never give up, keep fighting no matter what -

ut med hunden

nu drar jag ut med hunden, sen blir det så mycket uppdatering och bilder som det bara går, vi kör på det,va? naiijs! :) Fast måste bara fixa mig lite sanbbt, har ju dushat så min mascara är ju helt kletig, senså blir det något snabbt fiix med håret. Pussen

du är du.

Shena sunshins, gah min uppdatering? Somsagt var med syster igår och vi hade det hur mysigt som helst! Lagade mat och såntdär med snack. supermys, verkligen! :) Checkade på braid maids, somnade efter halva filmen var så trött! Äppelpajen höll mig vaken, haha!
Imorse så fixade jag mig som vanlgit, fast var inne i hennes badrum hela morgonen! Gaah jag älskar alla hennes produkter och älskar hennes badrum, det är så mysigt. haha? Men ja det är så. Tog dagens outfit bilder och sånt som ska upp här.

~ You can never trust on somebody, because you never know when you feel the person on the right way ~


Haha lilla Josef tror han är farlig med si...

mms_img24555 (MMS)

Haha lilla Josef tror han är farlig med sin soppkvast ;)


dubbel engelska

Sha söta ni, sitter i skolan har dubbel engelska, inte sådär jätte taggande. Ska skriva en rapport om något djur, går väl rättså bra bara man får arbetsro. Haha vi är fem stycken och gör allt vi inte ska göra ;)



                                      ~  Hur du än mår finns det alltid en utväg hur det än känns.
                                             Jag lovar, allt kommer bli bra, så smånigom.
                                                        Ge inte upp, kämpa tappert. ~


Väddö del 2


Roxanne, Louise och jaag




Robeert! :)




Här spelar vi och har det kul

ögaöeog

Hela blogg.se hackar sönder för mig, så nu äntligen när bilderna kom upp, funkar det inte att ladda upp dom, hatar när dethär händer, men har gjort ett tidsinställt inläägg under dagen :) Nui ska jag ut till busen, ciaao! Har världens bästa tisdag och satsa allt du orkar så går det super (:

segt

Åhhh min kamera vill inte visa bilderna i datorn så ni får nog dagensfacelook ikväll eller imorgon, tyvärr. Har en känsla av att jag måste börja fixa mig för bussen mot skolan. Idag har jag för mig att vi har latch lektioner, sköönt!




godmorgon sunshines!

Godmorgon mina små älsklingar, fixar mig och sånt, hur naijss? ;) Kör på en lättklädd outfit med smyken, skönt! Tänkte fixa in bilder innan jag drar till skolan, tror även nog att ja fixar lite tidsinställda nu på morogon, naijs va? :)




natten

Haha tidigt, men så är det. Funderar på att hoppa i sängen, eller ja, börja fixa mig så att jag inte får flyga upp ur sängen igen ;) Åhh, imorn kanske min uppdatering inte kommer vara bra, eftersom att jag ska till min kära syster och eventuellt sova där, ihh mys!



gahh

Hatar ni också när era kläder försvinner? Letat efter en tröja som jag älskade men hittar inte den, haha mystiskt?

Väddö del 1

sebbe, louise, saga, emma, roxanne och jag :)




Louise, Saga, Emma, Jag, Roxanne & danie

 



Allt är perfekt, så kollar man på skorna ;)

 

 


 


Skoputsning på G, nej jag driver inte, vi va tvugna att putsa kängorna

 


 


Mitt egna rum, sov ju själv, så ah. stökigt? ;)

 



Roxanne och mikael :)

 

 


 


Roxanne, Sebbe & Emma :)


åhåhå :D

Hur mer chill kan det bli? chillar med skönt musik, smsar med gulligt folk och håller kontakten via facebook med vänner från alla olika håll och kanter på fejjan. Naijs! Inget att klaga på, jajussteja kom på att jag inte har lagt ut någon bild på mig som militär. Ska nog ta mig an och göra det nu, eller vad tycks? :)
Har inget att klaga, åhhh undrbart! :)




haha knasig chey

Sötnosar, vetni? Jag normaltvis, hatar chips, men jag älskar tortilla chips, haha? Fattar inte vad skillnaden är. Men yepp så knasig är jag ;)

Att falla är inte att ramla

Alla vet känslan, att förlora. Förlora den speciella människan. Dendära som antingen har funnits där i alla lägen eller den man gav och delade all sin kärlek med. Känslan går inte att beskriva, känslorna är helt stumma, du vill bara gråta dag in och dag ut. Är det värt? Blir man verkligen så ledsen? Fine, man älskar en människa, du älskar nästan alla du släpper in i ditt liv någongång mer eller mindre. Men är det värt att gråta för någon som har svikit dig? Som har sårat dig? Är det värt att gråta åt all kärlek du delade med honom/henne?
Den som högg dig i ryggen, det är den som ska vara ledsen, de är den som gjort ett misstag inte du. Den som högg dig de är den människan som ska ha dåligt samvete, inte du. Oftast blir det tvärtom, varför? För att vi människor har en tendens att ha för svårt att släppa någon man hållt kär. Istället för att gråta och känna sig kränkt, få förbi människan som svikit dig med huvudet högt och visa att världen är din, skratta åt era minnen, låt det förbli era minnen. Vad du än gör, sörg inte, för det är svikarens fel.
Sammasak med henne/honom du delade all din kärlek med, ha kvar era fina minnen, era mysiga stunder, allt ni gjorde. Gå förbi honom/henne med huvudet högt och visa att världen är din. Du behöver heller inte sörja för du har honom/henne vid din sida fast på en lägre nivå som kallas vän, eller så har ni brytit kontakten.
Kompis, livet går vidare, inte värt att sörja för någon som inte är värd det. Inte värt att släppa tårarna för någon som har skadat dig.
Lé mot världen. Visa din gladhet. Visa din stolthet. Visa ditt rätta jag.
Kan kännas tungt, kan kännas förjävligt, kan kännas hemskt. Men det är det enda rätta för att komma upp på fötter igen, veta vart du står så att du kan fortsätta gå. Livet går inte under, fast det kanske känns så för tillfället, men nä. Du har ditt liv att tänka på, satsa på vännerna, familjen, sporten, djuren, skolan vad som helst, passa på nu när du är fri.
Stå på dig, bee strong! ♥




I just love the picture

hål i öronen


hmm, funderar på att fixa hål i öronen igen. Mina växte ju igen under DM i Huddiksvall. Inte bra. Har ju heller inte kunnat ta om eftersom att man varken får träna eller tävla med smycken inom cheer.
Men nu är jag ju fri från den sporten så jag vet inte, har även en enorm mängd med örhängen som aldrig är använda som bara ligger och väntar.


bild @google

aww hur gulligt?

