriver? :D hihi *hämtar greijerna* Sådär nu har jag allt, men har ett papper i skolan oppps! hihi. Går ändå tror jag hihi :)


flummdag

okej haha. först tänkte jag 'fan vilken dålig dag'. Hittade inte nycklarna, bussen var försenad + så åkte den bara förbi? Andra bussen kom efter fem minuter, kom typ tjugo minuter försent. När jag väl är i klassrummet så typ får jag värsta flumm atacken och är flumm hela dagen. haha! Älskar såna dagar, tyder på att jag mår grymt bra! Eller grymt? Toppen bra. Nej, jag mår bäst! Så ja, ingen fattade typ vad det var med mig? Inte jag själv. Förutom att jag njöt över allt för jag skratta ju bort minst halva lektiionerna :) Så förlåt till speciellt benai och min klass som fått stå ut med mig idag, förmodligen några dagar till, haha ♥


Snart klar

nästan klar med min toalett. hihi! Lixom dammsugit och torkat av lite greijer. snyggt det kommer bli alltså! Mamma är även på G så när hon har kommit hem blir det antagligen någon form av mat och efter det kraft till engelska greijsorna och bilden? Åh fan. Varför måste man ha läxor? Bara onödigt. Seriöst :o


städning

Höjer volymen och pumpar ut så att det ska höras långt ut samtidigt som jag gör det absolut roligaste jobbet som nog finns, eller inte, städar & pluggar. yesbox. Ska ju göra toaletten där nere till min så nu ska den bli min egna let's go to städa så att det ser bra och fint ut där nere, samt plocka undan lite i garderoben och på mitt rum och ah sen plugga. Hihi. :)


dag 19 ~ min klädstil




trekvarts tröjja - gina  Jacka - bikbok  Shorts - venne  Strumpbyxor - venne  kuvert väska m axelband - knivsta marknad


Några gamla outfits som jag bara tog för att visa :)

Jag själv tycker jag inte har någon speciell klädstil, utan ajg köper det som jag tycker är skönt och helst lite annorlundare för vill lixom visa mitt jag. Självklart att om något är skönt men direkt inte det snyggaste så tar jag på mig det i allafall. Greijen är den att jag leker mig fram med speciellt toppar, eller ja tröjor, kan vara allt från med smycken till skärp till ett par andra byxor. Så det är bara att leta sig fram!
Senså stilen hur jag är kan nog väldigt många fatta som fjortis, för att jag vill sprida glad och flumm energi så jag är mig själv till tusen, och därifrån uppfattar väldigt många att jag är en fjortis. vilket jag påstår att jag absolut inte är. För den perioden har redan varit och jag ser verkligen en stor skillnad från då till nu :) Så stå upp för er själva och våga sticka ut från mängden ♥

lite tid

Tänkte göra ett inlägg nu fast jag egentligen inte har tid, allt för er, right? ;) Jaja. Kom precis hem från skolan. ush hatar måndagar slutar ju fyra varannan måndag. Har massa greijs i skolan som ska fixas som typ, bild läxor, engleska presentation, engelska jobb. senså måste jag städa. ouuufh!


hade lite tråkigt imorse innan skolan så jaaaa .

Vadå jag dör för bilden? Så sjukt fint ärl...

mms_img53134 (MMS)

Vadå jag dör för bilden? Så sjukt fint ärligt talat. Lixom klev av bussen som vanligt och så tittar jag upp. Åh så fint hihi! :-)


Dagens facelook






gaaaahhh

shieeet bussen går typ snart? ah måste skynda mig lite nu, lixom sätta lite fart. haha! Nej men olivia sov ju här, fan vad svårt de var att kunna sova? ;o Men somna gjorde jag iallafall. Fick nybakade scones och o'boy till frukost, tack mami ♥


Godnatt sötnosar

Ska ta bot sminket och lite greijer nu så ah. Är ju skola imorn och sånt. nej ush palla. Jaja sånt är livet. Är extremt trött så typ somnar här. naijsbaijs att olivia ska sleepa over here :) nejnu ska jag fixa mig innan jag babblar än massa goja här!

Sovså gott sötnosar och dream sweet :) hihi! Ni alla är lika mycket värdefulla, ingen annan är lika unik som just du är. Alla är bra på något, inklusiv du. Så ta vara på dig själv, i vilka motvindar som med vindar. Klara det! Gå med huvudet högt och visa att ingen kan krossa ner dig. Allting går bara du vill, bara du vågar.


dag 18 ~ Vad jag lyssnar på för musik

Alltså jani, min musiksmak är väldigt blandat. Lyssnar på allt som är bra i mina öron, eller ja allt som jag tycker är bra. Så ja, allt från hiphop, rnb till lugn och chill musik

till alla som har spotify tess

Där har ni min spotify lista, där jag lägger ihop alla låtar jag gillar och ah helt enkelt lyssnar på

suneshines

Sitter med olivia och väntar på maten här , ja. Blv inge solarium för det var typ stängt eller nånting, fattade inte riktigt. Men ah åkte till henne och hämtade lite greijs, hon ska ju sleepa over here, naijsbaijs :)

Mamma har precis behandlat mig så det är naijs. Känns mycket bättre nu faktiskt i hela kroppen dessutom. wiie! Men nu ska vi typ äta, ah.


känner ju direkt mig inte världens fräshastee efter massa oljor och greijs

bussen

nu måste vi typ springa till bussen,är ju söndag så mobilbloggar säkert där borta. pusshej :)


jag & olivia


video inlägg :)

Video inlägg är på g :)

svar på kommentarer

Frida om varför gillar jag dig?:
Är det han på bilden du gillar?



Svar: nej det är min barndoms polare på den bilden som bor i Eskilstuna, så det är inte han :)

Dagens facelook




jävla streckning!

Jävlaaa streckning, kan fan gå och dö! Streckte ju benet på träningen går ju som en gammal tant. Ush inte kul. nejmen här ska den behandlas, ska fan i mej kunna träna på torsdag, and that is :)

Har förövrigt precis dushat och fixat mig, ska bara fixa håret liet enkelt snygg och snabbt, sen beger vi oss till stan för att sol, oke inte riktigt min greij att sola men man kan alltid prova på, right? Aja. Det blir som det blir med det.




crazy girls

träning

sha, as dålig uppdatering, hann inte blogga imorse pga träningen. Så ja, jag kom precis hem och om två helger ska jag till tierp och träffa sööta kim :) Sitter nu med olivia och ska hoppa in i dushen, senså blire bäl typ stan och sola solarium :')



ah sexia vi är, ingen är direkt fixad. men puss

godnatt suneshines

oj shiet, mina ögon går i kors i vilken sekund som helst, plus så har jag träning typ tolv. så jag måste upp tio typ? leta fram kläder och sånt, jaja. Godnatt sötisar ♥


livet är underbart !

Shieet vad livet är underbart alltså. Känner mig så sjukt glad och bra, helt enkelt bästa. Alltså har världens självförtroende och jagvetinte vad. Åh mår bara så grymt bra. Jag vet inte varför behöver jag inte veta heller, för huvudsaken är att jag verkligen mår bra och bara lever livet. Kanske för att jag rör på mig och har greijer inplanerat dag in och dag ut? :) Njut av livet när ni äntligen har chansen. Utnyttja den till tuseeen ! :)


KILL TEMA ~ påmminelse till mig själv :)

KILL TEMA PÅ TRÄNINGEN, KOM IHÅG ATT TA STOR TSHIRT, SÄTTA HÅRET I EN BULLE OCH TA MJUKISAR.

lilla kära sophie!

Var ju hos sophie, ah fråga mig inte vad vi gjorde vi gjorde typ allt och inget? Ah senså tog jag 00 bussen hem, alltså tolv bussen hem. fan var i tunneln under tåg rälsen, hade typ precis kommit uppför trapporna så ser jag bussen komma, och kutar allt jag har totalt i önödan eftersm de va typ värsta kön. Fick damp på mig själv då. Men ja jag hann ju hem iallafall :)


jag just nu

dag 17 ~ min mobil



bild från google

Har en sony ericsson xperia x10 mini. Kan rekommendra den beronde på vad man vill ha för mobil, ville ha en utan touch och utan abonnemang, men nej så får jag en med abonemanf och touch. Aja man ska inte klaga, har ju en mobil i allafall :)

Shaaaa

Sitter hos Sophie nu, vi ska väl äta snart antar jag? Sen ska jag färga hennes hår i typ benor, eller ja utväxten och sen hela håret normalt. Ja imorn är det ju träning. Annars skulle jag kanske ha följt med Sophie på ferre men greijen är den är typ i bjk, utanför stan och sista bussen går ju halvtvå. Sen ska jag ju upp och träna imorn. Så ja.

ge mej sommar

Är med sophie och ska köpa hårfärg. Haha ...

mms_img70723 (MMS)

Är med sophie och ska köpa hårfärg. Haha vi fråga en snubbe som jobbar här om råd, eller rättare sagt jag ;-) så kunde han typ inget så hämta han en helt random tjej ? Haha.


sophie!

Drar till sophie snart när bussen går. haha. Ska färga hennes hår, naijsbaijs. Ska väl fixa mig och sånt nurå! fan folk kommer ju tro att ja ska på fest, men jaja :)


killen jag gillar dig

du jag gillar dig riktigt grymt mycket alltså. Är det rätt tidpunkt att falla nu, jag menar jag har knappt tid, inte du heller. Kanske meningen att jag bara ska vänta ut? Nej jag vet inte. Bara att jag gillar dig jävligt mycket. Känslor växer mer och mer när ja ser dig eller snackar med dig. Pallar inte förstöra vårat vänskaps band som är så jävla starkt. så hellre chansar jag senare och försöker behålla dig som vänskap så länge. bara det att jag gillar dig ♥


Dagens outfit



linne - h&m, byxor - gina, smycken - h&m, usa & gotland

Dagens facelook




bästa hund ägarna!

Jag och mamma måste nog vara världens bästa hundägare för att vi har tålamod med en männsika eller ah nu en hund. Lixom min syrras hund har varit oppfostrad i mer än snart ett halvår och ag och mamma på bara två dagar har vi lyckats få bort allt dominanta. så han går fot, han drar inte. Han lyder, han smiter inte. Om han smiter kommer han på inkallningen. snacka om duktig hund och duktiga hundägare, right? :)


göd för middag!

Haha, ibland är jag lite random. Nej men jag gick upp typ halvnio och åt frukost. Städade lite i hallen och senså gick jag och la mig igen? haha! Så väckte mamma mig igen, så borstade jag hundarna och dusha. Så har vi även bestämt att jag ska få den toan där nere för mig själv. Fan va naijsbaijs! :)



varför gillar jag dig?

Dammsög ju hela huset, åkte ner på stan och träffa sophie, men fick vänta på henne sjukt länge senså hitta vi greijs på h&m, naijsbaijs. Drog till ica city för att köpa hårfärg, men nej fanns inte i hennes färg så drar vi därfriån, går tillbaka till ica city för att köpa godis?haha! Maxi drog, jag & sophie drog till genomfarten. okej gillar inte det stället men verkar nog börja gilla det . ush. ah iallfall där var dennis och massa folk. Så det är jävla hälsande och kramande när nån ny kommer eller går, ah kul med socialt umgänge. Jag och sophie drog hem till henne så kom Michelle så käkade vi mat. så drog dom på ferre och jag hem eftersom en viss emanuel ska komma imorn trorja. annars skulle jag följt med Michelle och sophie på ferren. Inte för att ja dricker men som en kulig greij :)


ahhh lilla emanuel pööjken där hörni ! :) ♥

skitsnack

Egentligen varför ska man bry sig om skitsnack? Eller ens ta åt sig, eller ens sitta och snacka skit om en annan? Bara det tyder på att man bryr sig så jävla mycket om personen? Varför bry sig om någon tycker du är ful, om du är falsk, om du är taskig. Lixom lev ditt liv och skit i skitsnacket, både att lyssna på det och snacka om det själv. Så grymt onödig tid att lägga tid på. Man har väl bättre tid än att snacka skit?



dag 16 ~ favorit bok



Två böcker som jag själv läst och båda är baserad på verkliga händelser, kan grymt rekommendera dem. Bilderna är tagna från google

Jani, favorit bok. Är ju ingen person som läser böcker i vanliga fall men jag gillar nog mest böcker som är baserad på verkligheten eller såna som som liknar verkligheten.


spotify

Hahaha! Jag har suttit och kopierat in än massa listor i min spotify lista, snacka om att jag har bästa listan nu alltså! hhi :)

tess

ja. jag gillar dig

Kom hem för kanske en timme sen, chillar lite nu och väntar på mamma senså trorja att ja sticker ner på stan om någon är där and hanging. haha nejdå. men något toligt blir det iallfall. kan jag garantera, lixom palla sitte hemma en fredag kväll när man verkligen är pepp på att hänga ute och chilla.


bara för att ja gillar denhär bilden

Chillar med lanya och benai på biblioteket...

mms_img65145 (MMS)

Chillar med lanya och benai på biblioteket medans khonaw springer runt och letar en bok på kurdiska till deras kurdiska. Haha. Skönt för mig har ju väskan som väger tusen ton så vilar upp mig :-)


Har precis haft kör och ska öva upp mina l...

mms_img70049 (MMS)

Har precis haft kör och ska öva upp mina ljusa stämmor. Har annars en bra röst enligt musik läraren. Hon är sjukt duktig :-)


Kören & dans!

Wieeh ska börja i skolkören och på estet dans efter idrotten, grymt naijsbaijs ju? :) Ser grymt fram emot det, både träna upp rösten ev lära mig spela gitarr, och dansa bättre. Åh det är så kul. Jag brinner ju för det ♥
Jag verkligen beundrar de människor som kom på att man kunde dansa och den som kom på att sjunga :)


Nathalie Sverin ♥

engelska

har engelska, och damp på lärar'n. För ja hon är sjuk i huvudet, men iallfall. Haha alla ser ut som nördar eftersom alla sitter med datorer och hörlurar. Haha! Åh lunch snart. Fick ju hår i maten igår. Men ska tvinga i mig och få ännu mer kväljningar. Ja välkomna till våran skola angående maten. Fine det är skit äckligt men vad ska man göra när man typ dör av hunger? Jag pallar inte betala massa matpengar som skolan egentligen ska betala för att bli mätt. För att försöka göra de så oäckligt som möjligt så tänker jag på alla barn i afrika och sånt. Ush.


I really, really miss you sister

Haha ja fin bild på våran no lärare och je...

mms_img30867 (MMS)

Haha ja fin bild på våran no lärare och jeopardy . Ja vi kör jeopardy på no.n för att lära oss


bussen

shaaa, bussen går typ om nio minuter. pusshej.


En dagens outfit från igår i skolan. Blev ...

mms_img46654 (MMS)

En dagens outfit från igår i skolan. Blev lite konstig för ingen förstår sig riktigt på min mobil kamera knapp.


du. jag gillar dig

Jani en ny dag, som betyder snart helg. Så kör ni med mig, vi satsar allin, okej? Sen ikväll så chillar vi me vänner/festar/ute. Ah det ni brukar göra, okej? Håll ut det är bara några timmar kvar i skolan men vi klarar det om vi firar sen. :)

Shiet igår var ju första gången ja träna på typ tusen år? Så körde jag kullebyttor baklänges och framåt utan mattor, så ja jag har landat lite konstigt och nu har jag världens verk i nacken. ush!


dagens facelook




suneshines!

Alltså igår, jag kan lova er att det var sämsta uppdateringen. Varför? Jo för att jag slutade typ tjugo i fyra, träffa moa på stan, käka och köpte frukt+vatten. Tvungen att ta bussen te brantan för träning, träna 5-8 kom hem halvnio, åt, städade lite. Senså ja så packade jag lite grejs till idag.


dag 15 ~ favorit film




Några filmer jag rekomenderar iallfall! Okej man kan väl säga att jag gillar romantiska och drama/komedi. Bilderna är från google.

Alltså svårt val. Greijen är den jag är direkt lixom ingen film människa som typ alla andra i min familj, värsta proo på filmer och skit. Så lixom alltså ingen aning, sen jag kollar ju på filmer som jag bara tycker är bra, fine det finns filmer som är bättre än andra men de filmer jag kan se om&om igen är nog mina favorit filmer

du snurrar i min värld

Börja närma sig att klä på sig ytter kläderna och pallra sig ner mot den kära bussen som ja oftast är försenad. Åh jag är superglad. Ska använda min varma nya skinnjjacka. Jag lovar ni får de på bild sen. :)


dagens facelook




Wihoo!

