never give up, keep fighting no matter what -

när vi hade det som bäst, var vi som sämst

Hejsan sötisar!
Har haft studiedag idag, otroligt skönt! Behövdes enormt. Har städat hela dagen nästan och tagit hand om min hund och sånt, mysigt :) Måste ju vila upp mig inför morgondagen då jag ska upp och ha en konfa grupp. Tror att jag ska äta snart, ska bli hur gott som helst med mat!


Bloggerfy Splinx

you had my heart inside of your hand, but you played it into the beat

åhhåhåhåh på musiken sjöng jag trots min röst! Den hördse lite sprickig, men jag har varit sjuk. Bara känslan av att sjunga så otrolig härlig. Nu när jag vågar sjunga i mikrofon också, de vågade jag ju inte förra året. Vet inte riktigt varför, men kan vara pga min engelska och mitt uttal på engelska. Fast har gett mig f*n på att jag ska våga sjunga trots engelskan och att jag och engelska ska bli i ett. Jobbar på det i alla fall! :-)



förra året på vårat musikcafé. ♥
Jag står näst längst bort, delar mick med Leniya och har den via tröjan med beiga chinosana


gold









Känner mig lite från åttiotalet lät håret bara hänge efter att jag borstade ut det imorse. Körde helsvart klädsel vilket jag personligen inte gillar så pifade upp den med guldsmycken och tänkte för att göra den ännu mera upp puffad kör jag på brunguldig ögonskugga samt tog ett par röda skor istället för pumpsen, som jag tänkte ta!
Tyvärr blev det ingen bild som resultat för hann aldrig ta någon!

you are my angel

Shaa sötisar! Hur mår ni? Själv mår jag lita halvt frisker, ah är friskare än igår. Känns som att jag har fått tillbaka mitt liv, så sjukt skönt! Dagen idag har varit riktigt kul, älskar verkligen mina vänner. Varje gång jag är borta får jag alltid höra massa olika kommenterare som;

Det var så tomt utan dig.
Det är sjukt tråkigt utan dig!
Jag saknade dig hur mycket som helst, mår du bättre?




Jag blir även påhoppade med än massa kramar! Åhh vad jag älskar er ♥

Skrev NO prov också, gissa vem som satt och råpluggade hela natten, från tio till halvtre? Jo J A G(!) utav alla människor. Ledde till att jag fick Otilia att förstå provet eftersom att hon inte hade pluggat, samt att jag satt kvar sjuttio minuter extra och våran lektion är en timme lång!
Eftersom att vi hade provet i halvklass så trodde alla att de skulle bli lugnare, men min grupp vi skojade, vi skrattade, vi pratade, några smsade och ah. Så vi är ett otroligt härligt gäng. Våran NO lärare började 'varna' oss med att skriva minuspoäng på alla som pratade. Hahahaha!






En bild säger mer än tusen ord


roligt liv

Har precis fått en massage behandling utav mamma. Härligthärligt! Förövrigt har jag bara slappat framför tv:n och komer nog fortsätta med det. Fan har fått en jävla hosta nu också. Åhh jag orkar inte.
Har absolut inte något att blogga om förutom att jag är inne på faceboo, intressant? Hah nej men jag borde städa, jag har sagt det hela veckan. Senså måste jag plugga. Har ju NO prov.

Vad gör du när du är sjuk?

Skönt, har sovit enda fram tills nu, eller ja för en liten stund sen. Var hur skönt som helst alltså! Vaknade utav att telefonen ringde och det var pappa som ville påminna mig om helgen osv. Eftersom att jag ska vara hundvakt.
HAr ni något tips på hur man kan försriva tiden på när man är sjuk? Förutom att läsa, kolla på tv och sånt. För det blir så sjukt tråkigt till slut, åh vad jag inte gillar det här!





orientera eller inte?

Sötiasar, just nu behöver jag eran hjälp! Imorgon ska jag orientera, vanlig orientering ute i skogen och så. Vilket kommer vara grund för vårat betyg dessa två terminer, men eftersom jag nu har feber så vet jag inte ifall jag ska stanna hemma helt, eller åka dit vi ska orientera och lyckas få ett bättre betyg? Men är det värt att chansa febern och huvudvärken att det blir värre ifall jag springer? Åh har sjukt svårt att veta hur jag ska göra.





Dagens facelook




sjuk :(

Började frysa grymt mycket i skolan, så jag tog Simons jacka, men då började jag frysa om benen istället? Alla sa även att ja såg blek ut och sånt. Så då bestämdede jag mig för att jag gjorde eng provet på svenskan, som gick ganska bra! Snubblade lite på orden från läxförhöret och min text som jag skrev är det nog också lite småfel, whatever! Sen gick jag på matten bara för att vi ska börja med ett nytt kapitel så att jag inte halkar efter. Sen när jag hade gjort några tal så drog jag hem, och nu har jag en pizza i ugnen som blir min lunch, nomnomnom! :)
Hoppas eran dag har varit hur mycket bättre som helst än min! Man pallar ju inte lixom bli sjuk nu? Ush. -.-




träning

Ska träna lite nu, okej klockan är hur mycket som helst, för är hur trött. Men måste träna. Tänkte köra 90 grader till en skön låt och sit-ups och sånt, kanske rumpövningar! Vi får se.
Med detta inlägg så säger jag även godnatt, sovgott och drömsött! Ni är bäst ♥





Älskade lovisa ♥

The keep me think that we almost had it all

Alla ni som söker efter kärleken, se upp! Jag menar det är oftast att vi är i behov utav att känna oss älskade och tar första bästa som vi hittar. Då uppstår oftast de största problemen och man känner sig oftast som sämst då, än vad man skulle ha gjort ifall man skulle ha väntat ett tag och fått det hända på 'riktigt,' ni kanske förstår hur jag menar?

~ Sök efter kärleken, då den flyr från dig. Flyr från kärleken, då den söker upp dig ~


De är så sjukt sant, bär med er dom orden. För att de är så sjukt sanna, för jag tror att ni alla håller med mig om att hellre så väntar ni ett litet tag på kärlek så att ni får känna på riktig, än att ni tar första bästa och det blir bara upp och ner utav alltihopa! De finns ju förstås de som har tur när de gäller att ta första bästa, men kom ihåg även att allt har en mening.

Tänk er att livet är en film utan spolar knappar och paus knappar. Att det är en rullande film på löpande band, att det som händer det händer, och visas i slutet. För allt har sitt slut på något sätt. Så det är bara att fortsätta gå sina vägar som man väljer och se vart man hamnar. Samma sak när det gäller kärlek. Se de som en kärleksfilm istället, och lär dig utav dina erfarenheter, eller det du har varit med om.




varför blev det såhär? Vi gled

Jag hatar den känslan att vi glider, vi glider något så enormt. Hur vi än pratas vid, hur vi än kramas så som förr, hur vi än retas. Så är det inte samma grepp, inte samma grepp som då. Men visst är världen så? Att den går, man kan varken spola eller stoppa utan det är som en rullande film. Jag saknar våran kontakt något så otroligt grymt mycket. Jag saknar oss. Du har ingen aning om hur mycket du betyder, allt du har gjort för mig, allt verkligen allt.

"Mitt öga"
"Min själ"
"Min blomma"


"Han är inte värld en skvätt utav din tånagel"
"Han är inte värld tina tår"


Hur mycket jag skrattade när framförallt du satt och sa dessa uttryck som jag började skratta åt. När jag grät, jag grät så sjukt mycket och du fick mig och skratta, alltså jag kommer ihåg hur mycket vi har skojat om det där sen dess. Varför ska vi glida ifrån varandra? Jag vill inte förlora dig, okej jorden går inte under, det är ju så att vi fortfarande har en chans, men jag menar, greppet om varandra, som vi höll så hårt är tusen gånger svagare nu, det vet vi båda. Våra förändringar är nog för stora för att hitta tillbaka till hur tighta vi verkligen var.
Kom bara ihåg en grej, att jag älskar dig fullt ut Benai ♥




Ifall du ser det här kommer du döda mig för bilden, men pusss :*

checkaaa!

Haha, jag och natta har en sjkt gammal blogg. Varje gång jag går in och kollar så får jag mig ett skratt. Den är hur gammal som helst. Sen tvåtusenåtta tror jag? Gulliga var vi, eller ;-)

www.nattaotess.blogg.se



Britney Spears 09

Oufh, Britney Spears ska ju ha konsert i Globen, nu i Oktober.  Var så sjukt taggad på att dra dit med Natta, men vi såg ju henne 09 och var hur taggade som helst och var helt hundra på att vi skulle gå nästa gång hon kom till Sverige. Haha, vi var så desperata att vi gick in på ticnet och kollade hennes spelningar? Haha! För att vi skulle ju se henne en gång till. Det var bara så. Men näe, i år tänkte vi att vi har sett henne en gång och det är alldeles för sent att boka nu.
Jag kommer ihåg att hennes mamma satt i telefonkö i 90 minuter på jobbet eller vad det var, bara för at vi skulle få våra biljetter. Så ringde Natta mig på en lunchrast, och det hade varit sämsta dagen men så säger hon att vi fick biljetter och jag hoppar, skuttar, skriker, nästan fäller glädjetårar!? Haha, cute.




haha vi la ut biljetterna på bdb och var hur stolta som helst


Vi taggade sönder grymt innan med Jenny & Nea


inne i Globen, när vi satt på våra platser


Inne i Globen när vi väntade på Britney


När hon uppträdde


myspys

Sådärja! Nu har clara åkt hem till sitt hem, är så jävla stolt över henne över all frihet hon har lyckats kämpa till! Iallafall vi snackade, kollade på film, kollade på idol och sånt, riktigt mysigt alltså. Vad jag älskar den tjejen!
Ska antagligen sova snart, är hur trött som helst. Så tror att det här blir sista inlägget för kvällen, annars blir det nog ett till? Vi får se hur det blir med det. Fatta vad skönt att lägga sig i sängen, åhåhå! Imorgon måste jag verkligen ta tag i mitt rum. Ser ju ut som ett bombnedslag, haha? Nej men det gör faktsikt det. Åh ja är så dålig på att hålla iordning hur mycket jag än har den personligheten? Sjukt.




<3


dagens inköp :-)

hur segt som helst när kamera bilderna inte funkar att ladda upp. Iaf är sjukt nöjd över det aj köpte, klockan är luide annorlund, med ett hänglås som klocka och en nyckel på sidan av som en liten detalj. Ringen blev jag kär i så var bara tvungen att köpa den :-)

Köpte även klockan till Soma i födelsedagspresent, haha de var dom två sista så den gav jag och Leniya tillsammans :-D


Hur vi än glidit, så älskar jag dig min matvärd! <3


bäst på att förvirra

Väntar just nu på Clara som skulle åka om typ 30 minuter. Haha hon smsade mig och frågade ifall hon kunde komma tidigare, så råkade jag skriva nej absolut inte!! Fast jag menade självklart. Haha! Så jag lyckades förvirar henne hur mycket som helst. Lite kul.



klädsel






gulligt värre!