Imorse, första lektionen skulle vi visa några av våra värdegrunder till sexorna och sjuorna. Gick väl sådär, när vi hade gått utanför varje dörr så sprang vi och skratta. Men iallafall senså med en regel så skulle jag förklara dom med andra ord så sa jag 'som ni går i sexan, ni ska se upp till oss i nian, eller ifall ni har en idol då ser ni upp till den.' Så på lunchen i matsalen satt vi tydligen bordet framför tjejerna från den klassen så frågade en tjej blygt men gulligt 'Therese, vart har du köpt din tröja?' GULLIGT värre. ♥

chillsnack

Hemma nu, träffade min fina vän Karlen nere på stan, shiet vad med snack vi snackar när vi träffas, härliiigt :) Vi satte oss vid ån och bara snackade tills han var tvungen att gå till sin träning, fast han följde med mig till bussen och väntade på den, och kom försent till träningen, hur gulligt?




Karlen (:

Sådärja nu är jag mätt och belåten, ska fixa mig och senså möta upp Karlen, han ska få sin present. Blir väl lite prat och han skulle kolla på kläder :)

han, som alla drömmer om, han

Alla vet känslan att tänka på han, han som är i drömmen, han som bara du kan fantisera om. Drömkillen. Ifall jag skulle beskriva dendära perfekta, skulle det ta en evighet. Jag försöker heller inte tänka på han. För han finns bara i din fantasi, i din dröm. När du är fast i kärleken det är då du tycks se honom som drömkillen, men hur blir det sen med alla bråk & konflikter?

Drömkillen för mig är dendära snyggingen som många har jagat.
Få hålla honom i handen skulle kännas som en ära.
Lång, blond, blåögd. Alla faller heltklart?
Men sättet, han ska ha fötterna på jorden, benen på marken.
Satsa i skolan, träna, vara med kompisar, ska vara intresserad av kläder.
Hans stil ska vara underbar.
Han ska behandla mig som om världens första och sista prinssensan, likaså jag med honom fast prins.
Hans personlighet ska heltklart vara charmig, han ska kunna charma mina vänner.
Han ska kunna charma min familj.
Han ska vara dendära superhjälten i alla lägen, han ska beskydda mig, ta hand om mig.
Jag ska behandla honom likaväl som han behandlar mig.
Han ska inte röka, inte dricka.
Han ska vara smart,
Han ska vara stark både utvändigt och invändigt.

Jag är inte säker på ifall jag hittar honom men jag är säker på att jag kan hitta någon som jag kan älska precis lika mycket. Jag varken letar eller söker efter honom. Han kommer när han kommer.


MUMS min middag :)

mms_img44193 (MMS)

MUMS min middag :)


Dagens facelook




Dagens outfit :)







body - SOLO
jeans - gina

foodtime

hejsan sötisar, nu är det så att jag stressade sönder mig imorse, flög upp ur sängen klockan 08.40. Vissa kanske tycker att det är normal tid att gå upp när man börjar 09.30 men för mig är det hur seeent som helst. Men jag hann till skolan det är huvudsaken. Under hela dagen har typ hela klassen gjort bh snärtingar med axelbanden på mig och försökt knäppa upp bh:n. Inte så kul, ellerr? (:
Hur som helst så lagar jag just nu mat, steker hamburgare och har gjort klyftpotatis i ugnen, mums!




muesic

 

 


 

 

 


 


lugn söndag = lugn musik till er

 

 

 


 

 

 


 

 


livet rullar på

Sötnosar nu taggar vi sönder denna söndagskväll, myser med killen, familjen, läser en bok. Ja allt som gör er taggade till världens bästa måndag! Jag själv har det galet skönt, börjar halvtio, så kan inte klaga :)
Fast jag ska ändå börja fixa mig nu, på riktigt haha! Så att jag kan sova bäst i natt och drömma söött. Funderar på ett avkopplande bad och en hårtvätt imorgon men lite onödigt nu känns det som? Vet inte. får tänka på saken. Jag lovar att imorgon ska jag ta outfit bilder, och att även de få bilder från gotland kommer upp. Men nu ska jag bara loggat ut från facebook, och fixa inför imorgon senså blir det sängen. Puss på underbara er ♥




old picture

Det är lugna fisken broder.

Stolt gästbloggare på teessyy's, vad kan jag säga?
Dunkar kapten röd och och pluggar, livet leker fan. Inte ens skolan kan få ner oss nu, även om alla verkar sjuka och slitna så tror jag vi är starkare än nånsin.
Svårt att tänka att tess som jag ägde världen med när jag var åtta (som inte alls känns som för så länge sen) går i nian nu, galet att tänka hur snabbt tiden går. Vi har så oändligt mycket minnen tillsammans, bra som dåliga, men vi har ändå hållit ihop. Tolv år sen vi började skapa minnen i gummistövlar och galonbyxor, sjukt.

Lugna fisken är tess version på fina fisken förresten! Hon är ju som hon är. ♥

Vad har jag mer att säga? Jag personligen är skittaggad på att satsa i skolan och komma in på nåt grymt gymnasium som har allt jag önskar mig och som är fullt med folk med samma intressen som jag. Vet att tess är det också, min pimmenelsare. Fråga inte.. Vi imorgon med sovmorgon till halv tio imorn och rätt så lata lektioner, HELT OK. Skriver inget namn här, blir som mer mystiskt så.

sist men inte minst, OLIVIAS SNOPP ÄR LEN (lenispenis).
peace

you're the best

Åhh för en stund sen pratade jag med världens bästa syster. Jag skojar inte. Hon finns oavsett vad, hon gör allt för en. Man kan inte begära något mer. Så jävla glad att jag har henne vid min sida och hon är så sjuuuuukt bäst! Hon är min första&största förebild. Ihhhh kärlek till dig. ♥
Så på tisdag ska jag åka till henne när jag slutar blir nog rejäla snack från bådas håll och syskonmys, lovleeeeeey!




you never know

Gaah, lång dag idag kan jag säga. Väckarklockan rinde 05.00 men råkade snooza till 05.30 så det blev att skyyynda sig ordentligt! Gick bra ändå, vi hann ju med båten på färjan, väl på färjan tog jag en frukostbricka kanske inte världens godaste, men brödet var gudomligt!
Sov nästan hela färjeturen, skööönt! Väl på fastlandet tog vi oss till Skråmsta och tömde ur lite hästsaker ur förrådet och åkte vidare till pappas&therese kusiner för att lämna av hästsakerna. Sen var det raka vägen hemmåt. Väl hemma åt jag lite, städade och ah chillade framför TV:n.
Åkte hem till mamma och nu sitter jag här, har ätit och så, funderar på att ta lite glass, skulle va supergott! :)



Får en liten konstig känsla att se mig som blond,

ihhh!


~ hunny you are a fighter so a surviver ~


stolt tusen gånger om

Jag saknar inte dig, eller oss. Så jävla konstigt. Så jävla kallt. Men så är sanningen. Mitt största kliv, mitt egna liv, helt skönt. Du är ingen tönt, du är ingen svikare, du är inget sådant. Jag finner knappt några ord, får inga känslor. Ingen har tvinga mig, ingen kommer någonsin få tvinga mig. Jag tömmer mig, jag har fått ut allt, jag är tom. Nej inte riktigt men tom på allt mellan oss, fast varför skriver ja dethär då? För att de är så skönt att få skriva av sig. Så skönt att bara få vara. Inge maraton om tiden, om klockan, om snabbaste, om perfektaste. Jag vet att jag inte är välrdens läckraste, men jag ser mig själv som en vinnare, vinnaren i mitt liv, vinnaren över mig själv. Ni, du, hon eller han tycker att det är egoistiskt men näe. Jag vet bara vart jag står, vart jag har mina fötter. Jag är jordnära. Mitt liv är underbart, allting står liksom klart. Bara rullar på. Hur skönt som helst. :)




 
~ jag må vara liten, men målet jag vill nå, når jag alltid oavsett vad. En riktigt liten kämpe ~


hahah!