Alltså jag är sjukt duktig enligt mig själv, hihi! Jag gick upp när klockan ringde, eller först låg jag och streckte på mig och sånt, rota fram kläder, och ah sminka mig, gick upp och gjorde smoothie så det räckte till två glas :)
Känner mig verkligen grymt freesh och att jag mår bra inom mig, asso i kroppen också. Så det kan inte bli bättre. Btw, jag hoppas att nin sov lika bra som mig! ♥
För att jag sov som en riktig prinsessa, nej men skönt sov jag. Sötingar idag äre ju somsagt var träning efter skolan så jag kommer nog inte kunna uppdatera så himla mycket. Puss på er.


sleep vell

Godnatt sötisar. bara på att hoppas på att skönhetssömnen kommer i natt, right :) även till er ♥ Jätte kram till er och godnatt. Glöm inte att ta bort sminket bara, sliter ut huden och ögonfransarna :)

ushhh

Okej om ja ska erkänna själv dessa två dagar har jag känt mig så sliten att det inte finns, fine har hänt en hel del både men iallfall. Så jag tänkte typ köra allin imorn på att vara så fresssh som möjligt, eller ja känna mig själv så fressh som möjligt. Typ dricka smoothie te frukost, gå upp i tid, fixa mig så att ja känner mig fan va fin ja är sen använda min nya bbruna skinn jacka :)
Även ta dagens outfit, men greijen är den att min käraaaa spegel inte ens är ur förpackningen än? För att pappa inte har gjort det. För jag kan inte packa upp typ en två meters spegel som är värsta tung och fin själv? haha. Så ja det är fakitskt hans fel but i still love you :) ♥
Jajussteja jag får ju inte glömma att morgonblogga. Så ska ni ba shieet vad energi hon delar med sig, så ska jag också vara. Vilken bra start på dagen. Skämt åtsido. Men ja! Det är så jag menar med att jag själv vill känna mig fressh. Lixom glad, på bra humör osv. But alla har sina bad days för att kunna få energi, right? ;)


oufh ge mig bara vår/sommar. Gah där gick vi lixom fortfarande i skolan och de va så jävla underbart varmt. Ge mig det nu också :) ♥

Dag 14 ~ vad är kärlek för mig

Kärlek för mig kan vara till vad som helst; en polare, ett djur, en låt, en brud/snubbe. Ja vad som helst. Kärlek för mig är mer att man blir glad hela tiden fast ändå så är det stöttande. Kärleken i sig är så mycket mer än vad vi tror. Kärlek handlar om respekt, tillit och tilltro. Utan de tre, är det kört. Ibland när det inte funkar med en polare, eller sin brud/snubbe så kanske det är bäst att lixom 'göra slut.' Sen det finns ju alltid greijer som får än att gråta i kärlek som; saknad, sorg, lycka. Greijen är den att allting inte alltid är en dans på rosor. Ingenting är egentligen inte alltid end dans på rosor.



~ Jag vill tacka alla mina fina underbara vänner som har hjälpt mig vid alla slags möjliga tillfällen. Lixom stöttar alltid, oavsett vad. Ni betyder grymt mycket för mig och utan er, skulle jag aldrig nog kunna bli den jag är idag för så mycket tips&råd ni ger mig. så lixom ni gör mig. Jag älskar er så grymt enormt mycket. ♥ ~

~ Även ett stort tack till min familj. Som kämpar dag ut och dag in för mig, oavsett vad och har alltid gjort. Så enormt stolt över er. Så enromt tacksam att ni finns. Jag älskar er otroligt mycket ♥ ~

~ Stort tack till ni som går inte och kikar på min blogg, hur glad som helst över det, lixom känns som ah en helt otrolig känsla och jag vill bara fortsätta och fortsätta, men allt handlar om tid också. Ni är sjukt underbara, helt obeskrivliga. Verkligen kärlek till er. ♥ ~

dagens facelook





körde en lätt easy sminkning med bara mascara för hann inte. (:

shiet. dålig uppdatering

Yeah right, skit dålig uppdatering. i´m sorry for that! Enda sen jag kom hem så har jag typ chillat och pluggat, pluggat och pluggat igen. Tror jag är ikapp i matten? Sen har jag gjort svenska. Senså skulle jag plugga mer till svenska eftersom vi har nå förhör. Nej då ska man ju ta med sig fel bok hem, aja var ju sjuk när vi fick reda på det så det är fine ändå :)

I promise you att det kommer mera uppdatering bara jag som har latat mig från att inte göra det. Även så tycker jag att tiden bara rinner iväg. Hur mycket man än vill det. Bara hoppas på det bästa, För att jag gillar dig verkligen.




shaow mjaow

har engelska just nu. Har faktsikt varit en riktigt grymt chill skoldag faktiskt! Grymt naijsbaijs. Alltså inatt hände det en del greijer och så ja. eller det var inte i natt utan igår kväll men det påverkade min natt. Fast tog en bok och läste så kunde ju sova då, men värt var det ♥

Typ massa plugg när ja kommer hem känns det som! Snacka om att det snart är februari, lixom fort det gått? :o Ah sjukt vad fort allting har gått, bara jag som tycker de?

Även grymt synd att jag inte har några bilder på denna dator. Är ju skoldatan, eller ja 'bloggdatan.'


Sitter och har svenska. Grymt kul faktiskt...

mms_img32271 (MMS)

Sitter och har svenska. Grymt kul faktiskt snackar om svordomar haha. Grymt kul


Godmorgon!

Sha sitter och har SO just nu, typ kart undervisning? Ja har typ aldrig haft det förut men det går riktigt bra faktiskt :)

Igår hitta ja en skit fin skinn jacka som är fodrad. Alltså 148:- det kunde ja absolut inte mot stå, så jag var bara tvungen. Okej nu har jag fyra vår jackor och behöver ha ett bar boats. Så ja.

Btw du tjejen. Jag finns fullt ut för dig gumman. Jag lovar och svär. Om det blir värre så finns jag till tusen. Bara ringa om det behlvs eller säga åt mig att åka ner. skiter i om det är typ 50 mil. jag älskar dig! ♥



en bild jag gjorde för tusen år sen i paint. haha men kärlek till er! ♥

trött ja är - skoja inte

Shiiiettgoood vad jag är trött! Så ja det blir sängen nu utan tvekan alltså! Ni får sova så gått och drömma så sött mina kära läsare, wieh. puss på er ♥

dag 13 ~ min/a förebild/er

Jag har direkt inga förebilder eller nånting sånt. Jag hade när jag var liten typ idoler och sånt. När jag verkligen inser om det är någon speciell jag ser upp till så är det absolut min syster! Sen är det såklart familjen och alla fina vänner. Greijen är den att jag även typ lixom kan se upp till en som sticker ut från mängden som lixom vågar vara sig själv. ♥


ren o fresssh

Okej kom hem vid halvåtta kanske så har jag badat och dushat i en timme grymt skönt. Åh älskar ju sånt! Aja dagen var grym. Tänkte äh palla idrott är ju förkyld, men nixpix jag körde fullt ut. Mötte linn på stan vi snacka och simon typ såg mig och hälsa men ja såg inte han? haha. Så åt vi typ på kebab house ah åkte te löten, träffa alice. Senså satt vi i kyrkan och snacka om 'ledarskap' typ hur de kan förbättras osånt. Jag, natta & linn stanna kvar efter ett tag. Fan vad jag älskar er tjejor. Riktigt mycket alltså! ♥


en bild från italien. älskar er

Haha skönt ja och simon sitter ben på ben ...

mms_img73047 (MMS)

Haha skönt ja och simon sitter ben på ben över varandra. Haha okej lät konstigt men först har han sitt ben sen ja mitt sen han sitt sen ja mitt, ah ni kanske fattar bättre nu ? Har no nu snackar om hjärnan. Visste ni att man fick borra i hjärnan förut ? Haha sjukt.


engelska yaa knoow

Sitter och har B-språks engeleksa gör typ en presentation om cheerleading eller rättare sagt förbreder mig för ett. Taggad eftersom jag har valt ämne själv så ja :) Pratade ju med en sötis inatt typ hela natten. Nu märker jag tröttheten haha! Aja fick ju lite sömn men samtalet var värt ♥


min tränare och han som håller upp henne går i hennes lag :)

Ush fan vad äcklig ja känner mig, inte alls freeesh, alltså. ush. ingen aning varför men ja. Haha det är så roligt att kolla runt i klassrummet för på nångon dataor ser man att det är spel på. haha. eller ja det är typ tio av tio som spelar. Åh vill ha bättre lärare i engelska, snälla ge mig en ? :)

tiden går fort när man har kul

Eller ja hur man ska uttala det! Nej men klockan väl börjar närma sig att stänga ner datan och börja fixa sig med ytterkläderna, fan ge mig bara sommar? :( Jag är nog inte ensam om att vilja ha sommar, right? Så då kan vi få det så blir alla glada :)

~ syster jag älskar dig, jag är solt lillasyster. Då menar jag verkligen stolt. Tro mig stolt! I år i maj, och nästa år i maj. Två underbara maj månadar. Ett underbart år tillsammans med dig innan du tar det stora klivet in till nästa steg i livet. Åh jag är verkligen stolt. Mår bra över att du mår bra. Jag älskar dig. ♥ ~



dagens facelook




nyfresssh

Har fixat mig klart nu skulle jag nog kunna tro. Sov inte länge i natt alls, ändå så är jag hur pigg som helst? Aja dedär samtalet behövdes verkligen! :) Fast jag belv jävligt rätt men ändå. haha! Nej men uppdateringen idag kanske inte kommer va världens bästa eftersom jag bar har tre lektioner + idrott sen stan och gå på 'planerings träff.' Så ha uppdaterar i vissa mellanrum när ja kan ;)



refrängeeeeen!

Börja bli dax o tänka på refrängen. haha! roligt ord alltså. Nej men sov ju kanske två timmar i natt. Så vill ju va pigg imorn! Kollar typ på spårlöst just nu och tänker att vi som har två biologiska föräldrar, hur mycket vi egentligen ska uppskatta det,  eller inte ska de ska va en självklarhet. Aja back to the shit i talk about vad de nu var. Nej men ja. Nej nu hörs vi imorn innan detta spårar ut totalt. så yesman. godnatt och dröm sött!



~ glöm aldrig att de finns en morgondag som du kan ta hand om alla du älskar ~

egogirl


dag tolv ~ mina favorit bloggare


GAAAH

shieeeet. ja ba äh jag gör ett videoinlägg nu så tänkte jag kolla vad det var för dag. Ser jag att jag fått en kommentar av världens bästa busschaufför, Amos Makajula. Såhäär glad verkligen, han är heltklart värd att ni ska checka hans blogg http://makajula.com/blog/. Åh är så gryyymt glad   ♥

Amos Makajula om your dreams ~ your life:

Hej Therese! Kul att läsa din logginlägg! Jag håller med dig. Varje människa är född som unik med unika gåvor eller drömmar. Drömmarna kan leda oss och om vi våga följa dem, så kommer vi långt under förutsättningar att drömmarna är goda! Lycka till!

/Amos Makajula

Snacka om att jag är glad. Amos, verkligen taaack!


du är verkligen världens bästa busschaufför som ska köra femman mer. :)

plugg

plugg i no&matte nu, japps. Så uppdaterar senare. Senså ska ja kolla på typ sofias änglar eller vad det heter och se vad det är för program. Vad finns mer att göra sen? Jo kanske tänkte köra en videoblogg, om dagens dag idag. Eller hur man ska förklara. ;)


dagens facelook







in your dreams

Jani. Hur blev det nu imrose? Jo för typ första gången på ett år försov jag mig. När jag kom till skolan hade jag ingen aning om vart jag skulle för hade tydligen spolat fram klockan helt i min lilla hjärna så kanske kom en halvtimme sent bara? Gjorde inte mycket. Snacka grönan och muséum eller liknande. naijsbaijs.

Efter skolan drog jag ner på stan för att jag tänkte att jag skulle träffa moa, så vänta på henne tills hon sluta med Dennis, Emil, Erik, och typ tusentill! Grymma personer alltså. Så sjukt jälva roliga. Skoja inte, får verkligen än på bra humör. Haha.



Jag & Dennis i somras. fan vad jag saknar dig killen ♥

Jag och Moa drog iväg gick bara runt lite och snackade massor. Då menar jag verkligen massa! Var nog bra för både henne och mig. Grymt kul var det iallfall och det måste veerkligen göras om


Haha ja dör åt bilden, men ja en bild från våran konfirmation.
moa står längst ut från vänster och jag typ i mitten

Svar på kommentarer

maja om Egna smycken:
Kan du visa dina hur dina smycken ser ut? :) <33

Svar: Alltså jag har inte börjat gjort, men har ideér och tror jag sätter igång nästa vecka, så om det är fel som vill se så kan jag lägga ut här påå bloggen ? :)

lunch rast

Godmorgon sötisar. Lixom vakna as sent så ja, jag kom en halvtimme försent typ. Var ändå inget viktigt jag missa så de var naijsbaijs ;) Lånar Mikaels dator för att uppdatera er, snäll han är va? :) Sen såklart har vi ju Josef som står och dansar och sjunger, mycket fint, eller inte. Ska även försöka få Kim in tilll stan efter skolan. Så ja naijsbaijs. Känns som ett väldigt babbel inlägg så ja. Känns som att det är dags att sluta innan det blir för mycket och innan svenskan börjar. så puss. Uppdaterar när jag kommer hem


godnatt

Nu så säger jag godnatt till er sötisar där ute och hoppas att ni sover så gott, för de är ni värda. Uppdaterar imorn. Puss ♥

roligare frukost

Tror jag ska börja köra smoothie igen varje morgon blir faktiskt en bra, nyttig och rolig frukost! Kan grymt rekomendera det. Det är bara mixa och blanda massa frukter själv så blir det bra. Åt ju de varje dag förut och de va nog de som verkligen startade att ja skulle börja äta frukost på riktigt. För ja förstod att jag behövde frukost att ja inte klarade av dagen. så ah.



bild från google.

du, du, du

sen du kom in i mitt liv har jag lixom typ fått mer vilja, mer motivation. Lixom du snackar om allt, du peppar mig i allt. vet du hur underbart det är. Att höra det från dig. Wieeh ett stort tack till dig ♥
Du får mig lixom framåt riktad. du säger de alla andra säger men på ett speciellt sätt såatt ja lyssnar. jag behöver dig i mitt liv, och tänker fan ah göra allt för att de ska vara så. Du är underbar som person. Du är fin. Du är perfekt på ditt speciella sätt. åhh jag gillar dig. just dig fast hur ska jag få dig, hur ska du bli min utan några problem. jag gillar dig snubben. otroligt mycket, konstigt nog. Väldigt konsigt nog. Jag tänker inte tveka. Tänker fortfarande köra allin så gått som de går mellan oss. Att jag inte hade insett det tidigare, försig då var jag upptagen med sjukt annat. inget man kan sitta och tänka bort. för jag ångrar ju inget och jag lixom hade ju inte ett förhållande på tanken då. Så ja. Känslorna du ger mig. Är kärlek. Alltså åh. Hur ska jag få dig att förstå min speciellt.


your dreams ~ your life

~ Gå aldrig emot dina drömmar , lev upp till dem istället. Allting kan ändras. Bara om du har viljan och är beredd på att ge allt. Vad folk än säger, hur få folk än tror på dig. Svik aldrig din vilja. Det du brinner för, det är det som du ska göra. Never give up, go for it. ~

Jag kan själv ge ett exempel, sen i oktober har jag ju skrivit rätt så mycket att jag förändrats som person osv. Jag är stolt över det och insett verkligen insett att ingen ska få trampa ner på mig. ingen ska få förstöra för mig. det är mitt liv, mina framtids planer, mina val. Senså vill jag ju bli psykolog/socionom men har även ett sstarkt band för att bli makeup artist. Så då tänker jag först gå ett bra gymnasium. Lixom bah köra all in på lektionerna och tänka på betygen och framtiden. Senså komma in på det gymnasiumet som jag vill. Eventuellt plugga vidare på univeristetet till antingen socionom eller psykolog. När jag har fått jobb inom något av de två alternativen, ska jag börja ta extra kurser som makeup artist och sakta men säkert starta eget företag inom det på nätet och så. samt min smycke idé. Jag vill tjäna pengar. Jag vill se hur man måste kämpa för att få leva de lyx livet man vill. För jag vill leva bra. Jag vill inte gå och oroa mig för att jag inte har pengar noway. Så varför inte köra allin. Varför ändå inte våga satsa i skolan, var inte rädd att bli kallad pluggis, fan du tänker på dina betyg. Hur hårt och kämpigt det än är. I framtiden kommer du vara stolt över dig själv.
Tänk även på att du inte kan gå på dina föräldrar hela livet så börja ordna upp en budget så du ser hur svårt det egetnligen är. För någon gång kommer dina föräldrar säga stopp jag tänker inte lägga ut pengar på dig. Jag tänker inte vara din bank. Du måste skaffa dig ett jobb! Kom även ihåg att lev upp till så mycket som du vet att du har råd med. :)





lev upp till dina drömmar. Låt ingen krossa dig. Låt ingen trycka ner dig. Låt din dröm bli verklighet.

Halo - Haley James Scott


Egna smycken

Jag har haft en idé i tanken rätt så länge att börja göra egna smycken, båda av olika pärlor och lera. Det ska ju inte vara lätta och enkla saker utan accesorer som sticker ut från mängden. Om folk gillar mina smycken tänkte jag nog börja sälja dom, va tror ni om det. Eftersom jag har en sån stor idé så tänker jag nog köra allin :) Så får vi se hur allt går. Mitt mål är bara att spara pengar och göra egna smycken, haha. Nej men försöker spara som fan till i sommar, men ändå vill ha nya greijer så varför inte vara lite ekonomiskt? haha. Nej men pengar växer ju inte alltid på träd, right?



natur produkter för kroppen

Funderar på att beställa hem typ shampoo/balsam(body wash och läppbalsam från produkt märket love the planet. Verkar galet bra, men vet inte om jag vågar lämna TRESemmé produkterna som funkar galet bra. Haha men alltid bra med lite variaton och nya produkter?


balsam 59:-



Shampoo 59:-


läppbalsam 49:-

Är de värt att prova på eller inte? Om ni vill checka in sidan, gå in på http://eleven.se/

känns så rätt medans så fel

Hur det än känns inom dig när du inte vet vad du ska göra, så gå efter magkänslan & hjärtat. Vad hjärnan än säger, spärra ut den, göm den. För med hjärtat & magkänslan så gör du alltid rätt val för det är vad din kropp och du själv må bra av. Hur svårt det än är. Snälla,snälla. Så fel det kan bli om du går med hjärnan du lixom stänger in allt och lever en annan värld men ändå verklighet. Detta gör bara så att allting blir jobbigare & jobbigare, lixom som att det hela tiden sitter en stor sten som tygnar ner alltihopa. Brud som snubbe, spelar ingen roll.




Ute & gått

Har varit ute och gått nu. Saker ska ändras. Ingen männsika kan trycka ner mig. Så japp ska snacka med pappa om att jag bara ska bo här på helgerna. För varför ska jag bo nånstans där en viss person ska tävla med mig i om allt, om att vara bäst. så pappa&therese får en dålig bild utav mig. så då äre ju bättre att bo hos mamma, right? :)



solo

Nu blire att chilla av med en läs stund med solo. Funderar på att börja prenumenera på den, naijsbaijs. För övrigt så kom ja typ hem för en stund sen har vart i förrådet utanför knivsta och lite sånt.