Nawww! Lånar ens spotify och så är han så gullig att han frågar ifall han kan ta den snabbt? De är ju lixom hans egna spotiy och han frågar mig ifall han kan låna den, hur gulligt är inte det?
Appropå ingenting så måste ja fixa alla mina kläder, ligger ju helt huller om buller lite här och där, jobbigt när man ska ta kläder på morgonar! Skulle vara så sjukt skönt att ha
en garderob, eller ja i mitt fall en stor! Så att ja kan ha alla kläder på samma ställe. Blir ju lite kompicerat när jag har hälften av kläderna hos papi, hälften hos mami, osv.




<3




"De var i det ögonblicket jag förstod att jag inte litar på någon anna än mig själv"

jag är stolt över dig, så stolt!

Hemma nu, väntar på clara. Är grymt hungrig så funderar på att steka på vårullar, haha jag och mina vårullar? Men i alla fall, vi ska väl mysa, snacka och sånt! Otroligt mycket har hänt sen ja träffade henne sist, och hon har nog en hel del att berätta för mig. Så det ska bli myyys!
Gash har no och eng prov på torsdag plus SO prov på min födelsedag, hur kul är det lixom? Haha! Aja kommer nog säkert gå super.
Sitter och lyssnar på Newkid, underbar är han, så vad kan jag klaga på? Ingenting. Åh vad jag älskar mitt liv just nu fast jag har extremt mycket prov hit&dit och en helt pratig klass, men allting är inte perfekt, right?




Jag är så jävla stolt över dig vännen. Så sjukt stolt. Kom ihåg det ♥

gott

Godmorgon sötisar, åt nyss frukost! Gash vad gott, blev som en liten hotell frukost med fralla, melon och chocklad! Galet gott. Sitter och väntar på att klockan ska ticka vidare, börjar somsagt halvtio, sköönt!




facelook

 


dresscode

Var sjukt stressad så hann inte ta någon bättre bild. Men ah! Haha se ut som jag vet inte vad.
Men de va bara för att ja skulle få med skon, men gick inte så bra, men äsh vi kör på det iaf :)


tredje pluton <3

Såklart så missade jag bussen precis, men fick vänta i tjugo minuter på nästa buss, vilket ledde till att jag träffade Elias, Greta, Aida, Anastasia & Jasse i typ fem minuter? Haha! För deras tåg gick 17.09 och jag kom prick. Alltid något i fem minuter, åhhåhå vad jag saknar alla från tredje pluton. ♥
Funderar på att gå ur försvarsmakten, känns som en engångs grej, men känns ändå inte som om jag vill för alla underbar folk man träffar, haha, så vi får se hur jag gör med det :)



Åhh vad ja saknar er och alla andra!!! ♥

Aida

Hur seg får man bli? Har bara legat i sängen och smsat hela dagen typ och dushat, måste fixa mina kläder nu och sånt. borde ha gjort det för länge sen, aja! Ska nog träffa Alice senare ikväll, om det nu blir så, hoppas det alltså! :) Sitter och äter chockladhavreflarn, så sjuukt gottigotti!!
Åh så skönt att bara ha yskläder på sig, gått runt med det hea dagen, nu är det bara en kille som fattas som man kan gosa med, haha! ;)
men nu smsa aida mig, så går uttill bussen ihopp om att jag hinner träffa henne! Pussar


truetrue

"Tjejen: Varför är du efter mig?"
pojken: För jag är kär i dig
Tjejen: Då har du inte sett min vän. Hon är snyggare och hon står bakom dig.
Pojken: *vänder sig om, de finns ingen där*
Tjejen: Om du verkligen älskade mig, skulle du aldrig ha vänt dig om"


otroligt budskap








Okej, det är Abba som sjunger, de är gamla låtar som en del inte orkar höra på, men lyssna noga på texterna hur fina dom är, ord för ord. Så otroligt fina. Hör igenom och tänk en extra gång! ♥

en del stängsel besegrade vi, än del besegrade oss





Jag kommer ihåg den dagen, bara några dagar innan du skulle flytta till Malmö sommaren 2009. Hur ledsen jag var, hur många som trodde att jag hade ersatt, hur många som trodde att bara du betydde något, men nej så var det inte. Jag ville bara att du skulle se och alla andra hur mycket en vän kan betyda för mig, hur mycket du betydde och än idag betyder. Hur jag ville att du skulle stanna, hur jag vill ha dig kvar. För du var ändå på något sätt den enda som förstod mig, som gick igenom samma grejer. Vi var två små fjortisar. Jag kanske lite mer och du kanske lite mindre, men dom stunderna var dom bästa. De är inte så att jag ångrar något. För vi kan ju inte springa tillbaka in i tiden. Alla bråk som vi har bråkat och haft. Kan nog inte räkna på fingrarna. Kommer nog aldrig att kunna.
Linnea Runemark ♥

osäkerheten för stor för att besegras

jag kommer ihåg när jag bombade mig själv i smink, och uringrinar, p-pushade bröst, musiken vara bara rap texter som handalde om sårad kärlek. Ja trodde att jag hade sett allt i mitt liv, att jag aldrig skulle få må bra. Att jag var så jävla världelös så jävla självmordsbenägen.
Satt och sa 'nästa år lever inte jag' 2008 var det.




jag gillade inte dig, jag gillade bilden jag fick utav dig

Alla vet känslan när man börjar att falla, när man känner sig knäsvag så fort man ser personen i ögonen, lixom bara vill sjunka ihop. Så fin, så vacker, så speciell. När han är i din närhet känner du att ingenting kan förstöras, han håller om dig, bara han nuddar dig eller bara du ska prata så snubblar du på orden. Visst är det en underbar känsla att vara kär? Den bästa som finns. Ligga och små pussas, hålla om varandra, hålla i handen, visa världen att ni är varandras, så mysigt eller hur? Kan vara en underbar tanke om den man tycker om, en underbar fantasi. Hur är det verkligen? Är det så som han eller hon verkligen behandlar dig eller är det så som du verkligen vill att det ska vara? Alla har haft mer eller mindre kärleksproblem, finns ingen som inte har haft det. Du känner dig som att du inte blir tagens seriöst, du känner dig playad. Du hatar men ändå älskar, du undrar vart allt det fina tog vägen? Vad som hände. Du brister i gråt och känner dig ensam, som att du är den enda. Du undrar hur du kan ha gått på allt, att allt har varit en lögn. Vännen lugn. Du är inte värd att bli nehandlad på detta sätt, det är ingen. Sluta att springa efter, visa istället att du är tusen gånger bättre och kan gå en annan väg, att du har andra runtomkring dig som faktiskt betyder mera, ta vara på dom. Alla har kärleksproblem, och det vi oftast gör fel är att vi jagar och springer efter, allt för att få tillbaka. Men det känns som att man bara blir nerputtad varje gång, varje gång man vill prata till punkt och förklara. Efter varje nerputtning springer man tillbaka och gör om samma grej, förklarar, ord efter ord, så att tårarna börjar falla. Du känner dig så sänkt, så nere, så obetydelsefull, så världelös. De är du inte, du är betydellsefyll, du är bäst. Visa att du inte tänker springa och jaga. Visa att du kan fatta egna beslut och gå egna vägar.




vårullar m klyftpotatis

Börjar bli dags att få i sig lite mat i magen, ingen aning om vad jag ska äta? Blir nog att steka på några vårullar och kanske göra klyftpotatis i ugnen? Haha helt konstig blandning men för mig är det ungefär som godis båda två! Så de blir säkert hur gott som helst, så ah vi kör på det :')


Det är några som frågar mig hur man gör klyftpotatis. De är hur lätt som helst, gör såhär;
  1. Ta fram så många potatisar du tror kommer gå åt, om de behövs mer så ser du det när du har klyftat färdigt.
  2. Börja med att skala potatisarna som vanligt, men det blir lite krispigare om du har skalet på, helt upp till en själv.
  3. Dela potatisen på halvan, på längden, senså delar du dom halvorna igen på längden.
  4. Gör så med alla potatisar, häll på olja, gör ingenting om det blir hur mycket olja som heslt, salta och krydda ifall du vill - ställ in i ugnen! Låt stå i ca: 15 - 20 minuter men håll koll på potatisarna.



bild från google

amaaazziing!

Wieee! Såg för en stund sedan att papi & therese har betalat mitt körkort tillstånd nu, så nu är det bara att vänta på papprena och sen blir det att köra bil! Så sjukt taggad faktsikt. Ska bli spännande och se.
Tack så jätte mycket!!! ♥
Snart är det väl dax på att börja tänka på vilken bil man ska ha, eller? ;) Har ju alltid velat haft en rosa, men kanske inte så kul att åka omkring i en rosa bil, eller?




dagens inköp :)

































Tack mami! ♥
Jag själv är supernöjd över det som jag fick, kommer användas otroligt mycket nu i höst/vinter. Älskar mina nya gummistövlar eftersom att jag själv har nog aldrig sett något liknande! Så det är kul, att det är så oerehört annorlunda och höstiga, men ändå i glada färger :-)

klädsel




Dagens facelook




jag ser hur vi säras isär

Undebar dag, solen skiner och det är värme. Kan man klaga? Näe! Blev en lugn redag, vilket tyder på en lugn söndag. Härligt med ensamtid! Drog ner på stan med mamma och fick tre par skor och en jacka, wie! Hur snygga som helst! Bilder kommer snart upp.




Nothing last forever even not your problems

Ibland så blir jag så jäkla förvirrad utav mig själv. Just nu fattar jag ingenting om något. Lixom jag hänger med men det är för myckt. Massor med gammalt kommer tillbaka, massor med nytt försvinner eller förändras, ah jag vet inte riktigt? Kanske handlar om att balansen i livet börjar komma.
Jag tar vägarna jag vill, jag går åt det hållet som känns rätt. Jag fortsätter vandra på mitt sätt. Jag fortsätter att utvecklas, jag fortsätter att ändras till ännu bättre. Jag märker att det störs. Att de påverkar hur mycket som helst, men jag hindrar inte mig bara för att de blir något fel. Ingenting är perfekt, och kommer aldrig att bli Jag har rätten till att leva ett lyckligt liv. Så just nu struntar jag i konsekvenserna och alla dessa konflikter som kommer uppstå.
Vi får se vart allt leder till! Allting har en mening, bara låta tiden få visa vad meningen är.