I don't understand, min pappa, han som tjatar mest om hur varmt det är, så får han för sig att både idag och igår tända brasan?hahahha njutar'N nummer ett eller vad? ;) Han har ju länge velat ha en vedspis, så varför inte utnyttja den så mycket som det går, men när det är 45 grader i skuggan, behöver man väl inte ha en vedspis igång, eller? ;)


sötnosar, ni är underbara

Ligger i soffan med datan i knät och smsat några sötisar, naijjs! Dagen idag har bara varit att solat och njutit utav sista sommarvärmen, var ju 45 grader i skuggan och jag är i sverige? Hur underbart, lovley! ♥
Har planerat massor inför den sjuttonde, då jag och massa andra röjer stockholm stad, ska bli sjukt kul och kan inget annat än att sluta tänka på det! Hur underbart är inte det? På måndag får jag även antagligen mitt CV och personliga brev, så då blir det att åka till coop! Har även andra jobb på G. Ska bara fixa klart det, skolan går också riktigt bra nu! Såå ouuufh.



~ Don't dream yout life, live your dream ~



chillar














dagens facelook







hej sötisar

Äntligen hemma nu. Eller har varit det ett tag. Värmer mat i ugnen, gottigotti! Dagen var sjukt chill, skoja inte. Va halvklasser hela dagen typ så skönt :) Planerat in lite på terminen med musikcaféer och sånt, naijs va? ;)
Haha packade nyss till Gotland så gjorde jag en liten 'sjuknecesär' som jag ska ha i mina vanliga väskor med typ: ipren, alvedon, halstabletter, plåster, munsårsplåster, skavsårsplåster, bindor, tamponger, toffsar. Riktigt chill ju för då har man det alltid till hands, hade så förut och det är skönt att ha, så tjejer jag rekomenderar det!
Men nu ska jag checka till min mat, vi får se ifall ja hinner uppdatera något mer under dagen, och hur det blir i helgen, vi tar iallafall med oss datorn som vi ska ha på Gotland så det är chill!




Min fina trana som jag gjorde på rättså pr...

mms_img13216 (MMS)

Min fina trana som jag gjorde på rättså precis en timme med klassen ;-)


godnatt

Godnatt sötisar. Nu ska jag fixa mig för min väntade mybäddade säng. Chill sista skoldagen imorgon för mig, sjukt chill! Ska till gotland och värmland så min uppdatering vet jag inte riktigt hur de blir, men ja fixar de på något sätt :)

Gulligt värre alltså!

När jag gick av bussen för att träffa Natta var jag tvungen att kolla in i ett skyltfönster hur jag såg ut. Så säger en kille som står vid busshållsplatsen och så säger han till mig:
Du är redan vacker och jättefin :)
Jag fattade inte så mycket, så efter typ en eller två minuter regerade jag och vände mig om och sa:
Taack och log för mig själv. Kanske lite bitchigt just när jag sa tack men jag fattade ju inte riktigt om han sa det till migb osv.
Jag fortsätter att gå, går jag förbi några krogjobbare som stod och diskutera så kollar dom in mig och när jag hade gått förbi hör jag de ropa:
Du är vacker. Men jag gav ingen signal eftersom jag inte förstod men de fortsatte att ropa massa saker så då vände jag mig om och log, snacka om glad man blir! Älskar att ge och ta emot komplimanger :D




how many words to say

Har ni tänkt på allt man hör, och ibland det man säger bara är ord? Jag tänker på det väldigt ofta och därav blivit väldigt noggrann med vilka ordval jag tar och använder. Kan låta riktigt kallt, i know men det är väl bättre att vara ärligt, right? Som jag kom på förra året att man inte kan säga jag lever för dig eller visst man kan säga det, men det måste vara genomtänkt. För när du fölorar människan kan du ju ändå leva och gå igenom det hårdaste vindarna. Sammasak att jag har blivit väldigt mån om vilka som jag har och vilka jag släpper in. Men så är mitt liv och det är för att jag ska kunna leva min dröm istället för att drömma ;)





"Nothing lasts forever not even your troubles"

sweet home

Äntligen hemma nu, stack ju till Rosendal och träffade Khonaw. Verkar ändå vara ett rättså chill gymnasium. Vi snackade om allt eller inget i cirka en timme för då började hon, så jag drog hem gjorde lite mat till mig själv, gissa om jag bränner den? Fast inte så mycket så det mesta gick att äta, haha ;)
Drog ner på stan igen med Natta, hon och hennes letande efter ett pännskrin, men hon hittar inget för att hennes linjal inte passar. Trevligt, köpte även en present till Karlen fast jag inte fick men whatever? Så han får den imorgon. Hoppas han inte läser det här nu eftersom jag sa att det inte alls var det utan något annat, haha ;)


'

Sitter på bussen nu mot rosendal för att t...

mms_img24862 (MMS)

Sitter på bussen nu mot rosendal för att träffa min saknade khonaw! Gah vad tjejen är efterlängtad, många minnen kan man skapa på mindre än ett år, kan vi båda konstantera. Undrar om hon känner igen mig,haha ;-)


lediig

Haha fett chill dadi jag har! Han ringde mig minst tio gånger på SO:n och smsade att det var sjukt viktigt, men jag sket i det eftersom vi kollade på dokumentär filmen de har gjort om norge och Utöya, så jag var fullt upptagen med den. Senså slutade vi SO:n så ringer jag upp så vare bara att jag behövde åka hem och låsa upp dörren till några kabelkillar som skulle fixa problemet från igår, senså sa han åh vad bra! Du behöver inte åka tillbaka, stanna hemma du! Så nu har jag 'slutat' för dagen och funderar på att ta tag med jobbsökandet! Blir nog så pussen.




krångelkrångelkrångel

Åhh, igår kunde jag inte blogga ett skit! Eftersom det var några som hade förstört internet kabeln, typ kopplat fel? Jag är ju inte världsbäst på sånt, men de gjorde så att varjen tv:n, datorena eller telefonena fungerade här hemma.