Therese jobbar ju som lärare och hon vill ansöka till min skola? haha för hon tycker att den skolan jag går på har typ hennes tankar som lärare eller ja hur man säger. Asso det är så hon vill jobba. Så ja man kanske får henne i so? haha!








dagens facelook




sovstunden

Gick ju inte så bra att somna, men sov i typ tjugo minuter, fast jag mår bättre. yay! Typ har fixat mig och sånt, lixom dushat och sminkat mig. Försökt borstat håret men de är ju inte bra o borsta hhåret när det är blött och så, så jag borstar helst mitt hår när det är torkat :)

Om en halvtimme kommer ju min kära faster och hennes man på fika. Var ju ett tag sen jag träffade dem så det ska bli kul faktiskt!

Just nu kollar jag på något fett program med någon känd tränare som hjälper familjer att gå ner i vikt. Alltså shieet hur fan kan man väga över 200kg? Seriöst hur kan man må bra så och hur kan det lyckas bli så? helt sjukt, faktiskt.


jani hur kan man lyckas?


varför inte?

Åh nu är ajg inte glad. Men tänkte köra ett inlägg nu så att ni ser att jag lever och inte är död. Vakna tio och ba yay träning. nixpix. feber here we go. man ba assso vafan är problemet? ah jag är arg. för min kropp vill inte fungera normalt, alltså vill inte bli frisk. Så ja. Ligger och kollar på nåt fashion program. asnaijs ju. Typ de enda som är naijs denhär dagen och att typ min faster ska komma och fika vid tre. Så ska sova i en timme och bli frisk. För man blir frisk av att sova tydligen så ja!


ush sliten . se.

nej godnattt. ska sova och bli frisk nu. pusss

ÄNTLIGEN

Äntligen lyckats jag komma in på blogg.se efter typ ett tusentals försök. Nej det här blir nog mitt sista inlägg för i kväller. Ska ju träna o sånt imorn. naijsbaijs, eventuellt bblir det även moa. Fan såg henne senast i oktober, för länge sen för det.

wieeh. du, snubben, jag gillar dig. inte lite heller utan väldigt starkt lixom känslor börja växa och du börja få mig ur balans men är det rätt tajming, lixom rätt tidpunkt? lixom ja vet inte. jo jag vet att jag gillar dig. hihi. puss på dig :) ♥

haha jag är så grymt glad nu. aldrig mått bättre typ. alltså ah. sjukt obeskrivlig känsla alltså. ihhhh känns som jag bara flyger fram hihi!


Okej. Kommer inte in på blogg.se sjukt irr...

mms_img64042 (MMS)

Okej. Kommer inte in på blogg.se sjukt irriterande. Snackade nyss med en sötnos och väntar på att crille ska ringa. Lär ju ta ett tag fast egentligen borde jag sova. Ska ju träna imorn. Wiiiie :-)


vår - vinter - vår

Åh nivet i typ torsdags och dagen efter var jag så jävla taggad på att det skulle bli vår. Snacka var skönt nivvet känslan av att ba wihoooe nu kör vi allt nu är sommar'n på g. Men nej. Då ska det börja snöa igen och bli minus grader. Fan. Vi har haft vinter och snö för länge. Värme & sol skulle ju sitta som en solstråle nu. haha! Nej men åh värmen och hur ah naijs allt är. ieeeh!


typ så fast de va typ grönt överallt och 30+ :)

segt

Haha smart ja känner mig. Okej jag är ju ocksåm väldigt smart. hihi. Nej men igår så tog jag och radera än massa sms konversationer och de va runt kanske 50 stycken och jag har undrat varför min mobil har hackat till och varit så seg ibland? haha! IQ på högsta grad här alltså. Så ett tips om ni har en mobil som är seg och kan hacka till sig, börja radera era sms, även skickade.


Rihanna - What's my name ? ft Drake


P!nk - F**kin' perfect


boken - akut hjälp

Satte mif och pluggade lite svenska. Eller jag vet inte om man kan kalla det plugga eftersom det är en valfri bok som man ska läsa ut och sen reccenonera ? Om det stavas så. Hjälpte gyrmt mycket med mina tankar så nu är även dom samlade. Grymt naijsbaijs.


in my head i don't know

Gick ut med hunden, försökte samla tankarna men de gick inte så bra. Så ringde nea och snacka ut istället. tack, men ah hjälpte inte så mycket heller. Aja. Det som händer det händer lixom.

Imorrn får jag ju äntkigen träna, wiee nåt jag extremt längtar till. Ska bli riktigt kul faktiskt, har ju inte tränat på en månad nästan ju :o



samla tankar

Ska ut med hunden och samla tankar. naijsbaijs ju :) Så ah vi höres om en stund. Kommer nog gå en rättså lång promenad också så ja hör av mig när ja kmr tillbaks. naijsbaijs. Kanske har någon inspiration till vad man kan hitta på för något då också ju. Änu mer naijsbaijs
'

eminem ~ not afraid


fem inlägg och det är tusen

Hihi okej jag har haft min blogg sen september 2009. Fast lixom aldrig bloggar på allvar som jag börja med för någon månad sen. Har mptt mycket bättre utav det faktiskt! Så med det här inlägget har jag bara fyra inlägg kvar tills det är tusen inlägg. hihi!
Funderar på att åka ut till bälinge men vetinte om de skulle gå så bra för har hänt än massa greijs så japp! Vilket är synd att en människa inte kan bete sig normalt. sjukt. Så ah. Bara hoppas på det bästa yesbox. Sitter och dunkar danish - le igen. Så sjukt fin text alltså! Grymt bra jobbat med den, seriöst.





Dag 11 ~ vem jag är i bloggen

I bloggen skriver jag lixom vad som händer i min vardag och typ mina känslor. Sen texter som ska hjälpa folk att alla ska se vilken värd vi lever i med samhället som är i dag. Så jag är bara mig själv, leker ingen eller spelar ingen. Typ ja det är väl det. Alltså är jag mig själv i bloggen fast på ett skrivande sätt, ni kanske fattar? Jag redigerar inga bilder heller. Är mig själv till tusen procent.


~

om du känner en människa från hjärtat kommer du alltid känna den från grunden oavsett vad. oavsett hur mycket ni förändras osv osv. Du kommer ändå alltid känna grunden hos människan, därför kan du aldrig hata någon du älskat eller tvärtom.



dagens facelook




dagens planer

Hade ju bestämt värsta greijen för i helgen, men tror inte de blir som planerat skulle ju ficka med några men ah, en typ har gjort så det inte går så ah. Har ingen aning. Nej men hittar väl säkert på nåt. Är ju inte så tråkig som ba skiter i allt och slappar haha! Så ja vi får se vad jag hittar på ;)


jaruu

Nu har jag tagit mig tid till datan och linnea har åkt. Vi hade grymt mys. Hon typ halvtio så gick jag,hon & oscar till maxi eller ja vi skulle träffa henne där men vi gick in på maxi köpte chips o cider. Fast oscar drog på direkten. Så ja, jag värmde mat till nea hon åt så snacka vi än massa, sjukt mysigt. Senså visste vi inte vad vi skulle göra så spela vi kort?haha. Såå somnade vi helt random. haha! sen vakna jag så väckte ja henne så böt vi om och fixa oss så babbla ja massa och hon typ sov? Så vakna vi runt tio låg vi o snacka grymt mycket. gick ut med min hund senså kom hennes pappa och hämta henne. så ja, det var grymt mysss


åh ge mig dendär dagen igen med sol & greijer! lovley

Godmorgon sötisar vakna typ tio med linnea...

mms_img15705 (MMS)

Godmorgon sötisar vakna typ tio med linnea som är grymt flumm just nu. Vad gör vi då? Jo jag ligger i sängen och typ bloggar ;-) hon sitter i sängen och tjockar sig med chips haha. Naijsbaijs. Förlåt för den dåliga uppdateringen men ah har inte suttit vi datan


Jaha nu är man med oscar och vet inte vad ...

mms_img15704 (MMS)

Jaha nu är man med oscar och vet inte vad vi gör försöker komma på nåt men ah. Precis ätit tacos. Mums.


Trekvarts tröja - new yorker adidas Byxor ...

mms_img15703 (MMS)

Trekvarts tröja - new yorker adidas Byxor - vet inte Halsduk - jc


dadie

är hemma hos my dadi nu. Kom typ för en halvtimme sen, yesbox. Oscar ska dra hit så väntar på honom. naijsbaijs. Så kommer ju nea ikväll också. Grymt naijsbaijs deni! Lånar fridas data just nu. haha den är ju på tjugofyra så varför inte ;) nej men hon är så snäll och lånar ut den för att jag ska hålla er uppdaterade. hihi! Om inte oscar hinner komma förrens halv så ska jag även ringa en liten sötnos. hihi! Nej men typ jo. Nu fick ja ett sms av OScar att han måste vänta på bussen i tre miinuter hihi!

Jaja sen vad jag och oscar hittar på får ni se. Lixom blev bara av en slump typ ringde han på hans lektion, han ringde upp o så gjorde han som jag sa, min slav? ;) Nej skämt åtsido! Jahapp min syrra åker ju hem ikväll *snyfr* Älskar dig grymt mycket sisteaah ! ♥


oufh gammal fjortis bild på mig & nea. sum 09

toploader - dancing in the moonlight


dag 10 ~ Vem jag är i skolan

Oj shiet. I skolan så är jag ju mig själv, som jag alltid är. Jag är en sån person som kan babbla bort en hel lektion men ändå gjort grymt mycket. Alltså så har jag absolut inte svårt att konsentrera mig som väldigt många andra har. Jag tänker hela tiden på att jag kör allin på allt sen får jag det resultat som jag får. Är lixom nöjd bara jag fått ett g. För jag har gjort mitt bästa och det är det som räknas. Man kan ju inte säga att jag är alla lärares favorit. Eller jo på ett sätt. För när jag tycker nåt så står jag för det och kan argumentera om det i timmar. När det är en egen åsikt alltså. Så ja en del tycker väl att fler ska göra så. Det slutar med att jag ändå får som jag vill, en del tycker det är bitchigt men det tycker inte jag, för man har väl rätt att tycka och säga som man vill, right? Jag är väldigt flummig och sprallig. Jag har ingen konstig känsla av att gå till skolan eller så. Är som mitt andra hem lixom. Mina svagaste ämnen är nog ändå bara engelska, förra terminen var det lixom engelska, matte, och no. Men nixpix nu är det bara engelska fast den verkar kanske kunna gå bra i så ja. Jag är grymt stolt över mig själv när det gäller min skolgång. Kanske inte världens bästa betyg enligt många men jag är stolt över dom! :) Senså gick ja ju ett extra år på dagis så jag går i åttan egentligen nian. Det som är naijsigt med det är att jag slipper all gymnaise stress och ångest osv. Tror redan jag vet vilket gymnasium ja ska söka in till. O de är typ JENSEN och jonbauer eller hur det stavas. Ska kolla jonbauer lite mer bara :)


I don't know

Ibland när jag tänker tillbaka på tiden då jag mådde som sämst. Det jag själv aldrig fattade att de va jag som var lioxom mittpunkten. Jag själv förstog inte det eftersom jag gav ingen annan press, jag mobba ingen annan osv. Varför jag nog var mittpunkten var för att jag gjode så som snubbarna sa att jag skulle göra. De bestämde lixom över min klädsel, över mitt smink osv. Jag grät varje kväll för att det var så jävla hårt pressande. Ville bara stänga in mig i en egen värld. Typ bli nörden som ingen bryr sig om eller så. Ni som går i korridoren och får alla blickar ner och önskar att du var med dem som blickar ner dig. Det gör lika ont för dom som dig. Det har ännu högre press. Så det är inte perfekt att va populär. Det är inte kul heller. Inte när man är med såna jag var med. Jag gjorde ju inget som jag ville själv.

Nu två år senare är jag populär eller ja omtyckt för att jag är mig själv. Lixom står för vem jag är och står för vad jag tycker. Känner ingen press och jag är också bara med dem jag litar på till tusen. Jag är grymt glad för allt jag har varit med om, annars skulle jag aldrig bli så stark som jag är idag eller ha de vänner som jag har.


ätaaa

Shieet. Hungrig jag är. En av de första gångerna jag får göra fruksot själv hos mamma. Känner mig absolut inte villig till det. Men jag vill ju inte gå och känna hunger. Tror att jag ska värma på potatis soppan och göra oboy. Hihi! Mums. Vad finns det mer för gott man kan göra? Asso äter som en häst, seriöst, haha! Nej men det är bra går ju inte upp något heller. Sjukt! Oj va mycket babbel det är men nu så ska jag flytta på mitt arsle in till köket


Dagens facelook





okej har inte borstat håret än!

ingen skola

shaa sötisar. när klockan ringde så kommer mamma in och känner på min panna ~ feber! ajsbaijs dåra. så det va bara att somna om och sova ut. nej men fortsätta att sova. Så gcik upp vid halvtio och dusha och greijsa. Har gjort allt utom att äta och borsta håret.


ibland måste man ju bara bhyda på sig själv, HAHA!
pusss ♥

sprid bloggen vidare

Skulle bli sjukt glad om ni som gillar min blogg, typ spred runt den. Skulle betyda as mycket. För åh blir bara gladare och gladare. Sen mer läsare mer uppdatering ;) Det är ju för er jag tar allt för tycker ni är värda det sötisar ♥

Varför läser just du min blogg? Vad är det som lixom faller in i din smak? ♥


vadå killmagnet

AHAHAAH! Nikki kalla mig nyss killmagnet för jag berätta en del greijs att jag kan få snubbar på fall skit enkelt. sist jag lyckades var idag. hihi. greijen är den jag är ju bara mig själv så jag vet inte hur det kommer sig haha! Nej men ah man blir glad. Sen var det ju igår på bussen. Så ja vi får ju se vad som händer här framöver, bara att följa med på resan ;) haah! skämt åtsido. Nej men tiden får väl visa vad som händer. Tills dess kommer jag köra mitt race och bara leva livet. Varför lixom sitta och vänta på kärleken istället för att ha det grymt kul med sina vänner och ägna tid åt dom? :) ♥


angående min nya vår 'kappa'



Anonym om dag nio ~ mitt viktigaste / favorit plagg:
skit snygg jacka verkligen! var haru köpt den?:)<3

Svar: Jag köpte den på bikbok för hundra spänn förra veckan. Så tror inte den finns kvar. var bara tvp beiga sist jag checka in bikbok (:



omgad!

Livet är inte meningen utan dig, jag mår inte bra, panik och ångest, Osäker och Otrygg, Oälskad och Obrydd, smärtan river, hjärtat svider, tårar rinner, galler förhindrar, varför, inte hel utan dig, inte säker utan dig, är död utan dig, död i hjärtat och själ, jag älskar dig, aldrig förstått hur mycket förräns nu.. varför gav jag inte allt, varför stoppade jag inte bråken, kommer inte riktigt ihåg hur våran saga kunde bli såhr, fattade inte vad som hände, vad som innebar, från osäker till säker, från säker till osäker, du förändrade mitt liv, med dig var jag hel och perfekt, dina ögon, ditt hår, dina händer, din famn är något jag saknar. I din famn var jag helt klart den tryggaste, det var lixom lugnande Hur jag än mådde fanns du där, Du var helt klart den bästa, han som alla vill ha, fick jag för en stund, Orkar inte kriga något mera. Blickar frammåt, ser bara mörker,

shiet. tydligen har jag skrivit denhär texten. crille har den på sin blogg och så tänkte jag shieet va fin och precis i samma sekund så säger han att han tog den från mig om de va okej? haha. sjukt. känner inte alls igen den. men fin är den. Herregud vad jag har förändras som en person. sitta och jaga någon annan skulle aldrig falla mig i smaken längre. Här kan ni även se att allas liv inte är perfekta. Avslöjar inget mer i texten. men saker kan förändras. precis som människor. precis som jag. jag är stolt förändrad. Står för det! Verkligen. Tack verkligen ett stort tack som funnits för mig, som har peppat mig, lyssnat på mig, tröstat mig, ja. gjort allt för mig! åhgud nu är guldvärda. Sen ni bloggläsare. lixom får mig att le. seriöst jag skojar inte. vet ni hur glad jag är att ni kollar in min blogg? att ni orkar ta den tiden på mig. att ni orkar spendera den tiden, ärligt så trodde jag faktiskt att jag ens skulle nå tio streckt på mina staatistik. haha.

omgad blev värsta långa textn här. men verkligen ett stort tack till alla underbara männsiskor som läser just min blogg och mina fina underbara vänner. ♥


dag nio ~ mitt viktigaste / favorit plagg

Oj herregud vad svårt. Mitt favorit plagg och mitt viktigaste. shiet. Har ju så mycket kläder. måste jag välja? haha. det var jag själv som kom på den, men ändå. shit. viktigaste plagger är nog trosorna, haha. tänk er att inte ha trosor på er i skolan typ. eller på badhuset osv. favoritplagg dåra. shieet grymt svårt. måste nog säga att det är mina nya vår jackor


inuti mina tankar flödar det omkring

omgad. så sorgligt imorn åker min kära fina syster hem till jönköping och när ser jag henne nästa gång? Jo vecka 11 någongång om allt går som de ska och det hoppas jag. för isåfall får jag komma bort från allt i en vecka och med massor utav nya erfarenheter. Bara hoppas på det bästa! Tänkte precis ta än massa nya kort på henne och mig men då kommer mamma hem så då skulle dom dra, fan :( Aja världen går inte under, right?