Jag har aldrig förväntat mig att ni ska acceptera mig för den jag är, jag har aldrig bett er om det. Jag ber inte er om det heller. Det ni måste acceptera är att jag har förändrats. Att jag har valt andra vägar, gått ännu ett steg, lixom ett större kliv. Bara att acceptera det. För ingen kan stoppa mig, verkligen inte. Absolut ingen! ♥




I walk on my way.
I live my life like I do.
No one van stop me now.


vad gör man när man inte har något att göra?

SEX & KÄRLEK
är du singel nu? - japp
föredrar du långa eller korta förhållanden? - långa
är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - ifall jag blir kär, why not?
har du kysst någon och sedan ångrat dig? - ne
när kysste du någon senast? - när var de? Typ somras maybe.
när hade du sex senast? -
har du kört oskyddat någon gång? -
har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - nepp
har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - nepp
har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - faktiskt nte
haft sex på fyllan? - ne
sagt "jag älskar dig" till någon utan att mena det? - nej
sagt "jag älskar dig" till någon och verkligen menat det? - många gånger
har du sparat något från ett gammalt förhållande? - minnen ♥
har du somnat gråtande på grund av kärleken? - går inte att räkna på fingrarna
har du varit på en blind date? - nope
har någon varit otrogen mot dig? - ingen aning, och isf så bryr jag mig inte heller.
har du varit otrogen någon gång? - inte seriöst
ångrade du dig? - gash, egentligen inte
hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - 365 dagar + sju dagar.
har du någonsin varit kär? - ohja!
har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - haha. Jag vet inte hur många gånger

SISTA SOM
du kramade? - mami ♥
du fick en puss av? - någon i skolan
sov med dig i samma säng? - Moa
du delade ett riktigt skratt med? - Mamma ♥
du gick på bio med? - Natta ♥
du gick på stan med? - Lovisa ♥
delade en pizza med dig? - shit, hur länge sen som helst som jag åt pizza..
ringde dig? - Simon
du ringde? - Otilia ♥
skickade ett sms till dig? - Oscar ♥
gjorde dig lite besviken? - vet faktsikt inte.
du skrev med på msn? - är knappt inne på msn
du snackade skit om? - patetiskt att snacka skit.
du åkte bil med? - papi & therese ♥
gav dig en komplimang? - Khonaw ♥
du kollade film med? - mami ♥
du åt med på restaurang? - de va också länge sen, men tror de va på gotland.
betalade något åt dig? - khonaw ♥
grät inför dig? - var rätt så länge sen ja såg någon gråta, så ingen aning

DIVERSE

favoritfärg? - allt går, men helst inte svart
mobiltelefon? - xperia x10 mini pro
skola och program? -  gick ju ett extra år på dagis, så nian
senaste filmen du såg? - jadu, vad hette den? Ingen aning
senaste låten du lyssnade på? - Adele - rolling in the deep
vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? - Asso jag vill veta vem fan de va jag snacka med i engelska parken
hur länge har du pratat i din telefon? - ouffh, ingen aning
hur många sms har du totalt fått på din telefon? - no idea
hur många sms har du totalt skickat ifrån din telefon? - en bra fråga
vad åt du till middag igår? - pommes frites
har du duschat idag? - varje dag :)
vad var det senaste du sa till din mamma? - aa godnatt
vad var det senaste din mamma sa till dig? - godnatt
har du skolkat någon gång? - säg någon som inte har gjort det
är du en svartsjuk person? - absolut inte!




Andra Avenyn

Kommer ni ihåg tv serien Andra avenyn? Natta gjorde mig helt besatt utav den serien. Så braa! Så för en stund sen fick jag för mig att jag skulle kolla om säsongerna, gick jag in på youtube och de fanns! Men i halvklipp. Så tänkte jag 'vad osmart jag är, varför inte bara ladda ner?' Haha, så funkar det inte att ladda ner? Åhåhå *arg.*






Så himla fin! ♥

dagens klädsel






Dagens facelook


den absoluta mys kvällen ;)

Jag föredrar ju alltid ett förhållande, speciellt nu när det blir kallt och det mörknar om kvällarna. Hur mysigt är det inte då att ha en där som man kan gosa sönder med, värma när man fryser ler varför inte gå på bio? Gash jag blir helt galen i den tanken. Så sjukt härligt. Ifall du inte har någon så varför inte börja satsa med filmkvällar och myskvällar? Med än massa gott och en superbra film plus än massa prat, hur naijs är inte det? ;)





ja kan inte begära något

Helt underbart hur livet kan vara! Försöker få tag på någon men ingen svarar. Har ändå inte tänkt något stor Har ju stressat sjukt mycket i veckan så riktigt skönt att komma hem och bara slappna av för engångs skull! Måste även fixa mina kläder. Fett jobbigt att bo på två ställen ibalnd. När det gäller kläder och sånt. Gash.
Har även märkt att solen har lyst hela dagen, otroligt! ♥




skaka bort all osäkerhet

Jag har tänkt på en sak. Så sjukt mycket, som vi ser varje dag. Jag tänker på den självklara osäkerhet som växer inom oss alla mer eller mindra, varför? Skaka av dig den, den sitter fast som klister men låt klistret låstna. Acceptera att de som händer, bara händer och att du priroitera dig själv. Lixom fokusera i första hand så att du mår bra. Sluta känn press på att du måste vara på ett visst sätt, för det behöver du inte. Folk uppskattar dig mer när du är dig själv hundra procent fullt ut. När du vågar bjuda på dig själv naturligt, istället för uppmärksamheten. Alla behöver inte ha just dendära tröjan, eller dendära mobilen, eller de där märkeskläderna. Du behöver inte ha det för att bli accepterad. Du behöver inte följa modet för att bli accepterad. Du ska vara stolt över den du är, du ska vara glad över att du har fått ett liv.




fredag!

Godmorgon fina ni. Sovit gott? Själv har jag sovit sjukt bra. Vaknade klockan sex helt panikslagen eftersom att jag då hade försovit mig i en timme, men kom på att jag börjar halvnio så då kunde jag pusta ut. Tog en dush och sen har jag bara tagit det lugnt. Åker till mami idag, har full upp i helgen också, mys!





kör på den rosa stickade tröjan idag, naijs

Sötisar, ville bara påminna er om att ta a...

Sötisar, ville bara påminna er om att ta aldrig någon eller något förgivet. Rätt som de är så är allt helt upp och ner vänt. Allt blir så mycket ifall du visar den kärleken du har att ge till alla som du håller kärt. Vem vet i morgon kanske dom inte finns? Så ta för dig av det du får, va nöjd med det du får utan att kräva för mycket, behandla andra med lika stor respekt som du vill att folk ska ha för dig. Förvänta dig aldrig någogt.


godnatt

Nu ska jag läsa igenom orden tills imorn innan jag somnar, samt stänga av datorn och fixa. Var riktigt skönt att somna in djupt och sova hela natten lång, snacka om att man var pigg när man vaknade ;-)
Ni får sova otroligt bra! Så satsar vi allt imorn, kör allin så att ni kan ta helg med ett gott samvete, det ska jag göra i alla fall :D




se framåt

oron är över, stressen är borta :)

Gash jag har haft en satans stress över denna vecka, över alla läxor och prov. Jag fattar inte varför? De har lixom varit lätt. De har varit kul. För jag den tiden jag har pluggat har verkligen varit värd all tid. Alla gånger man bara vill ge upp men nej.
Som kartprovet, jag chansade på vissa frågor, men jag svarade på alla frågor. Så sjukt nöjd! Så sjukt stolt över mig själv. De va verkligen otroligt, igår gjorde jag även ena delen utav matteprovet. De va verkligen sjukt enkelt. okej två slarv fel. Men nu är jag på den svårare delen, fastnade sjukt mycket eftersom att jag hade ren hjärnsläpp. Men ska fortsätta imorrn. Verkligen. Senså har jag engelska imorrn. Ska få in orden i skallen så att det kan som om jag har kunnat dom hela livet :')
Sjukt peppad inför denna fredag. Så sjukt härligt med ledighet och bara ta tiden till nära och kära. Inge behov utav att plugga, okej kanske till att läsa. Men äsh. De går sjukt bra :')




Bilder från dagen



Tog en fransk chockladtårta och min älskade chailatte ♥


ahh


Fina Lovisa ♥


Gash vad jag har saknat dig vännen! Glad över att vi håller på att glider tillbaka till oss, så sjuka minnen vi har. Helt knäppa! Kom ihåg allt jag har sagt och vad jag har sagt.
Du är betydelsefull ♥

underbar dag

Hejsan alla små söta gullefjun. Slutade runt tre men stannade kvar i skolan och snackade än massa med några i klassen och våran no lärare, mysigt! Gick med mohammed till Storatorget för att han skulle hem och jag skulle ändå till Åhléns för att möta upp saknade Lovisa! Vi gick till cafeet konditorit vid svandammen. Vi satt och fika i över tre timmar, hur mysigt som helst! ♥
Vi tog en snabbrunda nere på stan innan allt stängde, hon hittade ett par lovika vantar. Ska också införskaffa mig ett par nya till hösten/vintern. Sjukt mysiga vantar alltså! :-)
Hoppas eran dag har varit lika bra som min, har prov och läxa tills imorn. Men det går bra. Så sjukt stolt över mig själv när det gäller skolan, har verkligen försökt och vill försöka. Men istället så blir jag så sjukt irriterad på min kalss eftersom alla snackar och vi får igång varandra hur lätt som helst. Så haha det tog en timme för NO lärare att gå igenom en spole. Så det är sjukt jobbigt att vi hinner så lite. :'(




the bus

Nu stänger jag ner datorn och börjar fixa mig inför bussen. Måste fixa väskan, borsta tänderna och sånadära småsaker! Idag ska ja fika med lovisa, mysigt värre! Så vi får se när ja kommer hem :-)
Förövrigt så får ni ha en super skön dag! Se till att satsa och gör erat bästa eftersom att imorgon är det den efterlängtade fredagen! Så kom igen kära ni, nu satsar vi stenhårt :-D




dagens klädsel


facelook


I love to sleep

Hahaha! Jag är verkligen glad över att jag lyckades somna halvnio igårkväll. Vaknade någon gång i natt runt hhalvtolv tror jag för att jag hade somnat med kläderna på, aww!
Så nu sitter jag här och tard et lugnt, värmer plattången, nej nu måste ja fortsätta fixa mig tills ja är helt klar :-)

Tidigt? Ja, men välbehövt

På grund utav min dåliga sömn inatt så kryper jag ner nu i en varm och härlig sänge och försökere att sova. Är så sjuk trött så att det inte finns. Ni får ha en underbar kväll och sova hut gott som helst i natt! ♥

woopawooopa!

