Ringt runt

Haha gud vad kul dethär är sitter och ringer runt massa 96:or och frågar om de vill konfimera sig? haha.. aja har kanske fem stycken o en säker så de är bra. De som är osäkra ska höra av sig imorn. Fan va kul dethär är ba sitta och reklama för konfirmation, haha! Känns lite ovanligt, typ som att ja ska sälja nåt eller så haha! Nejmen de ska bli sjukt kul att se hur det är som ledare, :))
Så alla 96or som läser min blogg som bor i uppsala eller utanför våga chansa på konfirmationen, det är inte och sitta och läsa en bibel, det är så grymt mycket annat. man har övernattningar, man diskuterar samhället, man åker på en as rolig konfa fest och jagvet inte vad! Iallafall sök till lötenkyrkans konfa grupp då! som startar i februari. Tro mig ni kommer inte ångra er och om ni ångrar er är det bara att hoppa av ;))


haha yeah konfa är inte så seriöst som man tror, mycket roligare! Ge det en chans, prova på. Våga teste. lixom chansa. om du inte chansar kan du inte veta? Om du chansar och inte gillar, är det ju bara att hoppa av? Ta vara på dina chanser i livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0