Bara det att jag kommer sakna henne riktigt jävla mycket. Haha nu gäller det bara att ha kul och elva livet så går tiden fortare tills prao veckorna, haha! Nej men det kommer gå fort ändå. åh så taggad till att praoa på hennes lektioner, ahahah. kommer dö av tråkighet men får ju en bild av hur det är på universitetet. Hoppas absolut att det går, är lika taggad som till dethär som jag va till arlanda, men allt går inte som planerat då äre bara och fortsätta och göra det bästa utav situationen, right :)



horoskop - veckans

Veckans: Du har vunnit dina vänners lojalitet och tillit och kommer att fortsätta att göra det, för du vet vad du säger och vad du gör. För dig är alltihop så självklart: Du håller vad du har lovat och dyker alltid upp i tid. Det är förvånande hur många människor som har problem med de här sakerna. Du föregår verkligen med gott exempel.

shieet, det är ju de som ja strävat efter och llixom va mitt nyårslöfte, eller ja är. jag märker ju skillnad från nu och förra året. stor skillnad. är så jävla glad för mina vänner.


fluum



haha såklart man måste va med i flummdagen, right? Fast de behövs inte för mig, haha flummar alltid omkring, tro mig. de som känner mig vet det. lixom våga bjuda på sig sjölv o ba köra sitt egna race. naijs va? Varför inte våga bjuda på sig själv. Inget att skämmas för, du lever bara engång så lev livet som du vill och ta alla chanser du får. vad kan du fölora?

fjortis tider

Gaaah jag fattar inte. Lixom ni vet alla fjortis videos på youtube? ah. jag är med i nån av dom från bdb eller sommarens fjortisar 09 eller uppsala fjortisar. nåt skit sånt. Greijen va att de som gör videosarna oftast frågar om man vill vara med. så jag tackade ja? Asso sjukt, hur kan mant tacka ja? Det är bara grymt sjukt. Men man mår även som man mår de stunderna så ah

o så skulle ja ju ladda upp en bild från när ja va ffjortis men nixpix då ska det inte funka o ladda upp en bild!


keep trying


~ Jaga inte kärleken, då flyr den, fly från kärleken och den jagar dig ~

Jag kan ju säga att det här stämmer verkligen till tusen oavsett vad. Testa sitt inte och ha ångest för att du inte har en pojkvän/flickvän, ha kul istället. sitt inte och deppa, absolut inte. bestäm dig istället för ah jag ska ha kul, ska ägna tiden åt mina vänner och bara leva livet. man kan må bra utan en snubbe/brud. Jag kan lova dig efter bara nån månad så är kärleken där och jagar dig, tro det eller ej. Vet att det är hur oplanerat som helst. Eller till exempel när du har bestämt dig för att vara singel, då kommer den också.

Åhh, jag får ångest för mig själv ibland, eller inte ångest men jag känner mig så taskigt ibland. Att jag kan få sjukt många snubbar på fall, så har dom tjejer och lixom jagar mig? Visst jag blir glad att dom gillar mig. Men jag känner mig sjukt taskig. Fast jag gör ju ingenting med dom eller sånt. Men ändå bara känslan att snubbarna har någon som älskar dem sjukt mycket och så älskar de inte henne, så jagar dom mig iställt? Ser det som positivt men det är ändå sjukt jobbigt för då känns de som att jag tar deras snubbar.

Det lägsta du någonsin kan göra det är att ta din väns snubbe/brud,  en tjejs snubbe eller en snubbes brud att ragga på. Eller att ragga på någon när det precis tagit slut från ett förhållande. Ovasett vad personen i sig säger, så är de dem lägsta sätten på att förklara sina känslor, eller ja tillfällen.


Okej tro det eller ej men det är ett ny ba...

mms_img46791 (MMS)

Okej tro det eller ej men det är ett ny bakat bröd på bilden som mamma gjort. Jag fattar inte hur men jag kan äta typ tusen bröd när dom kommer från ugnen inte annars? Konstigt,konstigt Gillar ni ny bakat bröd


Haha fick inte med svansen men lilla albin...

mms_img46790 (MMS)

Haha fick inte med svansen men lilla albin tycker verkar gilla att ligga på nackstödet på soffan ;-) ingen aning hur men om man är hund och liten så är ingenting omöjligt, right ? ;-)


blue nails baby

naijsbaijs, har så jävla tråkigt finns ju inget o göra när man ahr feber, åh katastrof. hatar ju att va en sån prson som sitter o latar sig och har tråkigt. nej jag vill ha kul, lva livet och se framåt hela tden! :) så jag målade naglarna som tidsfördriv ;)





design tävling

Är med och tävlar om en skiitfin design i http://amandaharde.blogg.se/ & http://sarahtjulander.blogg.se. Har ju följt sarah i ungefär ett&ethalvt år nu. så om ni inte kikat in hennes blogg så gör det ;) Har nog inte läst amandas så mycket men kikat in ibland när jag har haft tid o sånt. båda verkar typ grymt snälla o sånt! :)



~


~ Hellre sårad av sanningen än att leva i en lögn ~


Jag är nog en av de få som verkligen menar det och säger stopp och verkligen gränsar att de va en lögn, och verkligen visar att det aldrig får hända mer igen, om det ens är värt en till chans, det beror ju självklart på vad själva lögnen handlar/de om. Om personen i sig får en till chans ska den också bevisa att den är värd det, eftersom man klarar ju sig bättre utan falska people, right? ;) Ibland kan man även inse att en person är så falsk att de inte finns, kom på det nu med dig.


my neew room


videoinlägg

sådärja nu är ett videoinlägg på g här. kommer upp alldeles strax. kan säga nu på engång att jag är riktigt grymt hes och att säänk volymen och typ ja de var det.


Bortskämd?

right, många tycker att jag är grymt bortskämd, då menar jag i allt. En del är även avundsjuka på allt i mitt liv typ, de mina föräldrar gör för mig osv, hur jag ser ut. Fine, jag är stolt över min kropp, äntligen kunna blivit det fast jag är kort och bara vill vara typ tio centimeter till, men om jag ser någon i den längden jag vill vara i, så tänker jag typ ahmen hon har inte lika fina ögon, eller hon har inte lika fint hår som mig. ah ni fattar? Men de stärker än så att man inte får ångest för sitt utseende.

Till mina föräldrar, vad gör dom som är så speciellt? allt för mig. det är väl självklart att om man är stolt föräldrer så gör man väl allt för sitt/sina barn? senså typ att mamma gör frukost till mig är för att typ annars äter jag inte frukost alls och hon är ändå hemma så då kan hon ju göra det för min skull, tycker hon. och jag uppskattar det verkligen till hundra. men när hon börjar jobba då kommer hon ju inte göra frukost och sånt varje morgon, fattar ju ja också? Sen att jag kanske alltid fått de ja pekat på är för att de vill att ja ska må så bra som möjligt och ha så att jag klara mig osv, men även i kärlek. jag får massor utav kärlek av mina föräldrar.

mina syskon gör också allt för mig, allt som krävs. dom kan offra allt för att få träffa mig en kort stund om jag inte sett dom på flera år. Det är inte bortskämt? det är av ren kärlek och saknad.
Fine, jag har kanske ett perfekt liv enligt vissa, kläder i överflöd, får vad jag vill, har de vänner jag har osv. men ingen har bättre än en annan, right?

Så jag själv tycker inte att jag är bortskämd. för jag vet att mina föräldrar och familj gör de dem gör för mig pga olika skäl och det uppskattar jag verkligen till hundra och en dag ska jag ge igen, de lovar jag ♥


home

baaijs. fick ju åka hem i från skolan, lixom feber och skit. inte bra! Så japp, vilket betyder ingen träning heller, sjukt tråkigt seriöst :( sånt är livet. Åkte hem vid tio för att benai kände på min panna och hon typ skrek fan va varm du är, och då hade jag typ somnat i hennes famn några gånger innan, haha? Så på so.n kände jag mig jävligt hängig men ändå lixom motiverad. så jag åkte hem med en besvikelse.
Förövrigt känns det grymt skönt att komma hem till ett friskt, rent och välstädat rum som lixom är jag som jag trivs i. jajussteja skulle ju fixa er, så stay turned ;) Såg heller inte min lilla sötis på bussen, fandå. åh saknar ju han, haha ;)

skolan

Sitter och har engelska nu, typ håller på med englishtown. haha. det funkar inte så bra men ah. Såg tyvärr inte min sötis på bussen. Va lite folk iallfall, de va naijsbaijs.
Har damp på min lärare just nu, hon tror alla kan göra samma greij samtidigt så internet laggar och ingen kan göra något och så säger hon att man ska fortsätta? yeah right (y'

Dagens facelook




lite försenad

vakna typ tio i sju? Så haft lite bråttom, men fixat mig klart nu så ska dra och äta frullebulle nu! Senså vetja inte om jag hinner uppdatera eftersom jag ska ta en tidigare buss m min sötis. ;) haah!

Dagen idag kommer väl bästå av träning fast jag sitter & glor på. Är ju inte friskis än. Inte helt iallafall, baijs också!


dag åtta ~ vad som är viktigast för mig

Det viktigaste för mig är helt klart mina nära och kära, dvs min släkt och mina fina underbara vänner! Lixom förgyller min dag. Finns oavsett vad. Stöttar mig. Ja dem gör allt för mig, och jag allt för dom, and that is. Ni är seriöst min livs kraft. Skulle nog aldrig klara mig utan er, ni får mig att le och vilja leva. ni uppmuntrar mig. Asso ah ni är obeskrivliga ♥

Statistik

wieeeh fortsätt så! Åhgud, asso ni som går in och kikar på min blogg, fatta vad glad jag blir? Ni får mig så sjukt glad. asso åh det går inte att beskriva. Jag älskar er massssor, så pussss på er. massa pussar! Betyder otroligt mycket för mig. Snacka om glad jag blir! ♥

sweeet!

ieeeh. ni skulle sett mig imorse. Typ gick till bussen som vanligt, går på och ba nej fan den är full, orka! Ah jag kollade upp såg seriöst en skit söt kille, sen vi kolla på varann :$ han va skit gullig han typ vinka till mig? awwh! Vi skulle även av på samma hållplats så då väntade han in mig typ så att han kunde gå in i mig, eller ja nudda mig? Snacka om att jag typ dog. När jag kom in i skolan så ser jag en från exculburs (?) ah ett cheerlag. Sen det visade sig att han skulle provgå och kanske börja i våran klass, snacka om glad jag blev? För han är skiiit duktig, seriöst. trodde inte dagen kunde bli bättre, men den chilla runt! Wieeeh. så nu är jag typ as glad. haha :)

storstädning!

jajjamensan, har städat hela rummet, lixom storstädat och möblerat om, just nu håller jag på med garderoben. heheh! den är nog inte klar på ett tag men ändå! Massa kläder som jag inser att jag aldrig har tatt på mig, aja sånt är livet! så man får känna sig själv och stå och prata med sig själv ;) haha!
Gör en videoblogg senare om hur det ser ut, chill? kanske kommer ha en bloppis, ingen aning. Beror på om jag orkar gå igenom alla kläder jag inte vill ha, för oftast vill jag bara ha bort sånt!
tack sisteaaah med all hjälp, du är guld värd! ♥

Oj mena mikael i förra inlägget

Oj mena mikael i förra inlägget


Haha ja man ser nog skillnad på mig och jo...

mms_img33118 (MMS)

Haha ja man ser nog skillnad på mig och josefs fötter ;-)


Haha ja såhär ser man ut idag haha

mms_img33117 (MMS)

Haha ja såhär ser man ut idag haha


Snacka om glad jag är. Solen lyser och snö...

mms_img73194 (MMS)

Snacka om glad jag är. Solen lyser och snön smälter vadå snart vår :-) haha bara att hoppas. Nej men är i matsalen fast ska inte äta ska demostrera mot skolmaten , men vet att de kommer sluta med att jag äter ;-)


Wiiiie fan va chill såhär just ute och ing...

mms_img35339 (MMS)

Wiiiie fan va chill såhär just ute och inga minus grader. Första gången i år som jag används gympaskor :-) sjukt naijz. För övrigtt står jag och väntar på min sega buss som kom precis. Usch massa folk på bussen.


skoolan

Klockan börjar rulla in sig så att det är dax för bussen. Vt inte vad jag har för något idag iallfall. Hoppas att de blir chill iallfall och att khonaw & benai kommer! :)

Shieet sitter ju nästan och sover?haha. ush så trött jag är. Vill bli pigg. Btw, det är inte lika mörkt ute längre som de alltid vart. fatta va naijs? snart vår alltså. eller ja, bara att hålla tummarna för det!


~

~ För att kunna se framåt, måste du kunna se bakåt ~

Dagens facelook




chillrå

naijs baijs. har ätit frukost och fixat iordning mig. Blir chill dag med chill kläder typ ah ni får se sen :) Just nu så pumpar jag massa bra musik och bloggar såklart. planerna för idag är inga än, jo att fixa klart garderoben men ah. Ska även höra med my sissteaah om vi skulle gå på bio? If u read it, call me!


dag sju ~ min framtid

Jadu min framtid är att komma in på ett grymt bra gymnasium med det jag vill bli. Även plugga på universitetet i efterhand till socionom. Sen vad händer sen? Försöka skaffa ett grymt bra jobb, så bra som möjligt. När jag vet att jag kan försörja mig & mina barn så vill jag skaffa barn och gifta mig! Jag ska även bo i ett av de fina kvarteren och mina barn ska gå i en fin skola. jag ska skämma bort dom. dom ska inte va snobbiga & skit utan trevliga, söta, snälla. Ska ge dom så mycket kärlek som jag bara kan. Min sambo/man dåra. Ja han ska jobba och han ska inte va nån latis utan en eftermiddag kan han komma hem och säga älskling jag lagar maten osv. han ska va romantisk och älska våra barn lika mycket som mig. Ställa upp på dom lika mycket som jag kommer. Han ska absolut inte skita i familjen. Om det finns pengar ska vi va en av de familjer som åker utomlands en gång per år.
Boendet ska vara grymt stort både utvändigt och invändigt.

Det är nog min dröm inom min framtid. Vem vet kan hända miljontals saker på vägen så vi får se vad som händer.

I wanna sleep!

Drog ju på möte vid typ fem och kom hem halvtio! chillerill. Typ asso satt på mötet i två timmar tror jag. förlåt alla som har fått nåt sms om konfirmation, men vi vill ha mer konfimander haah (: Senså drog jag & sophie till Vaksala, träffat Tova & Jasmine. Hände en del greijs som jag inte kan ta upp här, aja senså gick vi till tova för att hämta jasmines väska, så drog jag,sophie & jasmine till centralen. Senså tog Jasmine bussen så gick jag & sophie till min buss och vänta på den. Åkte hem, ringde mamma och säga åt henne att göra mat till mig för jag hade typ inte ätit nånting? såsatt vi och snacka om än massa saker och nu är jag grymt trött.

har tyvärr inga bilder från kvällen eftersom att ingen vill va me på kort? tråkigt folk! nej men på ett sätt kan jag förstå dom höhö. Garderoben är dessutom inte heller fixad. duktigt tess! duktigt!


smaart?

Kände mig grymt smart idag på No:n. Förstog typ varje greij vi gick igenom? Var även med och typ 'förklarade' greijs. Aldrig hänt förut. Känner mig så grymt smart och duktigt. Haha min no lärare vart helt chockad typ? haha! Jaa är man bäst så är man, right? ;)


garderoben

Hihi chillrå sluta efter lunch, eller ja sluta vid lunch men fick reda på det efteråt, för min snälla idrottslärare lät mig gå hem! Så ah jag & Lanya drog på stan, hitta ett par skor som jag blev kär i , pengarna räckte inte till. Senså la jag undan en par skit fina jeans på gina för ba 49 spänn, lixom heltklart värt? Så mamma ska hämta dom! ieeeh.

Haha, ja. jag erkänner. Jag har märkt att det är kläder överallt som är mina, i tvätten, som är tvättat, i garderoben, i minst alla rum man besöker. så har gått en runda och tagit alla rena kläder och fixat, eller ja fixar. Drog ner allt på golvet, för annars blir det grymt svårt, speciellt när det gäller alla kläder. Ja. Klädhögen var till min midja. Försökte fota men tror inte de gick så bra


Kkädhögen









finns säkert minst 40 plagg jag aldrig använd. och jag sjojar inte!

chill här asso!

Lixom behöver hjälp och hon sa att hon skulle komma för typ tjugofem minuter sen? så jag chillar runt på internet. Okej ingen gör väl de dom ska förutom två stycken antar jag? palla. Bara för det kom hon nu? haha. Chill kanske får sluta efter lunch, wieh! Frågat lärar'n nu. Så ja isåfall har jag en lektion kvar, fatta vad naijs? :D
Nej nu ska jag börja min presnetation som ska vara perfeeekt om cheerleadning såklart ;) Den ska vara klar vecka fem så de är chill, eller vad är det för vecka nu? haha.
bild i repris men har inga på denhär datan & känner mig så glad just nu :)

pumpaar

Som igår så sitter jag och pumpar musiik! härligt, härligt. Dagen idag blir väl skola, chillråå, har ju typ tre lektioner innan lunch & dom är typ ba' chill! Sen äre idrott, ska ju inte va me är ju fortfarande liiiite sjukis så ah. istället ska jag fråga om jag får sluta, om han går med på det. Skulle ju va grymt naijs isåfall! :) Aja efter skolan måste jag till Åhléns och köpa en almenacka. Kommer ju ha massor att göra det här året! Senså ska jag på möte vid fem. naaiijs.


dag 6 ~ Hur jag varit riktigt kär i

Hur många jag har varit riktigt kär i

Det var förra året jag fick reda på vad äkta kärlek är för något. Lixom kärlek som inte tar slut pga känslor utan utav någon anledning som t.ex: bråk, avstånd, familje problem osv. Så det är en svår fråga att beskriva för lixom det är tre styckna som jag verkligen blivit knäsvaga för, men en som verkligen vart på riktigt eller ja mer seriöst om man säger så. Den här snubben friade även till mig & jag sa ja. Vet inte om det var bra eller dåligt. Men lärt mig sjukt mycket utav det. Vet inte heller om det var så seriöst, kanske just då men inte om jag tänker nu. inte efter allt som hänt.
På ett sätt är jag glad att det blivit som det blivit, för jag själv har förbättras och lärt mig än massa viktiga saker som jag inte hade en aning om innan. Lixom ser situationer på ett annat sätt. Lärt mig att uppskatta mycket mer och att man verkligen måste kämpa and never give up!