Wieeeee, pappa har skickat in papprena för körkort tillstånd, hur taggad? Woooppawooopa!
Känner på mig att Oktober månad kommer bli så sjukt underbar, även fast det är höst så är det här nog det året som jag kommer vara mest taggad! Ouffh vilket liv man lever. De är i såna hära tillfällen man är glad att man lever.
Tack pappa & Therese ♥






nytt i garderoben :)







Rosa stickade tröjan är grymt mycket snyggar än på bilden! Dog för den på direkten!
Fick även bli en svartkavaj inköpt. Blev dålig bild på den också. Faaan att mina kamerabilder inte funkar, whywhywhy?

you are my love

Åhh helt underbart att ha en syster som verkligen visar att hon finns där! Så jävla skön känsla. Precis innan idrotten, när vi satt utanför gymnastikhallen och öva inför provet så fick jag ett sms;

"Jag har vart så himla omotiverad med denna kurs o denna termin då det är min sista på socionom programmet. Men så lästa jag din blogg igår. Du motiverade mig till att plugga på! Så nu sitter jag o pluggar o har entligen kommit igång :) det går sakta men jag har börjat i alla fall! Tack fina syster för att du är den du är och att du får mig tacka om. Tack för motivation och pepp! Tack för att du finns ♥"

Blev hur överlycklig. Alltså blev så sjukt taggad inför provet och det bara lyste om mig. Jag älskar dig min allra bästa syster, min allra bästa vän. Du är enorm! Du är oändlig! Du är den käraste jag har.
Jag älskar dig för den du är




the day after tomorrow

Äntligen hemma nu, haft en sjukt chill dag, förutom mitt prov. Men jag svarade på allt och det gick väl bra hoppas jag. Man kan ju aldrig förvänta sig något. Sov ju bara fyra timmar inatt men jag klarade av dagen ändå ;-)
Nu väntar jag på mat, ska bli otroligt gott, är sjukt hungrig.
Efter skolan träffade jag min kära vän Karlen, han ska ju till Ryssland på fredag på bröllop och sånt, hoppas han får ha det kul. Haha men kommer sakna honom sjukt mycket

Vi pratade om allt eller ingenting. Köpte även en kavaj och en rätt så snygg rosa tröja, tänkte ta kort på det senare. Gash ringde pappa helt morse lite sådär halvt förvirrad eftersom jag lyckas fått en telefonräkning på
909:- Jag fattar inte hur? Helt onödigt. Aja de var länge sen det vart så hög ränknig. Måste hålla i mobilen nu :-)




underbart

Nu ska jag fixa mig inför bussen. Välja vilken jacka jag ska ha och sånt, typ tjugo mintuter på mig, men man vet aldrig med mig. Hur hastigt ja kan ändra mig, osv. Så ha en helt underbar skoldag! Tagga allt, satsa så att bara fingrarna eller pengarna bara skrivet som, ja snabbt i allafall! Haha ;-)
Äsh hoppas idrotts provet går bra angående kartteckena, får hoppas på det iaf. Har ju papprena i väskan och satt verkligen och råpluggade dom igår, så hoppas! Nej nu får ni ha en bra dag.
Pussssss ♥




mysigt

Härligt, är helt klar nu. Ätit och borstat tänderna, kan de bli bättre? Sen ha jag en hund här vid mig, hur mys?


dagens klädsel


dagens facelook


härlig morgon

Godmorgon mina små älsklingar, har ni sovit gott? Själv så har man sovit alldeles yppligt, skulle dock inte skada att få lite till sömn. Somnade så fort ja lagt mig ner. Hahah när jag vakande, så såg jag fel på klockan så jag sprang upp och dusha hur snabbt, senså ser jag att den är halvsex, så jag skulle ha kunnat tränat lite, men nepp! Hat tagit det hur lugnt som helst, är i stort sett helt klar. Så ska äta min älskade crunchy! Älskar crunchy ♥






sömnlös

Stänger ner datorn nu, och hoppas på lite sömn i alla fall.
Ska klara av mitt prov imorn, och ska få rapporten förklarad.
Okej? Ni också! Vad ni nu än har, så ska ni också satsa allt och bara köra,
right?
Pusssss & godnatt. ♥

Ilandsproblem?

Haha, än har jag inte skaffat spotify premium. Har tänkt tanken många gånger men känns inte värt att betala för ett program som man använder någon gång ibland. Så just nu lånar jag min kära väns spotify, och ja säger bara en sak (!!!) fan vad skönt att höra låtarna hur många gånger om, och utan reklamavbrott. Man blir verkligen frestad måste jag säga! Aja om man ändå ska stänga ner datorn? Ska lixom upp om fyra timmar, woopaawoopa! Så blir det när man pluggar skallen av sig. Gash. Är de värt att sova nu? Tänk ifall ja inte kommer upp? Haha! Ilandsproblem ;-)





Mitt håååår. Funderar på att fixa den färgen igen?


Acnes kollektion



Helt kär i Acnes nya kollektion för i höst. Så sjukt snygga plagg. Killar, det här är redan hett och fortsätter att vara det hösten ut. Så himla snyggt. Bara se så enkel ut som möjligt. Behöver inte vara värsta dyrt? Bara det är enkelt och snyggt.

Vad tycker ni om kollektionen? :-)

<3

 

 


självförtroende inom plugget

För att inte stressa upp dig själv, och slita upp dig i stycken så prioritera. Tänk vad som är viktigast. Tänk noga vilka dagar du har vad. När du ska plugga så verkligen bestäm dig för att du ska plugga och inget annat. Sätt på musik så att du kan lugna ner dig och få ro. De gör jag alltid. Jag lovar det går mycket bättre. Ifall du också nöter och nöter in allt, när du veerkligen inte vill plugga känns det som över hundra plågor jagvet. Men tänk då på ditt drömjobb, hur stolt du är över dig själv, när du står där med betygen i din hand och kan komma in på vilket gymnasium/universitet som helst, eller vem vet kanske börja jobba med ditt drömyrke på en gång. Hur stolt kommer du att vara då? Du kommer tacka dig varje sekund som du slet med dendära engelskan, eller kanske franskan, eller kanske tyskan, eller kanske no:n. Ja ni förstår min poäng? Så istället för att ge upp, så försökt mer. Du klarar mer än vad du tror att du gör! Jag vet det och det är precis det jag har bevisat under den här terminen. Hur bra jag faktistk är. Idag är det omöjligt att för precis ett år sen var jag på gränsen till underkänt i matte & no. Precis de ämnena som jag har utvecklats mest med, för ajg har accepterat att det bara är att köra, oavsett ifall du vill eller inte. De bara är så. Om du säter dig ner och bestämmer dig för att du ska förstå, de är då du förstår. Så istället för att slösa bort tiden så använd den. Det är heller inte 'nördigt' för att man satsar på lektionerna eller för att man jobbar lite mer. De är för din egna skull, för att du ska kunna få en bra framtid. Du ska inte känna pressen över att bli kallad satsare eller liknande. Du sak vara stolt över att du kan sätta dig ner och vara en satsare. ♥




Dålig bild, men de får duga

vad ska ja göra

Just nu känner jag mig helt dålig och ofantasig(?) Eller hur säger man? Ja i alla fall. Har sjukt mycket plugg nu, som ni vet. Men jag lovar, efter dessa två veckor. Hoppas jag! Att jag kan bli helt fantasifull och blogga hur mycket som helst för de bästa jag vet är att skriva av mig, och intressera andra människor.
Förövrigt så sitter jag just nu här och SKA göra klart min jävla labbrapport. Ska få den överstökad så att jag har den klart, sjukt skönt. Då har jag bara proven och engelskan på fredagen och svenska boken. Gash får läsa mig till sömns inatt! Haha. Om det går? För är så stressad över provet så kan inte koncentera mig på boken. Haha?






min säng just nu, haha! Fan ska bli klar med denhär skiten tills imorrn! Den ska vara inne!

funkar alltid


chillar med livet

Otroligt stressigt just nu, helt allmänt! Fast det är ju på grund utav skolan. Verkligen måste satsa till tusen. Redovisningen gick super idag i allafall! Skönt :-)
Nu är det Idrottsprovet imorn som jag måste råplugga! Bara att nöta in. Aja, allt går ifall man vill, och det här ska gå. För man vill ju inte vara en av dem som står där och har underkänt i orientering och inte får orientera, dvs inte bli godkänd i idrott. Värsta mardrömmen ju, right? Så nu satsar vi :-)




Min kompis, kompis band. Tyckte ändå att covern var sjukt bra för att vara en rock cover.
Jag uppdaterar senare, när jag kan mina femtio karttecken!
Pusss ♥


säng, ljuva säng

Härligt! Fixat mina kläder och tränat. Samt försökt skrivit lite på labbrapporten. Hur naijs!? :-)
Tänkte stänga ner allting nu och krypa ner under täcket och fortsätta se sex&the city. Gash vad jag älskar det programmet. Har ju sett det enda sen jag var åtta år? Kanske inte världens smartaste att kolla på som åtta åring, men har man en storesyster som man ska göra exakt allt hon gör, och är tillräckligt envis och vägrar så blir det så ;-)




nej nu taggar vi till. På riktigt

Nej nu blir det avkoppling med idol! Sen blir det nog att ta tag i alla kläder, ifall jag orkar. Ja! De är klart att jag orkar, vad babblar jag om? Om man ska vara fin får man lida pin, om man ska hade det fint får man lida pint. Är det inte så? Verkar så i alla fall! Äsh nej. Nu taggar vi sönder galer inför veckan. Ska göra mina hundra rumpövningar på varje ben, och köra på crosstailern. Fan. Nu ska ja ta tag i detta. Ska även börja med yoga. Eller ja provgå i två veckor, hoppas det går enligt planerna!!! ♥




träffade saknade Olivia idag en snabbis på stan. <3

Gassh. FML

Stress! Gash. Kan inte säga så mycket mer än att jag är sjukt stresad inför veckan.
Inte så intressant men det är en liten påminnelse till mig själv.

Tisdag:
Sv redovisning + läsa boken

Onsdag:
Kartprovet + läsa boken

Torsdag:
Träna inför engelskan, och matten + läsa boken

Fredag:
Matteprovet, engelska läxförhör + läsa boken

okej, en påminnelse till mig själv. Måste hålla den också! Haha rätt så tufft nu. Gash hatar att i min skola så sätter dom in allting i typ fyra veckor i rad, sen är det chill i månader sen kommer det nästa greij då är det fullspäckat igen. Gash! Aja. Måste börja vara mera seriöst på lektionerna. Annars kommer ja aldrig klara av stressen, i dessa stunder förstår jag varför jag avslutade min cheerleading.