Dagen igår var helt chill, gick upp som jag skulle, hade det chill i skolan, träffade min älskade Clara, gah lika roligt och se henne varje gång nu för tiden! För så hon kämpar och såna steg hon gör! Stolt över den tjejen, hon har vart med om allt&inget, och nu efter snart fyra år har hon jobb, och går i skolan, hur starkt jobbat är inte det? (:
Gjorde en spontan greij, köpte en sak och frågade Therese ifall hon kunde hjälpa mig, så fort jag kom hem! Ni får se i nästa inlägg!




sista dagen som blndiiii

aldrig bergärt ett ja

Aloo sötisar, väntar på min första rast, naijsbaijs! Dagen är sjukt trist ute men mitt liv funkar ändå, lixom du gör vad livet blir till! ;) Ska träffa Clara efter skolan men nu äre rast. pusss 

Jag står på mina ben som ett solsken

Åhh godmorgon sötisar, sovit lika gott som mig? Hoppas det :) Imorse vaknade jag som jag skulle, sköönt! Man kan verkligen sega då, så jag har segat hela morgonen och ätit värsta frukosten, hur chill? Min buss går om fem, fyra minuter så måste dra mig utåt! Puss




bio outfit







vitt linne - monki
Blå stickad tröja - h&m
Svarta byxor - vila
smycken - h&m, italien, ur&penn

stressss

Nu ska jag bara platta håret och sätta upp i en toffs, regnar ju som småspikar ute, trist men det är så hösten är, right? Sen bär det av mot stan och möta upp bästa Natta! :)


Haha, tog en random mapp i min externa hårddisk, shit vad liten jag var!

dagens facelook







Dagens outfit


jeansjacka - åhléns
söt topp - åhléns
svarta byxor - vila
skkor - dinssko
väska - gina




Kände för att köra på en nit style när jag kom på att både väskan & jackan hade nitar, så leta jag fram mina boots i garderoben ;)

Dagens outfit


jeansjacka - åhléns
söt topp - åhléns
svarta byxor - vila
skkor - dinssko
väska - gina




Kände för att köra på en nit style när jag kom på att både väskan & jackan hade nitar, så leta jag fram mina boots i garderoben ;)

försenad

Åhh, vaknade med lite smått panik! Hade lyckats somna om så fick fixxa mig på tjugo minuter, kom försent, men ingen viktig lektion, så ingen brydde sig. Så jag tog med mig min borste och borstade håret i skolan. Chill ju, haha? Stod även och modellera på NO:n med Leniya som fotograf. Dog åt bilderna! NEj men nu ska jag försöka hinna dagens outfit och sånt! ska ju på 18.20 bion.




Jag just nu, hur chill?


inspiration



Coolt, snyggt och enkelt

snyggt & enkelt


snyggt och lättklädd ut





Enkelt och snyggt





Lite sådär slitet&ballt men snyggttt!






Lätt & snyggt så blir du som snyggast

nytt

Tänkte göra ett ovanligt inlägg, och en ny kategori som nämligen är killmode, hur naijs låter inte det?huh ;) Där kan ni tjejer som läser hålla lite extra koll på vad du kan köpa till pappa/brorsan/killen i present eller julklapp :) Ska bli kul att få blogga om det också, eftersom stilen är så sjukt viktig för mig! :)

Grym snubbe

Ouffh, alla vet säkert vid det här lagret vem Viktor Frisk är? :) Han är en sån jävla grym kille så att det inte finns, varje gång man kikar in på hans blogg får man ju värsta upp peppningen, eller jag i alla fall, och jag hoppas att ni också får det. För han kille är utstrålning om något! Ifall du inte har klickat in på hans blogg så gör det nu, du missar ingenting, men du missar något ifall du inte gör det! :)
www.viktorfrisk.com

sov gott

Nu säger jag godnatt, till er och till mig själv. Fastnade för kära facebook. Så ska försöka komma loss därifrån så att ja kan fixa mig (:

words <3

Den trygghet jag har nu, är otroligt toppen.
Mina vänner jag har lyckats fått är underbara.

Mina minnen jag har skapat genom livet är oförglömmiga.
Jag har dåtiden att tacka för nuet.
Jag har framtiden att se fram emot.
Jag har nuet för att kunna leva.
Ah mitt liv är underbart att leva.
Jag älskar mig själv, faktiskt, på riktigt


nattinatt

Är riktigt trött nu alltså. Funderar på att dra mig mot sängen, ligger ju redan i den, men typ fixa mig inför natten med tandborstning, sminkborttagning, sovkläder & borsta håret osv ;) Älskar känslan att ta hand om sig själv, älskar känslan att vakna upp typ en timme innan man borde bara för att känna känslan, 'jag behlöer inte stressa, kan ta allt i min egna takt.'  Älskar även känslan när man tar hand om sig själv & sin kropp. Ser bra ut, strålande personlighet, bra klädsel, kan ju inte bli bättre, right? ;)




hur lyckat?

hahah nivet billys pizza? egentligen gillar jag inte de så mycket men nu hade vi det hemma så värmde jag två stycken. Jag lyckas bränna båda två, eftersom jag värmde dom tillsammans,
och alldeles nyss märkte jag att jag har ätit en hel billys pizza kniven upp och ner alltså har jag skurit pizzan med eggen uppåt och den andra neråt?haha!
Välkommen till mitt liv ;)


när du inte vet hur du ska göra

Allt dethär med love är lättare för vissa men svårare för andra. Jag tillhör nog kategorin mitt emellan, men den blir allt svårare och svårare med tiden. Jag undrar hur man kan falla för någon de första dagarna, de första minuterna? Jag menar, man måste väl känna människan ordentligt? Eller? För hur än människa än verkar vara så ska man lixom vänta och se. Man ska ge alla en chans, och det gör man varken ifall man total ignorerar eller försöker haffa de första man gör. Folk kan tycka att jag är kräsen när jag väljer killar, folk kan tycka att mina gränser och regler är för hårda. De kanske de är, men det är för att jag själv inte ska bli sårad. Så just du som läser dethär, kanske har något kärleksproblem? Vad vet jag. Lär känna människan ordentligt innan. Va vän med honom/henne i alla fall minst ett halvår, om inte mer. För man kan aldrig veta när en människa visar sitt rätta jag. Egentligen känner vi ingen från grunden, eller jo oss själva knappt det. När det gäller kärleken ta inte första bästa. Låt det en tid. Jag menar lev ditt liv istället för att tänk på kärleken. Låt heller aldrig,aldrig kärleken få förstöra något för dig, för man blir verkligen blindad. Jagvet.




gör allt så att de blir ballt

' Ifall du bara rör dig till takten blir det en rytm och något som kallas för dans, oavsett balans i livet så kan du dansa dig igenom de svåraste dansstegen. Tänk inte på problemen som tänk inte på låten utan starta bara musiken och gör de moves som kommer, gör lika dant med livet'


ahapp

Hemma nu, har varit det halva dagen. Min tid här hemma har gått åt till att: fixa kläder, datorn, telefonen, bilder, rummet, tävttat och ätit. Skulle egentligen på bio nu under kvällen med Natta och varför det inte blev så var nog för att fanns inga platser på den tiden vi hade tänk, så vi bokade samma tid fast imorgon! Hur chill? :)
Nästa månad kommer uppdateringen här bli mycket bättre, det är då vi får våran skoldator, eftersom jag också kommer behöva släpa på min externa hårddisk så blir de bilder i inläggen under skoltid, hur naijs? ;)
Appropå skolan, så nu när jag inte tränar ska jag gå ner till coop imorrn och fixa ett jobb, försöka få in lite stålar i alla fall!


chillar!