Så hur många har jag varigt riktigt kär i? Svår fråga men så som jag ser det är det nog en. Fast det är ju tre som jag verkligen blivit knäsvaga för. så ja, hm. Nej jag tror nog att mitt svar är en, ja mitt svar är nog att jag ha varit riktigt kär i en. Men jag vet att min nästa kärlek eller hur man ska säga också kommer vara äkta, för nu vet jag vad äkta och riktig kärlek är, även så vet jag att man måste kämpa för minsta lilla!










hemlighet

Ska börja med en rätt så stor greij nu som kanske kommer att komma ut sen, vill inte skriva i förväg vad det är för något! Om det går bra med det här kommer jag bli så grymt glad och ja vet inte vad! Bara att börja & hålla tummarna uppe, kan även va en stor hjälp till mig i framtiden & till er.


k.b - du är så underbar



grym text, men kanske inte texten. som ni märker lyssnar jag verkligen på allt inom musik! aja nu måste ja äta, the food waiting ! (:

renaaa muesic här alltså!

I vanliga fall brukar jag inte lyssna på sånhär musik, ellr okej en del av petters låtar som verkligen är kkung! Men så checka jag några klipp & fastnade för txterna. Så grymt jälva bra & fina, helt sjukt, seriöst. Skulle dö för att kunna hitta på en sån grymt fin & bra text.


Veronica Maggio - ja ja ja


Veronica Maggio, Snook, Petter - inga problem (remix)


Petter - fast för evigt


Petter - U & Me


~ Hihi matte är kul ju ~

Haha shieet, på matten ja & otilia satt & babbla än massa sen kom vi fram till och ba ah fan va naijs om man gjorde tre tal varje dag! Fett mycket man skulle tjäna på det. Vi frågade våran matte lärare om hon gick med på det, och hon ba a självklart fast då måste ni räkna varje dag. Så jag & Otilia hela dagen har vi suttit och räknat in dagar, för vi har skrivit i boken efter var tredje tal vilken dag som kommer. Så haha nu i en vecka kan vi sitta & chilla och fortsätta att jobba in tal varje vecka. Fan man tjänar ju på det & det blir grymt mycket roligare matte!


mina 'julklappar' jag fick


Klapparna


grymt söt stickad kofta (myckt finare irf)






min älskade nykomling bland mina två bodyslapsh, haha!




min älskade 'plånbok'


en skitsnygg 'öronvärmare'


im in love












alla tre sötingar är såklart från victoria secret


söt nyckelring som souvenir


söt spegel ! man lixom öppnar den så äre spegel på båda sidorna


money money money


även ett par mjukisbyxor


jag är grymt glad över allt jag fick! Verkligen. ♥

'jul bilder'


abbe, björn & morfar


morfar & abbe


Björn, abbe, jack & sisteaah


I ♥ U


I ♥ U


outfiten
klänninge - gina
strumpbyxor - h&m
smycken - H&m, gina, italien


Dagens outfit






vitt linne - ingena ning
svart kort tröja m snöflinga - gina
beiga byxor - gina
ringar & armband - h&m, gina & egypten
halsduk - jc

pictures

Håller på och överför än massa bilder, typ från igår & idag som ska upp hit, naijs va? ;)


Känner grymt igen mig i versen


praoa på arlanda

jag & typ sju styckna i min klass, kom på att praoa på arlanda. Eller det va en som kom på och så hängde massa på. Fast det var jag som fick prata med arlanda när vi ringde, eller ja dom som jobbar där. blev chockad när dom sa att de tog emot prao elever fast det var fullt. synd,synd. Så vi ska boka in oss nästa höst. Fatta vilken grym prao och vilken grym upplevelse! :)

praoo

Okej just nu så letar jag telefon nummer till greijs jag kan tänka mig att praoa på. Så det är naijs har kommit fram till h&m, gina & holmlunds. SKulle va grymt naijs om nån av dom hade prao platser.

time for school

Tiden börjar närma sig, så dags att fixa sig & sånt. Åh vill fan till usa. Skulle älska det landet. sitter & kollar på bilder på min sissteahs facebook. fan va underbart & härligt. En dag ska jag till usa, one day and that is!

Nej hrregud varför ska skriver jag så mycket babbel för när klockan bara tickar & tickar? ska springa och säga hejdå till morfar och sen fixa jackan & sånt & längta tills vintern försvinner, haha! Uppdaterar säkert i skolan, annars ses vi när ja kommer hem!

Puss ♥


Dagens facelook






mueeeesic

Sitter och pumpar spotify listan, galet naijs alltså. Skön start på morgonen lixom! bussen går 48 eller nåt sånt så det är ett tag kvar, naijs ju. Dagen idag blir lång men endå rättså chill faktiskt tror jag? Ah iallfall ska träffa oscar efter skolan, naijs men vad vi hittar på de får vi se (:

outfit o sånt får ni senare sötisar!


tankarna

Tiden börjar väl ge sig mot sängen, ush skola imorn. Helgen har vart helt underbar fakitskt! njutit varje sekund och ska lägga mig med nya tag inför en ny skolvecka! Börjar även bli frisk, så hoppas,hoppas,hoppas på att jag kan träna på torsdag. Sen på tisdag ska jag ju på möte & imorn ska jag försöka få min sistaah hit så vi ska rensa mitt rum, allt går när man pumpar musik, right? Nej men ska vända upp&ner på hela rummet! Haha!

wieh imorn får jag inviga min nya 'bodysplash.' Sitter även på och funderar på vad jag ska ha för kläder på mig, grymt svårt dethär med kläder alltså! vill ju ha vår nu! Seriöst eller ja sommar, eller ja någon form av värme. I år har det ju varit kallaste vintern på hundra år just för att snön har legat kvar sen första dagen den kom & det har inte varit nder minus strecket någon gång, kanske bara två dagar? Förövrigt har jag tagit bort sminket och funderar på vad jag ska sova i, haha stort val ~


vill ju använda min våra kappa nu,nu,nu. Herregud har typ tre vår ny köpta vår jackor jag inte använt, okej två av dom har ajg köpt i år och en köpte jag typ i somras? Haha (y'

Älskar att vara mig

Åh jag är så glad, nej men saker börjar hända i mitt liv och sånt. Älskar att vara uppbokad och hitta på än massa saker, jajussteja måste köpa en allmenacka för 2011/2012! Ett stort måste! Nej men jag älskar ju när jag får nya chanser till något nytt och pröva på nya saker jag aldrig gjort förut. Typ som att vara 'ledare/fadder' eller åka till åre och åka skidor när ja aldrig stått på ett par skidor, herregud man måste ju få skratta också och inte bara ha värsta seriösa livet!

Sen ni bloggläsare när jag ser egetnligen att det är rättså många som följer min blogg osv, jag blir sjukt glad att lixom min blogg kan nå ut så mycket! Helt grymt, blir glad så fort jag ser stastiken gå uppåt! Det är nog det som gör mig så sjukt glad, lixom detdär lilla extra. Sen att så många likes my blog. wiee! ♥

Haha shiet fan vad fort tiden går, nu sitter jg lixom och peppar folk att börja konfimera sig och för ett år sen var jag så jävla taggad & nervös för att själv skulle konfirmera mig. Lixom ta bara varje chans du får, våga chansa kan ju inget annat än att gå sämst, right? :)


omtyckt?

Jag vet inte vad det är men något gör mig speciell. Typ alla som hugger mig i ryggen, när de inser vad det har förlorat eller vad man ska säga då så kommer dom som en svans. Alltså måste man ju var en jävligt bra person, fine det kan va jobbigt men jag tar det som positivt, att people can't live with out me ;) Det borde ju leda till något positivt att jag är en bra människa osv? Jag själv tycker att jag är en väldigt bra människa, eller rättare sagt har blivit. Lixom lärt mig av mina misstag och hittat mig sjäv dvs hur jag vill leva osv. Grymt skönt är det, men det har tagit sin lilla tid. Kan inget annat än att vara stolt över mig själv & köra mitt egna race och sträva efter mina drömmar! :)


minuten & bio

Tänkte se vad minuten är för nytt program verkar vara helt sjukt, så de ska bli intressant fakitskt! Har ni sett det förut? Sen dethär med bio, jag och min syster hade tänkt gå på en bio som mys innan hon åker tillbaka till Jönköping, hon kmr ju tillbaka i maj och hälsar på, varför ska tiden gå så fort när man har kul?


bild i repris

Victoria secret

Funderar på att åka till USA bara för att shoppa än massa victoria secret and ralph lauren produkter. Sjukt naijs alltså! Checkar in victorias hemsida nu och ser ifall man kan beställa hem greijs till sverige, skulle va grymt naijs ~ jajussteja hur blev det med sparandet? ;)

I veckan ska jag iallfall möblera om mitt rum och rensa allt & sånt. Kommer få en helt annan synvinkel och garderoben också, ska göra den mer som ett walkingin closet! (:

Ni får se mina julklappar sen, håller bara på att dö för en bodysplash som jag fick från victoria secret, fick skit snygga trosor där ifrån också ;)


kock skola?

Haha jag skulle hjälpa mamma att koka potatis, men visste inte hur man gjorde så hon tycker jag ska börja i en kock skola. Fast vi hade för lite potatis så skulle vi kocka ris och ja det gör jag bara inte! haha

dag ~ 5

~ plats för drömbröllop ~

Alltså jag vill ha ett sagolikt bröllop, så sjukt svårt att välja, antingen i en grymt fin kyrka eller ett strand bröllop, asso inget fnask bröllop, utan de ska vara avstängt från andra people. Det ska vara släkt & vänner senså ska vi ha en präst, jag vet inte vem men har mellan två stycken att välja på som jag vill just nu. Nejmen det ska vara satsigt, för eftesom det är ju en början på det nya livet så det ska vara speciellt! :)
Hur är erat drömbröllop?


Darren Styles - you're my angel


Rascal Flatts - What hurts the most


Dagens facelook






sommar!

Typ vakna grymt segt vid elva, va skit seg min kropp ville ligga kvar men icke sa nicke. Blev fruksot nybakade scones, lovley! Typ åt massa, ah va grymt gott men trodde ja skulle spy av mätthet, men nej :) Fixade mig och sånt, har även fixat lite klappar ;) Ska ju nämligen fira en vädligt försenad julafton idag, haha! Känns faktiskt som om det är julafton idag, höhö! Massa julstress och massa julmat som mamma gjort iordning, haha!

Snart kommer min kära syster och hennes boyfriend så ska vi äta gott, umgås och öppna massa klappar. Haha, en lite rolig greij är att min morfar är 85 år och ska få en ralph lauren skjorta från new york haha! :)


dagbok

Haha satt och kolla igenom mitt arkiv i januari 2011, shiet det är ju rena dagboken ju? Man skriver tankar och vad man gör och hur man ser ut! Fan vad synd att typ allt dethär kommer försvinna en dag. Skulle ju typ va grymt och visa barnbarna och ba ah sådär gjorde vi när vi va små, hahaha!


det ni inte visste

♣ Jag älskar att ha tänt, vart jag än går tänder jag lampan, och jag kan sova bättre när jag har tänt i rummet än om det är släkt.
♣ Jag har köpt julklappar för sammanlagt 2000-3000, allt för familjen, right? Helt sjukt, men ah.
♣ Jag älskar chaite
♣ jag vill flytta hemmifrån för att jag vill lixom komma in i vuxenlivet och få en strategi över mitt liv
♣ jag  älskar solhavre mjölk.
♣ Jag är en livsnjutare som tar varje chans jag får, kan ju aldrig bli värre än sämst, right?
♣ jag hatar alla dieter som finns hit&dit. Bara att börja äta mer nyttigt som sallad och sånt och börja träna om man vill gå ner i vikt, varför typ bara äta ett mål om dagen osv?
♣ jag hatar sprutor & att ha greijer för nära halsen

dag 4

~ Mitt rum ~


Grymt hes är jag så ja bjuder grymt på dethär! Allt för eran skull, right ;) ♥

vadå förkyld?

Åhh ge mig friskhet, är grymt förklyd näsan bara rinner. Grymt jobbigt. Haah får typ inte gå till skolan på måndag, men skiter it pallar inte ligga efter & greijer. Smittar ju inte andra såja. Var sjuk i slutet av terminen sen nu i början? Min kropp gillar inte skolan eller vadå? Haha!


åh vill bli sådär frisk igen!!

bäääst!

wieeh, prata med min broder för ett tag sen och han sa en del rejäla bra/kloka ord. som jag verkligen höll med om men inte tänkt på själv så mycket. Bara att hålla huvudet högt och köra mitt egna race here we go! Haha har ju gjort det hela tin men fortsätta & fortsätta. Så jävla underbart att ba leva livet & vennevad. Aja ah jag är en livsnjutare så jävla underbart!




Dagens outfit


kortärmad kavaj - öh vetinte
klänning - H&M
Strumpbyxor - H&M
smycken - Italien, Kappahl & Guldfynd

bildeer ! :)))


jag& syster gör tårta


tårtbakning


Kattis, Joel, morfar


Bosse, daniel, birgitta, kattis, joel, morfar


oberedd bild


tårtorna


syster & mami


sisteeaaah


Bjöörn!


smexy bild, or naat


yess

segt!

åhh hatar att man måste uppdatera sin telefon typ varannan månad eller nåt sånt? sjukt jobbigt, åh varför kan dom inte bara köra det gamla vanliga racet haha! Nej men seriöst ge mig en gammal sonyericsson, de va inte lika bökiga och jagvet inte vad. mobiler har bara gått helt i överstyr. Går sönder as lätt bara för att man ska köpa en ny? förut de höll i tusen år, seriöst. eller okej kanske inte i tusen år men kunde tvättas, de kunde tappas i snön och ligga kvar utan några skador. Nu det skulle bli vatten skada på direkten och man skulle få skrota den? ah shieet,, tiden förändras greymt


home sweet home

Shieet vad trevligt vi har haft det (: Gästerna som var, var jag, mamma,morfar, björns mamma, björns brorsa, björns syster & hans pappa samt hans systers son. Så det var faktikst rättså naijz! Vi åt klyft potats med kyckling med fyllning senså var det ju sallad & efterrätten var ju såklart tårta som jag & syrran gjorde :) Nejmen det va riktigt naijz och mysigt. Imorn blir det ju massa julklappsöppning. Haha känns mer som jul imorgon än vad det någonsin gjort, konstigt nog! Är minst 15 klappar som ligger under en blomma & mer kommer. Bilderna kommer i ett annat inlägg


Kanye West - power


Dagens tips


Andrea Eye Q's Eye Makeup Remover Pads

Asbra sminkborttagning, speciellt runt ögonen! Tar bort allt och återfuktar fransarna och huden! Fick det i julklapp förra året & sen dess har jag köpt så fort det tagit slut. Grymt bra är det! Det är rätt så oljigt så jag brukar ta 'normala' pads efteråt och bara torka av lite. Jag köper dem på h&m tror att det finns på åhléns också, inte säker. Är bara hundra på att det finns på h&m. Priset är på 39.90 tror jag och det är 65 stycken pads i burken så det räcker rättså bra och är grymt bra pris.

Dagens facelook




vem sa att de skulle va föralltid?

Precis gjort mig klar nästan, har hår & någon tröja kvar att fixa! Ska ju nämligen på förlovningsfest hos min syster, åh ska bli grymt kul fakitskt! Där ska vi väl äta lite och senså fira henne & Björn till förlovningen :)) Kommer hem typ sex,sju ikväll skulle jag nog tro. Då får ni mycket mer uppdatering. Jag lovar. Känns inte bra när jag uppdaterar så lite & sånt. Så ska försöka hinna med det mera! naijz va? ;)


Dag ~ 3

~ Vad jag har ätit ~

Glömde helt bort att ta kort på det jag har ätit idag, men det jag ätit är kycklinggryta m ris i skolan och sen tro det eller ej men en av mina favoriter, mammas potatissoppa! mumsfillibaba :)





bilder är från google!

shasha bloggen

Sådärja nu är man lugn igen och död! Haha nej men haft fulllt upp enda sen ja kom hem. sprang på stan efter sista julklapparna, hitta även två plagg till mig som va helt omåtståndliga ;)
nejmen morfar har vart här sen har min syrra & hennes kille vart här typ hela kvälln och vi har bara pratat? ah imorrn äre ju förlovningsfest wieeh!


shet, att ja gått runt sådär :O

Bild från igår men de gör väl inget ;-) or...

mms_img11245 (MMS)

Bild från igår men de gör väl inget ;-) orkar inte skolan så jag bloggar, är sjukt hungrig också åh ge mig mat som man kan äta seriöst :-D Sötisar vaknade lite sent imorse så hann varken duscha eller blogga, grymt synd. Ni får igen det senare. Åh kören kör ju igång idag fan vad naijz :-) sen på musiken ska vi ju spela i en studio och sånt , grymt ! Morfar kommer i eftermiddag, wiiiie & min syster kanske också kommer hon har ju rena jetlagen stackarn :-( En grymt synd grej är att björn, min syrras kille har tappat ringen i snön, synd synd synd säger jag bara :-(


vad är verkligheten

åhh fan att allt inte är så som man tror att det är. jag stör mig på det. jag kan inte fast jag kan. jag är kär fast ändå inte. jag vill hoppas, men ändå inte. jag lovar dig , men ändå inte. åh varför är det så svårt för? varför ska allt hända för fort? så att det blir för kaos. Aja man lär sig av sina misstag förhoppningsvis. försöker hjälpa andra och mig själv. fan tappar ju kontrollen, har nog redan tappat den. fast endå så har jag kontrollen. fan. vad är det här för något. åhh. Ingen har sagt att livet är smärtfritt men ja allt har ju en mening right, ;) så kämpa, kämpa,kämpa du klarar det. :) kommer ta mycket tid och vara mycket energikrävande men jag lovar dig att du kommer klara dethär. dethär är inget med jämnfört. du har haft mer kaos förut, right? oufh ah det ska gå bra.