Ässsh nu kör vi. Ska fan klara av dethär. Det är chll. Okej bara köra på. Satsa allt. Ta hem och verkligen göra det också. Tagga till med vänner och sånt på dagarna sen mot kvällarna så ska ja direkt sätta mig med plugget. Fan vill ju ha bra betyg och jobba med det jag vill. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge ;-)
Let's go!!!! :-D

att jag ser dig, är för att du är mig

Hade en otroligt mysig kväll igår. Hur chill? :-)
Dessutom hade jag sovmorgon idag. Naijs! Jag var rätt trött på allt och alla. Använde ordet 'omoget/omgona' rätt så ofta. Eftersom att våran klass är hur chill men ibland blir det för överstyr tycker jag, sammasak som att vissa tycker att jag spårar ur. Aja let's talk about something else, hmm. Jussteja. Haha när jag slutade kom Fredrik till skolan, vi väntade på  Khonaw med några i klassen i över en timme typ? Haha! Vi drog ner på stan och käkade donken, eller ja en Mcchicken och det första jag gör när jag kommer hem är att jag äter igen. Haha ;-)
I alla fall, på bussen på väg hem hoppade Chiman på bussen. Superhärligt att se henne efter hur länge ♥
Just nu så sitter jag och försöker förstå mig en obegriplig labbrapport med superskön musik.




söndags mys :)

Åhåhå! Väntar på mat, riktigt gott :)
Kollar på femman, något mysigt program, verkar det vara. Borde se riktigt bra ut, jag sitter i soffan med datorn och min syster sitter i en urskön fåtölj med iphonen.
Ser ut som en härlig söndag, måste egentligen läsa en bok som vi läser på svenskan, men den är så sjukt tråkig. Riktigt tråkig. En gammal klassiker, blä & ush!



Hejsan sötisar! Vilken dag. Har fikat sönd...

Hejsan sötisar! Vilken dag. Har fikat sönder. Haha både i fredags och idag, hur kommer mitt liv sluta ;) nejdå. Huvudsaken är att de har varit kul och mysigt. Snart är de ju jag som fyller, 16 woopa woopa. Så grymt taggad. Ska ju börja övningsköra och sånt! Sjukt naijsssss :) Min syrra har press nu, hon har som mål att ta körkort före mig och de har hon sagt hur länge. Haha, så vi får se ;)


taggad!!

Sådärja! Nu sitter ja färdig fixad, och färdig packad! Kom på att ja inte har borstat tänderna, så får gå och göra det nu! Senså blir det väl att åka typ. Ska ju sova hos min fina syster, super mysigt! Gash! :D
Får se ifall ja uppdaterar något mera. Men annars får ni har det bäst.
Tagga sönder imorrn! Fast det är söndag, sista lediga dagen. Så ha kul, passa på. Så är du super glad imorn. Tänk att få träffa ditt sköna killgäng, eller tjejgäng igen och så kan ni bara snacka sönder om helgen och peppa sönder inför veckan och så, hur naijs? :)




sweet! Mikael får stå för bilden, lilla Mikael ♥

sunshines!

Har precis tagit en lång, varm och skön dush. Superhärligt! Haha, när jag är sjukt eller har ont i halsen, så tar jag dushslangen på halsen och sätter på varmare vatten, så sjukt skönt för halsen. Planerna idag är att åka till syster på fika, vi ska fira Björn, hans släkt och sånt. Så det kommer bli sjukt mysigt! :)
Så just nu fixar jag mig förfullt. Funderar på vad jag ska ha på mig, fast jag har en outfit på mig, men jag vet inte riktigt.
Äsh nä nu måste jag verkligen fixa mig med hår och sånt! Måste även ta en extra titt i garderoben ifall jag hittar något som känns bättre. Vi hörs innan jag drar. Puss ♥




Söta Flipp på bilden :)

när allt sänker sig, vet jag att du märker

På den senaste tiden har ja sett allt mer att de äldre syskonen får de mindre syskonen att börja med rökning, knarkning & sånt. Jag fattar inte hur? Hur kan man tillåta sitt egna syskon med de man själv gör, när man mår dåligt? Så onödigt. Varför är det nödvänfigt? Är det kul att stå för att man fick sin lillasyster till att börja knarka? Eller är det kul att stå för att man fick sin lillebror till att börja röka?
Jag skulle skämmas ihjäl. Jag skulle göra det seriöst. Jag vill inte att någon som jag älskar ska ta dessa utvägar för att må bra, helt onödigt. Speciellt ifall jag själv var grunden till det. Nej skulle ha så mycket skuldkänslor så att det inte fanns! Skulle gräva min egna grop.

Vad tycker ni om detta? Ifall du var en storebror/storesyster skulle du kunna få de att börja röka/knarka? Eller har du kanske varit med om det, fick du skuldkänslor?





Old picture.
Tack syster för att du har funnits för mig, när jag har haft de svåraste vägarna framför mig.
Tack för att du har försökt hindrat mig från det dåliga, fast jag kanske inte alltid har eller lyssnade på dina ord.
Tack för allt. Verkligen. Du ska bara veta hur tacksam jag är. Hur mycket det betyder för mig.
Du ska bara veta hur mycket du betyder för mig.
Kärlek till dig fina du! ♥

seeegt!

Vet någon varför jag inte kan ladda upp mina bilder från kameran till bloggen?
Skulle blir sjukt tacksam ifall någon av er vet varför och vill hjälpa. För då kunde det bli tusen gånger bättre bilduppladningar och massa sånt. Segt.
Skulle bli så sjukt tacksam ♥




pengar är inte riktig lycka


"Lycka för mig är att ha en familj som stöttar mig och att jag har så jävla goa vänner som uppskattar mig för dem jag är, lycka är även för mig att kunna göra något för andra människor också, inte vara ego och bara tänka på sig själv! Jag vet inte vad ni säger men det är min åsikt!"

viktor frisk


 

 

Jag var bara tvungen att kopiera de orden. Så sjukt sanna. För jag menar, vem kan bli lycklig på några papperslappar? Vem kan bli lycklig över ett plagg som kostade flera tusen? Ingen.
Det vi blir lyckliga av, är när någon förstår sig på en. När någon vet vad du går igenom och vet hur du känner. Eller åtminstone finns där och ger dig handen. De är lycka, de är kärlek. Att hjälpa varandra, att lita på varandra. Du kan varken lita på pengar och de kan inte hjälpa dig, visst de kan hjälpa dig i ekonomiska kriser, men de beror på vad du väljer att lägga pengarna på? Jag menar bara för alla har en iphone, betyder det inte att du också måste ha en, när du inte har pengar. Eller att alla dina vänner precis flyttat hemifrån och har värsta lägenheten, de betyder inte att du också behöver ha det. Utan huvudsaken är att du känner dig lycklig. Att du kan vara glad på riktigt. Att du har vänner som alltid finns. Att du har en trygg familj där ni står varandra som närmast.
Jag är garanterat den tjejen som står hela min familj så sjukt nära, en del tycker det är konstigt, en del önskar att det också hade det så. Jag är bara glad över att det är så. Att jag kan prata med mina föräldrar om vad som helst. Att jag kan prata med mina syskon om vad som helst. De är som mina bästa vänner.
Jag har bara folk runtomkring mig som tar mig för den jag är, och det är lycka, för mig.


gårdagen

Gårdagen var hur bra som helst. Blev sjukt spårad mot slutet, men de är såna vi är. Haha! Allting var hur lyckat som helst. Så sjukt kul att får träffa alla tre igen, var ju tre år sen vi umgicks sådär. Så det blev massa prat om minnen, som ledde till många fina skratt. Tjejer, jag älskar er! ♥
Vi åt tacos, sjukt gott, kollade på TV, kollade på en film, åt godis, åt chiås, åt chocklad, åt tårta, åt chockladtryffel typ, drack läsk. Gash min mage mådde inge bra alls efteråt eftersom jag är egentligen den som avstår allt sådant, fast nu kände jag mig bara tvungen och allmänt sugen :)




kvälls facelook


Dagens outfit


linne - monki
leggings - ingenaning
'Lady Gaga' kofta - Bikbok
Smycken - italien, USA & klockan ur&penn

lite sådär

Sitter och lyssnar på musik, sjukt härligt! Gash jag älskar mitt liv just nu, inget kan bli bättre :)
Sån härlig känsla när man känner så, ska även träffa en grymt saknad barndomsvän på torsdag i veckan som kommer, sjukt kul det ska bli att fika med henne. Älskar att vara social och träffa folk som står än nära som man inte träffat på ett tag.
Btw, snackar med natta, hon berättar om cheer hela tiden, snackar om att man saknar det så oerehört mycket, jag får nästan tårar. Haha! Gash, saknar. Bara ge allt på en träning och ha värk i varenda muskel dagen efter. Sån skön känsla. Äsh sånt är livet, man får ge och ta, offra och prioretera. ♥




shaa <3

Shaa sötisar, hur är allt? Med mig är det super. Sjukt taggad inför ikväll!
Ska ju ha tjejmiddag med Gresa & Natta hemma hos Clara :)
Kommer bli sjukt mycket snack, mycket återupptagande utav minnen, gash är helt taggad!!
Är helt klarfixad för stunden, men kommer antagligen byta om fem gånger till? Haha, så typiskt mig :)
Allt för att se så bra ut som möjligt, speciellt när man ska fira en närstående vän :)




jag just nu

godnatt

Hahahaha! Har kollat igenom alla åren jag har bloggat, är nu inne på mitt andra år. Kan bara säga en sak. Att jag är glad hur jag var förändrats! Har gett mig många skratt under tiden jag har kollat. Hur jag har sett ut, hur jag skrev, hur jag var? Haha minnen ♥

Funderar på sängen är sjukt trött och behöver komma upp imorrn! Skönt börjar morgonen med en sovmorgon, sjukt värt. Senså under kvällen blir det tjejmys hos clara, love it. ♥

Snackar med Karleeen nu, alltid lika skönt och prata med honom, men nu ska jag lägga mig, Pusss

love

Många undrar hur det är att vara tillsammans i ett år, hur man klarar det, hur det känns när allt är över.
Jag är en sån tjej, så ifall man möter mig på fel sätt kan man få ett sjukt dålig insikt över mig, eller ja som kall och okänslig. De är jag absolut inte. Ifall jag faller för någon, så gör jag allt för den. Så jag föredrar långa förhållanden. Där man verkigen visar varandra kärlek. Jag älskar att överraska den som jag är tillsammans med på alla olika sätt. Så jag är absolut förhållande typen, och lyckades vara tillsammans med en i över ett år. Grejen är den att när man är så kär, så tänker man inte på hur snabbt tiden går. Ingenting är heller helt perfekt, det finns så sjukt mycket bråk och tårar hur söta man är tillsammans. Så finns allt detdär. Man måste vara beredd på att kämpa, kämpa förgäves och räkna med många sömlösa nätter, många skrik, många tårar, många skratt, många minnen och många minnen. Gäller att verkligen visa din partner att du kan gå genom eld och vatten. De gäller att ställa upp för varandra, att respektera varandra och att lita på varandra. Att tro på varandra när allt håller på att rasa. Att sitta och prata om allting. Att vara öppna för varandra. Att kunna sitta och diskutera ut lösningar på problemen. Att sekunden efter kunna krama om varandra och gosa sönder.
Vad händer när allt är slut? När man har stått varandra så nära, och hållt varandra så kära. Hur blir det då? Från början är det sjukt jobbigt för båda. Fast man visar det på olika sätt. En del visar det med känslorna, en del visar det genom att fly och gå på vad alla andra säger. För mig var det att jag var sjukt ledsen, grät på lektioner, grät på kvällarna. Jag menar jag hade tappat den jag älskade? De är inte så kontisgt. En som hade funnits där för mig oavsett vad i över ett år. Det är självklart att de känns tomt. De skulle bara vara konstigt ifall man inte kände något eftersom att de aldrig tog slut pga känslorna. Hur jobbigt det än är, är det att bita ihop. För livet går inte under för att det är slut. Livet går inte under för att du inte har den som fanns där. Du har dina vänner som du kan satsa på, hitta på roliga saker med dom, gör allt förutom att sitta hemma och deppa. Det behövs men då gräver du dig ännu längre ner så att det blir värre. Gör allt som får dig glad, för stunden.
Så idag ungefär ett år senare, är jag en mycket självsäkrare person, jag är mycket mer jordnära, och jag låter ingen få trycka ner mig.