Sitter med Angelica hemma hos Kari. Vi ska snart äta senså blire in mot staden och typ hänga runt lite senså blire the voice! Sjukt chill. Haha lyckat att man bara sov cirka 2 timmar inatt (y' Men angelica gjorde kvällen, ah ni ska bara veta. Haha! Har blivit beroende utav Newkid - jag gråter bara i regnet så jävla fin låt! Dör för den alltså.




Hahaha hel kaffebryggare, men gör ändå hel...

mms_img12944 (MMS)

Hahaha hel kaffebryggare, men gör ändå helt okej kaffe, så funkar ändå. Hahaha!


Haha redan spår av oss . Nej då men haha v...

mms_img56842 (MMS)

Haha redan spår av oss . Nej då men haha vi har fett kul ;-)


Sådärja! Nu är vi på tåget och taggar sönd...

mms_img56841 (MMS)

Sådärja! Nu är vi på tåget och taggar sönder till helgen! Blir ju ung så vi taggar riktigt rejält. Haha roligt :-)


stockholm nästa

Sitter med finaste Angelica och väntar på att tiden ska rinna iväg. Vi har ju planerat in Stockholm inför helgen, sjukt kul! Vi ska ta 17.09 tåget in till stockholm senså vidare mot Skarpnäck, vi kommer även synas på ung och lite sånt. :)
Dagen idag var sjukt chill, gick efter shemat och sånt, var mest hur terminen kommer ligga och såna saker, grymt taggad på att börja plugga och kunna bli det jag vill! ;)

STOLT!

Åhh vad jag är så stolt över mina fina vänner som klarar av allt, haha bara för att dom har mig? Nejråå ;) Men Nathalie kom ju in i tomcats, smått avundsjuk och otroligt stolt och glad för henne! Jag sökte ju inte in pga det är full närvaro och det har jag absolut inte tid för. Åh jag lovar att komma på dina tävlingar. You go girl! Älskar digg!!!!



Åhh våran resa tillsammans, går inte att beskriva. Fast vi ibland tänker helt olika och inte alls är på samma spår så har vi ändå hittat tillbaka och kanske fallit en tår. Hur stolt jag är över dig, det går inte att beskriva för du är så otrolig! Jag är så otroligt stolt över allt du gör och jag hoppas att du vet om det. Våran kontakt nu, är åhh helt obeskrivligt underbar. ♥


hösten

Åhh jag älskar höstkollektoinen för i år! Oftast är det ju rätt så tråkiga färger med svart, grått, och mörkt? Inte så konstigt eftersom hösten är rätt så mörk. I år är det mera ljusare färger och snyggare kläder än vad det är vanligtvis, hur naijs låter inte det? ;)

Har ni börjat handla inför hösten? Själv har jag småkikat vad som finns lite var stans, men ett måste blir nog det stickade plagget!




Stickad halsduk & långa sköna raggsockor, kommer sitta som en smäck i år också!


robeert!

Åhh snackar med biffen Robert nu! Saknar han och alla andra från Väddö, men sjukt naijs att ja träffar de flesta imorrn och på lördag! Kan kanppt längta. Haha det han sa var att Stockholm inte var så speciellt, haha jo när jag och Angelica är i stan så blir det röjjjj gånger tusen! Slutsnackat om det. Robert är en fiin kille så tjejer haffaa,haffa,haffa? ;) Nejrå men han är en fin kille! Fast jag lärde känna han som militär, men blir en fika killen snart, right? Haah det roliga är att vi båda har svårt att släppa in nya people i livet, eller ah typ! Robert i miss u ♥




biffeeen robert!

sjävförtroende


◊ Lé till dig själv så fort du ser dig i spegeln
◊ Intala dig själv, 'fan vad fin jag är!'
◊ Hur osäker du än är, visa alla hur säker du är, så blir du säkrare & säkrare
◊ Ta inte åt dig utav allt spottande och allt snack, gå förbi med huvudet högt
◊ Visa världen att du är du
◊ Automatiskt visar du självkänsla och att du tror på dig själv.
◊ Ha viljan till allt du vill ska hända, så händer det

♥ Jag hoppas att det hjälper er, för ifall jag lyckades känna ett riktigt och äkta självförtroende på egna ben så vet jag att ni där ute också kan göra det tusen gågner om! All lycka till er.




jag engång i tiden, engång för lite sådär exakt två år sedan och två månader.


sha jag är lycklig

åh musik är verkligen det bästa som finns, seriöst! Taggar sönder till mitt liv, haha nej men allt går så grymt bra! Känner mig helt fri och älskar den känslan! Just nu skulle jag bara kunna röja sönder en fest och dansa loss. Har varit på det humöret hur länge som helst, härligt! Imorrn drar man ju te sthlm och blir där hela helgen, ännu mer chill! Blir nog lite ung08 redan på fredagkväll och på lördag blir det thevoice! Härligt värre alltså ♥
Haha jag älskar min roll i klassen, alla lär ju tro att jag är helt puckad! Haha! Men man lever livet en gång, right? Så passa på att lev det livet så som du själv vill. åh vad jag älskar dethär, min sommar är inte slut än, inte förrens jag har sett veronica maggio på grönan!



gammal och sliten bild, men ändå ;)


Tretton

Åhh lycklig jag är! för några år sen såg jag typ halva filmen tretton! Sen dess har jag letat efter den så sjukt mycket och nu äntligen ikväll, går den på Kanal11 kl:21.00! För er som kan se den, så rekomendererar jag att ni ger den en chans!




så grym film, absolut sevärd!

allmänt chill

dagen idag var sjukt rolig, sjukt chill. Den var as härlig. Skolan var ju dåra sådär. Eller alltå våran mentor tröttna på oss efter 90 minuter, haha? kul! alla blev trötta på mig och mitt militärsnack, men de är ju de som har velat höra allt så ja ;)
När skolan sulutade så drog jag och ett gäng ner på stan, haha alla var hungriga av nå slag och jag var dene nda som inte köpte något, haah? för ajg visste inte vad jag var sugen på. Drog oss mot stadsparken, hade allmänt mys med snack, musik och en jädrans massa äpplen! Såg även massa snygga boys. nejrå men typ, haha ;)




lyckat liv

Jag vill inte påstå att jag är dendära tjejen som vet allt, jag vill heller inte påstå att jag har varit med om allt. Men det jag har sett i mina dagar och det jag har varit med om är mina erfarenheter idag. Jag har lärt mig att inte ta första bästa tryggheten som kommer, som många utav mina vänner gör idag. Jag har lärt mig att varken titta bakåt eller framåt, utan att leva nu. Jag har lärt mig att du behöver inte känna alla, du behöver inet ha kontakt med alla eftersom att ha få vänner är det bästa som finns! När jag går på stan så säger jag ofta 'ah är det han/hon?' Men det är nästan inte alltid att det är såna som jag väljer att umgås med i dagens läge. Jag vill heller inte påstå att jag har varit en värsting, för det har jag inte. Jag kanske varit nära in på det spåret men lixom blivit stoppad.
Idag, kan folk undra ifall jag verkligen har någon trygghet? De människor som är omkring mig tror alltid att jag är besatt utav att ha någon bakom mig, men nej. Det är jag faktiskt inte. Jag får kilar på fall rätt så lätt, det är något jag står för, för att jag vet att den som känner mig vet hur jag är. Jag bjuder på mig själv, jag har självförtroende, jag har självkänsla. Allt som jag en gång önskade att jag hade har jag nu, så varför inte passa på? :)



jag är en kämpe, en krigare, oavsett vad



me and my guitar

Vad händer med mig och min uppdatering? Nej jag vet inte. Men första skoldagen är avklarad, känns väldigt konstigt att säga 'vi ses imorrn.' Min sommar är ännu inte avslutad på ett långt tag, känns roligt och väldigt chill! :)
Mina sista dagar nu under sommarlovet har varit helt fantastiska, fast det har ju hela sommarlovet varit! Haha de i klassen tyckte att de var lite för mycket 'militärprat' från min sida, haha ;)