HAHAHA! ~ två år sen ungefär ~

Britney Spears - Hold it against me


Britneys nya låt ju ;) själv så tycker jag att den är rätt så naijs, skön dunk och så! Vad tycker ni? shiet fatta va sjukt länge hon har vart med i 'musik branchen' och fortfarande fortsätter och kämpar? shiee!

Foreigner - I want to know what love is


de ni inte visste

♣ jag älskar att sova, fast hatar ju att sova bort dagarna
♣ jag hatar att sova ensam
♣ jag är stolt över mig själv
♣ en snubbe har friat till mig, and i said yes. men saker blev som de blev såah ~ haha säg nåt ja inte gjort!
♣ jag har börjat att hata alkohol efter mycket saker&ting som hänt i mitt liv o med vänner och sånt.
♣ tror att jag är allergisk mot röklukt ?
♣ jag tål inte falska people
♣ jag märker om nån talar sanning eller lögn.
♣ bloggen har hjälpt mig mycket psykiskt.
♣ jag kan inte leva utan musik

visste ni att..

Jag älskar speglar, speglar och kläder! Seriöst den som uppfann spegeln är ett geni, eller heter det så? Haha nej men asso jag & spegeln har att speciellt band tillsammans, vi bara passar ihop! Kollar i en spegel så fort jag går förbi än och ja kollar så allt ser bra ut. På morgonen måste ja springa minst tio gånger fram och tillbaka till spegeln ~ lite sjukt kanske men så är det. Mina kläder, älskar jag så att jag hatar, eller ja kläder överhuvudtager för att man tror man inte har så mycket sen när man ska hänga in allt ser man hur myckeet plats det tar och ja man får aldrig nog av dom heller man vill ha nya helatin. typ beroende framkallande? haha! nej missförstå mig inte, i love new clothes. Har faktiskt lite ånger att jag inte har något nytt klädesplag för det känns äckligt att ta gamla kläder hela tin asso såna kläder man har haft i kanske en månad? och längre.



dagens tips

Är att ni alltid ska klä er varma eller ja varmt så att ni inte fryser så ni inte faller på en förkylning! Att gå med öppen jacka och munktröja kan vara jävligt skönt, men din kropp tar skada! så knäpp igen jackan och ta en stor halsduk och vantar på ah plus mössa om ni använder det ;)


säger bara, gå inte runt sådär, va sjuk i fyra månader sammanlagt efter att gått så en hel vinter. Hur dåligt man än mår, dra igen jackan,, de va ett under att jag bara fick ett virus och inge farligare sa mina läkare

skratta eller gråta?

Suttit och sparat än massa bilder på bdb, shiet så man sett ut alltså, typ fjortis, normal, fjortis, emo, fjortis, normal. ah vetinte hur jag varierade stil hela tin? Nu är det bara att sortera en del bilder soom ja va lite osäkra på, haha, aja sånt e kulit! :)) teessyy @ bdb så ni vet (;


?

Känns så rätt men ändå så fel, jag vill men ändå inte. jag vet fast jag vet inte heller. åh. Jag är stark, jag ska hålla huvudet högt. jag lovar. bara att jag saknar som fan och älskar. tvåtusen11 och inget/ingen ska få förstöra. Käleken är så jävla komplicerad, fast bara när den är äkta, annars ären ett stort spel och fejk. Har jag känslor för dig? ah jag tror det. vågar jag eller vågar jag inte? Kan inget förlora men är för rädd. du vet det. du vet min osäkerhet men. jag älskar dig. ah faktiskt älskar dig. hur då? jagvet inte.


Dag 2


~ mina djur ~

Okej, jag har två hundar, en brunprickig dalmatiner vid namn Jack Sparrow, senså tror jag att det är en jack russel, vid namn Flipp som vi har hemma hos pappa, eller ja som frida&therese har. Frida hade ju även två hästar, och den ena blev lixom som min, men vi var tvugna att ta bort dem pga skador. Sen har jag ju haft en kanintax, typ tre katter & fåglar. Jag älskar djur, fast inte typ småkryp och ormar och spindlar dåra.

Jackie:

En sjukt gammal bild på mig och jack, hmm 07 tror jag! Iallafall, okej alla säger så om sina hundar men världens snällaste hund! Han har aldriiiiig bitit någon eller skadat någon. Han får massa andra hundar att leka, som till exempel en gammal tax som var blind så att ägaren stod och grät av lycka. Jackie har heller även aldrig bitit sönder något, eller jo en laddare och en madrass. Han är as lydig och så! Han älskar att leka, älskar att springa runt och var med ute i trädgården på sommarn. Skäller aldrig, ska hälsa på allt och alla! Så ja, han betyder rätt så mycket för mig. min lilla bebis! ♥

Flipp:

Flipp, jadu vad kan man säga om honom, världens lataste hund iallafall och är rätt så dominant! Så han skäller helatiden typ och om han ligger i ens säng anser han den som hans och man får inte röra den, men sen springer han iväg och skäms. Vi försöker lära han om på nytt men han är ju så gammal.

hästarna:
Daroo                                           & Rocko

Det var dessa två sötnosar som var fridas som vi va tvugna att ta bort, den vita saken fick jag ta hand som min lilla egna häst! båda två är sjukt fina och guldvärda! Hoppas att de har det bra där dem är nu :))
R.I.P ♥

Träningen inställd

Träningen blev inställd idag pga att vi inte har några hallar så det var sjukt synd men ändå bra för då kanske jag hinner bli frisk till nästa vecka så att jag kan träna. Bara att hoppas på det bästa.

~ haha btw, typ massa lärare och de jag är med i skolan ba tess snälla bli inte sjuk igen o blabla, haha söta va? :)) ~


hemma nu

Sådärja nu har jag ätit och lite sånt, grymt gott! Pannkakor, mums :))) På bussen började jag tänka på massa olika random saker från  typ hur segt det kan ta och bygga upp tilliten för någon och hur snabbt det kan rasa, till hur världen kommer se ut i framtiden till att hur roligt det kan vara kemtvättare och massa affärer som man glömmer bort och inte vet om bara för att det inte ligger i 'stan' till att det bara kryllar av män & kvinnor så alla kommer hitta den rätta någon gång, det finns en för varje!

Ah när jag har tråkigt tänker jag på allt möjligt. Just nu ligger jag i sängen och verkligen fryyyyser, kunde ju knappt hålla i pennan i skolan eller besticken och glaset för att jag inte har någon kraft i kroppen. När man bara vill lägga sig ner för att man inte mår bra.


åy vill bara sova men näsan tar övertag! :(

Josef gästbloggar

hej det är josef här puss o kram idag har jag varit i skolan och vaknat jätte tidigt men jag kom försent ändå. nu är de tess jag tycker josef e fett snygg hejdå puss o kram
// josef

SO & prao

Sötisar har So just nu typ om sudan? Jaja vi får se hur kul det kommer att bli, är sjukt hungrig! Har även kollat runt på olika prao platser på internet. Funderar på h&m men ah ingen aning, vill ju jobba typ inom socionom så vetinte.
Haha okej chill Josef vill gästblogga så ja ;)

time to school

oufh tiden börjar närma sig halv , och bussen går tjugo i så det är bara att börja fixa sig. oufh känner mig grymt sliten och jagvet inte vad. Inte min dag idag iallfall!
Hittar ingen tröja ja kan ha över min t-shirt heller.. åh ge mej sommar och att jag blir frisk, tack! Jajussteja slutar lixom tjugo i fyra idag och träningen börjar fem, så nivet.
puss



dagens facelook



känner mig riktigt ful, antagligen för att jag mår så som jag mår, men ja!

godmorgon!

Godmorgoon sötisar, ställde ju klockan på 05.40 så att jag skulle kunna ligga och dra mig men runt 05.45 hör jag firdas klocka börja ringa så jag springer upp och tar badrummet! haha ;) Vi har ju ett eget badrum som vi delar på så ja.

För övvrig så vet jag inte vad jag ska skriva. Näsan rinner och halsen kliar, kan det bli bättre? Jajussteja fick reda på att det är träning idag, yay! :)) Fast med det jag har kommer jag nog bara kunna sitta och kolla på, vilket är grymt synd! :(



Mallan om snygg?:
Du vet att det var i dollar va? :)

Svar:
Ja jag räknade 10.99 x 7 på miniräknaren ;)

problem igen?

Funderar på att flytta bloggen till någon annan sida än blogg.se för blogg.se är ju naijz o så men alltså det är problem hela tiden, exakt hela tiden! as drygt.

Vilke blogg sida rekomenderar du?

Ringt runt

Haha gud vad kul dethär är sitter och ringer runt massa 96:or och frågar om de vill konfimera sig? haha.. aja har kanske fem stycken o en säker så de är bra. De som är osäkra ska höra av sig imorn. Fan va kul dethär är ba sitta och reklama för konfirmation, haha! Känns lite ovanligt, typ som att ja ska sälja nåt eller så haha! Nejmen de ska bli sjukt kul att se hur det är som ledare, :))
Så alla 96or som läser min blogg som bor i uppsala eller utanför våga chansa på konfirmationen, det är inte och sitta och läsa en bibel, det är så grymt mycket annat. man har övernattningar, man diskuterar samhället, man åker på en as rolig konfa fest och jagvet inte vad! Iallafall sök till lötenkyrkans konfa grupp då! som startar i februari. Tro mig ni kommer inte ångra er och om ni ångrar er är det bara att hoppa av ;))


haha yeah konfa är inte så seriöst som man tror, mycket roligare! Ge det en chans, prova på. Våga teste. lixom chansa. om du inte chansar kan du inte veta? Om du chansar och inte gillar, är det ju bara att hoppa av? Ta vara på dina chanser i livet!

dag ett ~ min familj

Min familj betyder nästan allt för mig (förutom mina vänner & djur, som kommer en annan dag.) De i min familj, eller som jag anser som min familj är: pappa&therese, frida, malin, björn, magnus och mamma.


pappa:

Ja vad finns det & säga om min pappa? Han heter dennis jobbar som snickare och vill hjärna hela tiden fixa hemma men eftersom vi bor i lägenhet så är det lite svårt. Han gör allt för mig, hur arg han än kan bli och vilka bråk vi än kan ha, som inte är så ofta men när dom kommer, ja då ~ det behöver vi inte gå in på. Egentligen är han världens snällaste person som tänker på allas bästa osv men hans hårdhet kan förstöra det så man kan få värsta fel uppfattning om honom. Senså är han ju värsta skoj snubben så ah alla snubbar som kommer hem till mig tycker han är skön och så vidare, en del blir lite rädda.

Therese:

pappas tjej, okej jag dör åt bilden HAAHA! Nej men återgående sak, hon är sjukt snäll och tänker på allas bästa, precis som min pappa förutom sig själv. Ser henne som en annan mamma, och ja, hon heter therese *blink* och jobbar som lärare viket är sjukt bra för då brukar hon dra ut olika uppgifter på hemsidan alla lärare är inloggade på! Hjälper mig grymt mycket så det är sjukt naijz.

frida:

Frida, vad finns det och säga oom henne, ah hon heter frida, går på uven för att läsa upp sina betyg. Ser henne som en syster vi kommer grymt bra överrens och tycker rättså lika om saker&ting men tar ut det på olika sätt osv.Hon är ett år äldre så det är naijz, alltså 94a.

Malin:

Min syster, vad ska jag säga om henne? Hon heter Malin och pluggar till psykolog, landade ju här i Sverige idag och pluggar i jönköping men ska flytta till Uppsala i sommar. Ska gifta sig nästa vår! Hon har hjälpt mig med allt i mitt liv. Hon betyder världen för mig. Helt underbar som person.

Björn:

Den snubben som min syrra är förload och ska gifta sig med, hmm han heter Björn jobbar som ljusdesignare/elektriker men vet inte vart, i uppsala tror jag, han har jobbat i stockholm också. Ser han som min andra bror, han har ju vart med mig sen jag kanske va fem år? Så ja.

Magnus:

Min brorsa som bor i kina, han heter magnus och jobbar som engelsklärare men har börjat tröttna på det så han och hans tränare ska börja med något företag, vad jag fattar det som! Min bror betyder också världen för mig. Han har lixom funnits där och försökt lärt mig livet fast på det manliga sättet. När jag var liten tog han alltid samma grepp/slag typ tusen gånger men jag glömde bort dem direkt efter! Han hade tänkt att också flytta till Sverige nästa sommar och söka in till polishögskolan men vet inte om det bir av.

Mamma:

Mamma, kära mamma. Min bästavän. Kan säga allt till henne. Rättså skönt också, förut så skämdes jag lite för det, vet inte varför men nu är jag bara glad för det. Mamma heter Lisa och hon är utbildad massör eller nåt sånt, det är grymt naijz. Hon är väldigt hälsosam och ska helst bara ha krav märkt osv. Jag och mamma bråkar desto mer, jag kanske har för höga krav och orkar inte allt ibland. Fast hon vet varför så hon står bara och tar emot allt, förlåt mama jag lovar att bli bättre på det!

Mina föräldrar är skilda och jag är det enda barnet som bor hemma (förutom frida.)Att ha skilda föräldrar var jobbigt ibörjan men nu är det sjukt skönt för om det är jobbigt på ett ställe är det bara att dra till den den andre!

dag greij

Hmm, tänkte börja med en egen månads/dag greij, ni vet dag 1 och så är det ett speciellt ämne.

dag 1 ~ min familj
dag 2 ~ mina djur
dag 3 ~ vad jag äter
dag 4 ~ videoblogg - mitt rum
dag 5 ~ drömplats för bröllop
dag 6 ~ hur många gånger jag varit riktigt kär
dag 7 ~ min framtid
dag 8 ~ vad som är viktigast för mig
dag 9 ~ mitt viktigaste plagg / favorit plagg
dag 10 ~ Vem jag är i skolan
dag 11 ~ Vem jag är i bloggen
dag 12 ~ Min egna favorit bloggare
dag 13 ~ min/a förebild/er
dag 14 ~ Vaf kärlek är för mig
dag 15 ~ favorit film
dag 16 ~ favorit bok
dag 17 ~ min mobiil
dag 18 ~ vad jag lyssnar på för musik
dag 19 ~ min klädstil
dag 20 ~ mina vänner
dagg 21 ~ mina högsta drömmar
dag 22 ~ mina misstag
dag 23 ~ Vad jag hatar för något
dag 24 ~ mitt liv
dag 25 ~ min favvo sport
dag 26 ~ varför jag bloggar
dag 27 ~ Om jag sover med något gossedjur, varför?
dag 28 ~ Det lärriksta jag har varit med om/lärt mig
dag 29 ~ Vad jag anser om 'bloggvärlden'
dag 30 ~ tre saker jag inte klarar mig uta
dag 31 ~ tre saker jag kan välja bort om jag va tvungen.

Detta är min helt egna lista som jag har gjort, var sjukt jobbigt att komma på den men yes, allting tar sin tid & allt för er, right? ;)

Hey, soul sister - Train


tjatig?

sunshines, please answer when i ask about what you want to se more here in my blogg, it's for you, so you gonna like it more ;)

~ mer outfits
~ mer videoinlägg/videoblogg
~ mer bilder
~ mer musik
~ mer tips


Brudens bäste man




Fan hitta ingen film om vad den handlar om och så, detdär va den enda filmen jag hitta om filmen, haha! Nej men det handlar om denhär 'tom' & 'hannah' som är två grymt bra kollegor + bästavänner.. 'tom' är snubben som alla kvinnor faller för som han knullar runt. om han inte gör det så spelar han basket med sin fyra/fem polare eller fikar/äter med 'hannah'. En dag får tom för sig att han har riktiga känslor för hannah, men det är försent då är hon förlovad med en skottländare vid namn 'collin'. Tom håller verkligen allt inom sig när han träffar de på en middag! Hannah gifter sig efter två veckor med 'collin' och tom kan inte stå ut att vara brudens bäste man på bröllop det gör för ont i honom & under hela perioden som bäste man så försöker han visa hannah att han inte är den som knullar runt längre osv. ~ Så vad händer, får han henne? eller inte? Hur gör han för att få henne?

dagens tips 2


Tro det om ni vill men det är halstabletter från hälsokost! Vet dock inte priset men kan grymt rekomendera denna, eftersom det kliar grymt i min hals och det är absolut inte som vanliga halstabletter så man måste ta två gånger i timmen eller så. Utan dethär innehåller bara örter och sånt så den är asbra och man tar en tablett när man känner att det börjar komma tillbaka typ, eftersom det är ju bra för magen så hjälper det ju till hela kroppen, naijz va? :))
Btw smaken är inte världens goaste direkt men stå ut, värt det, sen ska själva tabletten bara smälta på tungan långsamt och det gör det ännu äckligare men stå ut för ett bra resultat ;))

Brudens bäste man


Haha igår kväll såg jag den två gånger om. Jag älskar rollen Tom, som Patrick Dempsey spelar, verkligen att man inte ska ge upp det man älskar! Kan grymt rekomendera den, jag lärde mig något nytt och insåg vad jag känner och sånt! Helt otroligt att tänka så för en film, men jag lovar er kolla klart på den så får ni se varför! Ni måste se från början till slut annars fattar ni inte den handling som jag ser.

snygg?