"ensam men stark det var sån jag blev"

bad

nu har jag försökt att plugga lite och ätit. Gott!
Snackat lite med William alltid lika skönt att snacka med honom :)
Känner för ett bad, så ska nig fräsha till mig med ett skrubb bad och olja, hur naijs?
Äsh så blir det.




godmorgon!

Stannade hemma från skolan idag. Vaknade med huvudvärk och näsan var hur täppt, inte alls kul! Men äsh sånt är livet, så tänkte plugga lite nu. Skriva labbrapport, plugga till prov osv. Så har jag det gjort :)
Min dag ser rätt så lugn ut, bara försöka krya på mig tills imorgon.
Ska ta något och äta och sätta på mig mjukisbyxor. Sen blire pluggg.
Bara att köra på, oavsett man vill eller inte.
pusss ♥




sjukt sliten cheeey!

some words

Det handlar om att ge och ta, offra och priotera.
Många gånger undrar man om det verkligen var rätt prioterat.
Ibland så undrar vi ifall det verkligen var rätt val, men de är för osäkerheten.
Ibland så backar vi, för att få säkerht. Istället för att gå framåt och stå på egna ben.
Ibland så tar osäkerheten övertag, så att vi inte vet hur vi ska agera.
Men det är på grund av sättet hur vi regerar.
Lämna osäkerheten bortom dig, gå framåt.
Sitt inte och tänk ifall du har gjort fel.
Eller ifall det var rätt.
Lev ditt liv, du lever bara engång så passa på.
De som händer det händer.
När osäkerheten börjar klämma sig in, så kör allin, men förhasta dig inte.
Låt det ta sin egna takt, låt det ta sin tid.





to die for

Åhåhåh! Gullig video, blev sjukt berörd. Så sjukt gulligt. Haha återupplevde än massa minnen. Eller ja fick upp ett speciellt minne, så kände igen mig rätt så mycket. Fast bara lite annorlunda. :)




 


jag ser horisonten

dålig update, i know. Men har inte mått så superbra.
Vad hände igår? jo jag skulle blogga på morgonen, men tiden rann iväg.
Käraste Otilia fyllde år, så henne grattade vi!
Hände inte så mycket mer förutom att Andreas kom och hjälpte mig med matten, han skjutssa ner mig till stan eftersom att jag skulle köpa lite presenter. Mötte upp Natta. Så vi gick omkring nere på stan.
Träffade än massa folk också. Gash vad sällan man träffar en del, som ändå står så sjukt nära,
syynd!

Dagen idag har väl varit sådär, mått sjukt dåligt med huvudvärk och sånt, så gick hem från idrotten och sov istället, haha! Kollat på TV och fixat naglarna. Nu väntar ja bara på att nagellacket ska torka så att jag kan sova, skulle vara hur skönt som helst! Att gash. Älskade säng ♥




En bild från igår

i don't know

Jag önskar att jag kunde ta dig, få stå brevid tätt intill dig. Bara stå och njuta av din lukt och hela dig. Skulle vara helt underbart. Jag blir förvirrad utav dig. Jag blir sprallig. Är det ett tecken på kärlek? Är det ett tecken på att jag börjar falla? Eller är det så att det är något helt annat. Men killen, du är ju underbar och go. Alla skulle döda för att få dig, men är vi verkligen så lika? Är vi verkligen så olika? Är det därför vi är så kalla men ändå så intresserade? Jag vet inte. Jg vill veta mer utav dig, jag vet att du vill veta mera utav mig. Jag vill inte förlora dig, för du är helt underbar. Jag lovar! Men vågar jag ta alla risker? Vågar jag förlora dig som vän. De är min största oro. När jag inte vet. När jag inte vet vart jag har dig. Varför ska vi vara så komplicerade, du och jag? Du ger mig ett bra intryck och jag hoppas att jag har gett dig ett lika bra intryck. Jag gillar dig, kom ihåg det. Oavsett vad. Vill jag se dig glad & lycklig. Vill att du ska må bra, vill kunna se riktig glädje ifrån dig.För det är du värld mer än tusen gånger om. ♥

trött

Skola imorrn. Själv är jag hur opepp som helst! Jag skojar inte. Första gången på länge som jag känner så, men är väl för att jag är så sjukt trött och vill bara lägga mig i min säng och somna. Känns tidigt nu eftersom att jag precis nästan vänt tillbaka dygnet, och då orkar jag inte vända det tillbaka åt fel håll, haha fett komplicerat mitt liv är? Nej ja tror nog ja lägger mig och lyssnar på musiik. Pussss

rest in peace


10 år senare utav lidande har vi ändå byggt upp en rätt så bra värld med sorg & farväl
R.I.P till alla som omkom under terrodådet i Manhatta, World Trade Cemter ♥









gårdagen

Gash! Var helt toppen! :) Jag fixade mig, med Moa. Syster kom och skulle hämta hunden, men de stannade längre. Samtidigt som mammaskompis va här. Blev en sen brunch med scones, te, chocklad m kaffe för min del, gott! Segade mig sjukt. Dushade och fixade till snyggaste outfiten, tyvärr har jag inga bilder från igår. Cyklade ner på stan runt fem tiden, mötte upp Simon, Gustav, Filip och hans kompisar. Sen kom Micke. Då drog vi tre och bara gick runt tills vi käkade. Så kom Moa, zenat & Petra. Vi gick omkring. Mötte massa trevliga människor. Jag stötte på hundratals personer som jag inte träffat på evigheter; Dennis, Simon, Izak, Abir, Julia, Chiman, Sara, Donia, Lana, Diana, Olivia, Donna, Sara, Daniel, Peter, Jonathan, Katja, Johanna, Eugenia, Jonatan, Fredrik, Gresa, Otilia, Khonaw, Benai, Leniya, Soma, Camilo, Enya, Amandus, Savve, Jack, Jonas, Mikael, Martin, Astid, Edvin. Och massa fler! Skakade även hand med massvis. Alla namnen där är hälften av de ja träffade. Så sjukt många som man känner och som man hälsar på. I allafall så var kvällen sjukt lyckad och en sjukt bra kulturnatt! Kom dock hem halvtre och tog ett bad för att få värme, inte helt dumt.




mys

Igår var det sjukt mysig kväll må jag säga. Moa hämtade mig, så drog vi till Slavsta där hon bor, haha jag fatta inte vart det låg, fattar fortfarande inte! Haha. Vi gick runt, snackade och sånt, mys :)  Sen så typ gick vi till livets ord haha? De är tydligen ungdomsmöte, men vi kom när allt var slut. för att se ifall vi kände några. Haha! Grymt snälla var alla där. Vi drog hem till mig, men bestämde oss för att köra till willys och träffa några, chill. Sen blev de bråk, fast inte med mig. Nu sitter jag redo för att åka in till stan, och kommer nog vara där hela kvällen. :)




hade tänkt haft den bodyn idag, men den ligger i väskan, som jag glömde i skolan.

sjukkk

Sitter med sprängande huvudvärk, ska sätta på te när jag är klar med dethär inlägget. För min huvudvärk blir det en extremt lugn fredag, kunde ju inte åk till syster och fira! Gash. Ville ju verkligen. Men iställt kom Moa med idén att vi kunde ha en mys fredag. Jag och hon! Gash lovley. Kanske även blir att åka iväg senare. Inte riktigt säker. Men det beror på min huvudvärk. Haha!

jag är rolig, jag


Bara lilla therese som kan göra såhär :P
Fanny: Så jävla kul vi hade. TROSRONA HAHAHAHAH!
Jag: HAHAHAHHAHAHAHHAH BÄST JAG ÄR OCH TAR MED MEJ HELA VÄGGEN MED TROSOR
Nea: hahahahha, så sjukt kul det var, du tog verkligen med dig alla trosor också :p
Jag: ja, jag kanske behövde alla trosor ;$... FÖRLÅT DÅÅÅÅ!
Fanny: Hahaha tur att du hade mig som hjälpte dig plocka upp dem ♥
Bara lilla therese som kan göra såhär :P

Hahahaha, otroligt vilket minne. De va såhär att vi var inne på gina, och deras trosor brukar ju hänga på gärnsaker, som är fast hängda på väggen. Ena galjen fastnade i mig, på något sätt. Ifall jag kommer ihåg det rätt. Så jag välter ett helt järnhänge med trosor! Naturligtvis stod det en som jobbade där, fast hon sa ingen, men då va det bara för mig och Fanny att plocka upp, eftersom att nea sprang ut. HAHA!

duktig chey?

Sådärja! nu är jag hemma och det är FREDAG! Äntligen. Fort veckorna går, sköönt! Min dag idag har väl varit helt okej. Hade ju orientering, och jag läste kartan lite då & då och vi kom rätt, vi tog alla kontroller, vi kom först. Hur lyckat? Blev så stolt över mig själv. Haha!
Nu sitter jag hemmas hos mamma och lever med livet tills ikväll. Hennes sambo fyller ju år så jag, hon och ett par kompisat till dom ska fira honom, kul :) Fast har ingen aning om vad jag ska ha på mig eftersom att jag glömde min stora väska i skolan. Hoppas den är kvar på måndag! Kom på dt när jag gick av bussen. ;(




vad jag saknar dig!!

outfit



grå polotröja med snyggt bröstfång - vetinte
Kavaj - ingen aning
svarta byxor - vero moda

facelook


godmorgon

Godmorgon sötisar, är klar nu. Gör snabba inlägg. Måste hinna äta frukost.
Har ni sovit bra? Själv har jag sovit super, riktigt skönt faktiskt :)



haha.