Haha dom visar capoeira på srarionen så fi...

mms_img41073 (MMS)

Haha dom visar capoeira på srarionen så fick vi en varsinn prova på lapp. Lite sådär halvkomiskt eftersom vi mest skrattar åt dom ;)


Senmat. Nattkäk med Natta och Jojo.

mms_img50516 (MMS)

Senmat. Nattkäk med Natta och Jojo.


mat

Taggar inför kvällen, Jojjo och Natta ska ju komma och slagga här. Funderar på att göra sen middag? Tror att jag gör det nu alltså, innan det blir försent för mig.

Min andra chailatte för dagen ;-)

mms_img29146 (MMS)

Min andra chailatte för dagen ;-)


Sitter med khonaw och fikar. Vi snackar om...

mms_img26118 (MMS)

Sitter med khonaw och fikar. Vi snackar om allt. Otroligt mysigt! <3


<3

Drar in till stan nu och möter upp sötaste Khonaw ♥

stressss

Måste springa in i dushen nu, ska möta upp Khonaw om 90 minuter inne i stan, undra vad man ska ha på sig i dethär vädret? hmm.. Aja hittar väl något i min garderob? *blink*
Nej nu måste jag sätta fart! KÄrleeek ♥



natta

Igårkväll, vad hände då? Jo jag cyklade ner på stan och mötte Natta runt tio? En timme senare hade vi bara gått runt och suttit oss på än bänk för att bara snacka skit. Vi ringde Oscar, fast han skulle sova, så vart inte så lyckat, cirkus en timme efter det så bestämde vi oss för att cykla hem till mig och gör äppelpaj, fastnade på vägen för att vi träffade Sophie, var grymt längesen! Vi stof coh snacka skit med henne, så var det en random kille där, jag lovar riktigt random. Såg lite annat folk från Tierp, haha!
När vi väl kom hem till mig så hade vi bara hundra gram smör, så eftersom Natta även blev sugen på choklad bollar så cyklade vi minst till två olika ställen för att se ifall de hade öppet, men nej. Så då var det bara att vända om och cykla hem igen. Våran paj, den blev ju direkt inte god.





jag brinner för det

jag avslutar min cheerleading. Sorgligt men sant, håller däremot tummarna för mina gamla lagpolare men speciellt för natta & Jacckeen! Det kommer gå bra, bara ni tar i allt vad ni har. Jag väljer att inte söka in för att jag känner att jag måste verkligen fixa till mina betyg, jag kommer övningsköra för det mesta och ha fritid. Så istället skaffar jag gymkort och kommer variera med hårdträning och zomba pass! Låter hur utmärkt som helst ju, huh? Självklart kommer jag ha någon som haffar mig, haha ;) Kommer även ha massa annat att tänka på, ifall allt går som det ska, men det är bara att hålla tummarna! :)




Två taggade systrar som förbreder sig för ett träningspass!

jag ser mer och mer ljus

Efter alla dessa underbara dagar ute på Väddö så somnade jag igår runt ett, två i min egna säng, var så jäkla skönt! Var ännu skönare att slippa städa det första man gjorde och ha en Fenrik som gick och inspektera! :) Väddö var lärorikt, just därför jag av alla människor fortsätter delvis också för alla underbara människor jag träffade ♥

Bilderna kommer upp senare, la ju ut alla bilder på datan hos pappa, vet inter riktigt ifall jag orkar fixa in dom i denhär datron. Känns iallafall riktigt naket utan uniformen. Känns även ritkigt skönt att vara fräsh eftersom att jag är ett hyginfreak.
Sitter just nu och ska försöka hitta några bra kontakter till en sak. Vill inte skriva ut det just nu, nu när allt fortfarande är så oklart. Men det är bara att hålla tummarna så får vi se. :)






sanningen är att vinna, vinna är att kämpa

~ Livet är en tävling, att vinna över sig själv, att vinna över sina rädslor och att vinna tillsammans ♥ ~


jag är andra bilen som fixar bältet

Väddö

Sådärja, nu är man hemma! Eller har varit det ett tag. Satt gråtfärdig i bilen och min mun gicki hundraåttio, haha! Har inte dushat. utan har bara kastat allt på golvet (typiskt mig) och ah, satte mig vid fejjan för att lägga till alla från Väddö. Trodde att det skulle vara mycket värre, men jag höll ut, även fast vi sov i enmannatält, gick strapats 1,4 milfyra timmar & tio minuter. Bäddat & städat varje morgon, Fenrikarna har även kommit och inspekterat allt. Ja kortfattat om Väddö. Blir mera när bilderna är inlaggda.


hejrå

Nu säger jag godnatt och vi ses om fem dagar, tyvärr så är det ju så. Kanske blir en mobilblogg, men det är bara kanske. Man får ju typ egentligen inte ha mobil där, men ässh ;) Nej nu behöver ja verkligen sova! Ska upp om sex timmar, har säkert en jäklig tuff dag framför mig. Sköt hand om er, pusspusspuss! ♥
Kanske lyckas få till mig någon som bloggar åt mig lite då och då. Ska försöka men kan inte lova nåt


shopping@ gränby

Drog ju upp till gränbt med Natta runt kvart över tre tiden. Var allmänt mys. Fan vad jag älskar henne, härligt när vi umgås såhär ofta som vi har gjort nu! Hittade lite najsiiga plagg. Blev chockad själv :) Haha åkte dit för att kolla på underkläder men fastna för annat så glömde totalt bort det. Typsikt.. Men ja klarar mig ;)


Svarta byxor, en ljusrosa genomskinlig tröja som rä grymt snygg på och en jeans jacka


'kragen' utav jeans jackan


tröjan och byxorna


Har nu ett par marinblå och ett par svarta byxor, sjukt snygga!