Fick en sjukt grym tröja, lixom lite ovanlig sådär med en V- uringning fast förstås det är ju från VictoriaSecret så där handlar ju allt om att få fram de fina delarna på kroppen, haha ;) Nej skämt åtsido men hennes kläder älskar jag, im in love! T-shirten va ju inte dur hellerden kosta 76.93 :o Grymt bra pris















dagens tips

Dagens tips är att alltid kämpa för det man vill and never give up! Varför ge upp det/den man älskar? Kämpa & bevisa att det är du som är den 'rätte' / kämpa för att få det som du vill ha det! Du lär dig inget av och ge upp och ba skita i allt. Ta tag i situationen och tänk på vad du vill och hur du vill och kämpa för det du vill!
PusseN


dagens facelook




what can i say?

Kom hrm för några minuter sen, lite tråkigt men vet ju nu att hon är hemma, och Bkörna, ah han kommer hem om kanske fyra timmar. Han sitter ju foortfarande i London, stasckarn.

Ni måste säkert tro nu att jag och min syrra har haft skit kul och gjort massa saker ~ haha! Jag fick ju inte se för att hon hade massa greijer till mig som jag ska få på söndag, då vi ska fira jul&födelsedagar! Så jag satte mig i fåtöljen med en sjukt mysig filt och kolla på teve. Fast jag somna och hon dusha och hon greija så lägger hon sig i soffan och sover till&från, stackarn har vart uppe 30 timmar i streck.. Så vi har haft det sjukt mysigt!

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen idag! Ska föröska att det inte ska bli såhär dåligt uppdaterat igen. Tänkte ju gå upp halvsju, just för att få tid för att kunna blogga, menmen :))


hämtat syster

Hejsan sötisar, shiet vilken morgon alltså! Blev väckt typ tio i åtta, fast skulle upp halvsju, lyckat right? Så jag sprang upp och sprang till datan för att kolla om min systers plan gick rätt tid, och ja det gjorde det. Vi åkte från uppsala eftersom hennes flyg skulle komma 09.35.. Men nej då ska det vara försenat och komma in 10.45 så min syster kommer ut från gaten kanske 11.00 ? Aja när jag såg henne gick jag bara rakt fram och gjorde ingenting annan, sket i mamma & therese haha! Nu sitter jag hemma hos min syrra och hennes kille, men hennes kille kommer väl ikväll vid sju typ? Så yesbox vi gör spaghetti och köttfärsås, får se hur de smaka, haha ;)



blogg.se krånglar

Gjort flera inlägg som inte kommer upp, va är det här? -.-''' riktigt arg nu vi hörs imorn sötisar!

inlägg syns inte?

varför syns inte de senaste inlägget jag har gjort för mig? arg jag blir..

syster imorgon

Shiet, kan inte tänka klart, kan inte andas, blir lite skakig, skaig av lycka. kan inte tänka klart, för imorrn, kommer min storasyster hem från usa, där hon har vart i fem månader precis nästan! shiet. helt underbart, en helt underbar känsla. ni vet när man älskar någon riktigt mycket och ska träffa den känslan, helt sjukt att beskriva. Kommer säkert inte kunna sova för är så jävla uppspelt! seriöst.. åh utan min syster så skulle jag inte va samma person. hon är världen för mig och önskar att alla hade en sån i sina liv! Fan va mycket bättre det skulle vara så. Därför jag är som jag är vill hjälpa alla osv för jag vet hur förjävligt det är när det känns som om ingen ser på eller hör eller när man får driv skämt tillbaka. ush! Så ja , stöttar i princip vem som helst, varför kan inte alla bara och ta och vara godhjärtade? Allt skulle bli så mycket enklare då. En greij du lärt mig syster. wieeeh kan inte bli gladare seriöst.


extremt gammal bild 08, men älskar er grymt. Min syrra och hennes snubbe hon är förlovad med, ihhh! Så glad för deras skull, seriöst :)) ♥

För mycket smink

Hahaha, det första jag hör khonaw säga när jag kom till skolan är att jag har värsta mycket smink om man jämnför med förut. Haha! så stod hon och babbla om de, haha söötis! vad tycker ni har ja mycket smink eller inte? själv så tycker ja inte det är mycket, vill ju inte förstöra min fina hud direkt med foundation och massa. Varför jag lägger mycket runt ögonen eller tar fokus på dom så är det för att jag gillar mina ögon dom är fina!







har inga bra bilder på båda mina ögon, men jag tar ju eyeliner och mascara och kajal.. fast inte bombat, inte för mycket eftersom jag tar lite brunpuder på kinderna för att markera mina kindben bara, eller ah fylla i dom! för makeup artister tyckte att de va smart när jag sa att jag gjorde så för jag har redan så bra kindben *leer* ;)

läsarfråga


mikael är rolig

Haha nivet mikael? han har ju gästbloggat här i bloggen, ah de va ett tag sen. men iallfall sen imorse kollade han min blogg och så lät det såhär efteråt

han: fan vilken cool blogg :o
jag: tänk dig du har gästbloggat där ;))
han: fan va grym jag är

haha fick ett litet skratt där. Nejmen jo! hmm.. funderar på dagens tips/visste ni att.. fast jag kommer tyvärr inte på något.. fan! haha :) Hjälp mig att komma på. Ge mig inspiration eller nåt, nejmen ska försöka och hitta inspiration sötisar



normalt?


dagens outfit



sådärja!

Nu har vi vart i stallet , va sjukt mys att se massa hästar, åh im in love! haha nejmen va sjukt kallt att bara se på men mysigt värre! Tror även att jag såg en gammal polare men visste inte om det var hon, men nu när jag tänker efter så var det hon. haha! Åkte hem och innan vi åkte så sa pappa att ja va tvungen att gå i skolan efter jag hämtat min syrra men han ångrade sig lika snabbt tydligen så i bilen på väg hem så sa therese 'ah jag har skickat ett mail till sabina om att du är ledig imorn' gah en hel dag med min syster som jag inte sett på fem månader precis nästan. helt galet naijs! Senså ringde jag och prata med morfar, de va myys!



hem ljuva hem

Kom hem för ett litet tag sen, inte alls länge sen, gick ju på stan bara för att äta för åt ju ingen frukost, inte bra inte bra! Nejmen ska följa med Frida till stallet och se på när hon rider så de ska bli naijz.. wieeh!

About the school to day, va väl chill men de vi gick igenom idag hade jju ändåå våra föräldrar fått på mail, så tycker fortfarande att det va ovärt att gå, haha! Vi va tvungna att byta skåp, de som har haft över fick under och tvärtom, haha för mig vare ba och säga att jag bytt för jag har ingen under mig.. chill!

Haha Josef lärde mig idag hur man kliar sig i halsen när man är hes! Låter helt sjukt och ser säkert as fult ut kan göra ett video inlägg och visa senare. Ni ska även få dagens outfit senare så de är chill


jag just nu

Sitter på cupido och käkar sallad, as gott...

mms_img30404 (MMS)

Sitter på cupido och käkar sallad, as gott. Valde en tonfisks sallad. Man får ju välja allt själv och man blir mätt också ;-) Berättar mer om dagen senare. Puss


Sådär ja nu är man på bussen. Haha fick ve...

mms_img23931 (MMS)

Sådär ja nu är man på bussen. Haha fick verkligen springa till den men chauffören va as gullig som vänta på mig och någon annan som hade svårt att gå :-) gulligt right? Haha undra om jag kommer komma försent, haha försenad första dagen är ju rätt så lyckat.


time to go

Ihh snart måste jag dra till bussen , sjuukt det ska bli. Ärligt nu är jag riktigt taggad haha! Undra om någon har klätt upp sig? Undra om någon kommer som ny? Undra om någon har förändras? Undra hur stämningen kommer vara? HAHA! Saknar mina sötisar riktigt mycket iallfall så kommer typ hoppa på dom, haha! Nejmen har ju inte träffat dom under lovet och så. Mitt lov har vart enormt underbart. har tagit igen tid med de jag inte träffar så ofta, som vi ska ändra på. imorrn kommer min syrra hem.. ihhhhhhhhh! längtar. aja. shiet tvåtusen11 är fan ett sjukt grymt år. kan man må bättre eller? Mycket är tack vare er söta bloggläsare, när jag ser att statestiken stiger, snacka om hur glad man blir. wihooo!! :)
Blir även glad för de flesta av mina underbara vänner har hittat kärleken och är vekrligen grymt glada och mår så sjukt mycket bättre, vet ju den känslan så är så jävla glad att de får känna den känslan! Haha om ni fatta hur glad jag är för eran skull så ah!


tre datorer , en funkar

Haha fick ju panik när ja kom på att kolla när bussarna gick och vi har ingen sånhär buss tidtabell, tror jag ah iallfall så skulle ja kolla på min dator på internet, men de funka inte, så sprang jag till fridas data, där funka inte internet? aja så jag verkligen kutar till pappa& therese dator haah! Fan vad glad jag blev att det funka på deras annars vet jag inte vad jag skulle gjort, haha ;))
Nejmen har bäddat och sånt, snackar med mikael just nu på fb, ni vet han i min klass? haha! shiet gud vad konstigt att träffa alla snart.  Känns helt sjukt, känns som om vi fick jullov igår? man bva hallå vart tar tiden vägen? Nej men en greij jag ska göra är att rikta mig mot sommarlovet, tänka hela tiden okej snart är det sommarlov, om jag gör dethär blir det fortfarande somamrlov! haha smart va? KAnske går fortare då :))




heeeeees!

SHieet hörde ni inte hur hes jag låter? Hur lyckas man bli sjuk/förkyld i slutet av lovet, haha det är menat att jag inte ska gå i skolan, eller? ;) Nej skämt åtsido men ah det är faktiskt rätt så jobbigt att det ska vara så. Får väl sköta hand om min lilla hals ännu mera? Men hur, har ju hhalsduk hela tin och klär på mig så att jag inte ska frysa, osv. Så vet inte hur men yesbox sånt är livet!


först tänker jag själv


men kommer inte p så jag..


lyssnar men fattar ingenting och fortsätter att


vara ett frågetecken och försöker se lidande ut, tills jag


fattar och blir


glad & känner mig smart! ;)

HAHA försökte visa er i bild hur det går när people oftast ska förklara saker åt mig! haha. Ska dra nu och hitta nån munktröja/tjocktröja som passar samt bädda sängen osv , kanske gör ett inlägg innan jag drar, ska ju dra om en timme.. SHIET måte kolla när bussarna går , jussteja! PUSS

va ja tycker om att börja skolan


Dagens fråga

Vad tycker ni om att börja skolan?


dagens facelook




Äntligen klar

Godmorgon sötisar, oufph va pain de va att gå upp efter veckarklockan halvtio, aja värre blir det! Låg kvar i sängen ett tag och tänkte verkligen om de va värt att gå upp, så yesman gick upp, drack havremjölk älska och åt gifflar, ni vet bullar? Haha, de är min frukost. Nejmen senså dusha jag och har fixat mig enda tills nu. Rättså fort faktiskt, men gick upp tidigare för eran skull, allt för er, right? ;)


hmm, vad tycker jag om att börja skolan igen? chillout de kommer i ett videoinlägg ;)


jag just nuu

drömvärld men ändå inte~ förgivet?

Shiieet, när jag tog bort sminket & sånt börja jag tänka på vad vi slösar med saker, hur bortskämda vi är, vilken drömvärld lever i. Vi har allting. Vi kan liksom ba shiet jag vill dusha, så hoppar man in i dushen och kan sitta där i timmar, medans de i afrika blir världens lyckigaste bara de hittar en droppe vatten och för de får de gå flera mil om dagen. Om den värld vi lever i är så perfekt, nu tänker jag på usa, sverige osv. Varför är då samhället så fel? Vi har ju allt vi kan få. If u just stay up for u self får du den kärlek du behöver för att överleva but if you just falling down då är du på samma spår hela vägen. bara du som kan välka if u just gonna stay there or do something! Du kan gör en förändring som inte alla andra gör, men ingen är sig lik den andre, och varför ska man gå runt som alla andra? och inte hitta sig själv. Åh vilken komplicerad värld vi lever i, och vilket komplicerat sätt att leva livet p¨å, allt som händer, ska hända och det är därifrån vi ska lära oss, är det därför det inte är så komplicerat om man tänker efter? Det går bara och tänka så om man lär sig av sina misstag och inte ångrar.




kläder till imorn

Ush fan vad jag hatar att välja kläder, men tänkte köra på något som inte jag brukar köra så mycket och ska ta fram lite olika outfits, naijz va? g¨r ju inte bara att ha en o välja på, right? Aja återkommer imorn om vilken de blir osv :)) Håll tummarna bara att ja inte behöver stå imorn och slänga ut hela garderoben, yeah


en outfit, hmmm


bjuder även på mig själv

peengar

Jag har ju en viss förmåga och ba ah de vill jag ha, så köper jag det eller får det! Asso helt sjukt och från att gå till värsta inte bry sig alls till att verkligen bry sig vad man behöver ha pengarna till. Måste verkligen hålla i dom hårt tills i sommar, senså ska jag ju söka sommarjobb i typ nåra veckort för att få in lite extra, skulle va grymt naijs. Vet bara inte hur jag ska hålla hårt om i mina pengar. Kan man typ ringa till banken och typ göra så att man bara kan handla för en viss summa i månaden? :O
Skulle bli sjukt tacksam för svar



den mest lidande bilden jag kunde hitta, haha

uppåt ~ fortsätt så!

wiee statestiken går ju bara uppåt, blir sjukt glad för det! Är sjukt kul att veta att någon läser/följer äns blogg, wieee haah de gör mig enormt glad. Man får typ ett annat liv, man blir lyckligare, för att man vet att det är någon där iallfall! En liten obeskrivlig känsla som inte går att besrkiva. Haha låter ju som att jag är kär i er, haah! nej men jag diggar er, och ni är huuuur gulliga som helst.
Puss på er!


P U S S A R till er sötisar!

för att allt ska bli perfekt

Haha! Efter varje inlägg så måste jag gå in på min bloggs url och läsa igenom och bara sitta och stirra på bilderna så att jag själv tycker det blev bra. eller inte bra utan perfekt, tycker även att min blogg är grymt ointressan men försöker göra den så som jag själv skulle att en grymmt bra bblogg hade! Ni vet allt&lite till ;) Nejmen imorn så kanske det inte bara är ego bilder på mig längre utan med people i skola, naijz va? :D



kärlek i ålder

Tycker en greij är rätt så kontstigt att en 40 - åring kan typ vara tsms med en 30-åring. Men när det kommer till ungdomen så ska man bara ha äldre hela tiden? Går inte att ha en som är yngre. Varför inte? Det är helt sjukt, fattar inte dedära. Jag själv, haha faller bara för yngra killar. och tycker att det inte är något fel med det? Lixom va är problemet om man är tillsammans med någon som är några år yngre, eller äldre? Bara man älskar varann så äre chill och att det funkar? Bara det finns känslor så funkar det ju? Hur orkar man gå på de som har ett förhållande där den ena är nåt år yngre? Vad är det för mening? Fattar inte det jag.

Vad tycker ni, är det rätt/fel, acceptabelt/oacceptabelt att ha ett förhållande med någon som är äldre/yngre?


visste ni att..

Under helta mitt liv har jag fått bäst kontakt med snubbarna och det är oftast genom snubbarna jag får kontakt med girlsen. Har alltid varit så och kommer alltid att vara. Tror att det beror på förut var jag så osäker med girlsen så jag drog aoutomatiskt till snnubbarna och dem till mig. Senså stör jag mig på hur girls behandlar girls, ah går bakom ryggen, alla cat fights, ah ni fattar? Fine snubbar kör mer med slag och det kommer jag heller aldrig förstå mig på men snubbar kommer så mycket bättre överräns och på ett trevligare sätt. Fine, säger iinte att det är lätt att vara snubbe för jag vet hur jävla hårt det är med grupptryckerna & hur stor pressen är på er/dem ifall det gör ett snedsteg fel! Btw jag diggar  snubbar det är så sjuukt underbara! ihhh :))

Ni som inte vet vad ni ska göra i snubbarnas sällskap för att ni äär så blyga och sånt, va bara er själva och gå på magkänslan, & följ ditt hjärta. Jag är alltid blyg igen och då så kan ja va grymt tyst men skratta åt allt och ja, eller börja prata om helt andra greijer. Nej men blir så nervös speciellt om killen är snygg ;) haha! nej men kör ditt race och va inte rädd, allting blir bra tillslut, right? :D Bara bjud på dig själv & va dig själv tjejen! :))




dagens tips

Att om du tvekar eller är osäker om något med en person, att alltid snacka med den face2face och så. Annars blir det bara sjukt mucket missförstånd. Gå heller aldrig på personen tills du har pratat med den. Va inte rädd att våga säga så som du känneer eller tycker att det är. Det sämsta man någonsin kan göra är att hålla sig inom allt, då menar jag exakt allt. fine, finns dem som gör såå men se bara hur de håller på? Onödig tid bara. Så kom ihåg att alltid snacka och köra med öppna rör, dvs alltid vara ärlig mot dem du älskar.





min outfit









ljus rosa halsduk - jc
skinn jacka - bikbok
munktröja - newyorker
rosa 'yes' tshirt - holmlunds
vitt linne - vetinte
svarta 'crocker' jeans - jc





fixar in bilder i datan

Sådärja tänkte fixa in massa bilder in i datan från kameran men först måste jag radera massa bilder som jag redan har i hårddisken, shiet nästan tusen bilder från bara Italien, Assisi och vi va där i fyra dagar.


~ ta mig tillbaka dit, så grymt underbart ~

somna?