Underbara ni, nu säger jag godnatt. Måste verkligen få en ordentlig sömn och vila upp mig inför helgen. Ska ju bli än massa skoj! Längtar sönder. Haha igår kväll var det min vänsterhand som hade somnat, ikväll är det mitt vänster ben. Lite komiskt. Gahh, badrummet väntar för sminkborttagning!
Sov bäst & massvis med pussssar till er ♥

HJÄLP?

De står att min mobil behöver uppdateras. Det här är andra gången jag försöker. Men det går inte? De kommer ju upp samma grejer hela tiden. Orkar inte. Men måste ju få det och funka, har ni gjorde den nya uppdateringen för Xperia x10 mini pro? I så fall har det blivit så för er? Eller gör jag något fel

sant.




Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är starkt nog att leva även när det gör ont.




trötter

Börjar bli riktigt trött. Så ska nog göra mig iordning för sängen, i tid för engångs skull! Gash vad mitt liv är underbart. Helt otroligt. I skolan går det på toppen, samtidigt som jag lever livet och kan göra vad jag vill. Så sjukt härligt! Eftersom jag hatar att vara fast i något. Vill kunna köra min stil lixom :)




kamerabilderna som inte vill upp

Som vanligt så är det segt att ladda upp bilder från kameran, jag fattar inte varför? Så det går tyvärr inte :(

Modelljakten i bilder 2


suddig bild på när Kenza ska prata ♥




Kenza ♥




Andreas Wijk ♥




Andreas Wijk ♥




Jag och Andreas Wijk ♥




film teamet ;)

Modelljakten i bilder 1


En suddig bild, men i mitten sitter Kenza




hon blev en utav de topp 5, men kom inte vidare.




Andreas Wijk ♥




Andreas Wijk ♥




Kenza och en som har varit modell för Prada




Kenza & Andreas Wijk ♥



Kenza & Andreas Wijk ♥

bilderna på g

Håller på med inlägget nu med bilderna, så det kommer alldeles strax upp. Om vi har riktigt otur så funkar det bara med mina mobilbilder som jag tog, eller jag hoppas att det går.

värd dag! <3

Dagen skulle jag egentligen ha ägnat åt att slingra Jennys hår, alltså att hon fick sitta med mössa, och jag stå och dra ut än massa små slingor, som tar timmar. Eller de känns som det i alla fall. Planen ändrades.
Jag och min fina vän Jack gick in i St:Per för att gå in på stadium, men så blev det inte! Mitt i hela St:per var det bombade med folk, så vi hängde på och trängde oss länst fram. Så märker jag att det är modelljakten och blir överlycklig när jag både ser KENZA och ANDREAS!!! Kenza, är hundra gånger finare irl än på bild, och Andreas är tusen gånger snyggare irl.
Var ju tvungen och följa med jack ut till bussen, för han var lite osäker vart den gick ifrån. Som tur var hade Soma kommit nära oss så hon paxa min plats så länge. Jag och Jack gick till bussen så gick jag tillbaka och ställde mig. Träffade massa finna vänner, som;
Natta, Donna, Soma, Moa, Sara, Lana, . Lärde även känna lite nytt folk som Julia. Haha kom nyss på att jag träffade André också, ni vet idol André :) När jag såg honom så var han tvungen att gå, men jag drar ju i han och ba ah ta kort, haha ;) Så kände jag mig jävligt dum så det första jag får ut mig är 'visst är du tsms med Lovisa' haha!




Dagens outfit









smycken - pandora, italien, gina
stickad trekvarts trico - h&M
strumpbyxor - h&m

Kände mig riktigt svart idag så pimpa till med smycken istället, eftersom att jag tycker svart känns så trist och deppigt, haha :)

facelook






hihi!

Hahah shit vilken dag! Vi börjar med en lätt start med dagens outfit, facelook, kort om dagen och sen ett bildinlägg.




godnatt

Godnatt sötisar. Ska försökaa skriva fast min vänster hand har somnat, haha. Säger ju det alltod något som lyckas somna ;) Imorrn ska jag lyckas komma upp i tid. Så att ja inte behöver stressa och skit. Blää! Är riktigt trött nu. Så sov gott sötisar, så gör vi allt för att morgon dagen ska bli den bästa.
Puss till er ♥




kläder

Ska fixa in kläder i garderoben, haha! Ligger kläder överallt som är rena. Jag kastar ju bara iväg kläderna när något inte passar. Eller lägger det i min fåtölj som ja har nu som 'kklädstol.' Så typiskt mig, inte bra! De är därför jag hatar att bo på två ställen och man har olika plagg som passar till olika outfits, haha!

Så oerhört berörande


kärlek

Sån underbar låt, vilket humör man är på. Min nya peppnings låt! Riktigt härlig, fast gammal. Men texten och sättet hon sjunger den på. Adele är en underbar kvinna, med underbar röst ♥



 


jag älskar det.

Vad jag älskar att se vad folk går för,
Vad jag älskar att se hur fel uppfattning man kan få,
Vad jag älskar att se hur allt kan förändras på en sekund,
Vad jag älskar att inse sanningen, den verkliga verkligheten,
Vad jag älskar att vara starkare än de flesta, att jag har självsäkerhet.
Nej ja deppar inte, ja blir inte ledsen, jag har lärt mig. Jag har lärt mig att oavsett vem/vad/hur/när det gäller så innan du verkligen vet, så blanda inte in känslor förtidigt, spelar ingen roll om det är vänner, någon på G, eller någon som du är intresserad av. För då blir du bara glad utav att om de inte går vägen mellan er, så klarar du dig. Så står du och ler mot dig själv! känn den glädje som du har förtjänat dig. Jag lovar dig. Att se någon sänkas i dina ögon, som du vet att du inte förtjänar. Är så sjukt härligt. Så sjukt enormt skönt. För då vet du att du inte behöver människan, att du klarar dig lika bra utan människan. Då är det ju bara låta allt gå och leva en dans på rosor, medans den kanske saknar sönder dig?





"Alla har sin egna backspegel. För vi alla har gått massvis utav olika vägar för att bli de vi är idag, oavsett om vi har långt kvar. Kommer denna backspegel alltid att sitta kvar. Din backspegel är din framtid. Din framtiid är precis just framför dig. De är bara du som kan göra den så att den blir som den du vill. "

rumpövningar + crosstrainern

Jag älskar känslan efter att ha tränat, som nu efter mina 10 minuter på crosstailern så märks det när man kör den att de blir mage, armar, börst och skulderblad! Sen avslutar jag med hundra rumpövningar på varje ben. Så otroligt härlig att känna sig nytränad. Tänkte köra detta sju dagar i veckan, sen vila i sju dagar med lättare träning. Kanske bara rumpövningar och situps. Ska hålla mig i toppenform året ut, inte är det så att ja känner mig tjock, utan så att jag ska må bra. Älskar när jag tar hand om mig och sånt. Så jäkla skön känsla :)




dör för håret

V.41

Åhåhååhå! Vad jag har planer för helgen, v.41. Ska bli så jäkla kul så att det inte finns att få träffa alla underbara som skulle fortsätta från militärlägret. Ihh! Längtar sönder :)
alla 96:or som får lappen hem i brevlådan i sommar. Tro mig det är sjukt värt att skicka in, fast du tänker 'militärläger-jag?' De är värt varenda liten sekund, människorna, sakerna. Allt du gör! Låter hur tråkigt & jobbigt som helst men de är så jäkla kul att de inte finns, speciellt när man kommer hem och ingen trodde att man skulle klara av det. :)




loveee ♥

en som inte kan läsa kartor

Hahahahahahah! Om jag ska vara riktigt ärlig, så kan jag inte läsa kartor. Så i ungefär en halvtimme hade vi kart teori. Så hamnade jag med två killar, dom fick många skratt utav mig. Eftersom jag inte fatta ett skit av vilken väg som var vart, så de fick typ lära mig! Haha! Så ja, på fredag ska vi orientera, och tur att det bara är inne i stan, men jag kommer lätt tappa bort mig för jag suger på karta och kompass. Haha!





livet leker

Ingen bloggning idag, varför? Jo har ju inte haft datorena i skolan, och slutade rättså sent. Halvfyra och var hemma ungefär en timme efter det. Så har jag kört på våran träningsmaskin och gjort hundra rumpövningar på varje sida, avslutade med en härlig dush! :) Hur naijs är inte det? ;)




bussen

Godmorgon sweathearts! Gah ja vaknade fem i sju? Men nu är jag klar. Fast japp!
Har idrott som sista lektionen. Orientering, typ? Jag kan knappt läsa en karta, så ja vi får se hur det går.
Min buss går snart, så får väl ta och fixa mig.
Ha en underbar dag!




My eyes ♥

Fråga mig

Ni ser den rutan som flikar ut från högerkant? Där det står 'fråga mig.' Det är så att ni kan fråga mig när ni vill, hur som helst. Hur bra är inte det? Så ni kan fråga allt från himmel och jord, och jag svarar på allt som ni skriver där. De behöver ju såklart inte vara en fråga, utan de kan bara vara ifall ni vill ha något sagt! :)




dessa uppladdningar

Haha, hatar ni också när erat ben somnar hela tiden? På militärlägret så när vi satt i samlingar lyckades alltid något utav mina ben somna, samtidigt som jag fick myggflockar som ville attackera mig. Haha, så alla börja skratta, haha. Eftersom ja samtidigt slog på benet och vifta med armrna. Efter samlingarna skulle vi ju oftast alltid mashera så jag fick gå mashera mer ett sömnlöst ben, och det är inte kul! haha



Gaah ja skrev dethär inlägget för säkert två timmar sen, jag lovar men bilden har inte kommit upp än? say what.



så de blev en gammal bild nu från i våras

jag är så lycklig,

~ Du ful? Whaaattt? Nej.
Du är den mest vackra tjej jag känner ~




Fattar ni hur glad man blir av att höra sånt av mina vänner? Nej nu är det inte så att jag känner mig ful, eller tycker att jag är ful. Utan det var om vilka erfarenheter jag har. Vad folk tyckte, och sa om mig osv. Eller ja vad jag fick höra efter vissa hade sett mig, eller vart med mig. Men de kunde inte säga det till mig då. Antingen var de så fega att de skrev det till mig på något sätt, eller sa det till mina vänner.
Återigen till om hur glad jag blir. Det är i såna stunder jag verkligen känner att jag har lyckats. Att jag verkligen är den som jag vet att jag är. Att jag känner mig rätt. Att det jag vill lyckas jag med. Jag blir så otroligt glad. Jag blir så enormt tackasm, jag blir något så enormt stolt! Stolt över mig själv. Stolt över de som funnits vid mig. För att utan er hade jag inte varit samma person.
Tack ♥

you make me smile

Vad med en otrolig sötnos idag, eller ja nyss! Fast de va tråkigt, haha! Nejrå men pappa är ju sugen på och köpa moppe till mig, eller rättare sagt han ska. Så då satt ju dom och diskutera moppar, bilar, mcs. Ja you name it. JAg är ju inte så värst intresserad utav sånt så då satt ja i min egna värld och typ somna haha! Han kanske ska hit senare ikväll, hur chill är inte det? :)
Haha nawww, ja trodde han kunde stå här nere utanför porten, men så kunde man inte det. Så när han fick reda på det utav pappa så sprang han ner, verkligen raecaaa ner från trappen. Så jag fick vara hans 'backhjälp.' Haha då ska han ju såklart börja 'fan vad ja är kung på och backa' och massor?`Men näe eftersom de va jag som hjälpte honom ;) Så då är det ju jag som är bäst. Haha ♥




ja varför inte?