Gotland i bild 2


sliten chey med sliten min?


jaru lite osäkert


en backup på G

Lite säkrare, och efter ett litet tag, så hoppar man


@chilling


En frida och en flipp                                                                                                                                                                                   

Raoukarna ♥


fokuserad man är då


lliteee kallt då


That's who I am


tripp, trapp, trull


Mästaren själv

everything for you ;)

Åh fick nyss en kommentar om vart bilderna från Gotland med systemkameran har tagit vägen och frågestunden. Jaru. Jag vet helt ärligt inte. Har väl bara inte haft tid. Måste Få komma i balans. Men kan hända att det kommer upp några bilder ikväll när angelica har gått hem. Eftersom ni har väntat så länge. Frågestunden tror jag att vi kör om? För det blev lite konstigt med den. Låter det som en bra idé? :) Du är också jättesöt, och alla ni andra som läser! Big love till er ♥




jag lättar jag flyger, jag svävar fram

På något sätt är det alltid att man tycker varje sommar är den bästa, eller att varje år är det bästa. Men denhär sommar'n. Vet jag inte riktigt vad som har hänt egentligen. Jag har gjort de jag vill, levt mitt liv. Har lärt mig så grymt mycket utav det, även lärt mig att verkligen fatta egna beslut och verkligen tänka på mig själv, har helt enkelt verkligen levt som jag vill. Som jag inte skulle gjort i vanligare fall. Känt mig så fri, och nu känner jag mig ännu friare. Som att ja svävar på moln. Nej inga vanliga svävningar, utan annorlunda. Något jag aldrig känt förut. Det är inte bara lycka utan något mer. Jag vet inte riktigt än för jag fortsätter sträva efter who I am. Även fast mitt liv inte ahr blivit som jag har tänkt mig en miljon gånger om inte mer, så betyder det inte att allt är krashat. Jag står på mina egna ben, frivilligt. Ensam. Känns underbart. Känns som att jag har trampat över alla problem. Som att jag kommit över all skit. Ja allt de tunga som brukar sitta där på axlarna och trängas. Eller dendära känslan i magen. De är över nu. Det är borta. Så himla glad. Jag är så himla stolt. En mycket piggare & gladare chey. Ja, jag är ingen annan än mig själv och jag fortsätter att söka nya vägar som ska bära mig till nya ställen. I will never give up.








Han sjunger falskt, men hittade ingen bättre låt som passade in i vad jag känner, fast jag är inte kär men känner precis sådär. :)


.

Vill blogga men venne va ja ska blogga om, så fråga jonte om förslag i telefonen, men han kommer ju bara på massa knäppa idéer, haha! Hos mig händer det inte så mycket förutom att ja kollar på tv och pratar i telefonen. trevligttrevligt. Vill hitta på nåt med de regnar ju tydligen ute, orkaaaa lixom.
Ahapp han hade tydligen telenor, haha lyckat. ahapp nu la vi på. haha. intressant inlägg?nej tror inte det.

för alla gånger du skulle förklara


jag föll bara för låten


ångest över dig

Åh just nu har jag lite sådär ångest att jag inte tog med mig plattången från mamma. Känner verkligen att jag är i behov utav den just nu, får väl låna Fridas, men hon sover ju? Åh jobbigt värre. De är därför jag vill ha en egen lägenhet, lixom ha allt på ett ställe, mycket skönare än att släpa fram & tillbaka alla greijer. Btw, molnen har börja mörkna, kan det inte va lite sol när jag är hemma iaf, såatt jag har någon chans att bli brun, snälla?

du är guld, du är allt.

Jag är en rättså omständig tjej. Fast det är inte så konstigt, efter allt jag har vart med om. Jag har mina regler och krav, de som inte följer dom är ba tackhej. De är heller inte jag som förlorar någon i mitt liv, utan på det sättet gör jag mig av med massa skit som jag inte behöver ha i mitt liv. Jag tycker att varje människa därute ska göra sammasak. Våga sätta krav & regler. De är så du slipper alla probelm, men visst några problem kommer alltid finnas. Men de kommer kännas en sån enorm lättnad när du faktiskt satt stopp själv, när du visat dina krav coh regler. Sen får folk säga vad dom vill. För alla får väl leva på sitt sätt bara dom mår bra, right? Så låt dig aldrig tryckas ner utav någon, den som trycker ner dig är antingen avudnsjuk eller mår så dåligt själv så att den ser dig som det största hotet. Kanske inte världens roligaste att känna sig nertryckt var dag, men sträck på huvudet, och gå rakt. Så visar du självförtroende, boysen tycker även att de är sexit när man visar självförtroende, så de ni. ;) Nej man behöver inte alltid må världsbäst, men för att komma på humör och visa domdära att just du är så mycket bättre så kan du göra det. Finns så många som vill och gör allt för att styra dig, så är det med varje människa, och man kommer alltid ha en eller två såna vid sig. Men det är bara och skita i dom. För dom är inte värld din tid. Du är värd så mycket bättre.

Den här texten är inte till någon specill person utan till er alla där ute, som försöker kämpa med livet dag in och dag ut. Lite hjälp till att kanske förändra lite saker i ditt liv. Nej jag säger inte att jag leker något för jag är mig själv. Skrev texten med hjärtat och nej det är inget för att lätta utan bara helt enkelt allmänt till just dig som kanske läser texten just nu.




tack för din humor

HAHAHAHAHAAAHAHAH! Seriöst dethär gjorde min dag, grymt skrattretande.

fressh

Gud vad skönt, nu har jag fixat mig för dagen, nästan. Har bara håret kvar. Åh älskar verkligen att ta hand om mig själv, de bästa som finns, lovley :) Haha när ja dusha hade vi olika balsam och shampoon för det har tagit slut, vi har ju inte vart hemma på länge, och alla använder olika. Så va jag tvungen och typ blanda två balsam, som luktade helt olika och ett helt annat shampoo. Så mitt hår doftar lite smågott sådär! ;) Nej ja skojade, men de luktar faktiskt gott! Just nu sitter ja och funderar ifall ja ska göra om mina naglar, ifall jag orkar det vill säga, gör jag? ellerr, hmm? Funderar på att städa ur min garderob igen, var ju inte längesen sist, men såg massa kläder jag inte använder, så vi får se hur det blir med det





Klockan är bara typ tio i åtta och de är r...

mms_img33241 (MMS)

Klockan är bara typ tio i åtta och de är redan 20 grader ute, hur naijs? ;-)


I am praoud of myself

Ska fixa 'andningsbad' nu. Eller jag kallar det för det. Man kokar upp lite vatten i en kastrull, eler de ska inte koka men såhär bubbla, senså sätter man sig och andas i det med en filt över huvudet, så rensar det porer och ansiktet, så drar jag nog en dush efter det eller nåt liknanade. Sjukt naijs, huh? ;)

jajjemän

Trevligttrevligt, har lite planer inför dagen, kanske blir att dra till Östhammar till Jonte. Chill fakitskt. Vi hade ju grymt kontakt förut, för nåt år sen, så det ska bli kul. Men det är bara kanske. Beroende på hur det går med mina andra planer. Haha måste iaf packa om och tvätta och sånt jobbigt, ush! Äh sånt är ju livet, jajjemän.
Åhh dendära Jonte, räddade ju mig ett tag från att inte somna, nej så ska han lägga sig, taskigt värre. Solen skiner förfullt, ser ut som att det kommer bli en fin dag med fint vääder, härligt! Sånt gillar vi (a)





-

Nu blire måla naglarna råå!