Haha jag ba äh jag lägger mig och lyssnar på musik, det kan man ju inte somna utav? Haha, nänej precis vad jag gjorde somna på direkten! Skönt var det men sovit i typ tre timmar sån de kändes onödigt! haha. Nej men snart ska vi äta och efter de ska  jag sova, skriva lite inlägg först och så :))

awwh, så söt emelie är. En gpng i tiden träffades vi iallfall tvp helger i månaden och jag tig direkt hand om henne som min egna lillasyster, oavsettvad. Gör jag fortfarande för att hon är söt. Bara klicka på dne här länken http://emisss.bloggplatsen.se/2011/01/10/4330690-teessyybloggse/, shieet jag dog när ja läste de, haha! oufh sånt där gör mig bara glad! :))



jag just nu, ush fryser som fan och vet inte vad, börjar nog bli sjuk.. ush =(

Världens tråkigaste dag

Seriöööst världens tråkiigaste dag, då menar ja verkligen tråkigaste! Ingen kan göra något eller så ligger alla och sover, hur roligt är det? Ush, ja som va värsta taggad och greijer. haha! Vet inte hur många gånger jag har rullat upp och ner i min kontakt lista för vem som jag verkligen kan ringa. åhh :(

Dagen är inte över än, något jag kan trösta mig med är att vi iallfall ska äta tacos, mums! Fast ska ffråga frida om vi ska dra och handla nu så att tiden rinner iväg.. åh vrf ska dagen vara så seeeg för? =(

Nej ush vilket depp inlägg dethär blev, klagar ju bara på allt! Haha nej men en positiv sak är ju att solen lyser och kikar fram, hur underbart är inte det? ÅH när jag såg att det var sol ute blev jag verkligen grymt glad och bah iiii! Verkligen vår känsla, så våren kanske är på väg? Bara att hoppas på det! :))


Bara jag som är vaken?

Haha har ringt till massa people men typ de flesta sover och de andr har första dagen i skolan! Haha! Så jag har typ ringt och väckt varje människa men de har velat soma om igen, ahah! Aja vi får se hur det blir med dagen, lixom sista dagen på lovet? Då kan man ju inte bara sitta och inte göra nåt. Den enda som kan är typ simon, men han bor typ as långt från själva busshållsplatsen så de va ju lyckat (y'


ego girl








Va brukar ni äta för frukos?

Haha jag själv kan aldrig äta samma sak i två dagar till frukost, då blir det äckligt! Så jag har väldigt svårt med frukosten så helst så skippar jag den! Fast hos mamma är frukosten redan klar när jag är klar för att hon vet att jag inte äter annars.. snäll mamma va? :) Fast då äter jag bara bröd som jag doppar i äkta varm chocklad som hon brukar stå och göra åt mig! Söt va? :)

Så vad brukar ni äta till frukost?


(bild från google)

Gjort hälsofil med oboy pulver så att de s...

mms_img72670 (MMS)

Gjort hälsofil med oboy pulver så att de ska bli gott ;-) För att ha dygnat hela natten känner jag mig ändå rätt så pigg så det är sjukt naijz :-) Tänkte ringa sophie snart och höra om vi skulle göra något, vill direkt inte väcka henne, är inte så dum ;-)


dagens facelook




Färdig fixad!

Sådär nu har jag fixat mig klart för morgonen! Kommer väl få gå och sminka på lite då&då, man vet aldrig kan ju försvinna lite och sånt, right? ;)

Passade på att ta massa bilder med kameran som kommer upp senare ikväll! Tror att jag ska ta in alla mina greijer i mitt rum och typ försöka bosätta mig där, haah nej men har ju bott i Fridas rum hela helgen.. haha!

För engångs skull lyser solen ute? :o Kanske dags att kunna slippa vinterjackan snart dåra och börja med skinnjackan/kappan eller den tunna jackan, oufh vad härligt! Längtar sjukt mycket.. Drömmer mig  nästan bort. Nej nu kurrar min mage alldeles för mycket, ska ta nåt att äta, hm, hälsofil med oboy pulver? ;)


jag just nu




utanför mig, SOL!!! ♥

Gör mig fresh nu genom åt. Precis ha dusch...

mms_img57523 (MMS)

Gör mig fresh nu genom åt. Precis ha duschat och smort in mig med bodylotion och deo ska börja borsta tänderna nu sen spruta parfym och klä på mig ;-)


frida dansar loss av övertrötthet

hahah btw Frida är beroende av coolt. Säger det till varje greij och svarar bara 'coolt.' Någon behöver sova kanske ? ;)

Första gången jag lyckas att dygna :$

Haha! Ärligt så är det faktiskt förstagången jag har lyckats att dygna utan att sova! Har heller inte ätit eller druckit något under tiden jag har dygnat! :o Känner mig sjukt stolt, så kanske kan sova i normal tid ikväll dåra, wiie.. bara att hoppas! :) Tänkte typ gå upp och göra kaffe? För att kaffe ska va gott så ska de va liiite liiiite kaffe och oboy, haha! tro mig de blir as gott! ;)

morgon bloggar 04.56


min röst låter inte så i verkligheten plus så är jag lite hes :(

videoinlägg ;)

Håller på och gör ett videoinlägg.. så stay update! ;)

25 inlägg 9/1 2011

shieet, igåt gjorde jag 25 inlägg? hur kommer det sig? Känns som att jag gör skit lite inlägg, haha! Aja är 25 inlägg lite eller mycket? Jaja om man vill nå fram med sitt budskap får man kämpa, inget är gratis, right? ;) hatar det där ordspråker 'inget är gratis' fast ändå så säger jag det själv? haha sjukt..! Aja idag ska jag verkligen inte somna för imorn ska jag göra mig fresh, jag skiter i! haha, äntligen får man slippa att känna sig skabb :) Fan nu fick jag lust att dusha? haha.. hmm men orkar jag dusha, klockan är lixom typ tio i fem? haha! Stackars folk som går upp nu. Jajussteja kanske inte lika bra att dusha för snart ska pappa & therese upp, de jobbar ju idag! HA-HA :D
Faan va chill sista dagen på lovet måste verkligen vaara dunder!


haha suddig bbild?

I waaant!


coolt linne, till ett par jeansshorts i sommar! 99:-


as fin klänning på säker bara 49:-


asso ni ska se den på as ball ju antingen var det 49 eller 99:-

http://publishme.se/917157/entries/article/new/
fatta va sköön tröja?

Åhh ge mig dessa kläder, fan att jag har shoppingförbud.. kommer fan inte gå. :( Alla dessa plagg är ifrån h&m! oufh, varför börja ajg kolla på kläder för? :(








online

Haha! En liten rolig greij är att jag hade fyra inloggade både på msn och på facebook, fast de va olika people? Haha! Nej men tyckte de va lite roligt. Undra vad alla gör uppe nu. Fast jag själv är ju uppe så ja... Varför blir jag alltid uppe så sent när jag ska lägga mig tidigt? Åh det händer alltid :( Imorn blir det ff här, haha! senare idag blir det FF här, så kom bara ;) Nej men har frågat om Sophie kan komma, skulle va grymt kul! :) Varför börjar jag alltid skriva om andra saker än vad rubriken lyder? Haha!

Jajussteja till alla ni som har spotify, så måste ni bara lyssna på denhär låten Ballan & Mr.Mike – Fisk, jag fick den vid rätt tillfälle så jag börja skratta till tusen! Den är grymt rolig! Hahaha! Sjunger typ om någon sill, och krabbor? Att någon tjej är en sill? HAHA! Seriöst ni måste bara lyssna! :D


fyra online fast olika människor, haha!?


allt annat än sliten just nu.. oufh


blabla

♣ jag har blivit spara när de gäller pengar. Har ju gjort av med 1050:- i månaden bara på kläder.
♣ Om två dagar kommer jag bli världens gladaste
♣ jag är kristen, men på mitt eget lilla sätt
♣ jag älskaaar myskvällar

Säg vad ni vill se mer utav i bloggen, hihi nu när jag fattar hur man mobilbloggar kommer det bli mycket mera bilder typ när jag är med people & vad vi gör och sånt. Naijz va? ;)


saknar snubben



bilden är från sommaren 09 men jag saknar dig grymt barndomsvän! Du betyder grymt & är värd guld! Saknar dig fan vad med naijs de kommer bli om vi också skaffar sommarställe på gotland. Emanuel även fast du bor i e-tuna och jag i uppsala så varje gång vi träffas äre alltid samma samband mellan oss! vi har aldrig bråkat. Tänk dig femtonårs vänskap utan bråk? hur fan går det ihop. Jag saknar dig vännen. När vi träffas, då ska jag berätta massor för dig! du betyder verligen grymt mycket emanuel. Så glad att ha dig som vän

förkyld?

Åh böörjar böi förkyld, få ont i halsen och sånt :( Fan! Räcker ju med att jag va typ sjuk i tre veckor i höstas! HAtar att vara sjuk, min hals gör sjukt ont. Det kan väl inte va efter fotograferingen? För då skulle den väl redan kommit? För igår va ja ju ute en snabbis men tyckte inte att jag frös, eller jag va varm och så? Pallar heller inte åka till vårdcentralen för att kolla upp vad jag har.. hatar ju sånt! Vårdcentral/sjukhus och sprutor är mina största fobier samt ormar & spindlar & små kryp.. ush!

Vad är eran största fobi? :))


såg ju ut så förra sist, kommer ni ihåg? Vill verkigen inte bli så igen.. tog ju sin tid att äta upp mig igen haha!

Glida isär

Alla vet känslan när man börjar glida isär. Allting kan inte hålla för evigt/ för alltid. Hur ofta man än säger det så tar ju ändå allting slut på ett eller annat sätt. Känslan när man inte vet om man ska satsa eller inte för att få det som förut igen, men ingenting kan bli som förut. Det kan aldrig bli så som det engång varit! Allting förändrats med tiden, exakt allt. Ibland är det bra, ibland är det synd. I slutändan blir ändå allting bra, right? Det är ifrån helheten man får gå efter. Just nu känns det som jag glider isär med några människor, för ja.. de har bara blivit så, kännwe lixom inte varann på samma sätt när vi träffas och sånt.

Att förändras som person tycker jag är bra. Jag blir glad för den som har förändrats till bättre från sämre om det är någon jag älskar, fast blir lixom orolig om den bara blir sämre&sämre och jag inte vet vad jag ska göra.. ja faktiskt inte jag vet ibland vad jag ska göra! Jag tycker att jag har förändrats med framgång, med steg fram för att förstå livet bättre. det går inte att ångra massa saker. Man kan inte sitta i år och tänka 'fan jag ångrar att jag gjorde det. fan att jag gjorde det/så' det hjälper inte tänk istället 'okej det var ett misstag, ska inte göra om samma sak igen' det är då du når fram i livet. De som har hjälpt mig, följt mig genom min omvandling är stolta över mig och tycker det är bra. De som inte var med tror jag tycker att jag har blivit en bitch eller något. För att jag är inte alls på samma sätt typ förutom ett att jag vill allas bästa. Men jag springer inte runt och jagar de som förstör för mig, jag fäller inte tårar för den som hugger mig i ryggen. Vad är de bra för? Jag har inte gjort något, jag har inte fölorat någon de va personen som fölora mig. Om den vill mig nååt ska ju den komma till mig?
Alla förändras någon gång. Det är bara att acceptera och se människan på det nya sättet och acceptera. Det viktigaste i livet är att inse hur det är och verkligen acceptera deet. Det är då du vaknar upp och ställer dig på benen igen och vänder kappan efter vinden.



håll mig hårt eller släpp mig helt. Dig håller jag hårt om, även fast det säkert kommer bli konstigt och vi kommer säkert tappa en hel kontakt nu.. men min hand kommer finnas här för dig oavsett vad sen får du välja i alla väder om du vill ha den eller inte.

Puttiz feat. Danish - Du ger mig liv


HAHA!

sådärja nu har man kollat på eva&adam, hahahah va ja skratta, så töntig så att den blir rolig! Tänk er att adam&eva ät 14 år!?haha, sjukt. När jag var liten så älskade jag ju eva&adam. Kommer ihåg att jag brukade önska att jag hade en sån kille och sånt, haha alla har vi vart små en gång i tiden ;)




2/5 enligt mig, men om man är mindre, typ mellan fem & sju år så skulle jag nog ge en 4/5 faktiskt!

Eva & adam - fyra födeölsedagar & ett fiasko

Haha, ska kolla på den filmen, shiet tusen år sen man såg den ju ;o Belv inge sova, ville kolla på film isatället haha? HAr gjort popcorn och massa sånt. wiie =)

smart att ladda ner två saker samtidigt?

Haha, laddar ner en film, och ett virus program samtidigt. Inte världens smartaste idé märker jag nu ;) Haha! Går segt för båda två, skulle gått hundra gånger så snabbare om jag hade ladda ner ett i taget, höh (:
Fast nu är filmen klar laddad, kanske därför det går så fort att ladad ner virusprogrammet nu då? Haha. Roligt värre, eller inte. ÅH så sjukt jobbigt att vänta

fick besök av en liten söt Flipp nyss, som kom och la sig i sängen brevid mig, fast jag sitter ju men ja!





Mobilbloggar Sötisar testar nu att mobilbl...

Mobilbloggar Sötisar testar nu att mobilblogga, haha bara för att se om de funkar


sova nu

Haha oufh är grymt trött och ska vänfa tillbaka på dygnet.. Så funderar på att sova? Kanske ladda ner någon bra film att kolla på? Fast ändå så vill jag hitta på än massa saker! Egentligen va är de för meningen att ligga i sängen en hel dag? Oufh känner mig grymt skabbig just nu!

Nejmen imron ska ja fan lyfta på arslet och ta tag i sista lovdagen och hitta på något, fundrar på en fika med någon, om någon kan? Ska övertala donna att hon kan träffa mig i två timmar och ssen plugga för jagvet att hon ändå inte kommer plugga hela dan ;)



snackar med en läsare

Awwwh! Ni läsare är så sjukt gulliga, snackar just nu med en. Blir så sjukt glad över att du/ni tycker min blogg är sjukt bra och sånt. Får verkligen mer blogg lust och sånt, gör min dag också! För jag blir så glad, ihhhh :D Ni är fan i mig bäst :) Älskar er, seriöst :D


HAHAHA! ser ni någon skillnad på mig? sum09..

kategorier

Tänkte börja använda mina kategorier, har även lagt till 'visste ni att..' & 'sanningar om mig själv' :)

kategorier

Tänkte börja använda mina kategorier, har även lagt till 'visste ni att..' & 'sanningar om mig själv' :)

visste ni att..

Jag älskar att hjälpa folk, med allt! Så fort jag kan hjälpa till någon blir jag glad, för då vet jag att jag har gjort något bra. Tänker aldrig på mig själv i förstahand, har aldrig hänt. Ska bli ändring på det, för alla måste någongång värdera 'är det bra/dåligt för mig' 'mår jag bättre/sämre om jag gör si&så.' Grymt viktigt, en lärdom jag ska använda mig utav i år och alla andra! Såfort en människa mår dåligt vill jag hjälpa, kan ligga och gråta för att jag inte kan hjälpa personen för jag älskar ju den, haha.. sjukt! Nejmen jag har ett hjärta av guld, kan jag erkänna själv, och är väldigt glad att jag vill hjälpa&vill se människor. Vill göra dom synliga, att dom inte är ensamma eller hatade osv :) Hur dåligt jag själv mår, bryr jag mig inte om för det viktigaste är de i min omgivning!


Magnus Weideskog - somna brevid dig


lyssna på texten, sjukt fin!

B.F.V - De bara e så


Sjukt fiin låt, älskar den. Tänk att få en sån låt, åhh skulle falla på direkten!

dagens tips

vivi & Viktoria är en underklädes affär, men har även lite smycken & andra kläder. Butiken ligger mitt emot musikenshus i uppsala (Vaksala gatan 24). När man kommer in i butiken, så är det en lugn stämning det är mysigt, man kan vara där inne i evigheter! Jag har varit där två gånger och det är när det gällt bh:ar, för då går dom runt och letar efter typ tjugo bh:ar, mmäter din storlek och ger tips&råd. Även på hur du ska sköta dina bh:ar sen kan du bli medlem och få nyhetsmail, eller ja när de har fått in nya bh:ar i din storlek osv. Hur naiijz som helst, right? ;)


http://viviktoria.se/underklaeder.html


ett vanligt samtal

Therese Lindqvist säger:
khonaw, ja tror ja är kurd  

k m säger:
hahahahahahha
vrf? D:

Therese Lindqvist säger:
hungriiiig hela tin :$

k m säger:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
vad söt! HAHAHAHAH
welcome to our life babe

Therese Lindqvist säger:
HAHAHAHAHAHAAH!  

k m säger:
HAHAHHAHA
hur känns de  

Therese Lindqvist säger:
lite bra faktiskt :$

k m säger:
hahahaha
tess

Missförstå mig inte att jag anser att kurder är tjocka eller beroende av mat. Khonaw,Benai & Lanya är alltid hungriga så då typ driver vi med dom aatt så fort man är hungrig mycket så är man en kurd eftersom de tre är kurder, så ja...

Ni avgör själva om frågestunden ;)

Ni undrar kanske varför jag inte svarat på frågorna från frågestunden? Blev alldeles för få så tyckte att det inte va nödvändigt. Ni bestämmer själva. Vill ni ha en frågestund kör på, om inte då slipper ni det, haha! ;)

Svar på kommentarer

Är det okej att ljuga ibland?Vad är det okej att ljuga om?
Okej jag tycker inte att man ska ljuga, okej fine vem har inte dragit en lögn någon gång? Nejmen slutade när jag fattade vad jag höll på med. Jag själv ljög till mina föräldrar om vart jag var ochsånt, men har aldrig ljugit för en vän. Jag själv har bliven ljugen rakt upp i ansiktet, men det är smällar man får ta när man älskar en person så jävla mycket så att man bara litar på den, och inte göra om samma sak. Tycker heller inte att det är okej att ljuga om något, varför ska man ljuga för? Kan inte bara alla va ärliga & raka mot varandra?

kan man typ nte få lägga till dig på msn och snacka med dig? ;o
Haha, det står på headern, kontakt ttherese_1995@hotmail.com ;) Så ja det kan du, fast det beror på vad du vill snacka om, hjälper gärna till om du har problem med nåt, men om det ska vara sex snack så nej :)


inge smink & ofixad, chill dag!

RSS 2.0