Vaknade precis en timme innan det var dags att gå ut till bussen, så blev jäklans stresasd! Fem minuter innan jag ska ut till bussen ser jag en fläck på mina byxor och får panik, detta gör så att jag får byta hela outfiten, men jag hann med samma buss. Gash!




Segt, kan bara ladda upp webcambilder, just nu. Allt annat kommer inte upp? Sjukt!

godnatt!

Sista inlägget för kvällen, så imorgon hoppas jag att blogg.se har fixat dethär med bilderna så att jag kan ladda upp bilder, för inte kul och läsa en blogg utan bilder, eller med samma bilder. Så godnatt. Så imorn kör vi på en träningsstart igen, hur skönt! :)




japp

Gaaah nu funkar det inte igen, att ladda upp bilder! Arg jag blir på det. Men roar mig med svenska hollywood fruar istället!


bilder

Äntligen funkar det att ladda upp bilder, wieeee! :)


don't be afraid for the fear


Alla vi förändras. Ja det gör vi, fats vi märker det mest på andra och tycker att de har valt fel, valt fel väg, fel vänner osv. Varför? För rädslan? Ifall vi fölrorar någon vi hållt kär. Fine det tar, men era minnen och upplevelser kommar alltid leva kvar hos båda er. Bara för att ni släppt varandra, betyder det inte att ni har glömt varandra. Torka bort tårarna, sluta tänk andra gången om, ifall de verkligen var värt. Tänk istället på det positvia att nu slipper du alla bråk, konsekvenser osv. Du mår mycket bättre efter ett tag. De är inte värt att fälla tårar för det. Inte värt att gråta över någon som du måste gråta för.
Du kan heller inte göra allt för människan ifall den förändras, låt den gå och inse sitt val själv. Ifall den går vägen för att släppa dig, då vet du själv att det inte finns någon återvändo för honom/henne. Inte värt att ta tillbaka någon som valde en annan väg just för dig.




segt!!

Sweethearts, de är något fel med att ladda upp bilder, tar typ evigheter? Kan bara ta från arkivet. Så drygt! Men humöret med topp ändå, right? :)
Just därför kommer min bloggning under dagen vara lite konstig och seg.



sommmarr ♥

svar: André

Guud, hur känner du andré? :DDDDDD snälla svara på min fråga i inlägg!!!!1

Hej fina du! Jo jag känner inte André men en utav mina barndomsvänner är tillsammans med honom och jag känner flera som känner på honom, och eftersom han kommer från uppsala så får man ju köra allin med peppning åt honom! För vem som helst dör för hans röst :)
Ha en bra dag söta du ♥

skolan

Drar till bussen nu, så får vi se hur det blir med min uppdatering under dagen! Ha det bäst, själv kommer jag att njuta för att få träffa mina tjejer!! :)




dagens facelook





wiiiee

Godmorgon alla söta!
Lyckades med min plan, tränade fem minuter på maskinen och tränade rumpövningar i fem minuter, sen var det dags för dushen. Snacka om skönt och härligt att känna sig som ny när man kommer till skolan :)
Just nu är jag färdigfixad lite halft. Har än inte hunnit äta frukost, och min buss går om en halvtimme så vi får se ifall jag hinner. Börjar halvtio, sjukt skönt! Älskar sovmorgonar på månadgar, då är det chill efter helgen så att man inte typ slipper gå upp runt fem sex på en måndag. Ah ni kanske förstår hur jag menar? Haha!




~


~ Jag är den jag är, no matter what!
Tack till alla som är mina upplevelser, som har varit mina upplevelser, för utan er skulle jag aldrig stå på egna ben och vara så stark som jag är idag.
Mina lärdomar skulle aldrig varit desamma, utan betydligt sämre. De som inte förstår sig på mig eller mitt liv kan tycka att det är trist, eller svårt att förstå sig på.
Men de som känner mig vet att mitt liv har en hel del upplevelser dagligen och att jag just nu dansar en runt på rosor :) ~

ny start på morgon :)

Nu säger jag och bloggen godnatt! Vi är så sjukt trötta att vi inte ens orkar fixa oss för sängen, eller sova? Då är man trött och när jag blir överdrivet trött, blir jag spårad! Säg någon som inte blir det, haha? Men ja kan ligga och göra kullebyttor i sängen, kan börja rensa kläder och ja, allt!

Men nu måste jag lägga mig, ska upp extra tidigt för att träna på våran maskin, ska försöka göra rumpövningar också, sen ta en svalkande dush! Fatta vad naijs att vara nytränad och nydushad direkt när skolan startar, fett skön känsla. Kände mig tusen gånger fräshare bara av tanken, haha :)




haha min mun?

moa lignell

Sjukt värld att lyssna på, så grym. To die for! ♥


http://www.tv4play.se/noje/idol?title=moa_lignell_-_when_i_held_ya&videoid=1976516


André

Åhåhåhåhå! André, håller tummarna för dig genom hela idol!
Du var grym. Fortsätt så killen.

färga håret?

Hemma hos papi nu.
Moa och jag vi snackade mest med musik och fikade. Haha!
När jag kom hem till pappa hade de köpt någon slags tränings maskin, och ni tror inte att jag började med den på direkten? Självklart. Behöver ju nästan inget gymkort ;)
Kommer sitta vid den så fort jag har tid, haha, kärleeeek!
Just nu kollar jag på idol, mobbar sönder lite folk som tror att de kan gå vidare, haha! Fast han, Olle han var ju hur cool som helst! Diggar honom :)




åhåhå, mitt hår då! De var för MINDRE än en vecka sen. Färga? Ja/Nej?

kakmonstret

Aloo, har precis ätit. Gjorde mat. Haha hamburgare och klyftpotatis, igen. Min nya drog! Moa kollade på och klagade på hur segt jag åt. haha! Så nu lyssnar vi på musik och ropar åt hundarna eftersom de står och skäller.
Blev ingen matteräkning här. Fast matteboken ligger öppen och mattehäftet också. Tar tag i det ikväll. Man kan alltid drömma iallafall ;)

Moa har även kommit på att jag är ett kakmonster, haha! ;)




Dennis, vännen jag hoppas att allt ordnar sig! Gah saknar dig så sjukt mycket. Oavsett vad så är du en sån enom bra vän, en sån alla behöver. En sån som backar sina vänner no matter what, oavsett vad. Du är underbar och älskad. Glöm inte det vännen min ♥

själv kärlek

Haha känner mig så sjukt duktig, känner mig så sjukt fräsh, har fixat mig, rummet och nu rensar jag musik på spotify! Samtidigt som jag facebookar och håller tummarna för en otroligt söt sötnos. Funderar på att jobba med matten, nu när jag ändå är igång. Skadar ju aldrig någon? Att försöka göra rätt själv :)
*tar fram matteboken*

PUSS *:

ändrade planer, men äh det går bra ändå

Sötisen kunde inte komma, men då blir det söndagschill med Moa istället. Gah! Bäst det kommer bli. Kanske borde städa lite isf? Eller jag vetinte. Är ju stökigt, typ kläder överallt. Haha! Bored fixa mig. Har håret i en uppsatt bulle och de är oborstat osv. Äsh nu gör jag det. Nu fixar jag mig själv och pimpar upp mitt rum, så det blir fint och snyggt! :)




snart är kylan här med mysiga dofter, varma kläder och mysiga stunder

sunshines

Godmorgon sötisar, somnade otrolig tidigt igår. Gud så skönt! Fast det var ju en sötnos som ringde och väckte mig halvett för att prata med mig, men han själv var heelt död! Gulligt värre alltså. Väntar på han nu, om han nu kommer. För övrigt har jag tagit det riktigt lugnt nu på morgon. Älskar sånt! :)
Pumpar musik och ja lite smått & gott. Hur chill är inte det?

Under dagen hos mig blir det att vara hundvakt med sötisen, ifall han nu kommer och räkna matte med honom. Eftersom han är så sjukt smart så hjälper han mig med det, hur snällt? Lite tråkigt att räkna matte på en söndag, men livet blir vad man gör det till, right? ;)




gaaah, dendära tröjan är totalt borta. Hittar den inte *paniiik*

ge mig din hand, ge mig din tid



peppning

sötnosar när allt ser som mörkast ut, när du känner att ingen går din väg, du blandar skolan med dina personliga problem, det går fram och tillbaks i din hjärna, så du blir okoncentrerad i skolan. Det är okej, det är lugnt. Samtidigt som du pressar dig själv mer än någon anna gör. Du ska ha det där A:et / MVG:et. Allt blir ännu större då.
Kompis det är lugnt, ta det lungt, ta ett djupt andetag. Sträck på kroppen, sträck på huvudet och visa dig själv att du är för fin för att få må dåligt, så ge dig själv ett léende. Tänk att allt har en mening. Att kanske hitta ut helt själv? Utan någon hjälp. Att lära känna dig själv ännu bättre. Att börja om på nytt, med vänner och så.
Tänk även att allt har en mening.


ao

Söta ni, hur mår ni? Själv mår jag sjukt bra! Glad man blir när ens matte och no lärare smsar en och slriver 'vad duktig du har bliviT! Osv, sammasak med min eng lärare, att jag är den som hon ser mest utveckling hos, fatta vad pepp man blir att fortsätta? Så nu längtar jag till skolan, även fast det är lite drama här och där.
Just nu pumpar jag Newkid, och väntar på att få en skön massage behandling. Inget att klaga på.
Hmm funderar på att färga håret, den färgen som ja köpte toning i, vad tycks?


Newkid ♥

kärlek

Gaaaah! Inte bloggat på några dagar varför? I think i'm in love ;)
Nej men på väg åt det hållet!

Så vad händer idag? Jo morfar är ju här så min syster kommer hit och lagar mat, eftersom de går inte att ha hundarna i deras lägenhet. Blir nog också att jobba på årets sista bränna. Värmen där ute är to die for!


true



~ If people are trying to bring you down, it only means that you are above them ~

true



~ If peopl are trying to bring you down, it only means that you are above them ~

RSS 2.0