bored

Tråkigt värre, så tog lite egopics, haha kul liv, elleerrr? ;)




That I thought was my real life, was a dream

Åhh, jag är pigg. Så pigg att jag skulle kunna röja en hel fest. Åhh vad kul det skulle vara! Bara att dansa loss och ah, leva livet. Haha det va precis det jag & Angelica diskuterade ikväll. Jag var med den söta efterlängtade bruden, var otroligt skönt att träffa henne igen, alltså. Hon är guld. ♥

Haha fett kul, jag och hennes kompis började snacka så kände han massa folk som jag engång i tiden har umgåtts med, sammasak som tidigare idag; då när jag va hos natta, så hade hennes syrra nån kille där, han verkade lite kulig sådär, så visade det sig att han visste vilket dedär folket var.
Rättså coolt hur liten världen egentligen är, alltså. Jag undrar egentligen hur många man förlorar, som man tar in nya för, eller ja inte direkt ersätter men så fort man förlorar någon så vinner man någon annan, det är ju så sjukt sant att det inte bara finns. Jag undrar ja, hur många personer man egentligen måste offra här i livet för att själv kunna må bra. Fatta vilka svåra beslut man måste leva under, ifall man lever för sig själv. Det är nog det som är det svåraste här i livet och acceptera vad som är dröm och verklighet.

Jag har ingen aning om hur ja kom in på detta babbel? Tror inte att någon utav er heller har någon aning om det. Men det är väl lite såndär ointressan viktig info? Eller? Nej bara en liten funderare.
Shiet, att jag är uppe nu och är så pigg som jag är, är typ otroligt? Har lyckats vända på dygnet, hur? Haha! Nej dedär var inte så roligt. Okej känner att jag lär sluta skriva dethär inlägget nu, så puss på er. ♥




En bild från idag, i love u ♥

jag blir så dum av dig

Har ni någong gång varit med om dendära känslan, när man gett så mycket. Kämpar sig ut från varje ny motvind. De enda som kommer tillbaka är dendära skiten man är fast där i knipan igen. Söker stöd & tröst bara för att må bra. Bara för att få känna känslan av att ha någon brevid. Brevid än när man inte vet vart man ska ta vägen. Man vill egentligen inte, men det är tryggt. En sån trygghet så att man inte vet vart man ska ta vägen. Fast man bara vill slippa och släppa. Släppa taget för att dendär tryggheten är egentligen fejk. Fejkar för att kunna må bra. Må bra, har jag någonsin fått den känslan? Man tänker & tänker vad lycka egentligen är. När man ändå bara känner svek. Det är då man tar saker förgivet. Det är inte meningen men det bara händer. Man tappar allt. Man låter sig styras utav andra. Man kan knappt ta något eget beslut, går på andras viljor. Man låter sig själv tvingas till saker&ting.

- Ja jag har själv varit där.

Jag har tagit mig upp från allt detta, men tyvärr finns det så många som är kvar. Kvar i dendära knipan. Det är så jävla lätt men ändå så jävla svårt. Går inte att förklara för någon. Man får för sig att ingen jävel förstår. Fejkar garv till överdrivet larv. Fejkar livet in the real life. För att ingen ska märka.

Alla ni där ute. Ni kan ta er upp på fötter igen. Låt inte hoppet försvinna. Lär dig och lita på de rätta människorna, de som inte är i samma krets som dig. Känns för jävligt att lämna, men tänk, det är ditt liv. Så våga stå upp för dig själv, våga säga ifrån, hur tryggt de än känns. Så är det ändå fejk. Våga kunna ta de rätta vägarna.


Haha vad gör jag och Natta? Jo vi har bliv...

mms_img45320 (MMS)

Haha vad gör jag och Natta? Jo vi har blivit medlemmar på stallet.se haha! Vi va av medlemmar där för flera år sen och fixa vip platina till pea, minnen <3 Fast nu är de fett förändrat men äsh haha, vi är roliga. ;-)


Att radera är inte att glömma, att glömma ...

Att radera är inte att glömma, att glömma är inte att förlåta, att förlåta är att acceptera, acceptera är att gå vidare utan tvivlet. Bara för att man raderar betyder de inte att man har glömt. Hur du än gömt kan du aldrig komma vidare utan tvivlet. Bara för tvivlet finns där, kan du ändå våga lita, bara de handlar om tillit. Är till en början på något nytt.


Att radera är inte att glömma, att glömma ...

mms_img16213 (MMS)

Att radera är inte att glömma, att glömma är inte att förlåta, att förlåta är att acceptera, acceptera är att gå vidare utan tvivlet. Bara för att man raderar betyder de inte att man har glömt. Hur du än gömt kan du aldrig komma vidare utan tvivlet. Bara för tvivlet finns där, kan du ändå våga lita, bara de handlar om tillit. Är till en början på något nytt.


Ah läckte som fan från bilen

mms_img32048 (MMS)

Ah läckte som fan från bilen


Ah då är man i leksand då. Kom hit runt to...

mms_img32047 (MMS)

Ah då är man i leksand då. Kom hit runt tolv på förmiddagen, checka in i stugorna, drog till rättvik för att kolla på raggar cruesingen. Naijs ju, såg min faster och hennes man va med i cruesingen med sin svarta corvette, naijs ju? Typ mot slutet va de några som krocka, alltså dom bilarna som körde omkring, kan visa bild sen. Nu sitter vi i tv rummet och kollas på någon film typ. Bara vi här haha.


TAGGAAR!!

sitter hos Natta just nu, de packar förfullt medan jag ba' sitter här och chillar. Är man färdigpackad så är man. Okej ingen aning om hur fan jag ska orka upp imorn men det går nog. Vi drar ju till Leksandsommarland typ vid halvsju-sju. Naijs. Håller tummarna för vädret ;)
Värsta greijen som kan hända är att man får dendära skit mensen åh så typiskt alltså :( Men de är livet så bara att härda & stå ut.



Chill

mms_img10011 (MMS)

Chill


Hejsan sötisar. Sitter med två underbara v...

mms_img10012 (MMS)

Hejsan sötisar. Sitter med två underbara vänner och myser på barista . :-)


Hejsan söta ni! Sitter på tåget hem. Fan v...

mms_img32139 (MMS)

Hejsan söta ni! Sitter på tåget hem. Fan vad sorgligt åh ville inte släppa ewe och hon ville inte heller så hon typ sprang ut från tåget! Började snacka me en chey på tåget så inte ensam, haha jag överlever :-) Igår va vi ju på bio såg kronjuvelerna åh kärlek! Den hade ju typ allt. Haha såklart mitt i filmen så tappar jag min ring och alla på bion typ började undra ifall de va dom som tappa något. Så ja tänker äsh ja tar upp den när lamporna tänds igen. Så måste ja böja mig extra mycket för att nå ringen och ja fick som en blackout och ramlar? Hela bion såg det. Jag och Ewe typ dör av garv haha! Hennes pappa hämtade oss och han blev som femton år igen med bilen så han slirade omkring och allt. Haha de va en lyckad avslutningskväll! :-) Tack för allt Ewe. <3


RSS 2.0